تگ ها چقدر برای سئو وب سایت مهم می باشند؟

سئو
تگ ها چقدر برای سئو وب سایت مهم می باشند؟
  • 06 اردیبهشت 1399
  • 2655
  • 2

استراتژی سئو همه جانبه و جامع چیزی است که اگر هدف تان بهبود قابلیت دیده شدن و به دنبال آن رشد ترافیک و درآمد وب سایت تان باشد، به آن روی می آورید.

در حالی که تاکتیک های سئو خارجی مانند ساخت بک لینک هنوز هم در این زمینه از اولویت بالایی برخوردار است، اما سئو داخلی در عصر جستجوهای معنا دار و مفهومی (Semantic Search) اهمیت کمی هم ندارد.

توجه موتورهای جستجو به تدریج فقط از روی معتبر بودن وب سایت ها به تنهایی به کیفیت محتواهایی که تهیه می کنید، ساختار، اهمیت و ارتباط آن ها و تجربه کاربری کلی تغییر یافته است، از این رو توجه ویژه به این بخش ها هم چنین نقش مهمی در موفقیت دنیای آنلاین دارد.

در گذشته، تگ های سئو وب سایت اثبات کردند که تاثیر چشمگیری روی رتبه بندی ها دارند، اما حالا تگ ها یکی از بحث برانگیزترین  بخش های سئو داخلی می باشند که نظارت و بحث های زیادی درباره آن وجود دارد.

کدام تگ ها حالا دیگر قدیمی شده اند؟ کدام تگ ها مانند همیشه ضروری و واجب می باشند؟

برای جواب به این سوالات بسیار اهمیت دارد تا نقش هر تگ را درک کنیم و تاثیری که ممکن است روی کاربران و جستجو بگذارد را ارزیابی کنیم.

چه این ها تگ های متا با ویژگی عنوان (Title) و توضیحات (Description) باشند یا دیگر تگ ها که محتواها را سازمان دهی و رتبه بندی می کنند، فرقی ندارد، در هر صورت روشی که ما از تگ ها استفاده می کنیم و تاثیر آن ها روی رتبه بندی ها به طور طبیعی در سال ها تغییر نموده است.

از جایی که موتورهای جستجو در رابطه با خواندن و تفسیر اطلاعات هوشمند تر شده اند، استفاده از تمامی انواع تگ ها به گونه ای که کنترل اوضاع به دست شما باشد، دیگر قدیمی شده است. در هر صورت، تگ های جدید و روش های جدید سازماندهی اطلاعات وارد میدان شده اند و با تغییر اندکی که در این روش ها به وجود آمده است، هر کسی می تواند از هر دو تگ های قدیمی و جدید نهایت استفاده را ببرد.

بیایید به انواع مختلف تگ ها بپردازیم و اهمیت آن ها را در سئو وب سایت ها بسنجیم.

 

Title Tags

Title Tags به بخشتعلق دارد که عنوان هر صفحه را مشخص می کند. این مورد به طور معمول به عنوان یک تیتر قابل کلیک در SERPs نمایان می شود و هم چنین در شبکه های اجتماعی و در مرورگرها نیز نشان داده می شود.

Title Tags ایده واضح و شفاف و کاملی از این موضوع مهیا می کند که محتواهای صفحه درباره چیست. اما آیا آن ها به اندازه سال های بسیار زیادی که مورد استفاده قرار گرفتند، روی رتبه بندی ها تاثیر عمده ای دارند یا خیر؟

از طرف دیگر، آن ها راه حلی برای همه مشکلات نمی باشند، زیرا استفاده از کلمات کلیدی واضح و روشن اما به تعداد بسیار زیاد (Keyword Stuffing) به نظر نمی رسد که دیگر گوگل را متقاعد کند. از طرف دیگر، عنوان های بهینه سازی شده که به خوبی نیز نوشته شده اند و هم چنین رتبه بندی های بالاتر هنوز هم مورد توجه می باشند، اگرچه ارتباط مستقیم آن ها ضعیف تر از گذشته شده است.

