راهنمایی قدم به قدم سئو وردپرس برای مبتدیان

سئو
راهنمایی قدم به قدم سئو وردپرس برای مبتدیان
  • 20 فروردین 1399
  • 2714
  • 2

بهبود سئو وردپرس برای افزایش میزان ترافیک وب سایت تان بسیار ضروری است. متاسفانه بیشتر راهنمایی های سئو وردپرس برای کاربران جدید و افراد مبتدی بسیار سخت است و نمی توانند به راحتی به وسیله آن ها دست به کار شوند.

اگر درباره افزایش میزان ترافیک وب سایت خود جدی هستید، پس باید به بهترین عملکردهای موجود در سئو وردپرس توجه کنید.

در این راهنمایی که در این مقاله خدمت شما ارائه می کنیم، ما توصیه های برتر سئو وردپرس را با شما به اشتراک خواهیم گذاشت تا به شما کمک کنیم که سئو وردپرس خود را بهبود دهید و ترافیک ارگانیک بیشتری را کسب نمایید.

ممکن است شنیده باشید که کارشناسان می گویند که وردپرس بسیار مطابق و سازگار با سئو می باشد. به این دلیل است که بسیاری از مردم وردپرس را برای راه اندازی وبلاگ و وب سایت خود انتخاب می کنند.

در حالی که وردپرس اطمینان حاصل می کند که برنامه نویسی آن از بهترین عملکردهای سئو پیروی می کند، اما باز هم اگر می خواهید تلاش های سئو خود را بیشتر به نتیجه برسانید، موارد بسیاری است که باید انجام دهید.

ما مراحل عملکردی متعددی که نیاز دارید پشت سر بگذارید تا سئو وردپرس خود را بهینه سازی کنید در این جا با شما در میان می گذاریم.

 

مقدمه

ما می دانیم که ایده سئو وردپرس می تواند برای مبتدیان اندکی ترسناک و اضطراب آور باشد، مخصوصا اگر در زمینه تکنولوژی حرفه ای و با مهارت نباشند.

اما نگران نباشید- این موضوع آنقدرها هم پیچیده نیست. از این مقاله شروع کنید تا مبانی پایه را یاد بگیرید و سپس می توانید آن ها را در وب سایت خود پیاده کنید.

 

سئو چیست؟

 

سئو مخفف عبارت Search Engine Optimization به معنای بهینه سازی موتور جستجو می باشد. در واقع سئو یک استراتژی می باشد که توسط مالکان و صاحبان سایت ها مورد استفاده قرار می گیرد تا به وسیله کسب رتبه بندی بیشتر در موتورهای جستجو، ترافیک بیشتری به سمت خود سوق دهند.

بهینه سازی موتور جستجو (Search Engine Optimization) اصلا به معنای حقه زدن به گوگل و یا بازی کردن با سیستم نیست. این موضوع به سادگی درباره ساخت و طراحی سایت هایی است که برنامه نویسی و فرمت بندی بهینه سازی شده ای دارند که یافتن وب سایت تان را برای موتورهای جستجو ساده می سازد.

زمانی که مردم در دنیای وب به جستجو موضوعاتی می باشند که شما درباره آن ها می نویسید، محتواهایی که برای موتورهای جستجوی بهینه سازی کردید، در صدر نتایج جستجو نمایان می گردند و به این ترتیب افراد بیشتری در وب سایت تان به کلیک کردن می پردازند.

 

چرا سئو وب سایت مهم می باشد

موتورهای جستجو اغلب بزرگ ترین منبع ترافیک برای بیشتر وب سایت ها به شمار می روند.

گوگل و دیگر موتورهای جستجو از الگوریتم های پیشرفته ای برای درک و رتبه بندی صفحات به گونه مناسب در نتایج جستجو استفاده می کنند. در هر صورت، به یاد داشته باشید که این الگوریتم ها کامل نیستند- هنوز هم نیاز به کمک شما دارند تا درک نمایند که محتواهای شما درباره چیست.

اگر محتواهای شما بهینه سازی شده نباشند، پس موتورهای جستجو هرگز نمی فهمند که چگونه باید آن ها را رتبه بندی کنند. هم چنین زمانی که مردم درباره موضوعاتی جستجو می کنند که شما درباره آن ها می نویسید، وب سایت شما در نتایج جستجو نمایان نخواهد شد و شما تمامی ترافیک خود را از دست می دهید.

برای تمامی تاجران بسیار اهمیت دارد تا وب سایت خود را مطابق و سازگار با موتور جستجو بسازند، از این رو آن ها می توانند ترافیک وب سایت خود را افزایش دهند.

