meta description در وردپرس

سئو
meta description در وردپرس
  • 12 مهر 1398
  • 2987
  • 2

یکی از روش هایی که امروزه برای ساختن وب سایت میتواند مورد استفاده قرار بگیرد استفاده سیستم های مدیریت محتوا یا همان Content Management System میباشد که به اختصار CMS گفته میشود. یکی از مطرح ترین CMSهای در دنیا را میتوان سیستم مدیریت محتوای وردپرس دانست چرا که بسیاری از وب سایت ها حتی وب سایت های معروف از این روش ساخته شده اند. بنابراین سئو سایت های وردپرسی میتواند از اهمین بسزایی برخوردار باشد.

خیلی سخت است که شما برای انجام سئو سایت های وردپرسی از تغییر کدها در وردپرس استفاده نمایید چرا که معمولا شاید بخش های دیگر سایت هایی که با وردپرس ساخته شده اند دچار اشکال شوند بنابراین برای این کار پلاگین هایی متعددی ساخته شده است که یکی از مطرح ترین این پلاگین ها Yoast SEO میباشد. 

این پلاگین در ابتدا رایگان میباشد ولی اگر بخواهید امکانات بیشتری را از پلاگین بگیرید باید مبلغی را برای آن پرداخت نمایید. توسط این پلاگین خیلی از موارد سئو را میتوان مدیریت نمود که یکی از این بخشها Meta Description میباشد که بحث اصلی ما میباشد.

برای آشنایی ابتدایی با پلاگین یوآست سئو تصویر زیر را ملاحظه نمایید:

yoast seo

همانطور که در تصویر بالا مشخص است شما میتوانید title مناسبی را برای صفحه خود بنویسید که حتی این پلاگین تعداد کاراکترهای مجاز برای title صفحه را میتواند برای شما مدیریت نماید و با نمایش یک خط سبز رنگ این اطلاعات را در اختیار شما قرار میدهد.

بخش بعدی که در تصویر بالا کاملا مشخص میباشد Slug یا همان نام مستعار برای URL صفحه میباشد که این بخش هم از اهمیت منحصر به فردی برخوردار است. برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه Slug و کلمات و اصطلحاتی از این دست حتما فصل 2 سئو مقدماتی تا پیشرفته به نام اصطلاحات سئو در قالب آموزش ویدئویی ملاحظه فرمایید.

اما بخش آخر که در تصویر بالا اشاره شده است مربوط به متای توضیحات میباشد که باز هم در این بخش پلاگین Yoast به لحاظ تعداد کاراکتر آن را برای شما مدیریت مینماید. البته برای نوشتن متای توضیحات قوانینی فراتر از تعداد کاراکتر را شما باید در نظر بگیرید که در مقالات مختلف مانند تگ description در سئو و یا مقاله چگونه متا تگ بنویسیم یا آموزش نوشتن متا تگ ملاحظه نمایید. اما در ادامه به مهمترین نکاتی که میتوانید آنها را برای نوستن یک Meta Description خوب رعایت نمایید را فهرست گونه خدمت شما عرض می نماییم:

  1. مانند بخش تبلیغاتی و معرفی به این قسمت نگاه کنید
  2. از تکرار Description جلوگیری کنید.
  3. از نوشتن کاراکترهای اضافه و یا همان Special Character یا Character Entities اجتناب کنید
  4. نمایش خصوصیات محصولات
  5. با محتویات شما یکپارچه باشد
  6. گاهی بهتر است از Description استفاده نکنید
  7. موتورهای جستجو عموما از Description شما استفاده نمی کنند

نکته:

اگر دوست دارید یک سایت وردپرس را به سرعت راه اندازی نمایید و آن را به صورت کامل سئو کنید 3 راه برای شما در نظر گرفته شده است:

1 - تهیه پکیج کامل فصل 3 سئو مقدماتی تا پیشرفته جهت راه اندازی یک سایت وردپرس کامل و سئو آن

2 - تهیه پکیج فصل 6 سئو مقدماتی تا پیشرفته جهت بهینه سازی سرعت سایت در وردپرس

3 - آموزش رایگان سئو سایت های وردپرسی که البته مکمل روش شماره 1 میباشد

البته باز هم توسط پلاگین Yoast SEO نه فقط تعداد کاراکترها بلکه پارامترهای دیگر را هم میتوانید مورد بررسی و ارزیابی قرار دهیم. لطفا به تصویر زیر نگاه کنید:

سئو در وردپرس

همانطور که ملاحظه میکنید کاملا در لیست که به صورت سبز رنگ مشخص شده است بیان شده است که در متن Meta Description از کلمات کلیدی یا همان Focus Keyword استفاده شده است. حتی در تصویر بالا ملاحظه میکنیم که هر چه برای بخش Snippets در نظر بگیرید به صورت پیش نمایش در اختیار شما قرار میگیرد تا واقعی تر در محیط SERP قرار بگیرید. (اگر SERP را نمیدانید یعنی باید در ابتدا با لغات و اصطلاحات سئو آشنا شوید).

برگردیم به پلاگین Yoast SEO. در ابتدا زمانی که پلاگین را نصب میکنید در مراحل نصب اتوماتیک قرار میگیرید که به راحتی میتوان این پلاگین را پیکربندی نمایید. به تصویر زیر نگاه کنید:

نصب پلاگین Yoast SEO

سوالات متداول ( 3 ) سوال مطرح شده
  • سیستم مدیریت محتوا وردپرس چیست؟

    یکی از رایج ترین سیستم های ایجاد نمودن سایت میباشد که توسط پلاگین های متعددی میتوانید آن را مدیریت نمایید. حتی برای نوشتن Meta Description هم میتوانید از پلاگینی به نام Yoast SEO میز استفاده نمایید.

  • آیا حتما باید برای نوشتن متا دیسکریپشن از وردپرس استفاده نماییم؟

    ابدا. وردپرس یکی از روش های ایجاد نمودن سایت است و شما میتوانید از هر روشی برای ساختن سایت استفاده نمایید و طبیعتا برای آن Meta Description بنویسید

  • آیا Meta Description بر روی سرعت سایت تاثر گذار است؟

    ابدا. Meta Description تنها برای دادن توضیحات در رابطه با صفحه وب در نتایج موتورهای جستجو (SERP) مورد استفاده قرار میگیرد و میزان ورودی کاربران را در سایت شما افزایش خواهد داد. بنابراین ارتباطی به سرعت سایت ندارد.

ثبت نظر ( 0 ) نظر ثبت شده
برای ثبت نظر ابتدا وارد حساب کاربری خود شوید و یا ثبت نام نمایید...