آموزش کامل ابزار Ahrefs

( کد: OL46 )

مدرس: داریوش ببریان
من داریوش ببریان هستم. نزدیک به 17 سال در زمینه طر...
  • آموزش ها99
  • کتاب ها6
  • Follower82

  • مدت زمان آموزش 11 ساعت
  • حجم فایل آموزش 4.0 GB
  • زبان آموزش فارسی
  • تعداد درس ها 12 درس
  • سطح آموزش (پیشرفته)
  • تاریخ بروزرسانی 1400 /12 /24
  • دانلود سیلابس
برای مشاهده لینک دانلود و یا خرید آموزش ابتدا باید ثبت نام نمایید و یا وارد حساب کاربری خود شوید.

بیش از 1000 هنرجو این آموزش را تهیه کرده اند

توضیحات بیشتری از " آموزش کامل ابزار Ahrefs "

همیشه و در بخش های مختلف آموزش سئو در وب سایت آموزشی الگوها, سعی نموده ایم تا اهمیت استفاده از ابزارها در دنیای سئو و ساده سازی کارها را خدمت شما عزیزان شرح دهیم و آن را توصیف نماییم. حتی ابزارهای مختلفی را هم در تمامی حوزه های سئو چه به صورت رایگان و چه به صورت آبونمانی به شما عزیزان نیز معرفی نموده ایم. اما به اعتقاد خودمان هیچ یک از این ابزارها (رایگان و غیر رایگان) به بزرگی و کاملی و گستردگی ابزار Ahrefs نیست.

 

Ahrefs چیست؟

ابزار Ahrefs

این ابزار آنلاین هم مانند بسیاری دیگر از ابزارهای سئو, وظایف متعددی را جهت تسهیل نمودن کارها انجام میدهد و در حورزه های مختلف سئو سایت میتواند به شما کمک نماید. عمده این ابزارهای سئو, هم به صورت سئو داخلی (on-page SEO) و هم به صورت سئو خارجی یا همان (off-page SEO) میتواند سرویس هایی را به شما ارائه نماید.

ابزار آنلاین Ahrefs که برخی از افراد برای راحتتر تلفظ کردن آن از کلمه Ahref هم استفاده می کنند, یک وب سایت آنلاین میباشد که در قالب پکیج های مختلف همراه با سرویس های متنوع و گوناگون, میتواند نیازها و احتیاجات سئو شما را برطرف نماید. عمده این ابزارها مانند Ahrefs در چندین بخش میتوانند به شما برای سئو سایت کمک نمایند که برخی از مهمترین آنها عبارتند از:

  1. تجزیه و تحلیل سئو داخلی سایت
  2. تجزیه و تحلیل Backlinkهای سایت 
  3. تجزیه و تحلیل رقبا
  4. بررسی سلامت و سرعت سایت
  5. تجزیه و تحلیل کلمات کلیدی برای رسیدن به رتبه های نخست در SERP

 

 تجزیه و تحلیل سئو داخلی سایت توسط Ahrefs

یکی از بخش های هیجان انگیزی که میتوانید به واسطه ابزار Ahrefs آن را انجام دهید, این است که از وضعیت سلامت سئو داخلی سایت خود از دیدگاه های مختلف اطلاعات خوبی را کسب نمایید.

چنانچه در ابتدا با سئو داخلی و فاکتورهای مهم آن آشنایی ندارید, توصیه میکنیم فصل 5 پکیج کامل سئو را مشاهده نمایید تا بتوانید بر روی پارامترهای سئو داخلی سایت نیز کار نمایید.

سئو داخلی و ارتباط اون با ابزار ahrefs

 در ابزار Ahrefs از اطلاعات مربوط به title صفحات تا URL ها و همچنین Readability و میزان محبوب بودن صفحات سایت در دید کاربران تا CTR و Impression و بسیاری دیگر از این پارامترها را در اختیار شما قرار میدهد تا بتوانید آنها را بررسی و حتی با رقبای خود نیز آنها را مقایسه نمایید و به نکات مهم جدیدی دسترسی پیدا نمایید. این نکته بسیار اهمیت دارد که آیا کاربرانی که وارد سایت شما میشوند بلافاصله از سایت شما خارج میشوند یا مدت زمانی را داخل سایت شما نیز سپری میکنند.

البته قابلیت خوب دیگری که در ابزار Ahrefs قرار داده شده است این است که میتوانید آن را با گوگل آنالیتیکس که این اطلاعات را به صورت خیلی کامل در اختیار شما قرار میدهند نیز متصل نمایید.

 

تجزیه و تحلیل بک لینک ها (Backlinks)

در این بخش قصد نداریم که در مورد اهمیت بک لینک ها و روش های ایجاد نمودن آن و ... صحبت کنیم چرا که در فصل 8 پکیج کامل سئو مقدماتی تا پیشرفته, خیلی جامع در مورد تمامی ابعاد آن صحبت شده است. اما باید این نکته را در نظر داشته باشید که تنها ساختن بک لینک ها و رها کردن آنها به امان خدا اصلا کار درست و منطقی به نظر نمیرسد.

اول اینکه در کجا باید بک لینک گذاشته شود و چه سایت هایی میتواند بهترین کاندید برای گذاشتن بک لینک ها باشد تا نوع و کلمه ای که برای بک لینک در نظر گرفته میشود (Anchor Text) و بسیاری از این پارامترهای تعیین کننده برای قرار دادن بک لینک ها را,  میتواند ابزار Ahrefs در اختیار کاربرانش قرار دهد.

حتی در ابزار Ahrefs بخشی برای رصد بک لینک های رقبایتان وجود دارد تا تلاشی و کوششی که آنها در گذشته برای قرار دادن بک لینک ها کرده اند را شما نکنید و کار را برای خودتان آسانتر نمایید.

بخش آنالیز بک لینکها در ابزار ahrefs

یکی از بخش های خیلی مهم در ابزار Ahrefs را میتوان به مشخص نمودن کیفیت بک لینک ها اشاره نمود. چرا که خود شرکت سازنده این ابزار که همان Ahrefs باشد, توسط 2 پارامتر به نام های DA و PA, وب سایت ها  و صفحات وب سایت را رده بندی میکند که از روی همین اعداد  شما میتوانید حداقل با نگاه اول متوجه شوید که آیا بک لینکی که قرار است قرار دهید در صفحه خوبی است یا در صفحه نامناسبی است.

حتما در فیلم آموزشی ابزار Ahrefs به تفضیل در قالب سناریوها و حالت های مختلف این موضوع را پوشش داده ایم و زیر ذره بین برده ایم.به عنوان مثال در همین ویدئوی آموزشی Ahrefs در مورد 5 تکنیکی با شما صحبت نموده ایم که برای ساختن سریع بک لینک ها و روش هایی که بسیار میتواند برای شما موثر عمل نماید صحبت نموده ایم و روی خود ابزار Ahrefs تمامی این تکنیک ها را برای شما شرح داده ایم.

 

تجزیه و تحلیل رقبا

این بخش که در در بالا کمی در مورد آن صحبت به میان آمد یکی از بهترین بخش هایی میباشد که میتواند دید شما را نسبت به رقبایتان بازتر نموده و برنامه ها و استراتژی های آنها را برای شما برملا نماید.

اگر دوست دارید تا بهتر و موثر تر کار سئو را انجام دهید و زودتر به نتیجه ای که مد نظرتان است برسید, آنالیز روزانه رقبایتان را فراموش نکنید به دلیل اینکه آنها پیش از شما خیلی از کارها را انجام داده اند و به خیلی از موارد فکر کرده اند. بنابراین در زمان خود صرفه جویی نمایید.

 البته مطمئن باشید رقبای شما هم نسبت به شما همین دید را دارند و چه بسا از اطلاعات شما که قبلا برای آن زحمت کشیده اید برای گرفتن تجربه و انجام آنها استفاده کرده اند. به یاد داشته باشید که انجام کارهای سئو و موراد و نکات مربوط به آن امروزه مستلزم استخدام تعداد زیادی نیروی انسانی نیست بلکه با ابزارهای سئو مخصوصا همین ابزار Ahrefs میتوان در استخدام و هزینه نیروهای انسانی صرفه جویی نمود و بیشتر انتظار داشته باشید که این ابزارها اطلاعاتی که به دنبالش هستید را برای شما استخراج نمایند.