در طول چند سال گذشته، فاکتور های رفتار کاربری به عنوان یک سند منطقی از ارتباط و اهمیت  رتبه بندی وب سایت ها، بسیار مورد بحث قرار گرفته است- حتی نمایندگان گوگل تأثیر آن را در بسیاری از بخش ها پذیرفتند.

عنوان صفحه هنوز هم اولین چیزی است که یک کاربر در SERPs به آن نگاه می اندازد و تصمیم می گیرد که آیا صفحه به نیت و هدف جستجوی او پاسخ می دهد یا خیر. یک عنوانی که به خوبی نوشته شده باشد ممکن است شمارش کلیک ها و ترافیک وب سایت را افزایش دهد که حداقل روی رتبه بندی ها تاثیر می گذارد.

یک ارزیابی ساده می تواند هم چنین نشان دهد که گوگل دیگر نیاز ندارد تا تگ عنوان دارای کلمه کلیدی دقیق باشد تا درک کند که موضوع صفحه مورد نظر چیست.

برای مثال، اگر برای "?how to build awareness" در گوگل جستجو می کنید، شما دو نتیجه را در 10 نتیجه اول مشاهده می کنید که دارای عبارت کلیدی دقیق می باشند (که در رتبه 5 و 6) قرار دارند.

این مورد نشان می دهد که چگونه موتورهای جستجو در خواندن و درک کردن محتواها و مفهوم آن ها به جای این که تنها روی کلمات کلیدی به تنهایی تمرکز کند، قدرتمندتر شده است.

شما می توانید ببینید که چگونه عنوان برای هر دردی درمان نمی باشد، اما در هر صورت یک قطعه ضروری پازلی است که اثبات می کند که صفحه شما مهم می باشد و ارزش رتبه بندی را دارد.

موتورهای جستجو تصور جامع و کامل تری را مورد ملاحظه قرار می دهند و تمایل دارند تا محتواهای صفحه را به طور کلی ارزیابی کنند، اما هنوز هم عنوان بسیار اهمیت دارد- مخصوصا زمانی که در تعامل با کاربران باشد.

 

بهترین عملکردها سئو وب سایت را دنبال کنید، شما باید:

  • به هر صفحه یک عنوان منحصر به فرد بدهید تا محتواهای صفحه را به درستی و به طور شفاف توضیح دهید.
  • طول عناوین را به 50 تا 60 کاراکتر محدود کنید (زیرا طولانی تر از این مقدار در SERPs نشان داده نمی شود).
  • کلمات کلیدی مهم را در ابتدا، اما به روش طبیعی، در عنوانی که برای بازدیدکنندگان می نویسید، قرار دهید.
  • از نام برند خود در عناوین استفاده کنید.

 

Meta Description Tags

Meta Description Tags یا متای توضیحات یک پاراگراف دیگر از متنی است که درصفحه وب سایت وجود دارد و معمولا در SERP Snippet همراه با یک عنوان و URL صفحه نشان داده می شود. هدف Meta Description Tags این است که ماهیت صفحه را مشخص کند، اما همراه با جزئیات و مفاهیم بیشتر.

بر کسی پوشیده نیست که برای یک دهه است که متای توضیحات یک عامل رتبه بندی رسمی محسوب نمی شود. در هر صورت، اهمیت تگ های متای توضیحات بسیار نزدیک به تگ عنوان می باشد، زیرا روی ارتباط و تعامل کاربر با وب سایت تاثیر می گذارد.

  • تگ متای توضیحات، بزرگ ترین بخش یک SERP Snippet را به خود اختصاص می دهد و فرصت عالی است تا کاربران را تشویق کند تا روی وب سایت شما کلیک کنند که به نظر می رسد قول یک راه حل واضح و درستی برای عبارت جستجوی مورد نظر کاربران می دهد.
  • تگ متای توضیحات روی میزان کلیکی که دریافت می کنید، تاثیر می گذارد و اگر محتواهای صفحه واقعا به قول هایی که داده است عمل کند، ممکن است میزان کلیک در وب سایت را بهبود داده و Bounce Rate را افزایش دهد. به این دلیل است که تگ متای توضیحات همان گونه که باید تشویق کننده و واقعا منعکس کننده محتواها باشد، باید واقعی نیز به نظر برسد.