 

مبانی پایه سئو وردپرس

سئو می تواند تکنیکی و فنی باشد، اما لزومی برای این کار وجود ندارد. تنها یاد گرفتن توصیه های پایه سئو برای بهینه سازی سایت، می تواند باعث افزایش میزان ترافیک وب سایت تان شود.

شما مجبور نیستید که یک فرد حرفه ای و تکنولوژی یافته باشید تا از تکنیک های که در ادامه بیان می کنیم، استفاده کنید. اگر از قبل از وردپرس استفاده کرده باشید، پس مطمئنا این مراحل را پشت سر گذاشته اید.

بیایید بهینه سازی وب سایت تان را با هم پیش ببریم و شروع کنیم.

 

تنظیمات قابلیت مشاهده شدن وب سایت خود را بررسی کنید

وردپرس یک گزینه Built-in دارد تا وب سایت شما را از موتورهای جستجو مخفی کند. هدف این گزینه این است که به شما زمان کافی بدهد تا روی وب سایت خود کار کنید و سپس آن را در معرض نمایش عموم قرار دهید.

در هر صورت، گاهی اوقات این گزینه می تواند تصادفا و برحسب اتفاق علامت دار شود و به این ترتیب، می تواند وب سایت شما را برای موتورهای جستجو غیر قابل دسترس بسازد.

اگر وب سایت شما در نتایج جستجو قابل مشاهده نباشد، پس اولین چیزی که شما نیاز دارید انجام دهید این است که مطمئن شوید که این گزینه علامت گذاری نشده است.

به سادگی وارد بخش Admin سایت وردپرس خود شوید و به سراغ Settings و سپس صفحه Reading بروید.

شما باید به پایین صفحه اسکرول کنید تا به"Search Engine Visibility" برسید و مطمئن شوید که کادر کنار عبارت "Discourage search engines from indexing this site" علامت ندارد.

فراموش نکنید که روی گزینه "Save Changes" بزنید تا تغییرات انجام شده را ذخیره کنید.

 

استفاده از ساختارهای URL مطابق و سازگار با سئو در وردپرس

URLs مطابق و سازگار با سئو شامل کلماتی می باشند که به طور واضحی محتوای صفحه را توضیح می دهند و آن ها توسط انسان ها و موتورهای جستجو نیز بسیار ساده و راحت خوانده می شوند.

برخی از مثال های URLs مطابق و سازگار با سئو به این ترتیب می باشند:

 

https://olgoha.com/seo

https://olgoha.com/onpage_seo

 

دقت کنید که این URLs قابل خواندن به نظر می رسند و یک کاربر می تواند با نگاه کردن به متن URL حدس بزند که در صفحه مورد نظر چه چیزهایی را مشاهده خواهد کرد.

 

از این رو یک URL که مطابق و سازگار با سئو نیست، به چه شکل می باشد؟

 

https://olgoha.com/?673873

 

دقت کنید که این URLs از اعدادی استفاده می کنند که ربطی به محتواها ندارد و کاربر نمی تواند با نگاه کردن به آن ها حدس و گمان بزند که در صفحه چه چیزهایی را مشاهده خواهد کرد.

استفاده از (Permalink) احتمال این که جایگاه بهتری در نتایج جستجو به دست بیاورید را افزایش می دهد.

در این جا به شما نشان می دهیم که چگونه ساختار پرمالینک یا لینک دائمی وب سایت وردپرس خود را بروزرسانی و بررسی کنید.

شما باید ابتدا به Setting و سپس به صفحه Permalinks بروید. بخش Post name را انتخاب کنید و سپس روی دکمه Save Changes بزنید تا تغییرات انجام شده در تنظیمات خود را ذخیره کنید.

نکته: اگر وب سایت شما بیش از 6 ماه است که اجرا می شود، پس خواهش می کنیم که ساختار پرمالینک یا لینک دائمی خود را تغییر ندهید، مگر این که از گزینه اعداد استفاده می کنید. اگر از روز و نام یا ماه و نام استفاده می کنید، هم چنان به استفاده از آن ادامه دهید.

با تغییر دادن ساختار پرمالینک در سایت راه اندازی شده، شما میزان به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی خود را از دست می دهید و ممکن است رتبه بندی سئو کنونی سایت خود را در معرض ریسک قرار دهید.