به عنوان مثال یکی از بخش های بسیار محبوب ما در ابزار Ahrefs, بخش Competitor Analysis میباشد. در اصل همین بخش است که میتوانید برای پیدا نمودن رقیبهای خودتان که اصلا شاید از وجود آنها اطلاعاتی دقیقی هم در دسترس ندارید استفاده نمایید و بتوانید رقبای خود را در گام اول دیده و نسبت به تهیه لیست آنها و غربالگری آنها اقدام نمایید.

سرویس competitor analysis در ابزار ahrefs

حتی شما میتوانید از تکنیکی به نام "دزدی بک لینک !!!" استفاده نمایید. نه نگران نباشید واقعا قرار نیست دزدی کنید ولی این تکنیک خیلی شیک میتواند از بک لینک های رقبایتان برای انجام و قرار دادن درست بک لینک های خودتان استفاده نمایید. حتما ویدئوی آموزشی را به صورت کامل ببینید تا متوجه این پروسه و انجام آن شوید.

 

بررسی سلامت و سرعت وب سایت

انجام درست و صحیح سئو تنها به انجام بک لینک ها و سئو خارجی وب سایت محدود نمیشود بلکه همانطور که قبلا هم اشاره شد, سئو داخلی یا همان on-page SEO میتواند یکی از مهمترین فاکتورها برای انجام آن باشد. در این میان بخشی کلی که در سئو داخلی سایت میتواند مطرح شود, سرعت سایت و درست و سالم بودن سایت میباشد. این سالم بودن سایت خودش جنبه های متعددی دارد که در ادامه سعی میکنیم در مورد برخی از آنها که ابزار Ahrefs به خوبی میتواند آن را برای شما مدیریت نماید, صحبت کنیم.

در ابزار Ahrefs بخشی به نام Site Audit وجود دارد که در مورد هر بخشی که شما فکرش را بکنید اطلاعاتی خوبی از سایت  در اختیار شما قرار میدهد. به عنوان مثال بخش برنامه نویسی و سلامت کدها و نحوه سریع لود شدن آنها در کامپیوتر کاربران.

همچنین در این بخش از ابزار Ahrefs میتوانید در مورد موارد و مشکلاتی که باعث دیر لود شدن سایت و پارامترهایی که در سئو داخلی شما تاثیر گذار است را مشاهده نموده و در صورت نیاز آن را اصلاح نمایید. این بخش به نوعی همان بخش سئو داخلی صفحات شما را به خوبی میتواند مدیریت نموده و موارد و خطاها را به شما نشان دهد.

بخش site audit ابزار ahrefs

البته برای این کار ابزارهای آنلاین و آفلاین زیادی هم وجود دارد که برای مشاهده ویدئوی آموزشی کامل در زمینه "بهینه سازی سرعت سایت", میتوانید آموزش فصل 6 پکیج مقدماتی تا پیشرفته سئو را مشاهده نمایید.

 حتی به جرات میتوان گفت در بخش Site Audit ابزار Ahrefs سرویس هاای مشاهده میشود که در ابزارهای دیگر متداول برای تست و آزمایش وب سایت به چشم نمی خورد که حتما در ویدئوی آموزشی در مورد تمامی این موارد همراه با بررسی یک وب سایت صحبت خواهیم نمود.

 

تجزیه و تحلیل کلمات کلیدی برای رسیدن به رتبه های نخست در SERP

 این بخش هم یکی از چالش های مهم در دنیای سئو تلقی میشود چرا که تمامی تلاش سئو کارها این است که خودشان را در کلمات کلیدی مورد نظر (Keywords) به بالاترین رتبه های در صفحات SERP برسانند. یکی از ابزارهایی که به خوبی میتواند هم برای تجزیه و تحلیل کلمات کلیدی خودتان چه کوتاه یا بلند و یا آنالیز کلمات کلیدی رقبایتان, کمک شایانی نماید و سرویس ها و قابلیت های زیادی را در اختیار شما قرار دهد, همین ابزار Ahrefs و بخش Keyword Analysis میباشد.

در این بخش شما میتوانید از میزان سختی کلمات کلیدی یا همان Keyword Difficaulty اطلاعات به دست آورید تا میزان صعودی و نزولی بودن آن کلمه کلیدی در دوره های زمانی مورد نظر و ....

بخش keyword explorer در ابزار ahrefs

یکی از بخش های هیجان انگیز این قسمت در ابزار Ahrefs را میتوان بخش پیشنهادات کلمه کلیدی قلمداد کرد. چرا که در این بخش با دادن کلمه کلیدی اصلی یا Parent, خود ابزار Ahrefs لیست بلند بالایی از کلمات کلیدی وابسته به آن که هم از نوع Long-tail Keywords هستند و هم از نوع Short-tail Keywords را در اختیار شما قرار میدهد. حالا شما میتوانید با این لیست بلند بالا و البته حرفه ای و دقیق, برنامه ریزی بهتری برای مدیریت کلمات کلیدی و اجرای کمپین کلمات کلیدی خود داشته باشید.

چنانچه تا به الان در مورد آنالیز دقیق کلمات کلیدی و تهیه لیست آن اطلاعاتی را ندارید, میتوانید آموزش کامل فصل 4 پکیج آموزشی سئو که در زمینه "جستجوی کلمات کلیدی و تهیه لیست" باشد را مشاهده نمایید تا در نهایت بتوانید به خوبی با این ابزار ارتباط برقرار نمایید و کمپین را در زمینه کلمات کلیدی فعال نمایید.

 یکی از بخش هایی که در ابزار Ahrefs و مخصوصا در همین بخش Keyword Analysis میتواند به خوبی سرگذشت یک کلمه کلیدی را برای شما مشخص نماید, بخش نوسانات یک کلمه کلیدی میباشد. در این بخش شما میتوانید در قالب نمودار و گراف, فراز و فرود کلمه کلیدی در دوره های زمانی مختلف را مشاهده نمایید تا در نهایت بتوانید برنامه ریزی بهتری برای فعالیت بر روی آن کلمه کلیدی داشته باشید.

ما سعی نمودیم در این مقاله ای کوتاه تنها شما را با برخی از بخش های ابزار Ahrefs در حد تئوری آشنا نماییم و حتما شما با مشاهده این ویدئوی آموزشی کامل میتوانید در قالب سناریوهای مختلف و کاملا عملی طریقه استفاده از این ابزار رو یاد گرفته و در جهت سئوی بهتر سایت خود به کار ببرید.

لیست درس ها

زمان آموزش
  • معرفی قابلیت های ابزار 47:53

    سیلابس:

    1. معرفی ابزار Ahrefs و کارکرد اصلی این ابزار در دنیای سئو
    2. مقایسه محدودی بین ابزار Ahrefs و ابزار Monitorbacklinks
    3. بررسی آماری از تعداد صفحاتی که این ابزار Crawl میکند و ….
    4. معرفی کلی بخش Site Explore به عنوان بخشی برای جستجوی سایت ها و URLها جهت دسترسی به بسیاری از اطلاعات
    5. معرفی کلی بخش Keyword Explorer به عنوان بخشی برای جستجوی کلمات کلیدی و دسترسی به هر گونه اطلاعاتی که مد نظر داشته باشید
    6. معرفی کلی بخش Content Explorer به عنوان بخشی که میتوانیم به دنبال مقاله ها و پست ها با جزئی ترین اطلاعاتی که به دنبال آنها هستیم بگردیم
    7. معرفی کلی بخش Rank Tracker به عنوان بخشی که میتوانیم میزان فراز و فرود یک دامنه و یا URL با جزئی ترین اطلاعات آن را مشاهده نماییم
    8. معرفی کلی بخش Site Audit به عنوان بخشی که میتوانیم تمامی بخش های سایت را تست و آزمایش نماییم
    9. معرفی کلی بخش Alerts به عنوان بخشی که میتوانیم تمامی گزارش ها را مدیریت نماییم
    10. معرفی کلی بخش SEO Toolbar به عنوان ابزاری که میتوانیم به اطلاعات Ahrefs برای هر وب سایتی دسترسی داشته باشیم
    11. معرفی کلی بخش Domain Comparision به عنوان بخشی که میتوانیم دامنه ها و سایت ها را از هر نقطه نظری با یکدیگر مقایسه نماییم
    12. معرفی کلی بخش Batch Analysis به عنوان بخشی که میتوانیم در یک زمان واحد به هر تعدادی که میخواهیم سایت ها و URL ها را با یکدیگر مقایسه نماییم
    13. معرفی کلی بخش Link Intersect به عنوان بخشی که میتوانیم تشابهات URL هایی که وارد میکنیم را ببنیم
    14. معرفی کلی بخش Content Gap به عنوان بخشی که میتوانیم وب سایت هایی که به رقبای ما لینک داده اند ولی به ما لینک نداده اند را مشخص کنیم
    15. مقایسه ابزار Ahrefs با برخی از قابلیت های Google Lighthouse و GTmetrix برای تست و آزمایش وب سایت
    16. بررسی کامل بخش پلن ها همراه با جزئیاتی که برای تمامی قابلیت ها ارائه شده است
    17. بررسی صفحه Ahrefs by the numbers برای مشاهده بزرگی و عظیم بودن ابزار در حال استفاده و آنالیز آمارهایی که در این بخش ارائه شده است.

     

    در این درس قصد داریم تا شما را به صورت کامل با تمامی بخش های ابزار بسیار مفید و سودمند Ahrefs از روی وب سایت خودشان آشنا نماییم. بخش های و عملکرد این ابزار بسیار وسیع میباشد به طوریکه برای توضیح دادن آنها سعی میکنیم بیشتر از سایت خودشان و تصاویری که در سایت وجود دارد بهره ببریم.

    در برخی از بخش ها حتما ابزار Ahrefs را با ابزار Monitorbacklinks که در درس جداگانه در مورد آنها صحبت کردیم نیز مقایسه خواهیم نمود و قابلیت های هر کدام از این ابزارها را در آن بخش مورد بررسی بیشتر قرار خواهیم داد.

    در آمورش امروز آمارها و ارقام ها و منابعی که ابزار Ahrefs در اختیار دارد تا این اطلاعات گران بها را در اختیار استفاده کنندگان این ابزار قرار دهد را مورد آنالیز قرار خواهیم داد تا بزرگ و وسیع بودن این ابزار را متوجه شویم.

    در درس امروز نگاه کلی به این ابزار و جایگاه ویژه آن در دنیای آموزش سئو خواهیم داشت تا بتوانید تصمیم بگیرید که میتوانید برنامه ای برای استفاده از این ابزار داشته باشید یا خیر

  • ثبت نام و مراحل اضافه کردن پروژه 42:27

    سیلابس:

    1. بررسی مراحل ثبت نام در سایت
    2. بررسی مراحل پرداخت پول در سایت
    3. بررسی ایمیل های ارسال شده از طرف Ahrefs
    4. بررسی کامل اضافه نمودن وب سایت (پروژه) به Ahrefs همراه با تمامی نکته ها و حالت ها
    5. بررسی کامل اضافه نمودن کلمات کلیدی به Ahrefs همراه با تمامی نکته ها و حالت ها
    6. بررسی کامل اضافه نمودن رقبا به Ahrefs همراه با تمامی نکته ها و حالت ها
    7. بررسی کامل تنظیمات اضافه تر برای تکمیل نهایی افزودن وب سایت (پروژه)

     

    درس امروز مراحل ثبت نام در Ahrefs میباشد و پس از پرداخت پول میتوانیم به بخش داخلی ابزار دسترسی داشته باشیم. البته در هنگام ثبت نام و پرداخت پول موارد بسیار مهمی وجود دارد که برای جلوگیری از مشکل, در مورد تک تک این موارد به تفضیل صحبت خواهیم نمود.

    اما یکی از هیجان انگیز ترین بخش ها پس از ثبت نام اضافه نمودن وب سایت و کلمات کلیدی مد نظر و مخصوصا رقبا میباشد که خیلی کامل و موشکافانه این بخش را هم مورد بررسی قرار خواهیم داد و آموزشی خوبی را در این قسمت در خدمتتان خواهیم بود.

    مراحل اضافه نمودن سایت و … کمی فنی تر از وب سایت Monitorbacklinks میباشد بنابراین دقایق بیشتری را در این بخش سپری خواهیم نمود و سعی میکنیم موضوع جدیدی که برایتان در نظر گرفته ایم و وب سایت ها را نیز به ابزار Ahrefs معرفی نماییم.

    در نهایت پس از ثبت نام و فعال سازی حساب کاربری و اضافه نمودن سایت و کلمات کلیدی و رقبا میتوانیم به داشبورد (Overview) ابزار دسترسی داشته باشیم و با دنیایی از اطلاعات مهم و کاربردی مواجه شویم که حتما در درس های آینده به تفضیل و با سناریوهای مختلف و مثال های متفاوت با این بخش ها نگاه خواهیم کرد.

  • داشبورد (Overview) و نگاه کلی به ابزار 1:08:28

    سیلابس:

    1. بررسی دقیق بخش Overview ابزار Ahrefs و بیان کارکردهای اصلی ابزار
    2. تعریف Domain Rating
    3. تعریف URL Rating
    4. تعریف اصطلاحات دیگری که در ابزار Ahrefs معنا دارند
    5. آنالیز چند وب سایت و رقیب فرضی در Overview و Site Explorer
    6. تفکیک دقیق بخش Overview
    7. نگاهی دقیق به رتبه بندی سایت ها در Ahrefs و تجزیه و تحلیل آماری و عددی برخی از وب سایت ها
    8. مطرح نمودن برخی از سوالات متداولی که میتواند در رتبه بندی و سطح بندی وب سایت ها در Ahrefs وجود داشته باشد
    9. بررسی تمامی نمودارها و چارت هایی که در بخش Overview ابزار وجود دارد
    10. نگاهی دقیقتر به Backlink Profile وب سایت های آنالیز شده

     

    بخش Overview از ابزار ahrefs اولین قسمتی خواهد بود که پس از تعریف پروژه برایتان قابل دسترس و مشاهده خواهد بود چرا که در این بخش میتوانید در یک نگاه کلی به تمامی آمارهای مهم آن پروژه و هروب سایتی که مد نظر دارید دسترسی داشته باشید و در یک نگاه (Overview) متوجه شوید که وضعیت وب سایت از نظر رتبه و کلمات کلیدی و ورودی و ….. در چه جایگاهی قرار دارد.

    در آموزش امروز سعی نمودیم کمی از شلوغ بودن محیط ابزار Ahrefs که صرفا فقط به دلیلی آشنا نبودن شما عزیزان با محیط این ابزار است صحبت نماییم و کمی محیط ابزار Ahrefs را برایتان توضیح دهیم.

    حتی در درس امروز به دلیل کنجکاوی زیاد و اطلاعات بسیار زیاد و خوبی که ابزار در اختیار ما قرار میدهد چند رقیب را در همان ابندا مورد بررسی و آنالیز قرار میدهیم تا وسیع و دقیق بودن این ابزار بیشتر برایمان مشخص گردد.

    توضیح و آموزش ابزار Ahrefs کمی با ابزار Monitorbacklinks متفاوت میباشد و سعی نمودیم که از نگاهی متفاوت تر به این ابزار نگاه کنیم و به صورت عملیاتی تر از گذشته که تا حالا شاید در هیچ آموزش سئو مشاهده نموده اید با ابزار Ahrefs کار نماییم.

    در درس امروز بیشتر این چارت ها و آمارها را در بخش Overview ابزار Ahrefs مورد بررسی و مقایسه قرار میدهیم و خودمان را برای روبرو شدن با سناریوهای واقعی تر آماده میکنیم.