 

مطمئنا هیچ توضیحاتی نمی تواند واقعا با تمامی عبارت های جستجوی که ممکن است توسط آن ها رتبه بندی شوید، مطابقت یابد.

متای توضیحات می توانند هر اندازه که شما بخواهید طولانی و یا کوتاه باشد. اما گوگل معمولا تنها 160 کاراکتر را در SERPs نشان می دهد و Snippet که گوگل برای وب سایت شما استفاده می کند ممکن است همان متای توضیحاتی که شما نوشته باشید، نباشد، البته بستگی به عبارت جستجو دارد.

 

بهترین عملکرد های سئو وب سایت را دنبال کنید، شما باید:

  • به هر صفحه متای توضیحات منحصر به فردی بدهید که به طور واضحی ارزش صفحه مورد نظر را منعکس می کند.
  • Snippets گوگل، معمولا حداکثر 150 تا 160 کاراکتر می باشند (به علاوه فاصله ها).
  • چشمگیر ترین کلمات کلیدی خود را در این بخش قرار دهید، اما خیلی زیاده روی نکنید. برای مردم بنویسید.
  • اگر میل داشتید، می توانید از کلمات چشمگیر و دعوت به عمل و منحصر به فردی استفاده کنید و یا به چیزی که انتظار می رود، اشاره نمایید- مانند "یاد بگیرید"، "بخرید" و غیره…

 

Heading Tags (تگ های تیتر H1 – H6)

تگ های تیتر در واقع تگ های HTML می باشند که برای شناسایی تیترها و زیر فصل های موجود در محتواهای شما و متفاوت نشان دادن آن ها از سایر متن ها- مانند پاراگراف و غیره به کار می رود.

سلسله مراتب این تیترها از H1 تا H6 می باشد، و از قدیم به ترتیب اهمیتی که دارند شماره گذاری شدند. H1 تیتر اصلی صفحه می باشد (که بر خلاف Title Tags، برای کاربران قابل مشاهده می باشد) و برجسته ترین تگی است که نشان می دهد صفحه درباره چیست. H6-H2 تگ های اختیاری هستند و به منظور سازماندهی محتواها به کار می روند تا به راحتی قابل درک باشند.

استفاده از تگ های تیتر این روزها مباحث زیادی را به وجود آورده است. در حالی که تگ های H2-H6 برای موتورهای جستجو اهمیت چندانی ندارند، اما استفاده مناسب از تگ H1 در بسیاری از مطالعات به تایید رسیده است. جدا از این موضوع، استفاده نامناسب از Hها ممکن است سایت را از رتبه بندی های اصلی و بهبود ترافیک ها به دور نگاه دارد.

استفاده از تگ های تیتر قطعا ساختار محتواها را تقویت می کند:

  • برای موتورهای جستجو، بسیار ساده است تا محتواهای به خوبی سازماندهی شده را بخوانند و درک کنند تا این که در میان مسائل و مشکلات ساختاری وب سایت به Crawl کردن بپردازند.
  • برای کاربران، تیترها از نظر متنی مانند Anchor می باشند، و آن ها را در طول صفحه هدایت می کنند و درک محتواها را برای شان ساده تر می سازند.

 

هر دوی این فاکتورها اهمیت بهینه سازی دقیق را افزایش می دهند، جایی که جزئیات کوچک می توانند تاثیر فوق العاده ای روی آموزش سئو و رضایت کاربران داشته باشند که در نهایت به افزایش رتبه بندی ختم می شود.

 

بهترین عملکرد های سئو وب سایت را دنبال کنید، شما باید:

  • به هر صفحه یک H1 بدهید که انعکاس دهنده موضوع صفحه مورد نظر باشد و از کلمات کلیدی ابتدایی در آن به کار ببرید.
  • از تگ های H2-H6 در جایی که مناسب می باشند، به کار ببرید که شامل کلمات کلیدی ثانویه مرتبط با هر پاراگراف می شود.
  • در استفاده از تگ ها و یا کلمات کلیدی در آن ها خیلی افراط نکنید. همیشه کاری کنید برای کاربران قابل خواندن باشند.

