10 فاکتور سئو داخلی که باید بدانید

سئو
10 فاکتور سئو داخلی که باید بدانید
  • 05 فروردین 1399
  • 1737
  • 3

این روزها موفق شدن در جستجوی ارگانیک مستلزم این است تا برای یک سری از فاکتورهایی سئو کنید که موتورهای جستجو آن ها را مهم می دانند- سئو تکنیکی، سئو داخلی و سئو خارجی. 

در طول سال ها، ما مشاهده کردیم که تمرکز روی تکنیک های سئو خارجی- مانند ساخت بک لینک- و دیگر عوامل تکنیکی افزایش یافته است. 

اما واقعیت این است که اگر شما به مبانی پایه- سئو داخلی- توجه کافی نکنید، سئو خارجی خیلی نمی تواند برای شما کاری انجام دهد. 

سئوکاران با تجربه و باهوش می دانند که بهینه سازی سئو داخلی باید به طور مداوم در اولویت قرار بگیرد.

و به این دلیل که چشم انداز جستجو همیشه در حال تکامل یافتن است، از این رو بسیار اهمیت دارد تا اطمینان حاصل کنید که دانش و اطلاعات سئو داخلی شما بروز می باشد. 

در این مقاله، ما به مواردی از جمله سئو داخلی چیست، چرا اهمیت دارد و 10 عدد از مهم ترین ملاحظات سئو داخلی که باید بدانید، خواهیم پرداخت. البته برای تکمیل تر شدن اطلاعات خود می توانید مقاله چک لیست سئو را هم ملاحظه نمایید.

 

سئو داخلی چیست؟

سئو داخلی (که هم چنین سئو داخلی سایت نیز شناخته می شود) به عملکرد بهینه سازی صفحات وب به منظور بهبود رتبه بندی وب سایت در موتور جستجوی مورد نظر و کسب ترافیک ارگانیک گفته می شود. 

علاوه بر انتشار محتواهای مرتبط و باکیفیت، سئو داخلی شامل بهینه سازی تیترها، تگ های HTML (title، meta و header) و تصاویر می شود. این موضوع هم چنین به معنای اطمینان حاصل کردن از این است که وب سایت شما دارای سطح بالایی از تخصص، اعتماد و قدرت می باشد. 

این امر جنبه های مختلف صفحه وب را در نظر می گیرد که موجب بهبود قابلیت مشاهده شدن وب سایت تان در نتایج جستجو می گردد. 

 

چرا سئو داخلی بسیار اهمیت دارد؟

سئو داخلی بسیار اهمیت دارد، زیرا به موتورهای جستجو کمک می کند تا وب سایت شما و محتواهای آن و این که آیا هویت سایت مرتبط با عبارت جستجوی کاربر می باشد یا خیر را درک نماید. 

همان طور که موتورهای جستجو روز به روز بسیار پیشرفته می شوند، روی مفهومی و مرتبط بودن صفحات نتایج موتور جستجو (SERPs)، تمرکز و دقت بالایی به وجود می آید.

گوگل با در بر داشتن الگوریتم های پیچیده بسیار زیاد، حالا در این زمینه ها بسیار عالی عمل می کند:

  • درک این که کاربران دقیقا به دنبال چه چیزی می باشند و چه زمانی عبارت جستجویی را تایپ می کنند.
  • ارائه نتایج جستجو که هدف و نیت کاربر را به واقعیت تبدیل می کند (این هدف می تواند به منظور کسب اطلاعات، خرید کردن و تحقیق کردن باشد).

 

مطابقت یافتن با این پیشرفت ها بسیار ضروری است و شما می توانید با مطمئن شدن از این که وب سایت تان و محتواهای آن – که برای کاربران در صفحات سایت شما قابل مشاهده می باشد (برای مثال، متن، تصویر، ویدیو و موارد صوتی) و عواملی که تنها برای موتورهای جستجو قابل مشاهده است (مانند تگ های HTML، Structured Data)- بر اساس آخرین عملکردهای روز دنیا بهینه سازی شده می باشد، با این پیشرفت ها پیش روید و مطابق با آن ها عمل کنید.