 

WWW در برابر بدون WWW

اگر به تازگی وب سایت خود را راه اندازی کرده اید، پس باید انتخاب کنید که آیا می خواهید از (WWW (http://www.example.com یا بدون (WWW  (http://example.com در URL وب سایت خود استفاده کنید.

موتورهای جستجو این ها را دو نوع وب سایت متفاوت در نظر می گیرند، بنابراین، این امر به این معنا است که شما باید یکی از آن ها را انتخاب کنید و مطابق با آن پیش روید.

شما می توانید با مشاهده بخش Setting و سپس صفحه General انتخاب خود را انجام دهید. URL مورد نظر خود را در هر دو بخش "WordPress Address" و "Site Address" وارد کنید.

علی رغم گفته برخی افراد، از دیدگاه سئو استفاده از WWW یا بدون WWW هیچ مزیتی ندارد و فرقی نمی کند.

 

بهترین پلاگین سئو وردپرس

یکی از بهترین بخش ها درباره وردپرس این است که برای هر چیزی، یک پلاگین وجود دارد و سئو نیز از این امر مستثنی نیست. هزاران پلاگین سئو وردپرس وجود دارد،  به این دلیل انتخاب بهترین پلاگین سئو وردپرس بسیار ساخت می باشد. 

به جای نصب پلاگین های مجزا برای هر یک از عملکردهای سئو، ما به شما کمک می کنیم تا بهترین پلاگین سئو وردپرس را انتخاب کنید که کار تمامی پلاگین های دیگر را انجام می دهد و 100 درصد رایگان می باشد.

 

انتخاب بهترین پلاگین سئو وردپرس

 

زمانی که بحث انتخاب بهترین پلاگین سئو وردپرس می شود، شما احتمالا انتخاب های خود را به دو عدد از محبوب ترین راه حل های موجود محدود می کنید: Yoast SEO و All in One SEO Pack.

هر دوی این راه حل ها، موثر می باشند.

به طور مثال در WEBeginner، از Yoast SEO استفاده می شود، از این رو در این آموزش سئو وردپرس، ما از Yoast SEO برای اسکرین شات ها و تصاویر و مثال های مان به کار می بریم. 

 

 

XML Sitemaps را در وردپرس اضافه کنید

 

XML Sitemap یک فایل فرمت بندی شده ویژه است که هر صفحه را در وب سایت شما لیست می کند. این امر یافتن محتواهای تان را برای موتورهای جستجو آسان می سازد.

در حالی که XML Sitemap رتبه بندی جستجوی وب سایت تان را ارتقاء نمی دهد، اما می تواند به موتورهای جستجو کمک کند که صفحات را به سرعت پیدا کرده و شروع به رتبه بندی آن ها کنند.  

اگر از پلاگین Yoast SEO استفاده می کنید، پس به طور اتوماتیک یک XML Sitemap برای شما ساخته می شود. برای یافتن Sitemap خود، تنها به این URL بروید (فراموش نکنید که به جای example.com نام دامنه خود را بگذارید):

http://example.com/sitemap_index.xml

ما در مرحله بعد به شما نشان می دهیم که چگونه XML Sitemap خود را به گوگل ارسال کنید.

 

 

وب سایت خود را به Google Search Console اضافه کنید

Google Search Console (هم چنین به عنوان "ابزارهای وبمستر" نیز شناخته می شود) یک سری ابزارهایی است که توسط گوگل ارائه می شود و به صاحبان وب سایت این امکان را می دهد تا مشاهده نمایند که محتواهای آن ها چگونه توسط موتور جستجو دیده می شود. 

این ابزار گزارشات و اطلاعاتی را فراهم می کند تا به شما کمک نماید چگونگی این که صفحات شما در نتایج جستجو ظاهر شوند را به راحتی درک کنید. شما هم چنین عبارت های جستجوی واقعی که مردم استفاده می کنند تا وب سایت شما را ببینند، چگونه هر صفحه در نتایج جستجو نمایان می شود و هر از چند گاهی صفحات شما کلیک می شوند را مشاهده خواهید کرد. 

تمامی این اطلاعات به شما کمک می کنند تا دریابید که چه چیزهایی در وب سایت شما کار می کنند و نتیجه می دهند و چه چیزهایی بی فایده می باشند. سپس شما می توانید بر اساس این اطلاعات، استراتژی محتواهای خود را برنامه ریزی کنید. 

گوگل سرچ کنسول هم چنین به شما هشدار می دهد که چه زمانی مشکلی در وب سایت شما وجود دارد، مانند این که چه زمانی Crawlers نمی توانند سایت تان را بررسی نمایند، یا محتواهایی تکراری و منابع محدودی را پیدا می کنند.