 

Italic/Bold Tags

Italic/Bold Tags می توانند برای بیشتر مشخص کردن بخش های مهمی از محتواها به کار رود و موجب می شود کلمات مشخصی، معنا و مفهوم بیشتری به خود بگیرند.

در زمینه سئو وب سایت این گفته بسیار رایج است که ربات ها از چنین ترفندهایی متشکر خواهند بود، اما خیلی به آن ها توجه زیادی نمی کنند.

در نتیجه، این ها تگ های ضروری برای استفاده در محتواها محسوب نمی شوند، اما باز هم ممکن است قابلیت خواندن و تجربه کاربری را بهبود دهند و این موضوع اصلا و هرگز مشکلی را ایجاد نمی کند.

بهترین عملکردها سئو وب سایت، شما باید:

  • فقط از تگ هایی استفاده کنید که واقعا منطقی می باشند. کاملا از استفاده بی رویه تگ ها ممانعت به عمل آورید.
  • به طور کلی یک بخش از محتوا را اسکن و مرور کنید تا مطمئن شوید که سرشار از تاکیدها و موارد مهم بسیاری نمی باشد و برای خواندن آن ها نیز ساده و راحت است.

 

Meta Keywords Tags

در ابتدا، Meta Keywords Tags (متای کلمات کلیدی)، به عنوان Snippets کوچک از متن هایی که تنها در برنامه نویسی قابل مشاهده می باشد، استفاده می شدند که انتظار می رفت تا به موتورهای جستجو بگویند که موضوعات صفحات چیست.

به طور طبیعی، در طول سال ها تگ به یک مکان مناسبی برای قرار گرفتن موارد اسپم و یا کلمات کلیدی بیش از اندازه تبدیل شد، به جایی این که تمام تمرکز واقعا روی بهینه سازی محتوا باشد. حالا این حقیقت شناخته شده ای است که گوگل به طور کلی متای کلمات کلیدی را نادیده می گیرد، از این رو نه روی رتبه بندی ها تاثیر دارند و نه موجب پنالتی می شوند.

 

نتیجه نهایی: تگ کلمات کلید واقعا قدیمی شده اند و اصلا ارزش وقت صرف کردن را ندارند.

 

بهترین عملکردهای سئو وب سایت را دنبال کنید، شما می توانید:

  • تنها کلمات کلیدی منطقی و مهمی را در داخل آن قرار دهید و یا درست مانند گوگل از این تگ ها صرفه نظر کنید.

 

Image Alt Attributes

Image Alt Attributes به تگ img اضافه می شود تا محتواهای موجود در آن را توضیح دهد. Alt Attributes در بهینه سازی سئو داخلی به دو دلیل بسیار اهمیت دارد:

  • Alt Text زمانی که تصویر نمی تواند بارگیری شود، برای بازدیدکنندگان نمایان می گردد (یا در صورتی که تصویر غیر فعال شود).
  • Alt Attributes مفهوم هایی را مهیا می کند، زیرا موتورهای جستجو نمی توانند تصاویر را مشاهده کنند.

 

برای وب سایت های فروشگاهی و تجارت الکترونیک، تصاویر اغلب دارای تاثیر حیاتی روی این که یک بازدیدکننده چگونه با یک صفحه تعامل برقرار می کند، دارد.

گوگل هم چنین این موضوع را توضیح می دهد: کمک به موتور های جستجو که درک کنند که تصاویر به چیزی مربوط می باشند و چگونه با سایر محتواها مطابقت می یابند، باعث می شود تا آن ها به خوبی آن صفحه را برای عبارت های جستجو مورد نظر پیدا کنند.

 

به علاوه، یک توضیح مهم و واضح و قابل درک برای موتورهای جستجو، شانس شما را برای نمایان شدن در میان نتایج جستجوی تصویری گوگل افزایش می دهد.