  • چگونه توسط بخش های Competing Domain و غیره , بک لینک پیدا نماییم 1:27:45

    سیلابس:

    1. بررسی کامل در قالب سناریو پیدا نمودن بک لینک
    2. ترکیب چند ابزار برای رسیدن به هدف
    3. استفاده ار بخش Competing Domain برای دیدن رقبا و فیلتر کردن آنها بر اساس بسیاری از فاکتورها
    4. استفاده از بخش Best By Link برای پیدا کردن صفحاتی که بیشترین و بهترین بک لینک را دارند
    5. استفاده از بخش Content Explorer برای پیدا کردن مقاله ها و پست ها و اخبارهایی که مطابق با شرایط جستجوی من در نظر گرفته شده اند جهت قرار دادن بک لینک در آنها
    6. استفاده از بخش Keyword Explorer برای پیدا کردن کلمات کلیدی بر اساس بسیاری از فاکتورهای مورد نظر
    7. استفاده از بخش Backlinks برای مشاهده اطلاعات کامل بک لینکی رقبا جهت تجزیه و تحلیل و آماده سازی جهت کمپین ساختن لینک
    8. بررسی و آنالیز چند وب سایت ایرانی برای آموزش بهتر ساختن بک لینک
    9. آموزش استفاده از فیلترهای بسیار پیشرفته و دسترسی به ناب ترین اطلاعات
    10. آموزش متد و تاکتیکی که در ساختن بک لینک بسیار زیاد مورد استفاده قرار گرفته است
    11. تجزیه و تحلیل کلمات و وب سایت های ایرانی به همراه کلمات و وب سایت های خارجی برای آموزش بهتر و جامع تر و اشراف بر روی تکنیک

     

    از این درس تا چند درس آینده قصد داریم به صورت تکنیکی با کمپین ساختن بک لینک که در فصل 8 در مورد آن به تفضیل صحبت کرده بودیم بحث آموزشی را آغاز نماییم.

    یکی از مهمترین کاربردهای ابزار Ahrefs آنالیز بک لینک های رقبا و حتی سایت خودمان میباشد و هر اطلاعاتی را که در این زمینه نیاز داشته باشیم را ابزار Ahrefs در اختیار ما قرار میدهد.

    در آموزش امروز نگاه کلی بر روی چند قسمت این ابزار خواهیم داشت و باز هم در قالب سناریویی آموزشی مخصوصا در حوزه بک لینک و کمپین ساختن لینک را به پیش خواهیم برد.

    بیشتر قصد داریم تا ارتباط هر یک از این بخش ها را در نگاه کلی بررسی کنیم و خودمان را آماده کنیم تا در درس های بعدی چنان به بحث بک لینک ها و طریقه ایجاد نمودن آنها و آنالیز بک لینک های رقبا بپردازیم که شاید در هیچ آموزش سئو به این صورت به این بخش مهم نگاه نشده باشد.

    در درس امروز در مورد مباحث پیدا نمودن بک لینک توسط بخش هایی مانند Backlinks, Keyword Explorer, Content Explorer, Best by Links, Competing Domain صحبت خواهیم نمود و اهمیت هر یک از این بخش ها در ابزار Ahrefs را مورد ارزیابی قرار خواهیم داد.

  • ایجاد نمودن بک لینک بر مبنای دزدی محتویات قدیمی 1:02:43

    سیلابس:

    1. استفاده تکنیکی و بسیار پیشرفته از Content Explorer و پوشش کامل این ابزار
    2. دسترسی به محتویات قدیمی و منسوخ شده در اینترنت
    3. پیدا کردن بک لینک وب سایت هایی که به آن محتویات لینک داده اند
    4. ارتباط درست و صحیح با آن وب سایت ها
    5. ترکیب بسیاری دیگر از بخش های ابزار Ahrefs به صورت عملیاتی و در قالب Workshop
    6. بررسی چند سایت ایرانی برای رسیدن به هدف
    7. دسترسی به تاریخچه آن وب سایت ها و همچنین دسترسی به محتویات قدیمی آنها که حتی در اینترنت وجود ندارند
    8. شرایط به وجود آوردن محتویات جدید بر اساس محتویات قدیمی
    9. جستجوی وب سایت های پیدا شده در SERP
    10. اعمال فیلترها و جستجوهای بسیار پیشرفته مطابق با اجرای عملیات پیدا نمودن محتویات قدیمی و صفحات
    11. بررسی سناریوهای مختلف در زمان پیدا نمودن محتویات قدیمی
    12. بررسی سناریوهای مختلف در زمان پیدا نمودن بک لینک آنها
    13. بررسی سناریوهای مختلف در زمان ارتباط برقرار کردن با وب سایت ها جهت تعویض بک لینک و سوق دادن به سمت شما
    14. استفاده از بخش Backlink ابزار Ahrefs برای دسترسی به اطلاعات خیلی مهم و محرمانه همراه با جستجوی بسیار پیشرفته ابزار
    15. استفاده از ابزار Keyword Explorer برای کنترل محتویات قدیمی و پیدا نمودن کلمات کلیدی که آن مقاله دارای رتبه در SERP میباشد
    16. استفاده از Batch Analysis ابزار Ahrefs جهت بررسی کلی و در یک زمان چندین URL و استخراج اطلاعات فوق العاده گرانبها جهت ایجاد نمودن محتویات و همچنین پیدا کردن صفحات جدیدتر برای بک لینک گذاری

     

    دزدی!!!!

    اگر قبول داشته باشیم که محتویاتی که در اینترنت در زمینه کاری خودمان در حال حاضر وجود دارد که به دلایلی چند ماه و یا حتی چند سالی بروز رسانی نشده اند و از سوی دیگر همین صفحات دارای بک لینک هستند و سایت هایی که به آنها بک لینک داده اند از این اطلاعات قدیمی که دیگر شاید ارزشی نداشته باشند آگاهی نداشته باشند بنابراین شما میتوانید سر وقت این محتویات بروید.

    در این درس آموزشی امروز قصد داریم تا بگوییم این نوع محتویات را چگونه پیدا میکنیم و چگونه مطالب جدید خودمان را بر مبنای مطالب قدیمی تنظیم میکنیم و چگونه با صاحب آن وب سایت ها ارتباط برقرار میکنیم .

    فکر نمیکنم اسم این را بشود دزدی گذاشت و بیشتر تلاشی برای ایجاد نمودن محتویات جدید و مفید بودن آن برای کاربران در اینترنت میباشد البته در این میان نیز داشتن رتبه خوب و بالاتر هم برای ما میتواند ملاک و انگیزه ای برای انجام این کار باشد.

    بنابراین در آموزش فوق العاده امروز که همراه با مطرح کردن سناریویی قوی و آنالیز برخی از سایت های ایرانی و خارجی مباحث آموزشی را به پیش خواهیم برد, میتوانیم به این نقطه مهم برسیم و راه کم دردسرتری را برای ایجاد نمودن بک لینک که در فصل 8 در مورد آن صحبت کردیم را به پیش بگیریم.

    با مشاهده این درس و همچنین درس های بعدی در همین فصل بهتر و با دید بازتری میتوانید کار ساختن و ایجاد کمپین ساختن لینک را نیز آغاز نمایید و با تاکتیکی قویتر پا به میدان بگذارید.

    این درس و موارد آموزشی آن را نه فقط با ابزار Ahrefs بلکه با هر ابزاری دیگری که قابلیت های ذکر شده در آموزش را در اختیار شما قرار دهد میتوانید انجام دهید و بیشتر در این درس بر روی تاکتیک ساختن بک لینک نیز تمرکز شده است.