 

زمانی که وب سایت خود را به Google Search Console اضافه کردید، روی Sitemap از منوی سمت چپ کلیک کنید، سپس آخرین بخش از Sitemap URL خود را Paste نمایید.

روی دکمه Submit کلیک کنید تا تغییرات انجام شده را ذخیره کنید. 

Google Search Console حالا Sitemap شما را بررسی می کند و از آن برای بهبود Crawl شدن وب سایت تان استفاده می نماید. 

زمانی که یک بار به طور موفقیت آمیزی Sitemap را اضافه کردید، آن را در حالت انتظار مشاهده می کنید. مدت زمانی طول می کشد تا گوگل وب سایت شما را Crawl کند. بعد از چند ساعت، شما می توانید آمارهایی را درباره Sitemap خود مشاهده کنید. این آمارها تعداد لینک هایی که در Sitemap شما یافت می شوند، چگونگی ایندکس شدن آن ها، یک نسبت تصاویر و صفحات وب و غیره را شامل می گردند.

ما به شما پیشنهاد می کنیم که Search Console خود را حداقل ماهی یک بار برای جمع آوری اطلاعات و بینش های بیشتر بررسی کنید و پیشرفت سئو وب سایت خود را زیر نظر داشته باشید.

 

بهینه سازی کردن پست های وبلاگی برای سئو

اغلب اوقات مبتدیان به طور اشتباه فکر می کنند که نصب و فعال کردن پلاگین سئو وردپرس تنها چیزی است که موردنیاز است و تنها کاری است که باید انجام دهند. اما SEO یک پروسه همیشگی و تمام نشدنی است که شما باید همیشه مطابق با آن پیش بروید تا نتایج مورد نظرتان را کسب کنید. 

تمامی پلاگین های سئو برتر به شما اجازه می دهند تا یک عنوان (title) و توضیحاتی (Description) را اضافه کنید و هم چنین روی کلمات کلیدی در هر پست وبلاگ و صفحه خود تمرکز کنید. این امر هم چنین به شما پیش نمایشی از این که کاربر زمانی که وب سایت شما را در گوگل جستجو می کنند، چه چیزهایی را مشاهده می نماید، نشان خواهد داد. 

ما به شما توصیه می کنیم که عنوان و توضیحات خود را بهینه سازی کنید تا میزان کلیک در وب سایت خود را افزایش دهید. 

 

انجام تحقیقات کلمات کلیدی برای وب سایت تان

بسیاری از مبتدیان سعی می کنند تا حدس بزنند که مردم به دنبال چه موضوعاتی می باشند و باید چه چیزهایی را به وبلاگ و وب سایت خود بیفزایند. 

این واقعاً مانند تیری در تاریکی است. زمانی که از اطلاعات و داده های واقعی استفاده می کنید تا دریابید که مردم به دنبال چه چیزی می باشند، دیگر نیاز ندارید این کار را انجام بدهید. 

تحقیقات کلمات کلیدی یک تکنیک تحقیقاتی است که توسط سازندگان محتوا و کارشناسان سئو مورد استفاده قرار می گیرد. این امر به شما کمک می کند تا کلماتی را پیدا کنید که کاربران در موتورهای جستجو وارد می نمایند تا محتواها، محصولات و سرویس هایی را در صنعت و حوزه کاری شما پیدا کنند. 

شما سپس می توانید از آن کلمات و عبارت ها در وب سایت خود استفاده کنید تا ترافیک بیشتری برای وب سایت خود فراهم نمایید. 

هزاران هزاران ابزارهای تحقیقات کلمات کلیدی (هم به صورت رایگان و هم به صورت پولی) وجود دارد که می توانید از آن ها استفاده کنید. ما استفاده از Ahrefs و Monitorbacklinks را پیشنهاد می کنیم که می تواند به شما در پیدا کردن کلمات کلیدی کمک کند و حتی می تواند متوجه شود که رقیبان شما برای چه کلمات کلیدی رتبه بندی می شوند. 

 

بهترین عملکرد های سئو وردپرس

اگر از مبانی پایه سئو وردپرس پیروی می کنید و بهترین پلاگین سئو وردپرس را به کار می برید، شما مطمئنا یک قدم جلوتر از وب سایت های دیگر هستید. 