 

بهترین عملکرد سئو تصاویر وب سایت که باید دنبال کنید، شما باید:

  • تمام تلاش خود را بکنید تا برجسته ترین تصاویر را بهینه سازی کنید (تصاویر محصولات، اینفوگرافیک ها و یا تصاویر آموزشی)، تصاویر که احتمالا در Google Search Images (جستجوی تصاویر گوگل) نشان داده می شود.
  • به صفحاتی که محتوای خیلی زیادی به غیر از تصاویر ندارند، Alt Text بیافزایید.
  • Alt Text را واضح و شفاف و قالب درک بسازید، از کلمات کلیدی خود با منطق و دلیل استفاده کنید و مطمئن شوید که به طور طبیعی با محتوای کلی صفحه مورد نظر مطابقت دارد.

 

Nofollow Attributes

لینک های خارجی (External/outbound) به لینک هایی در وب سایت شما گفته می شود که به سایت های دیگر اشاره دارد. معمولا از این لینک ها برای ارجاع به منابع اثبات شده یا ارجاع کاربران به سایر منابع مفید و یا ذکر یک سایت مهم بنا به دلایلی دیگر، به کار می رود.

این لینک ها برای سئو وب سایت بسیار اهمیت دارند: این لینک ها باعث می شوند تا محتواهایی که ساخته اید، توسط منابع قابل اطمینان پشتیبانی شوند و یا حتی می توانند لینک شما را شبیه به لینک هایی کنند که محتوای ارزشمند ندارند، از این رو باید بسیار دقت کنید.

گوگل معروف است که از هر گونه تاکتیک ها و روش های لینک گذاری که برخی برای کنترل گوگل و رتبه بندی ها به کار می برند، متنفر است که در نهایت منجر به پنالتی می شود و جالب است بدانید که گوگل به اندازه کافی در تشخیص این روش ها هوشمند می باشد.

جدا از این مورد، در عصر و دوره جستجوهای مفهومی که قرار داریم گوگل ممکن است منابعی که به آن اشاره می کنید به عنوان مفهوم و معنای محتواها و موضوعات صفحات شما تلقی کند تا درک بهتری از آن ها به دست آورد. به این دلایل، واقعا ارزشش را دارد تا به جایی که لینک گذاری می کنید و چگونه لینک هایی را دریافت می کنید، دقت کافی داشته باشید.

به طور پیش فرض، تمامی هایپرلینک ها فالو می شوند و زمانی که شما یک لینک فالو را در وب سایت خود قرار می دهید، اساسا به صفحه ای که لینک گذاری کرده اید، بسیار اطمینان و اعتماد دارید.

زمانی که nofollow attribute را به یک لینک اضافه می کنید، ربات های موتورهای جستجو را آموزش می دهد تا آن را فالو کنند (و هیچ Link Equity را در نظر بگیرند). مرتب و منظم نگه داشتن سئو وب سایت به معنای این است که میان لینک follow و nofollow تعادل سالمی را ایجاد کنید، اما معمولا این لینک هایی که در ادامه می گوییم، nofollow می شوند:

  • لینک گذاری به هر منبعی که به روشی می توانند محتواهای های غیر قابل اعتماد شناخته شوند.
  • لینک های پرداختی و غیر پولی یا پشتیبانی شده.
  • لینک هایی از کامنت ها و محتواهایی که توسط کاربران ساخته می شوند که می توانند اسپم شناخته شوند، بدون این که روی آن ها کنترلی داشته باشید.
  • لینک های داخلی "Sign in" و "Register" که تنها هزینه های Crawl کردن (Crawl Budget) را هدر می دهد.

 

Robots Meta Tag

Robots Meta Tag در سطح صفحه با Content="noindex" attributes به موتورهای جستجو یاد می دهد که صفحه مورد نظر را ایندکس نکند. یک nofollow attributes به موتور جستجو یاد می دهد که هیچ لینکی را در آن صفحه فالو نکند.