  • ایجاد نمودن بک لینک با استفاده از صفحات معرفی منابع (Resource Pages) 54:03

    سیلابس:

    1. تعریف صفحات معرفی منابع (Resource Page)
    2. پیدا نمودن صفحات معرفی منابع همراه با سناریو و جستجو در گوگل
    3. ترکیب کلمات از پیش تعریف شده در موتورهای جستجو برای راحت پیدا کردن صفحات معرفی منابع
    4. تغییر تنظیمات جستجوی گوگل برای راحت رسیدن به نتیجه مد نظر
    5. استفاده از کلمات از پیش تعریف شده inurl: و insite: و intitle: برای پیدا نمودن صفحات معرفی منابع
    6. بررسی کلمات فارسی و انگلیسی در کنار یکدیگر به دلیل جامع بودن بحث آموزشی
    7. استفاده از Extension مرورگر کروم به نام Scraper جهت جمع آوری راحتتر اطلاعات از صفحه نتایج گوگل (SERP)
    8. آموزش نحوه استفاده از ابزار نصب شده بر روی کروم برای جمع آوری اطلاعات
    9. منتقل کردن اطلاعات جمع آوری شده به ابزار اکسل جهت تجزیه و تحلیل
    10. نصب SEO Toolbsr که ابزار Ahrefs در اختیار استفاده کنندگان ابزار قرار داده است و استخراج اطلاعات با استفاده از این ابزار
    11. استفاده از ابزار آنلاین جهت باز کردن چندین URL همزمان در مرورگر
    12. استفاده از نرم افزار Screaming Frog جهت جمع آوری و استخراج اطلاعات فوق العاده از سایت و URL که مد نظر داریم
    13. ارتباط نرم افزار Screaming Frog با ابزار آنلاین Ahrefs
    14. آموزش ابزار Screaming Frog
    15. تجزیه و تحلیل اطلاعات به دست آمده در نرم افزار اکسل و فیلتر کردن بسیار پیشرفته در داخل این ابزار
    16. تجزیه و تحلیل لیست به دست آمده در قسمت Batch Analysis ابزار Ahrefs
    17. مشاهده اطلاعات کامل وب سایت های موجود در لیست و دیدن بخش بک لینک آنها و تجزیه و تحلیل کامل برای رسیدن به هدف
    18. اعمال فیلترهای پیشرفته بر روی اطلاعات و فیلتر کردن وب سایت های به دست آمده
    19. آموزش ترکیب چند ابزار برای دسترسی و فیلتر کردن وب سایت ها برای کسب نتیجه دقیق تر

     

    درس امروز هم مانند درس قبلی بر روی یکی دیگر از تاکتیک خوب و بدون دردسر ساختن بک لینک تمرکز دارد. چرا که با گذاشتن وقت کمتر و جستجوی کمتر در اینترنت میتوانید وب سایت خوب و آماده ای را برای قرار دادن بک لینک با کیفیت که در فصل 8 در مورد آنها صحبت کردیم را پیدا نمایید.

    در اینترنت صفحات از نوع Resource Page که در آموزش به تفضیل در مورد آن صحبت کردیم وجود دارد و آنها در حال حاضر منتظر شما هستند تا شما خودتان را به آنها تنها با یک ایمیل معرفی نمایید تا آنها خیلی راحت و رایگان لینک سایت شما را در سایت خودشان قرار دهند.

    در این درس برای جمع آوری چنین وب سایت هایی و غربال کردن لیست خود از 3 ابزار بسیار سودمند که تا حالا در هیچ درسی در مورد آن صحبت نکردیم نیز صحبت به میان خواهیم آورد و با استفاده از این ابزارها در کنار تمامی ابزارهایی که در فصل 8 به شما عزیزان معرفی کرده بودیم قدرت بیشتری برای ساختن بک لینک نیز خواهیم داشت.

    باز هم برای درس امروز از سناریویی بسیار قوی بهره خواهیم برد و اهداف خود را بر روی وب سایت های فرضی نیز پیاده سازی خواهیم نمود. البته ابزار مهم Ahrefs هم در این میان میتواند به شما برای کار سئو کمک بسیار زیادی نماید ولی شما میتوانید این تاکتیک را با هر ابزار دیگری که حتی رایگان باشد و این قابلیت ها را در اختیار شما قرار دهد نیز پیاده سازی نمایید.

    تاکتیک امروز و تاکتیک درس قبلی میتواند در نهایت تمامی دغدغه ای شما را برای ساختن بک لینک درست و اصولی و با کیفیت با هزینه ای بسیار اندک را نیز پایان دهد.

  • ایجاد نمودن بک لینک از لینک های خراب و 404 و ارسال ایمیل درخواست 48:36

    سیلابس:

    1. بررسی مزیت استفاده از روش پیدا کردن صفحات خراب و 404 در اجرای کمپین ساختن لینک
    2. بررسی رقبای اولیه برای پیدا کردن چنین صفحاتی
    3. اعمال فیلتر بسیار پیشرفته از بخش Site Explorer ابزار Ahrefs برای دسترسی به صفحات 404
    4. استفاده از بخش Best by Links ابزار Ahrefs برای اعمال فیلترهای پیشرفته تر
    5. بررسی چند وب سایت ایرانی به عنوان رقبای فرضی و پیدا نمودن صفحات 404 و از بین رفته آنها که دارای بک لینک هستند
    6. بررسی بخش Competing Domain ابزار Ahrefs برای مشخص شدن دقیقتر رقبا
    7. آنالیز دقیق رقبا در بخش Competing Domain و رقبایی که اصلی تر هستند
    8. بررسی رقبایی که کلمات کلیدی بیشتری از ما دارند
    9. بررسی رقبایی که ما کلمات کلیدی بیشتری از آنها داریم
    10. بررسی رقبایی که کلمات کلیدی مشترکی بین ما و آنها وجود دارد
    11. آنالیز دقیق رقبا بر اساس 3 فیلتری که در بالا بیان شد
    12. بررسی چند وب سایت خارجی برای پیدا نمودن صفحات خراب و 404 که دارای بک لینک هستند
    13. گرفتن خروجی اکسل از اطلاعات به دست آمده و فیلتر کردن نهایی لیست و بررسی دستی صفحات 404 و آنالیز شرایط
    14. استخراج اطلاعات تماس صاحبان وب سایت با استفاده از ابزار hunter
    15. بررسی خود وب سایتهای مورد نظر برای دسترسی به اطلاعات تماس صاحبان وب سایت
    16. نحوه درست ارتباط برقرار کردن با ایمیل به صورت موثر
    17. راهنمایی های خوب جهت نوشتن متن ایمیل با توجه به وب سایت های پیدا شده
    18. بررسی خط به خط متن ایمیل و تجزیه و تحلیل آن برای بهتر نتیجه گرفتن
    19. مطرح نمودن سناریوهای متعدد در زمان نوشتن ایمیل و ارسال کردن آن
    20. بررسی نقش تصاویر به عنوان سند لینک خراب در ایمیل
    21. بررسی نقش Email Signature در رسمی و حرفه ای بودن ایمیل
    22. بررسی پیگیری نمودن ایمیل ارسالی
    23. آماده بودن با شرایط منفی و رد کردن درخواست شما
    24. بررسی تعداد دفعاتی که باید عمل پیگیری انجام شود

     

    تاکتیک درس امروز در ساختن بک لینک را میتوانید یکی از شاهکارها و گل سر سبد تاکتیک های ساختن بک لینک در نظر بگیریم چرا که در این روش که به تفضیل و مطرح نمودن سناریوهایی بسیار قوی به شما خواهیم گفت, می توانید به سراغ صفحات خراب یا اصطلاحا 404 بروید که دیگر وجود خارجی ندارند ولی دارای بک لینک نیز هستند!!!!!!

    در 2 درس قبلی که در مورد تاکتیک های ساختن بک لینک صحبت کردیم و سعی نمودیم موارد تئوری فصل 8 را به حقیقت تبدیل نماییم, مطمئن باشید روش ها و تاکتیک هایی مانند درس امروز و حتی درس های دیگر نیز میتواند برای به وجود آوردن بک لینک خوب و با کیفیت نیز وجود داشته باشد.

    نزدیک به 50 دقیقه در مورد این روش بینظیر, استاد داریوش ببریان با شما صحبت خواهند نمود و در مورد تجربیات خودشان در این زمینه و باید ها و نبایدهای این روش و مواقع انجام این تاکتیک ساختن بک لینک با شما صحبت خواهد نمود.

    ابزار خیلی خوب Ahrefs امروز کمک بسیار خوب و شایانی را برای پیدا نمودن چنین صفحاتی به ما خواهد کرد ولی اگر شما تاکتیک ایجاد نمودن بک لینک را امروز فرا بگیرید, از هر ابزار دیگری که این قابلیت ها را در اختیار شما قرار دهد میتوانید استفاده نمایید و اهداف ساختن بک لینک خود را به پیش ببرید.

