آموزش پروژه محور html5

طراحی سایت
آموزش پروژه محور html5
  • 11 آذر 1398
  • 2056
  • 3

مگه میشه برای یاد گرفتن طراحی سایت پروژه ای را به صورت آزمایشی انجام نداد. بنابراین در این مقاله در مورد تکنیک های پیدا کردن آموزش های html5 صحبت میکنیم که پروژه محور میباشند.

به یاد داشته باشید برای بهتر یاد گرفتن زبان html5 باید در ایتدا با تگها و ساختار آنها آشنا شوید. به این معنا که منبعی را برای این کار پیدا نموده و آشنایی ابتدایی با این تگ ها پیدا می کنید. ساختار تگ ها را شناخته و با قوانین نوشتن آنها آشنا میشوید. در آموزشی که در انتهای همین مقاله به شما معرفی میکنیم میتوانید با کل تگ ها در زبان html آشنا شوید و لیست کامل آنها را داشته باشید.

 

اما تگ ها چه چیزی هستند؟

تگها به دستوراتی در زبان html گفته میشوند که برای تبدیل کردن ذهن طراح سایت به زبان کامپیوتر مورد استفاده قرار میگیرد. به عنوان مثال بخواهید عکسی را وارد نمایید و یا لینکی را ایجاد کنید و یا ویدئویی را در داخل صفحات سایت وارد کنید. بنابراین برای تمامی این کارها در تمامی نسخه های زبان html تگ های منحصر به فرد خود وجود دارد در در برخی از نسخه ها کمی قوانین نوشتنشان با نسخه های دیگر تفاوت دارد. البته این تفاوت چندان مشکل نیست و شما میتوانید به راحتی با این مورد کنار بیایید.

آخرین نسخه از زبان html به نام html5 وجود دارد که دارای پیشرفت های بسیار زیادی در عرصه ساخت سایت وردپرسی و غیر وردپرسی میباشد. به طوریکه هم کار طراحان را آسانتر کرده است و هم برنامه نویسان را. از نگاه دیگر برخی از تگ ها در زبان html5 مفهومی شده است و مخصوصا برای موتورهای جستجو معنا و مفهومی مشخصی را دارد. این مورد میتواند برای سئو سایت و بهینه سازی سایت در موتورهای جستجو (چک لیست سئو) نیز تاثیر بسیار بالایی را داشته باشد. 

اجازه دهید این مورد را بیشتر به شما توضیح دهیم. قبلا یعنی قبل از نسخه html5 موتورهای جستجو دقیقا نمیتوانستند مشخص کنند که بالای سایت و پایین سایت و بخش های دیگر سایت دقیقا کجا هستند تا بتوانند نمره و امتیاز بهتری را به این بخش ها بدهند و معمولا طراحان از یک تگ به نام div و یا span برای مشخص کردن این بخش ها استفاده میکردند. اما در نسخه html5 با به وجود آمدن برخی از تگ ها مانند header و footer و ... طراحان حالا می توانند موتورهای جستجو را بهتر راهنمایی نمایند. البته این تگ هایی که به صورت مفهومی برایتان مثال زدیم برای کاربران چندان تفاوتی ندارند.

seo

البته در مقاله های آموزش کامل html5 به زبان فارسی و  دانلود آموزش html5 و پروژه تمرینی html بیشتر در مورد کاربردهای زبان html5 و نحوه به وجود آمدن نسخه های آن صحبت نموده ایم.

نسخه های مختلف زبان html5 معمولا دیر به دیر بروز رسانی میشود و بیشتر بروز رسانی ها بر روی دوش CSS میباشد. بنابراین با یاد گرفتن آخرین نسخه زبان html میتوانید با خیال راحت وارد دنیای طراحی سایت شوید. حتی با دیدن یکی از آموزش های html5 میتوانید بهتر و با کیفیت بالاتری کار سئو و بهینه سازی سایت را انجام دهید.

نکته:

آموزش پکیج کامل سئو مقدماتی تا پیشرفته که بالای 90 ساعت مطلب آموزشی را برایتان خواهد داشت هم اکنون هم به صورت فصلی و هم به صورت پکیج قابل تهیه و دانلود میباشد.

موتورهای جستجو به خوبی تگ ها و ساختار تگ ها در زبان html را میخوانند و بر مبنای نوع نوشتن آنها و نزدیک بودنشان به استاندارها به آنها امتیاز میدهند. یعنی هر چقدر نحوه نوشتن کدها و تگ ها مناسب تر باشد و البته سرعت سایت نیز زیاد تر باشد میتواند در سئو سایت نیز تاثیر گذار باشد. از طرف دیگر مرورگرهای اینترنتی مانند Google Chrome میتوانند دقیقتر کدهای نوشته شده را تفسیر نموده و صفحات را به کاربران نشان دهند.

اگر ملاحظه کرده باشید برخی از وب سایت ها درست نمایش داده نمیشوند و یا نحوه نمایششان در یک مرورگر با مرورگر دیگر متفاوت میباشد و یکی از عمده ترین دلایل آن نحوه نوشتن تگ ها در زبان html میباشد.

بنابراین سعی کنید از آموزش هایی برای زبان html5 استفاده نمایید که پروژه محور باشند و شما را دقیتر با نحوه به کار بردن این تگ ها آشنا نمایند. 

 

برای کسب اطلاعات بیشتر ویدئوی آموزشی زیر را مشاهده نمایید

 

سوالات متداول ( 3 ) سوال مطرح شده
  • آیا زبان HTML در سایت های وردپرسی هم مورد استفاده قرار میگیرد؟

    زبان HTML نه فقط در سایت های روردپرسی بلکه در تمامی سایت های دنیا مورد استفاده قرار میگیرد. بنابراین میتوانیم بگوییم زبانی مادر برای طراحی تمامی سایت ها در دنیا می باشد.

  • برای یادگیری زبان HTML چه مدت زمانی نیاز است؟

    کاملا بستگی به هدف شما دارد. ولی در نهایت شما میتوانید همراه با انجام دادن پروژه زمانی بین 1.5 تا 2 ماه را برای یادگیری کامل این زبان وقت صرف نمایید و سپس به دنبال  یادگیری بخش های دیگر تشکیل دهنده صفحات سایت بروید.

  • غیر از زبان HTML چه زبان ها و تکنولوژی های دیگر برای ساختن صفحات سایت نیاز است؟

    شما میتوانید از زبان هایی مانند CSS و Javascript و jQuery برای ایجاد نمودن بخش استاتیک صفحات سایت استفاده نمایید و در بخش داینامیک از یکی از زبان های سمت سرور مانند PHP استفاده نمایید.

ثبت نظر ( 0 ) نظر ثبت شده
برای ثبت نظر ابتدا وارد حساب کاربری خود شوید و یا ثبت نام نمایید...

آموزش های مرتبط با مقاله