در حالی که این تگ ها به طور مستقیم ارتباطی با رتبه بندی ها ندارند، اما در برخی مواقع روی این که چگونه موتورهای جستجو وب سایت ها را مشاهده کنند به طور کلی تاثیر می گذارند.

برای مثال، گوگل به شدت از محتواهای ضعیف متنفر است. شما این محتواها و مطالب را از روی عمد نمی سازید، اما زمانی که صفحاتی با ارزش کم را برای کاربران خود تهیه می کنید که ضرورتی هم ندارد در وب سایت وجود داشته باشند، این اتفاق می افتد.

شما ممکن است هم چنین صفحات را در Draft یا پیش نویس خود داشته باشد که نیاز دارید منتشر کنید اما هنوز به طور کامل تمام نشده اند و یا به بهترین وجه ممکن بهینه سازی نشده اند. شما احتمالا نمی خواهید این چنین صفحات مورد بررسی قرار بگیرند، این در حالی است که روی کیفیت کلی وب سایت تان تاثیر می گذارند.

در برخی از شرایط دیگر، شما ممکن است بخواهید صفحات مشخصی به دور از SERPs باشند، زیرا نوعی از محتواهای خاصی را نشان می دهند که انتظار می رفت توسط یک لینک قابل دسترسی باشند (برای مثال، از یک خبرنامه).

در شرایطی که در بالا بیان کردیم، تگ های noindex و nofollow بسیار کمک می کنند، زیرا به شما کنترل خاصی روی وب سایت تان می دهد، درست همان گونه که توسط موتورهای جستجو دیده می شود.

 

بهترین عملکردهای سئو وب سایت را دنبال کنید، شما باشد:

  • صفحات غیر ضروری و تمام نشده را که محتواهای ضعیفی دارند را ببندید که ارزش کمی دارند و برای این که در SERPs نمایان باشند، هدف خاصی در بر ندارند. 
  • صفحاتی که هزینه های Crawl سایت تان را هدر می دهند را ببندید. 
  • اطمینان حاصل کنید که به طور اشتباه صفحات مهمی را برای ایندکس کردن محدود نمی کنید. 

 

Rel = “canonical”

rel=canonical یک روشی برای این است که به موتورهای جستجو بگویید که کدام نسخه صفحه از نظر شما اصلی ترین نسخه است و دوست دارید توسط موتورهای جستجو ایندکس شده و توسط مردم یافت شود. 

این تگ ها به طور رایج در شرایطی استفاده می شوند که یک صفحه توسط URLs مختلف و متعددی در دسترس قرار می گیرد و یا صفحه های مختلف و متعدد دارای محتواهایی می باشند که یک موضوع یکسان را تحت پوشش قرار می دهند. 

محتواهای داخلی تکراری به اندازه محتواهای کپی شده سخت گیری نمی شوند، زیرا معمولا هیچ هدف سوئی ندارند. هنوز هم این موضوع می تواند عامل سردرگمی برای موتورهای جستجو باشد: مگر اینکه شما مشخص کنید که ترجیح می دهید کدام URL متناسب با آن رتبه بندی شود، در غیر این صورت، موتورهای جستجو این مورد را برای شما انتخاب می کنند. 

URL انتخاب شده به دفعات بیشتری Crawl می شود، این در حالی است که سایر URLs کنار گذاشته می شوند. شاید شما فکر کنید که تقریبا خطر پنالتی شدنی وجود ندارد، اما چنین شرایطی خیلی هم بهینه و مطلوب نیست. 

مزیت دیگر این است که صفحه ای را canonical کنید که ردیابی و نظارت آمارهای عملکرد مرتبط با محتوا را آسان تر می نماید. 

 John Mueller هم چنین بیان می کند که استفاده از rel=canonical برای محتواهای تکراری به گوگل کمک می کند تا تلاش های شما را به نتیجه برساند و سیگنال های لینک را از تمامی نسخه های صفحه به نسخه مورد نظر شما انتقال دهد. در این جا است که استفاده از تگ canonical ممکن است به شما کمک کند تا تلاش های سئو وب سایت تان را در یک مسیر درستی هدایت کنید و پیش ببرید. 