    پیشنیاز تمامی تاکتیک های ساختن بک لینک که در این فصل و با استفاده از ابزار Ahrefs حضورتان عرض خواهد شد دیدن و مشاهده دقیق مطالب فصل 8 (راه اندازی کمپین ساختن بک لینک) میباشد.

    در اینترنت صفحات از نوع Resource Page که در آموزش به تفضیل در مورد آن صحبت کردیم وجود دارد و آنها در حال حاضر منتظر شما هستند تا شما خودتان را به آنها تنها با یک ایمیل معرفی نمایید تا آنها خیلی راحت و رایگان لینک سایت شما را در سایت خودشان قرار دهند.

    در این درس برای جمع آوری چنین وب سایت هایی و غربال کردن لیست خود از 3 ابزار بسیار سودمند که تا حالا در هیچ درسی در مورد آن صحبت نکردیم نیز صحبت به میان خواهیم آورد و با استفاده از این ابزارها در کنار تمامی ابزارهایی که در فصل 8 به شما عزیزان معرفی کرده بودیم قدرت بیشتری برای ساختن بک لینک نیز خواهیم داشت.

    باز هم برای درس امروز از سناریویی بسیار قوی بهره خواهیم برد و اهداف خود را بر روی وب سایت های فرضی نیز پیاده سازی خواهیم نمود. البته ابزار مهم Ahrefs هم در این میان میتواند به شما برای کار سئو کمک بسیار زیادی نماید ولی شما میتوانید این تاکتیک را با هر ابزار دیگری که حتی رایگان باشد و این قابلیت ها را در اختیار شما قرار دهد نیز پیاده سازی نمایید.

    تاکتیک امروز و تاکتیک درس قبلی میتواند در نهایت تمامی دغدغه ای شما را برای ساختن بک لینک درست و اصولی و با کیفیت با هزینه ای بسیار اندک را نیز پایان دهد.

  • پنج تاکتیک ایجاد نمودن بک لینک با سرعت زیاد 53:20

    سیلابس:

    1. بررسی ترکیب 5 تاکتیک برای ایجاد نمودن بک لینک های با کیفیت
    2. مزیت های استفاده از این 5 تاکتیک برای رسیدن سریعتر به هدف
    3. بررسی کامل تاکتیک بررسی وضعیت بک لینک های صفحه اول رقبا همراه با نکات و راهنمایی ها
    4. بررسی کامل تاکتیک ایجاد نمودن محتویاتی که بهتر از رقبا باشد همراه با نکات و راهنمایی ها
    5. بررسی کامل تاکتیک ساختن بک لینک از لینک های خراب و صفحات 404 همراه با نکات و راهنمایی ها
    6. بررسی کامل تاکتیک ساختن بک لینک از صفحات 301 Redirect همراه با نکات و راهنمایی ها
    7. بررسی کامل تاکتیک ساختن بک لینک از Guest Post همراه با نکات و راهنمایی ها
    8. استفاده حرفه ای از ابزار Site Explorer برای آغاز جستجوها
    9. استفاده از وب سایت های خارجی و تجزیه و تحلیل کامل آنها
    10. اعمال فیلترهای پیشرفته در بخش های مختلف ابزار Ahrefs
    11. تنظیم متن ایمیلی مناسب با هدف مورد نظر
    12. باید ها و نبایدها در زمان ارسال ایمیل
    13. نگاهی دقیق تر به Anchor Textها و تجزیه و تحلیل کامل رقبا در این زمینه
    14. نگاهی دقیقتر به نحوه نوشتن محتویات جدید بر مبنای محتویات قدیمی و ناقص رقبا
    15. نحوه پیدا کردن و جستجوی صفحات 404 و از بین رفته
    16. نحوه پیدا کردن و جستجوی صفحات دارای 301 Redirect نادرست
    17. پیگیری افراد در شبکه های اجتماعی و پیدا کردن وب سایت هایی که آنها در آن وب سایت ها فعالیت دارند به عنوان بک لینک
    18. ایجاد محتویات جدید برای وب سایت های پیدا شده و شروع عملیات ساختن بک لینک

     

    آیا دوست دارید بهترین استفاده را از رقیبی که در حال آنالیز آن هستید بکنید و تمامی مطالبی که برای ساختن بک لینک سایت شما میتواند مورد استفاده قرار بگیرد را استخراج نمایید!!!!

    در درس امروز نه با 1 تاکتیک بلکه با 5 تاکتیک بینظیر در کنار یکدیگر در کنار شما خواهیم بود و تمامی این 5 تاکتیک ساختن بک لینک را در قالب یک پکیج در اختیار شما قرار میدهیم.

    تاکتیک های درس امروز مانند تاکتیک های درس های قبلی همین فصل از بررسی و تجزیه و تحلیل رقبا تا پیدا کردن بک لینک خوب و با کیفیت آنها تا ارسال ایمیل و ارتباط برقرا نمودن با صاحبان وب سایت ها جهت رسیدن به موفقیت و گذاشتن بک لینک ,شما را راهنمایی خواهد نمود.

    حتی بررسی شبکه های اجتماعی صاحبان وب سایت برای ارتباط برقرار کردن خوب و موثر با آنها را نیز از دست نخواهیم داد و حتی بک لینک شبکه های اجتماعی آنها مانند Facebook و Twitter را نیز مورد بررسی قرار خواهیم داد تا اگر افرادی برای وب سایت های مهم مطالب آموزشی تهیه میکنند و در آن مطالب لینک سایت خودشان را قرار میدهند چرا ما این کار را انجام ندهیم و در زمینه کسب و کار خود این مطالب را ایجاد نکنیم و کمپین ساختن بک لینک خود را راه نیاندازیم.

    منتظر باشید تا 5 روش جادویی که شاید باز هم شاهکارها و روش های برگزیده در تمامی تاکتیک های ساختن بک لینک برای اهدافی مشخص باشد را ملاحظه فرمایید.

    باز هم در درس امروز ابزار بسیار سودمند Ahrefs در کنار ما خواهد بود, ولی شما اگر از هر ابزار دیگری که این قابلیت ها را در اختیار شما قرار میدهد میتوانید استفاده نمایید و بیشتر با دید تاکتیک ساختن بک لینک به درس امروز نگاه کنید که البته با داشتن ابزار Ahrefs راحتتر و بهتر میتوانید کمپین ساختن بک لینک خود را پیاده سازی نمایید.

  • جستجوی و آنالیز کلمات کلیدی از ابتدا تا انتها 1:24:06

    سیلابس:

    1. بررسی کامل بخش Keyword Explorer ابزار Ahrefs
    2. بررسی چند کلمه کلیدی در یک زمان توسط Keyword Explorer
    3. بررسی و آنالیز دقیق هر یک از کلمات کلیدی وارد شده در Keyword Explorer
    4. تشریح مباحث تخصصی KD و Volume و CPC و PPC و RR و SF بر مبنای هر یک از کلمات کلیدی
    5. بررسی میزان کلیک خور بودن کلمات کلیدی مورد نظر
    6. جستجوی کلمات کلیدی در SERP مستقیما توسط ابزار Ahrefs
    7. استفاده از سرویس جستجوی بسیار پیشرفته بر روی کلمات کلیدی در جهت رسیدن و فیلتر کردن کلمات کلیدی و نهایی
    8. اعمال فیلتر بر اساس Featured Snippets و Adwords top و بسیاری از قابلیت های دیگر
    9. بررسی چند کلمه کلیدی فارسی جهت راستی آزمایی ابزار Ahrefs
    10. استفاده از بخش Having same terms جهت دسترسی به کلمات کلیدی بیشتر
    11. استفاده از بخش Having same terms جهت دسترسی به کلمات کلیدی long-tail keywords و Short-tail
    12. استفاده از بخش Having same terms جهت دسترسی به کلمات کلیدی سوالی
    13. مطرح نمودن سناریوهای مختلف و قوی در انتخاب و فیلتر کردن کلمات کلیدی بر اساس خواسته ها و جستجوهای کاربران
    14. رصد کامل کلمات کلیدی انتخاب شده در SERP
    15. شرایط و راهنمایی ها برای فیلتر کردن و دسته بندی کلمات کلیدی
    16. دسترسی به کلمات کلیدی که تعداد جستجوی متوسطی دارند ولی رقابت چندانی بر سر آن کلمات وجود ندارد
    17. دسته بندی کلمات کلیدی در 4 گروه و بررسی کامل کلمات کلیدی هر یک از این گروه ها همراه با مثال و جستجوی واقعی در SERP
    18. بررسی وب سایت فروشگاهی دیجی کالا به صورت کامل در زمینه کلمات کلیدی و آنالیز کامل آن توسط ابزار Ahrefs
    19. ایجاد نمودن لیست کلمات کلیدی در ابزار Ahrefs جهت فیلتر کردن و محدود کردن کلمات کلیدی به جای استفاده از ابزار اکسل
    20. مدیریت و ویرایش لیست کلمات کلیدی ایجاد شده در ابزار Ahrefs
    21. بررسی دقیق تر همراه با پارامترهای بیشتر و فیلتر پیشرفته تر بر روی لیست کلمات کلیدی به دست آمده
    22. بررسی و تجزیه و تحلیل چند کلمه کلیدی فارسی سایت شرکت اطلس وب برای بیان سناریوهای قویتر
    23. بررسی امکان خروجی گرفتن از لیست کلمات کلیدی در ابزار Ahrefs
    24. بررسی میزان رقابت و تعداد رقبا و بسیاری از فاکتورهای دیگر کلمات کلیدی به دست آماده و فیلتر کردن مجدد

     

    فصل 4 یکی از مهمترین فصل هایی بود که هم به صورت تئوری و هم به صورت عملیاتی مراحل بررسی و آنالیز کلمات کلیدی که خودمان را آغاز کردیم.

    همچنین درست کردن لیست این کلمات در اکسل و فیلتر کردن این کلمات کلیدی توسط ابزارهای بسیار مفید و آنلاین مخصوصا ابزارهای گوگل توانستیم به این مهم دست پیدا نماییم.

    ولی در آموزش امروز و چند درس آینده قصد داریم از نگاهی متفاوت تر نسبت به فصل 4 به ایجاد نمودن لیستی متفاوت برای کلمات کلیدی خودمان, بحث آموزشی را آغاز نماییم و چند درس این فصل در جهت ایجاد و فیلتر کلمات کلیدی را به عنوان روش شماره 2 که استاد داریوش ببریان برای بیشتر وب سایت های سئو شده خودشان مورد استفاده قرار میدهند را به حضورتان عرض نماییم.

    سعی نمودیم در مدت زمان نزدیک به یک ساعت و نیم از ابتدا تا انتهای ایجاد نمودن لیست کلمات کلیدی و فیلتر نمودن آن, باز هم توسط ابزار Ahrefs مباحث آموزشی خودمان را به پیش ببریم و کاملا متفاوت نسبت به فصل 4 به این موضوع نگاه کردیم به طوری که مطالب آموزشی این درس به هیچ وجه برای هنرآموزان تکراری و خسته کننده نخواهد بود.

    هم بر روی کلمات کلیدی فارسی و هم بر روی سناریوهای کلمات کلیدی انگلیسی تمرکز خودمان را قرار دادیم تا بتوانیم بهترین بهره آموزشی را از درس امروز داشته باشیم

    هنرجویان عزیز لطفا برای مشاهده درس امروز و چند درس آینده همین فصل در زمینه کلمات کلیدی و روش های مختلف ایجاد نمودن آن, حتما تمامی درس های فصل 4 را ملاحظه فرموده باشند تا بهترین بهره آموزشی را از مطالب ارائه شده کسب نمایند.

  • حقایقی درباره سختی کلمات کلیدی (Keyword Difficulty) و نوسان رتبه سایت ها در گوگل 42:02

    سیلابس:

    1. تعریف دقیق سختی کلمات کلیدی (Keyword Difficulty)
    2. بررسی اینکه چقدر میتوانیم به سختی کلمات کلیدی اطمینان کنیم
    3. بررسی چند کلمه کلیدی فارسی و انگلیسی برای راستی آزمایی سختی کلمات کلیدی در ابزار Ahrefs
    4. بررسی رابطه سختی کلمات کلیدی با میزان جستجو در ماه (Search Volume) و آنالیز آن در ابزار Ahrefs
    5. بررسی رابطه سختی کلمات کلیدی با میزان کلیک شدن و CPC و آنالیز آن در ابزار Ahrefs
    6. بررسی رابطه سختی کلمات کلیدی با Global Volume و آنالیز آن در ابزار Ahrefs
    7. بررسی دقیقتر Parent Topic و ارتباط آن با سختی کلمات کلیدی
    8. بررسی عدد سختی کلمات کلیدی و رابطه آن با تعداد بک لینک هایی که باید برای موفق شدن در آن کلمه کلیدی داشته باشیم
    9. بررسی رابطه سختی کلمات کلیدی با نتایج نشان داده شده در SERP
    10. بررسی رابطه سختی کلمات کلیدی با رقابت پذیر بودن آن کلمه کلیدی
    11. بررسی ارتباط هدف جستجو کنندگان از استفاده آن کلمه کلیدی (Search Intent) با سختی کلمات کلیدی
    12. بررسی علل نوسان نتایج کلمات کلیدی در SERP گوگل
    13. بررسی و تجزیه و تحلیل چند کلمه کلیدی و دسترسی به تاریخچه نوسان وب سایت هایی که در آن کلمه کلیدی رتبه دارند
    14. مقایسه وب سایت های دارای رتبه بر روی یک کلمه کلیدی و نوسانات آنها و پی بردن به یک راز بزرگ!!
    15. تلاش برای تهیه الگویی از نوسانات کلمات کلیدی در صفحه اول SERP
    16. میزان قابل اعتماد بودن این گزارش در انتخاب کلمات کلیدی جهت انجام کارهای سئو
    17. نکات بسیاری مهمی که باید در زمان نوسان کلمات کلیدی و بهم خوردن جایگاه کلمات کلیدی خود بدانید

     

    در بیشتر مواقع حتی موارد آموزشی که در فصل 4 در مورد انتخاب کلمات کلیدی جهت انجام کار سئو صحبت شده بود, در مورد سختی کلمات کلیدی یا همان Keyword Difficulty صحبت های بسیار زیادی را انجام دادیم و حتی یکی از مهمترین فاکتورها برای غربال کردن کلمات کلیدی سخت از کلمات کلیدی آسانتر بود.

    ولی در درس امروز حقایق بسیار جالبی همراه با ذکر مثال های متعدد از کلمات کلیدی متفاوت از سختی کلمات کلیدی صحبت خواهیم نمود تا شاید ملاک بهتری برای فیلتر کردن کلمات کلیدی خود و انتخاب مناسبتر آنها داشته باشید.

  • استخراج کلمات کلیدی بر اساس فاکتورهای دیگر به غیر از تعداد جستجو 43:06

    سیلابس:

    1. بررسی کامل کلمات کلیدی تایپ شده در Keyword Explorer به جهت تعداد جستجو
    2. بررسی پارامتر فصلی بودن کلمات کلیدی
    3. پارامتر تعدا جستجو در ماه به کلیک شدن و انتخاب آن برای کلمه کلیدی
    4. بررسی یک وب سایت ایرانی به جهت بررسی چند کلمه کلیدی دارای رتبه
    5. بررسی دقیق مفهوم هدف کاربران از جستجو (Search Intent)
    6. بررسی دقیق عوامل کلیک نشدن روی صفحات وب سایت نشان داده شده در صفحه اول SERP

     

    هر موقع که زمان استخراج کلمات کلیدی و تهیه لیست این کلمات برای رسیدن به بالاترین رتبه در مرحله سئو سایت میشود ,یکی از مهمترین فاکتورهای آن تعداد جستجوهایی که عموما در ماه برای آن کلمه کلیدی در موتورهای جستجو انجام میشود میباشد.