علاوه بر این، شما به سادگی نمی توانید سئو داخلی را نادیده بگیرید، زیرا زمانی که برای عوامل داخلی وب سایت بهینه سازی می کنید، کنترل بیشتری در دست دارید- درست برخلاف سئو خارجی که شامل سیگنال ها و عوامل اکسترنال می باشد (مانند بک لینک ها).

اگر برای استراتژی های سئو داخلی وب سایت خود بسیار تلاش کنید، در ترافیک سایت و هم چنین قابل مشاهده بودن سایت تان در نتایج  جستجو، افزایش قابل توجهی را مشاهده خواهید کرد. 

این راهنمایی شما را با مهم ترین عوامل سئو داخلی آشنا می کند. 

توجه کردن به این 10 بخش به بهبود محتوا و قدرت آن بسیار کمک می کند - و رتبه بندی، ترافیک و میزان تبدیل کاربران به مشتریان سایت را افزایش می دهد.

 

1 - E-A-T

E-A-T که معادل تخصص، قدرت و اعتماد می باشد، یک الگو و چارچوبی است که Crawlerهای گوگل برای ارزیابی سازندگان محتوا، صفحات وب سایت و به طور کلی سایت ها استفاده می کنند. 

گوگل همیشه برای محتواهای بسیار باکیفیت، پاداشی را در نظر می گیرد. گوگل می خواهد اطمینان حاصل کند که وب سایت هایی که محتواهای با کیفیتی را تولید می کنند توسط رتبه بندی بهتر، پاداش داده می شوند و وب سایت هایی که محتواهای کم کیفیتی را می سازند، از قابلیت مشاهده شدن کمتری در نتایج جستجو برخوردار می گردند. 

در این جا یک رابطه آشکاری میان چیزی که گوگل آن را محتوای باکیفیت می نامد و اینکه چه چیزهایی در نتایج جستجو نمایش داده می شود، وجود دارد. 

می توانید این موضوع را یک ارتباط یا یک علت و معمول بنامید، هر چه که باشد فرقی ندارد، E-A-T تا حدودی در نتایج جستجوی ارگانیک گوگل نقش دارد. این موضوع به این معنا است که E-A-T باید در استراتژی سئو وب سایت شما مورد ملاحظه قرار بگیرد. 

 

2 - Title Tag یا تگ عنوان

Title Tag، یک تگ HTML است که در بخش بالایی هر صفحه وب وجود دارد و یک نشانه یا متنی را مهیا می کند که موضوع صفحه مربوطه ای که در آن قرار دارد را مشخص می نماید.

این مورد به طور برجسته ای در صفحات نتایج موتور جستجو (معمولا به عنوان یک لینک قابل کلیک) هم چنین در صفحه مرورگر نمایش داده می شود.

Title Tag به خودی خود تاثیر اندکی روی رتبه بندی ارگانیک وب سایت دارد، به این دلیل است که گاهی اوقات نادیده گرفته می شود. 

با این وجود، ننوشتن، تکراری نوشتن یا ضعیف نوشتن Title Tag می تواند روی نتایج سئو شما تاثیر منفی بگذارد، از این رو مطمئن شوید که حتما این عامل بهینه سازی را می کنید. 

 

3 - Meta Description

از روزهای ابتدایی سئو وب سایت ها، Meta Description به یک عامل مهم در بهینه سازی تبدیل شده است. 

Meta Description که Meta Tags می باشد که توضیحی از این که صفحه درباره چیست را مهیا می کند، اغلب در SERPs در زیر عنوان صفحه نمایش داده می شود. 

در حالی که گوگل هم چنان اظهار می دارد که Meta Description به رتبه بندی وب سایت ها کمکی نمی کند، اما از قدیم الایام سند و مدرکی وجود دارد که این Descriptions به طور غیر مستقیم می توانند کمک کننده باشد. 