بهترین عملکردهای سئو وب سایت، شما باید این موارد را canonical کنید:

  • صفحاتی با محتواهای مشابه که یک موضوع مثل هم دارند. 
  • صفحات تکراری که تحت URLs متعددی در دسترس می باشند. 

نسخه های متعدد یک صفحه با Session IDS و دیگر پارامترهای URL که روی محتواها تاثیری ندارند. 

 

Schema Markup

Schema Markup یک واژه مشترک Markup است که توسط موتورهای جستجو به رسمیت شناخته می شود، این مورد به شما امکان می دهد تا داده ها و اطلاعات را به روش منطقی و قابل درک شناسایی کنید. اخیرا همه می گویند که این Schema Markup یکی از روش هایی است که خیلی کارآمد نمی باشد.

یک Semantic Web در واقع یک وب سایت مفهومی است که تمرکز از روی کلمات کلیدی و بک لینک ها به مفاهیمی که در پشت آن ها نهفته است و روابطی که به این مفهوم ها وجود دارد، تغییر کرده است. Markup Structured Data دقیقا چیزی است که نه تنها به موتورهای جستجو کمک می کند تا محتواها را بخوانند، بلکه به راحتی درک می کنند که چه کلمات مشخصی به آن ها ارتباط دارند.

SERPs به اندازه ای تکامل یافته است که شما ممکن است نیاز داشته باشید تا در میان نتایج کلیک کنید تا جواب عبارت جستجوی مورد نظر خود را بیابید. اما اگر باید روی یک کدام از آن ها کلیک کنید، Rich Snippet با یک تصویر زیبا، رتبه بندی 5 ستاره، محدوده قیمت مشخص، ساعت کار و هر چیز دیگر مفید و کارآمد است- به این ترتیب احتمال بیشتری دارد تا چشم کاربران را جذب کند و کلیک های بیشتری را به وجود می آورد. 

استفاده از Schema Tags برای عوامل مشخصی در صفحه می تواند Snippet موجود در SERP را غنی از اطلاعاتی کند که برای کاربران کمک کننده و جذاب می باشد. فاکتورهای رفتار کاربری مانند CTR (کلیک در وب سایت) و Bounce Rate نیز موجب می شود تا موتور های جستجو تصمیم بگیرند تا وب سایت شما را رتبه بندی کنند. 

 

بهترین عملکرد های سئو وب سایت، شما باید:

  • تمامی طرح ها را در schema.org مطالعه کنید. 
  • نقشه ای از مهم ترین صفحات خود بسازید و درباره مفهوم های مرتبط با یکدیگر تصمیم گیری کنید. 
  • Markup را با دقت اجرا کنید (در صورت نیاز از Structured Data Markup Helper استفاده کنید).
  • به طور کامل Markup را تست و بررسی کنید تا مطمئن شوید که به گونه نامناسبی اضافه نشده باشد و یا اشتباه نمی باشد. 

 

Social Media Meta Tags

Open Graph در ابتدا توسط Facebook معرفی شد تا این امکان را به شما بدهد که روی چگونگی نمایان شدن صفحه زمانی که در شبکه های اجتماعی به اشتراک گذاشته می شود، کنترل داشته باشید. این گزینه حالا توسط  +Google و LinkedIn نیز ارائه می گردد. Twitter cards نیز چنین امکانات مشابه ای را نیز ارائه می دارد، اما منحصر به Twitter می باشد. 

با استفاده از این Social Media Meta Tags، شما می توانید اطلاعات بیشتری را درباره صفحه خود برای شبکه های اجتماعی مهیا کنید. با ارتقای خصوصیت های ظاهری، شما می توانید صفحه به اشتراک گذاشته را حرفه ای تر و جذاب تر نمایان کنید و به این ترتیب احتمال کلیک شدن و اشتراک گذاری آن صفحه را افزایش می دهید. این ترفند ضروری به شمار نمی رود، اما قطعا با استفاده از آن چیزی را از دست نمی دهید، بلکه مزیت های بالقوه ای به دست می آورید. 