در هر صورت اگر می خواهید نتایج بهتری به دست بیاورید، پس باید از بهترین عملکردهای سئو وردپرس که در ادامه بیان می کنیم، پیروی کنید:

بسیاری از این ها تکنیکی و تخصصی نیستند و حتی نیاز ندارند که شما با برنامه نویسی سر و کار داشته باشید. اما همگی آن ها در صورتی که به درستی انجام شوند و به کار روند، تفاوت بزرگی را ایجاد می کنند.

 

به طور مناسبی از طبقه بندی ها و تگ ها در سایت وردپرس خود استفاده کنید

وردپرس به شما اجازه می دهد تا پست های وبلاگ خود را در قالب طبقه بندی ها و تگ ها، مرتب و منظم و سازماندهی کنید. این امر باعث می شود تا محتواهای خود را به سادگی بر اساس موضوعات مختلف مدیریت کنید و هم چنین باعث می شود تا کاربران به راحتی محتواهایی را بیابند که به دنبال آن ها می باشند. 

طبقه بندی ها و تگ ها هم چنین به موتورهای جستجو کمک می کنند تا ساختار وب سایت و محتواهای شما را درک کنند. 

اغلب مبتدیان درباره این که چگونه از این طبقه بندی ها و تگ ها استفاده کنند، سردرگم می شوند. در این جا به شما نشان می دهیم که چگونه باید از آن ها نهایت استفاده را ببرید. 

طبقه بندی ها به گروه های بزرگی از پست های شما ارتباط دارند. اگر وبلاگ شما را یک کتاب در نظر بگیریم، پس طبقه بندی ها همان جدول محتواها می باشند.

برای مثال، در یک وبلاگ شخصی، شما می توانید طبقه بندی هایی را مانند موسیقی، غذا، مسافرت و غیره داشته باشید. طبقه بندی ها بر اساس سلسله مراتب می باشند، از این رو شما می توانید زیر مجموعه ای نیز برای این طبقه بندی ها در نظر بگیرید. 

از طرف دیگر، تگ ها دارای کلمات کلیدی مشخصی می باشند که محتواهای موجود در هر پست را توضیح می دهند. برای مثال، یک پست وبلاگ در طبقه بندی غذا می تواند تگ هایی مانند سالاد، صبحانه، پنکیک و غیره داشته باشد. می توانید به این موضوع به عنوان فهرست در کتاب ها فکر کنید. 

شما می توانید با استفاده از طبقه بندی ها و تگ ها به طور مناسبی، جستجو در وب سایت تان را برای کاربران خود راحت و آسان بسازید. علاوه بر کاربران، این موارد باعث می شوند تا موتورهای جستجو نیز به سادگی وب سایت شما را ارزیابی و بررسی کنند.

 

لینک گذاری داخلی وب سایت را برای خود تبدیل به یک عادت کنید

موتورهای جستجو به هر صفحه در وب سایت تان یک امتیاز می دهند (Page Authority). این که چگونه این سیستم امتیاز دهی کار می کند، مانند یک راز است. به این ترتیب مردم نمی توانند نتایج جستجو را بازی دهند یا حقه ای سوار کنند. در هر صورت، رایج ترین فاکتورهای این امتیاز دهی، لینک ها می باشند. 

به این دلیل است که بسیار اهمیت دارد تا محتواهای خود را به دیگر پست های وبلاگ و صفحات وب سایت تان، لینک گذاری کنید. 

باید لینک گذاری داخلی پست ها را هر زمان که امکان دارد، برای خود تبدیل به یک عادت کنید. اگر ناشران متعددی دارید، پس یک لیستی برای پیش از انتشار پست های وبلاگ مهیا کنید تا حداقل آن ها را به 3 پست وبلاگی دیگر خود لینک گذاری نمایید. 

این موضوع موجب می گردد تا میزان بازدید صفحات تان بالا برود، مدت زمانی که کاربران در وب سایت شما صرف می کنند افزایش یابد و در نهایت امتیاز سئو پست ها و صفحات وبلاگ تان نیز بهبود پیدا می کند.

 

نظرات و کامنت های وردپرس را بهینه سازی کنید

کامنت ها و نظرات می توانند یک نشانه قدرتمند از سرگرم شدن کاربران در وب سایت تان باشند. جذب شدن کاربران به وب سایت شما به معنای بازگشت بیشتر، افزایش ترافیک و بهبود سئو می باشد. 

در هر صورت شما باید اطمینان حاصل کنید که کامنت ها و نظرات شما واقعی بوده و اسپم نیستند. اسپم ها کامنت هایی را با لینک های نامناسب ارسال می کنند که ممکن است روی رتبه بندی جستجوی وب سایت تان تاثیر بگذارند و یا حتی ممکن است رتبه سایت تان را از بین ببرند.

