آموزش meta description

سئو
آموزش meta description
  • 12 مهر 1398
  • 3010
  • 2

شاید در نگاه اول برای بسیاری از افراد آموزش meta description کار چندان حرفه ای به نظر نیاید و کلا این ادعا وجود داشته باشد که متا دیسکریپشن چیز خاصی ندارد که برایش آموزش هم نیاز باشد ولی با این مقاله همراه ما باشید.

ما در مقاله های مختلف مانند متا دیسکریپشن وردپرس یا تگ description در سئو کاملا در مورد Meta Description از زوایای مختلف مطالب را خدمت شما عرض نمودیم ولی در این مقاله دوست داریم تا در مورد نحوه استفاده کاراکترها در meta description صحبت کنیم.

به صورت کلی به یاد داشته باشید که نباید از Specia Characters و یا Character Entities در متا دیسکریپشن استفاده نمایید. در حقیقت به کاراکترهایی گفته میشود که عموما یا بر روی کیبورد نیستند و یا در زبان HTML5 که تشکیل دهنده سورس تمامی وب سایت های دنیا میباشد, از این کاراکترها استفاده شده است و چنانچه در صفحه وب نوشته شوند مرورگرها به عنوان یکی از کاراکترهای برنامه نویسی آن را قلمداد میکنند. بنابراین باید به گونه ای دیگر از این کاراکترها در تمامی بخش های طراحی سایت و نه فقط در Meta Description از آن استفاده نمود.

به تصویر زیر نگاه کنید:

html special characters

این تنها یکی از قوانینی بودش که میتوان آموزش meta description به آن اشاره نمود.

نکته:

اگر دوست دارید زبان HTML5 را که تشکیل دهنده تمامی وب سایت های دنیای است را به خوبی یاد بگیرید حتما توصیه میکنیم از آموزش زبان HTML5 که هم اکنون در سایت قابل تهیه است استفاده نمایید. این آموزش هم برای افرادی که قصد دارند تا طراحی سایت را آغاز نمایند مورد استفاده قرار میگیرد و هم برای افرادی که دوست دارند سئو سایت را خودشان بدون هیچ مشکلی انجام دهند. در این آموزش با تمامی تگ های جدید در این زبان که بسیار کاربردی هم هستند آشنا خواهید شد.

یکی دیگر از مواردی که میتوان در درست نوشتن متا دیسکریپشن به آن توجه نمود این است که آیا محتوایات description را میتوان از متن صفحه انتخاب نمود. مثلا در یک سایت فروشگاهی که به عنوان مثال 1000 کالا دارد آیا باید محتویات description را جدا تهیه کرد و یا از خود متن محصولات استفاده نمود. در این جا میگوییم که پاسخ مثبت است و شما میتوانید از بخشی از اطلاعات خود محصولات به عنوان متن Meta Description استفاده نمایید. برای این کار باید از برنامه نویس سایت کمک بگیرید تا بتواند برای این بخش هم محتویات داینامیک برای شما ایجاد نماید.

به تصویر زیر نگاه کنید:

کد متا دیسکریپشن

سوالات متداول ( 3 ) سوال مطرح شده
  • آیا ابزارهای سئو میتوانند meta description را برای ما بنویسند؟

    بله شما در سایت های وردپرسی می توانید با استفاده از پلاگین هایی مانند یوآست سئو این کار را انجام دهید ولی متن مورد نظر را باید خودتان با توجه به محتویات و موضوع صفحه انتخاب نمایید.

  • میزان کاراکترهای مجاز در meta description چقدر است؟

    بهتر است بیش از 160 کاراکتر نباشد چون موتورهای جستجو مخصوصا گوگل عموما آن را به دلیل محدودیت فضا به کاربران نشان نخواهند داد.

  • آیا برای نوشتن meta description میتوان از زبان های برنامه نویسی مثل PHP استفاده نمود؟

    meta description جزء کدهای HTML محسوب میشوند و لی برای داینامیک کردن آن میتوانید از زبان های برنامه نویسی استفاده نمایید.

ثبت نظر ( 0 ) نظر ثبت شده
برای ثبت نظر ابتدا وارد حساب کاربری خود شوید و یا ثبت نام نمایید...

آموزش های مرتبط با مقاله