برای اطمینان از این که صفحات شما زمانی که در شبکه های اجتماعی به اشتراک گذاشته می شوند به خوبی دیده می گردند، شما باید:

 

Viewport Meta Tag

Viewport Meta Tag به شما اجازه می دهد تا این که چگونه صفحه ای در هر ابزاری نشان داده شده و تغییر اندازه شود را تنظیم کنید. معمولا این تگ و فرمول آن به این ترتیب است. 

 

 

جایی که "width=device-width" موجب می شود تا اندازه صفحه مطابق با عرض صفحه نمایش 

در ابزارهای مبتنی بر پیکسل تغییر کند و "initial scale=1" یک رابطه 1:1 میان پیکسل های CSS و ابزارهای مبتنی بر پیکسل ها را به وجود می آورد که ابعاد صفحه نمایش را مورد ملاحظه قرار می دهد. 

این تگی است که بدون لحظه ای درنگ باید اضافه کنید. یک اسکرین شات از Google برای نشان دادن تفاوتی که این تگ ایجاد می کند، کافی است:

Viewport Meta Tag روی رتبه بندی ها تاثیر مستقیمی ندارد، اما تاثیر بسزایی روی تجربه کاربری دارد، مخصوصا ابزارهای مختلفی که این روزها در حال استفاده شدن می باشند و تغییر چشمگیر در جستجو در گوشی های همراه را مورد ملاحظه قرار می دهد. 

به همین روش درست مانند تگ ها و ترفند هایی که در بالا بیان کردیم، مراقبت از این تگ نیز بسیار برای کاربران کمک کننده خواهد بود و  CTRو  Bounce Rates شما ممکن است تلاش هایی که در این راه صرف کرده اید را به خوبی منعکس سازد. 

 

نتیجه گیری

برای این که از استراتژی سئو داخلی خود نهایت استفاده را ببرید، ترفند ها و روش های کوچکی که می توانید به کار ببرید تا تغییر بزرگی را ایجاد کنید را دست کم نگیرید. 

به طور کلی، برخی از تگ ها هنوز هم بسیار اجباری و ضروری می باشند، زیرا آن ها طبقه بندی های صفحه شما را تشکیل می دهند؛ دیگر تگ ها ضروری نیستند، اما می توانند باعث شوند تا Rich Snippet شما بسیار برتر و چشمگیر تر از رقیبان تان به نظر برسد.

تغییرات کوچکی که تجربه کاربری را بهبود می دهند و به موتورهای جستجو کمک می کنند تا وب سایت شما را بهتر درک نمایند، توسط هر دو طرف (کاربران و موتورهای جستجو) مورد تقدیر و تشکر قرار می گیرند و این موضوع در دراز مدت مزیت های فراوانی برای شما و وب سایت تان دارد. 

سوالات متداول ( 3 ) سوال مطرح شده
  • تمامی سایت های دنیا با HTML ساخته شده اند؟

    مطمئنا بله. زبان و تگ های HTML در ساختار تمامی سایت های دنیا وجود دارند و مرورگرهای اینترنتی و موتورهای جستجو همین تگ ها را خوانده و صفحات وب سایت را نمایش و یا تفسیر می کنند.

  • چه تگ هایی از همه مهمتر هستند؟

    مطمئنا برخی از تگ ها بیشتر در صفحات استفاده می شوند و جایگاه اصلی دارند و برخی از آنها کمتر. ولی برخی از تگ ها در تمامی سایت های دنیا وجود دارند و نمی توان از آنها استفاده ننمود مانند header و body و title و ...

  • تگ های متا چی هستند؟

    به مجموعه تگ هایی گفته می شوند که معمولا در بخش head صفحه نوشته می شوند و توضیحات اضافه و تکمیلی تری را برای موتورهای جستجو و یا ابزارهای دیگر فراهم می کنند. عموما امروزه از این تگ ها برای ارتباط و کنترل موتورهای جستجو استفاده می شود.

ثبت نظر ( 0 ) نظر ثبت شده
برای ثبت نظر ابتدا وارد حساب کاربری خود شوید و یا ثبت نام نمایید...