به این دلیل است که ما به همه پیشنهاد می کنیم تا استفاده از AKismet را شروع کنند که یکی از دو پلاگین هایی است که از قبل در سایت وردپرس نصب شده است و به شما کمک می کند تا با کامنت ها و نظرات اسپم مقابله کنید. 

اگر AKismet به تنهایی نتواند کامنت های اسپم را مدیریت کند، پس باید ابزارها و توصیه های دیگری را پیدا کنید تا با آن ها در وب سایت وردپرس خود مقابله کنید.

اگر پست های وبلاگی شما کامنت های عالی و اورجینال را جذب می کنند، پس باید به خود افتخار کنید که چنین وب سایت جذابی دارید. 

در هر صورت، وجود کامنت های بسیار در پست می تواند موجب بارگیری کندتر و آرام تر آن صفحه شود که روی رتبه بندی وب سایت شما توسط موتور جستجو تاثیر می گذارد. (ادامه مقاله را بخوانید تا درباره این که چگونه سرعت روی سئو وب سایت تاثیر می گذارد، اطلاعات بیشتری کسب کنید).

برای آماده کردن وب سایت تان به گونه ای که بتواند کامنت های بسیار زیادی را که روی سرور و سرعت تاثیر می گذارند را مدیریت کند، شما می توانید کامنت ها را به چند صفحه تقسیم کنید. 

 

لینک های خارجی Nofollow در وردپرس

همان طور که در بالا بیان کردیم، لینک ها به موتورهای جستجو کمک می کنند تا تصمیم بگیرند که چه صفحاتی مهم می باشند. زمانی که درباره لینک گذاری به یک وب سایت فکر می کنید، شما مقداری از امتیاز سئو سایت خود را به آن لینک می دهید. این امتیاز سئو "Link Juice" نام دارد. 

برای کسب رتبه بندی جستجوی خوب، شما باید مطمئن شوید که Link Juice بیشتری را از وب سایت های دیگر به دست می آورید تا این که خودتان این امتیاز را به سایت های دیگر بدهید. 

 اضافه کردن ویژگی Nofollow به لینک های خارجی (لینک گذاری به وب سایت هایی که متعلق به شما نیستند) می تواند به موتور های جستجو آموزش دهد که این لینک ها را فالو یا دنبال نکنند. این امر به ذخیره کردن امتیاز Link Juice سایت شما کمک می کند. 

یک لینک خارجی نرمال و معمولی در HTML به این ترتیب می باشد: 

a href="http://example.com">Example Website

 

یک لینک خارجی با ویژگی Nofollow مانند این است:

Example Website

 

به طور پیش فرض، در وردپرس گزینه ای برای تبدیل کردن لینک ها به صورت Nofollow وجود ندارد. در هر صورت شما هنوز هم می توانید این کار را با اصلاح کردن دستی لینک ها انجام دهید. 

به سادگی کادر یا با کسی که لینک شما در آنجا وجود دارد را انتخاب کنید و سپس روی آیکون سه نقطه عمودی در بالای نوار ابزار کلیک کنید.

حالا منویی برای شما باز می شود که می توانید روی گزینه "Edit as HTML" کلیک کنید. 

شما حالا برنامه نویسی HTML لینک خود را مشاهده می کنید. جلو بروید و ویژگی "rel=Nofollow"  را به لینک خود اضافه کنید.

اگر ویژگی ""rel= noopener noreferrer را در برنامه نویسی HTML خود مشاهده کردید، ابتدا یک فاصله ای را بعد از noreferrer بیافزایید و سپس بعد از آن Nofollow را اضافه کنید. 

 

پست های کامل در برابر خلاصه ها و گزیده ها

وردپرس از صفحات مختلف مانند صفحه اصلی، آرشیو طبقه بندی ها، آرشیو تگ ها، آرشیو داده ها و اطلاعات، صفحات ناشر و غیره به پست های شما لینک گذاری می کند. 

به صورت پیش فرض، وردپرس محتواهای کامل مقاله را در تمامی صفحات نشان می دهد. این امر روی سئو سایت شما تاثیر می گذارد، زیرا موتورهای جستجو آن ها را محتواهای تکراری (Duplicate content) ملاحظه می کنند. مقاله های کامل باعث می شوند تا آرشیو صفحات تان با سرعت پایینی بارگیری شوند.