بهینه سازی Meta Description به طور صحیح می تواند به بهبود این موارد کمک کند:

  • میزان کلیک در وب سایت (CTR)
  • درک کیفیت نتایج
  • درک این که وب سایت شما چه چیزهایی را می تواند تغییر دهد

 

4 - Headlines یا تیترها

آیا می خواهید محتوای وب سایت شما در جستجوها بسیار عالی اجرا شود؟ پس با نوشتن تیترهای جذاب، دست به کار شوید. 

شاید فکر کردن درباره عنوان یک پست وبلاگی به نظر بسیار ساده و ابتدایی بیاید، اما یک تیتر خوب و عالی می تواند میان کلیک و تاثیر آن بر روی کاربر، تفاوت بزرگی را ایجاد کند- به این دلیل است که بسیار اهمیت دارد تا تیترها را به طور استراتژیک بسازید. 

تیترهای شما باید نظرها را به خود جلب کنند تا در SERPs برجسته و چشمگیر دیده شوند- در اصل تیترهای موجود در وب سایت شما باید کاربران را شور و اشتیاق ببخشند که در سایت تان کلیک کنند و به خواندن باقی محتوا ادامه دهند. 

 

5 - Header Tags یا تگ های سرتیتر

Header Tags به عوامل HTML گفته می شود (H1- H6) که برای تشخیص تیترها و زیر فصل ها از دیگر انواع متن ها (مانند متن پاراگراف) در محتواهای شما به کار می رود.

Header Tags به اندازه ای که در گذشته برای رتبه بندی وب سایت ها مهم بودند، دیگر اهمیت ندارند، اما این تگ ها هنوز هم به عنوان یک ساختار مهم برای کاربران شما و سئو وب سایت تان کار می کند.

آن ها می توانند به طور مستقیم روی رتبه بندی سایت شما تاثیر بگذارند:

  • ساده و لذت بخش ساختن محتواها برای بازدیدکنندگان تا ترغیب به خواندن بشوند. 
  • مهیا کردن مفاهیم غنی از کلمات کلیدی درباره محتواهای تان برای موتورهای جستجو.

 

6 - SEO Writing یا نوشتن سئو

SEO Writing به معنای نوشتن محتواهایی با توجه و تمرکز روی موتورهای جستجو و کاربران می باشد. 

در این جا یک استراتژی در پشت نوشتن محتواهای منسجم سئو وجود دارد که بیش از تحقیق کلمات کلیدی و پر کردن جاهای خالی است. 

این که صرفا به خاطر سئو محتواهایی را بنویسید، اصلا نتیجه نخواهد داد. به یاد داشته باشید که شما محتواهایی را برای "مردم" می نویسید- بنابراین این محتواها باید با کیفیت، قابل توجه و مرتبط باشند. 

 

7 - Keyword Cannibalization یا ناکارآمدی کلمات کلیدی

درست است یا غلط؟ هر چه صفحات بیشتری را برای یک کلمه کلیدی هدف گذاری کنید، رتبه بیشتری را برای آن کلمه کلیدی به دست می آورید. 

کاملا این جمله غلط است. 

هدف گذاری یک عبارت بخصوص در صفحات متعدد می تواند "ناکارآمدی کلمات کلیدی یا Keyword Cannibalization" به وجود بیاورد که به طور بالقوه نتایج فاجعه باری را برای سئو وب سایت شما رقم می زند. 

زمانی که صفحات متعددی داشته باشید که برای یک کلمه کلیدی رتبه بندی می شوند، شما در واقع با خودتان به رقابت می پردازید. 

بسیار اهمیت دارد تا تشخیص دهید که ناکارآمدی کلمات کلیدی با Keyword Cannibalization در وب سایت شما وجود دارد یا خیر و باید در صورت وجود این مشکل، به سرعت درصدد رفع آن بر بیایید. 

 

8 - Content Audit یا ارزیابی محتوا

بیشتر سازندگان محتوا روی ساخت محتواهای جدید تمرکز دارند، به این ترتیب فراموش می کنند تا محتواهای کنونی را ارزیابی نمایند و و این واقعا اشتباه است. 