    در درس امروز که ادامه سلسله درس های فصل 4 و 2 درس قبلی همین فصل میباشد, قرار است تا معیارها و پارامترهای دیگری را برای انتخاب کلمات کلیدی و حقایق جالبی که در این زمینه وجود دارد را خدمت شما عرض نماییم.

    چندین وب سایت همراه با سناریوهای واقعی به حضورتان عرض خواهد شد تا بتوانیم 360 درجه به تمامی ابعاد انتخاب کلمات کلیدی و پا گذاشتن در مسیر درست قدم برداریم.

    ابزار Ahrefs به عنوان ابزار کلیدی در درس امروز میتواند به ما کمک نماید ولی شما در کنار ابزار Ahrefs میتوانید از تمامی ابزارهای معرفی شده در فصل 4 نیز استفاده نمایید.

    از یکی از پروژه های طراحی سایت شرکت اطلس وب برای تجزیه و تحلیل بیشتر که اتفاقا سئو بسیار خوبی هم دارد صحبت به میان خواهد آمد و قرار است حتی در درس های آینده هم در مورد این سایت نیز مباحثی مطرح شود.

  • آنالیز وب سایت توسط Site Audit 51:46

    سیلابس:

    1. بررسی مراحل اضافه کردن پروژه برای Site Audit
    2. بررسی بخش Scope & Seed جهت انجام تنظیمات دقیقتر برای Audit
    3. بررسی انتخاب دقیقتر اینکه از کجا کار جستجو و Audit آغاز گردد
    4. بررسی مرحله تایید وب سایت و تایید هویت شما به عنوان دارنده سایت (Ownership Verification)
    5. بررسی تنظیمات Crawl Setting
    6. بررسی تنظیمات مربوط به زمان بندی و انجام اتوماتیک کارها
    7. بررسی تنظیمات دقیق تر ابزار Site Audit
    8. بررسی تمامی بخش های Site Audit که از سایت آزمایشی dariush.pro ایراد گرفته است 

     

    همیشه بررسی وضعیت سلامتی سایت از همه نظر میتواند اتفاق خوبی هم برای نگه داشتن کاربر در سایت و هم برای سئو سایت باشد. در فصل  که در مورد بهینه سازی سرعت سایت و همچنین در فصل 10 که در مورد ابزار Google Lighthouse صحبت های بسیار زیادی را انجام داده بودیم توانستیم به خوبی وضعیت کلی و جزئی وب سایت آزمایشی خود را بررسی نماییم.

    اما از آنجایی که ابزار Ahrefs در بیشتر بخش ها به خوبی عمل نموده است, ابزاری برای Audit وب سایت نیز در اختیار استفاده کنندگان ابزار قرار داده است تا تمامی بخش های مخصوصا کدهای HTML و CSS و JavaScript را مورد بررسی قرار دهیم و اطلاعات خوبی را از تمامی بخش های وب سایت در اختیار ما قرار دهند.

    باز هم در درس امروز قصد داریم وب سایت dariush.pro که در فصل های قبلی به خوبی مورد آزمایش قرار داده بودیم را توسط این ابزار مورد بررسی و آنالیز قرار دهیم.

سوالات متداول ( 10 ) سوال مطرح شده
  • ابزار Ahrefs چه ابزاری است؟

    یکی از قدرتمندترین ابزارهای سئو محسوب میشود و از شرکتی با همین نام است. این ابزار کارهای بسیار متنوعی را در زمینه سئو برای شما انجام میدهد و در قالب پلن و نسخه های متفاوت هم اکنون قابل تهیه میباشد.

  • کارکردهای مهم ابزار Ahrefs چیست؟

    مدیریت کلمات کلیدی و ردیابی سایت های رقبا می تواند یکی از بارزترین امکانات باشد. البته مدیریت بک لینک ها هم یکی از بخش های هیجان انگیز است.

  • بررسی رقبا در این ابزار چگونه است؟

    شما می توانید دامنه رقبا را اضافه نموده و منتظر باشید تا Ahrefs تمامی اطلاعات را برای شما استخراج نماید.

  • معمولا چه بخشی از ابزار Ahrefs بیشتر در سئو استفاده می شود؟

    عموما بخش مدیریت و آنالیز بک لینک ها و کلمات کلیدی می تواند از بخش های کلیدی ابزار باشد.

  • آیا سئو داخلی و خارجی را می توان با این ابزار انجام داد؟

    مطمئنا بله. شما میتوانید تمامی این بخش ها را توسط همین ابزار انجام دهید و حتی از ابزارهای دیگر بی نیاز شوید.

  • آیا ارتباطی بین ابزار Google Search Console و Ahrefs وجود دارد؟

    خیر. شما نمیتوانید اطلاعات مهم و محرمانه Crawler گوگل را در ابزار Ahrefs داشته باشید. خود Ahrefs برای خودش Crawler دارد.

  • آیا امکان استفاده از ابزار Ahrefs در ایران وجود دارد؟

    مطمئنا بله. شما میتوانید مبلغ را به دلار پرداخت نمایید و از این ابزار حتی بدون VPN استفاده نمایید. البته بهتر است ایرانی بودن مشخص نشود.

  • آیا امکان تست سایت توسط این ابزار وجود دارد؟

    بله. یکی از قابلیت های منحصر به فرد بخش Site Audit میباشد که سایت را از نقاط مختلفی بررسی و آنالیز می کند.

  • آیا ابزار مشابه ابزار Ahrefs وجود دارد؟

    بله حتما. ابزارهای زیادی در دنیا وجود دارد ولی ابزار دیگری که میتواند با Ahrefs رقابت کند, ابزار Monitorbacklinks می باشد .

  • آیا باید برای سئو از ابزارهایی استفاده کرد؟

    مطمئنا بله. البته اجباری نیست ولی زحمت برای سئو بسیار زیاد خواهد شد چرا که زمان بی نهایت زیادی از شما خواهد گرفت که گاها هزینه های آن از خرید یک ابزار آنلاین بسیار بیشتر خواهد بود.

من داریوش ببریان هستم. نزدیک به 17 سال در زمینه طراحی و برنامه نویسی و سئو وب سایت در حال فعالیت میباشم و 14 سال هم در زمینه آموزش دروس مختلف اشاره شده مشغول به تدری...
  • آموزش ها99
  • کتاب ها6
  • Follower82
ثبت نظر ( 5 ) نظر ثبت شده
برای ثبت نظر ابتدا وارد حساب کاربری خود شوید و یا ثبت نام نمایید...
  • 1399/03/25
    نازنین
    خیلی عالی بودش. من واقعا خیلی وقته دنبالش میگشتم. فقط سوال دارم این هستش که من چقدر میتونم سایت های رقیب رو وارد کنم؟
  • 1399/03/19
    نگین دیده بان
    سلام
    من پکیج کلی سئو رو خریداری کردم و این آموزشو توش دیدم. عالی بودش و مرسی از استاد ببریان
    • 1399/03/20
      پشتیبان
      امیدوارم در سئو موفق باشید و برای ما در تیم الگوها مایه افتخار است. استاد همیشه سعی فرموده اند که بهترین ها را برای هنرجویان در الگوها داشته باشند
  • 1398/09/16
    نوابی
    عالی بودش. مرسی استاد. لطفا آموزش های جدید زود زود قرار بدین
    • 1398/09/16
      پشتیبان
      بله حتما. پیام شما به استاد ببریان منتقل میشه. استاد در حال تهیه آموزش های بسیار منحصر به فرد هستند که از طریق شبکه های اجتماعی و خود سایت حتما اطلاع رسانی خواهد شد.
  • 1398/09/13
    اصغری محسن
    منم تهیه کردم عالی بودش. مرسی استاد
  • 1398/09/13
    ALI YASI COMPANY
    مرسی از این آموزش خوبتون. من ندیدم تا حالا همچنین آموزش کاملی در زمینه Ahrefs
    مرسی
    • 1398/09/13
      پشتیبان
      خوشحالیم که راضی هستید و امیدواریم نهایت رضایت را داشته باشید