نشان دادن مقاله های کامل در هر جایی در وب سایت، روی میزان بازدید صفحات تان تاثیر می گذارد. برای مثال، کاربرانی که در فید RSS شما اشتراک یافتند، می توانند در فید خود مقاله های کامل را بخوانند، بدون این که وب سایت شما را بازدید کنند.

ساده ترین راه برای حل این مشکل این است که خلاصه و یا گزینه ای از مقاله ها را به جای نسخه کامل آن ها نشان دهید. 

شما می توانید این کار را با رفتن به سراغ بخش Settings و سپس Reading انجام داده و سپس Summary را انتخاب کنید. 

 

امنیت و سرعت برای سئو وردپرس

حتی اگر شما از تمامی توصیه ها و بهترین عملکرد های سئو وردپرس در بالا پیروی کنید، اگر وب سایت شما آرام و کم سرعت باشد یا توسط یک هکر با مشکل مواجه شود، رتبه بندی موتور جستجوی شما از این امر تاثیر خواهد گرفت. 

در این جا به شما نشان می دهیم که چگونه جلوی از دست رفتن ترافیک موتور جستجوی خود را به دلیل اجرای کند و کم سرعت و عدم امنیت بگیرید. 

 

سرعت و عملکرد وب سایت خود را بهینه سازی کنید

تحقیقات نشان می دهد که در عصر و دوره اینترنت، میانگین میزان توجه مردم کوتاه تر از یک ماهی قرمز است. 

کارشناسان کاربرد پذیری وب سایت اعتقاد دارند که کاربران در چند ثانیه اول بازدید یک وب سایت، تصمیم می گیرند که در آن سایت بمانند یا آن جا را ترک کنند. 

این امر به این معنا است که به عنوان یک صاحب وب سایت، شما تنها چند ثانیه وقت دارید تا محتواهای خود را نمایان کنید و نظر کاربران را جلب نمایید. شما مطمئنا نمی خواهید این مدت زمان با ارزش را صرف منتظر نگه داشتن کاربران کنید تا وب سایت شما به طور کامل بارگیری شود. موتورهای جستجو مانند گوگل، حالا وب سایت های سریع تر را بیشتر از وب سایت های کم سرعت که به آرامی بارگیری می شوند، رتبه بندی می کنند بنابراین آموزش بهینه سازی سرعت سایت را مشاهده نمایید.

 

بهینه سازی تصاویر در وردپرس برای سئو 

تصاویر نسبت به متن ها جذاب تر می باشند، اما مدت زمان بیشتری برای بارگیری نیاز دارند. اگر به کیفیت و اندازه تصاویر توجه کافی نمی کنید، پس مطمئن باشید که وب سایت تان بسیار آرام و کم سرعت خواهد بود. 

شما باید مطمئن شوید که تصاویر موجود در وب سایت تان، بهینه سازی شده می باشند و به سرعت هم بارگیری می گردند. 

ترفند دیگر که می توانید برای بهینه سازی تصاویر تان برای موتورهای جستجو استفاده کنید، استفاده از Description Title (عنوان توضیحی) و Alt Tags می باشد. این تگ ها به موتور های جستجو کمک می کنند تا درک کنند که تصویر شما درباره چیست. آن ها هم چنین برای کاربرانی که با بینایی خود مشکل دارند نیز مفید و کاربردی می باشند، زیرا به این ترتیب ابزارهای خواندن متن داخل صفحات می تواند Alt Text را برای آن ها بخواند. 

وردپرس به شما اجازه می دهد تا به سادگی تگ Title و Alt را در هنگامی که یک تصویر را بارگیری می کنید، اضافه نمایید.

اگر یک عکاس هستید یا تصاویری را به وب سایت وردپرس خود اضافه می کنید، نیاز دارید از یک پلاگین گالری استفاده کنید.

ما به شما استفاده از Envira Gallery را پیشنهاد می کنیم. در تست سرعت هایی که انجام دادیم، ما متوجه شدیم که این مورد یکی از سریع ترین پلاگین های گالری وردپرس می باشد. این پلاگین کاملا ریسپانسیو و مطابق با سئو می باشد.

 

امنیت و ایمنی سایت وردپرس شما

هر هفته، گوگل حدود 20000 وب سایت را به دلیل بد افزار بودن و حدود 50000 سایت را به دلیل فیشینگ، به لیست سیاه خود اضافه می کند. زمانی که یک وب سایت وارد لیست سیاه شود، در هیچ نتیجه جستجویی به هیچ وجه دیده نخواهد شد و باید در این شرایط به کارهایی که برای رهایی از گوگل پنالتی باید انجام دهید اکتفا کنید.