ارزیابی محتواهای کنونی بسیار ضرورت دارد، زیرا بسیار به شما در این زمینه ها کمک می کند:

  • ارزیابی این که محتوای کنونی شما به هدف خود دست می یابد و یا سرمایه بازگشت از سود (ROI) را کسب می کند یا خیر. 
  • تشخیص این که اطلاعات موجود در محتواهای شما هنوز صحیح می باشند و یا قدیمی و تاریخ گذشته هستند. 
  • مشخص کردن این که چه نوع محتواهایی برای شما بیشتر کار می کنند و نتیجه می دهند. 

 

ارزیابی محتوا یا Content Audit می تواند واقعا به استراتژی سئو سایت شما کمک کند، تنها باید به یاد داشته باشید که به طور مکرر این آزمون و بررسی را انجام دهید. 

 

9 - بهینه سازی تصویر

اضافه کردن تصاویر یک روش خوبی برای مهیج و جذاب ساختن صفحات وب می باشد. اما تمامی تصاویر به صورت یکسان و مساوی ساخته نشده اند- برخی حتی وب سایت شما را کند و آرام می سازند. 

سئو تصاویر به گونه مناسب و صحیح می تواند به شما کمک کند تا از دارایی های سئو ارزشمند خود نهایت استفاده را ببرید.

بهینه سازی تصاویر دارای مزیت های بسیاری است، از جمله:

 

نباید فکر کردن درباره تصاویر را به بعدا موکول کنید. مطمئن شوید که تصاویری را در وب سایت خود قرار می دهید که از محتواهای شما پشتیبانی می کنند و هم چنین از عنوان ها و Alt Text توصیفی و تشریحی استفاده کنید.

 

10 - User Engagement یا سرگرم گردن کاربران

ارتقای عوامل سئو داخلی وب سایت تان تنها نیمی از ماجرا است. نیمی دیگر به اطمینان یافتن از این که کاربران، وب سایت شما را رها نمی کنند، مربوط می شود- اما در عوض، باید هم چنان به مشاهده محتواهای تان ادامه بدهند، با آن ها ارتباط برقرار کنند و دوباره برای کسب محتواهای بیشتر باز گردند. 

سرگرم نگه داشتن کاربران به خودی خود یک چالش واقعی محسوب می شود، اما واقعا امکان پذیر  است. برای افزایش سرگرمی کاربران، روی بخش هایی مانند سرعت وب سایت، تجربه کاربری و بهینه سازی محتوا و خیلی از موارد دیگر تمرکز کنید. 

 

این ویدئوی آموزشی را مشاهده نمایید

سوالات متداول ( 3 ) سوال مطرح شده
  • سئو داخلی چیست؟

    به تمامی کارها و فعالیت های سئو که در داخل سایت انجام میدهید سئو داخلی گفته میشود. از URL تا متن ها و تولید محتوا و موارد دیگر. سئو داخلی در کنار سئو خارجی می تواند روی سئو و بهینه سازی کلی سایت شما تاثیر گذار باشد.

  • معمولا سئو داخلی از چه زمانی آغاز می شود؟

    شما باید از همان روزهای اولیه طراحی سایت و نوشتن کدهای HTML به فکر سئو داخلی سایت باشید. چرا که بهینه بودن کدهای HTML5 در نهایت داخل صفحات بوده و نقش مهمی در سئو داخلی صفحات خواهد داشت.

  • آیا آموزش جامعی در زمینه سئو داخلی وجود دارد؟

    بله حتما. شما هم اکنون می توانید پکیج حرفه ای سئو را در سایت آموزشی الگوها سفارش دهید و به ساعت ها محتویات آموزشی سئو چه به صورت داخلی و چه به صورت خارجی دسترسی داشته باشید.

ثبت نظر ( 0 ) نظر ثبت شده
برای ثبت نظر ابتدا وارد حساب کاربری خود شوید و یا ثبت نام نمایید...

آموزش های مرتبط با مقاله