این موضوع به این معنا است که امنیت سایت وردپرس شما برای کسب رتبه بندی خوب، بسیار ضروری می باشد. اگر وب سایت شما توسط یک هکر در معرض خطر باشد، احتمالا تمام سخت کوشی و تلاش های تان در زمینه سئو از بین می رود. 

خبر خوش این است که خیلی سخت نیست تا سایت وردپرس خود را امن نگاه دارید.

در WPBeginner از Sucuri استفاده می شود تا از وب سایت در برابر حملات محافظت شود. 

 

شروع به استفاده از SSL/ HTTPS کنید

SSL (کوتاه شده عبارت (Secure Sockets Layer یک تکنولوژی می باشد که اتصال میان مرورگر یک کاربر و سروری که آن ها متصل می باشند را امن و پنهان نگه می دارد. این امر موجب افزایش سطح امنیت سایت وردپرس شما می شود. 

وب سایت هایی که با SSL امنیت لازم به دست می آورند، یک آیکون قفل را در نوار آدرس مرورگر نمایان می کنند. این امر وب سایت شما را قابل اعتماد تر می سازد. در صورتی که یک سایت را با وب سایت وردپرس راه می اندازید و یا اطلاعات پرداختی حساس و مهمی را پردازش می کنید، این موضوع از اهمیت بیشتری برخوردار می شود.

تمامی شرکت های هاستینگ وردپرس برتر، گواهی SSL را به صورت رایگان ارائه می کنند.

اگر به یک گواهی SSL ویژه و بخصوص و یا به یک گواهی معمولی با تضمین امنیت نیاز دارید، ما استفاده از Domain.com را پیشنهاد می کنیم. 

گواهی SSL آن ها به این صورت است که حداقل ترین تضمین امنیت آن ها 10000 دلار و حداکثر ترین تضمین امنیت آن ها 1.75 میلیون دلار هزینه بر می دارد. شما هم چنین می توانید یک نشانه از وب سایت TrustLogo دریافت کنید تا در وب سایت خود نشان دهید، به این ترتیب اعتبار سایت تان افزایش می یابد.

 

ویدئوی آموزشی زیر را در این رابطه مشاهده نمایید

 

نتیجه گیری

زمانی که بهترین عملکرد های سئو وردپرس را شناختید، مطمئنا می خواهید مهارت های خود را بالاتر ببرید تا از رقیبان خود نیز پیشی بگیرید. 

ما امیدواریم که این مقاله در سایت الگوها به شما کمک کرده باشیم تا یاد بگیرید چگونه به طور مناسبی سایت وردپرس خود را برای سئو بهینه سازی کنید. پیش روید و برخی از این توصیه های سئو وردپرس را در سایت خودتان عملی کنید و به این ترتیب در عرض چند ماه زمانی که موتورهای جستجو تغییرات جدید شما را پردازش کنند، افزایش چشمگیری در ترافیک خود مشاهده خواهید کرد.

سوالات متداول ( 3 ) سوال مطرح شده
  • آیا سئو در سایت های وردپرسی راحتتر است؟

    سئو در تمامی سایت ها با یکدیگر تفاوتی ندارد و دقیقا تمامی سایت ها در دنیا از یک استاندارد استفاده می کنند. ولی در سایت های وردپرسی پلاگین های خوبی مانند Yoast SEO برای این کار وجود دارد که میتوان از آن استفاده نمود.

  • آیا برای سئو سایت های وردپرسی میتوانیم از پلاگین استفاده نکنیم؟

    بله این قابلیت وجود دارد  تا خودتان وارد کدهای سایت شده و کارهایی که مد نظرتان است را انجام دهید. فقط باید با ساختار سایت های وردپرسی آشنایی داشته باشید.

  • چه نکاتی را بیشتر باید در سئو سایت های وردپرسی رعایت کنم؟

    در ابتدا باید سرعت سایت را در سایت های وردپرسی بیشتر بهینه نمایید چون عموما پلاگین های متعددی بر روی این سایت ها نصب شده است کمی سرعت سایت پایین تر خواهد آمد که میتوانید این مورد را بیشتر در برنامه ریزی های خود قرار دهید. باقی موارد دقیقا مانند سئو سایت های غیر وردپرسی می باشد.

ثبت نظر ( 0 ) نظر ثبت شده
برای ثبت نظر ابتدا وارد حساب کاربری خود شوید و یا ثبت نام نمایید...