راهنمایی کوتاه برای درک دستورالعمل های کیفیت سنجی گوگل

سئو
راهنمایی کوتاه برای درک دستورالعمل های کیفیت سنجی گوگل
  • 27 اسفند 1398
  • 1745
  • 1

Jennifer Slegg مهم ترین موضوعات در این زمینه را برای برندها توضیح می دهد.

Ben Gomez، سرپرست بخش جستجوی گوگل، یک بار بیان نمود که: "شما دقیقا می توانید دستورالعمل های کیفیت سنجی را در جایی که ما می خواهیم الگوریتم جستجوی ما اجرا شود، مشاهده کنید". این گفته Gomez ارتباط دستورالعمل ها را با الگوریتم گوگل مشخص می کند که با این وجود به محتوا نویس ها برای سئو و سئوکاران نیز ارتباط می یابد. اما به طور کلی دستورالعمل های کیفیت سنجی (QRP) برای بسیاری از بازاریابان دیجیتالی، استرس و سردرگمی هایی را به وجود می آورد. 

در SMX West در سن خوزه، Jennifer Slegg، سردبیر SEM Post، درباره این که دیدگاه گوگل نسبت به این دستورالعمل های کیفیت سنجی چیست و بازرس های کیفیت سنجی دقیقا چه کاری انجام می دهند را مورد بحث قرار دارد و هم چنین 4 مبحث مهم از این دستورالعمل ها را برای ناشران توضیح داد. 

بازرس های تعیین کیفیت وب سایت ها، در واقع سئوکاران حرفه ای نیستند و نمی دانند که تغییرات الگوریتمی که مورد تست و بررسی قرار می گیرد، در نهایت اجرا می شود یا خیر. بازخورد و عکس العمل این گروه از تعیین کنندگان کیفیت سایت ها به گوگل کمک می کند تا تغییرات را ارزیابی نماید، اما به طور مستقیم رو رتبه بندی و سئو وب سایت ها تاثیر نمی گذارد. این دستورالعمل ها برای کمک به بازرس ها طراحی شده اند تا "کیفیت صفحه" و "نیازهای تامین شده" را ارزیابی و بررسی کنند. 

 

ارکان اصلی و دستورالعمل های بازرسان کیفیت سنجی گوگل

در طول اجرایی که Slegg داشت، این دستورالعمل های کیفیت سنجی را به 4 موضوع مهم تقسیم نمود.

 

تخصص، اقتدار و قابل اعتماد بودن

 بازرس های کیفیت سنجی، صفحات را بر اساس میزان تخصص، اقتدار و قابل اعتماد بودن محتوای اصلی صفحه و خود سازنده محتوا ارزیابی می کنند.

Slegg می گوید: "گوگل از انواع مختلفی از نشانه ها به عنوان یک پراکسی استفاده می کند تا با آن چه که انسان ها (کاربران) به جستجوی آن می باشند، مطابقت یابد و بر این اساس، E-A-T یک فاکتور رتبه بندی سئو سایت ها محسوب می شود". در هر صورت گوگل صفحات را بر اساس امتیاز E-A-T ارزیابی نمی کند- E-A-T به سادگی یک عبارتی است که گوگل برای آموزش بازرس های کیفیت سنجی خود ساخته است تا دقیقا بدانند که باید به دنبال چه مواردی باشند.

Slegg در ادامه باز هم توضیح داد: ”چگونه گوگل E-A-T را بررسی می کند؟ گوگل می گوید که بهترین نشانه های شناخته شده در زمینه PageRank می باشد. گوگل ممکن است لینک های موجود (بک لینک) در دیگر وب سایت های معتبر در حوزه کاری شما را بشمارد تا به راحتی سایت شما را بر اساس آن ها تایید نماید. 

وی در ادامه یک قانون اصلی را در این زمینه نیز بیان نمود: "شما می خواهید مطمئن شوید که محتواها را به گونه ای در سایت خود قرار می دهید که افراد دیگر از این که به آن لینک بدهند، احساس خوبی داشته باشند." برای این که به این استاندارد برسید، Slegg توصیه می کند که ناشران، جستجوها و تحقیقاتی را به عمل آورند و همیشه از منابع اورجینال به این منظور استفاده کنند.

علاوه بر مبحث بک لینک ها، ناشران می توانند با استناد به منابع شان، E-A-T خود را تقویت کنند، از جمله قرار دادن بیوگرافی از ناشر و دستاوردها و مدارک علمی او، بکارگیری ناشرانی که در زمینه و حوزه کاری آن ها تخصص دارند، اضافه کردن اطلاعات "درباره" و جزئیات تماس و مدیریت و بررسی مداوم و همیشگی آن ها تا این اطلاعات همیشه بروز بمانند و نظرات مردم. 

 

نیازهای تامین شده

این موضوع به این که چقدر صفحات شما مطابق با عبارت جستجویی است که کاربران وارد کرده اند، مربوط می شود.

Slegg نیز افزود: "اگر می خواهید رتبه "Fully meets یا تامین نیازهای مشتریان در سطح بالا" را کسب کنید که بالاترین رتبه ای است که می توانید به دست بیاورید، نیاز دارید تا اطمینان به دست بیاورید که محتواهای شما به طور کامل جواب عبارت جستجویی که کاربران به دنبال آن می باشند را می دهد. "

بررسی دقیق Google Search Console برای مشاهده کردن این که چه کلمات کلیدی باعث می شوند تا کاربران به وب سایت شما هدایت شوند و ارزیابی آن ها در برابر صفحات ورودی وب سایت تان، یک روش برای بهبود رتبه تامین نیاز های کاربران می باشد. برای مثال، مجهز کردن تجربه کاربری (UX) توسط قرار دادن تمامی محتواهای تان در یک صفحه به جای پخش کردن آن ها در چندین صفحه که کاربران را به کلیک در صفحات و مراحل بعدی وادار می کند- می تواند هم چنین این رتبه را کاهش دهد و هم چنین موجب می شود تا کاربران به نتایج جستجو باز گردند و به دنبال سایت های رقیب شما باشند تا برای سوال خود، جواب مناسبی پیدا کنند. 

 

Your Money or Your Life

محتواهایی که ممکن است به طور بالقوه روی خوشبختی، سلامت، رویاپردازی و امنیت کاربران تاثیر بگذارند، تحت عنوان "Your Money or Your Life" (YMYL) شناخته می شود. توصیه های اقتصادی، سلامتی، اخبار و خرید کردن، تنها مثال های اندکی در موضوعات مربوط به YMYL می باشد. 

Slegg گفت: "این نوع از وب سایت ها در نتایج جستجوی گوگل، به عنوان سایت هایی که بالاترین استاندارد را دارند، رتبه بندی می شوند. بسیاری از وب سایت ها در بروزرسانی های الگوریتم جدید، رتبه بالایی را به دست آوردند، و آن ها وب سایت های YMYL بودند، زیرا گوگل واقعا دوست دارد تا اطمینان حاصل کند که با کیفیت ترین صفحات در فضای YMYL به این رتبه بندی های برتر در نتایج جستجو دست می یابند. 

گوگل می خواهد تا برای کاربران، وب سایت های قابل اعتماد را مهیا کند، از این رو دقت و صحت محتواهای وب سایت شما یک عامل ضروری برای محتواهای YMYL محسوب می شود. برای ناشران در زمینه های سلامتی، دانش و تاریخی، مخصوصا استاندارد بالایی برای دقیق و صحیح بودن محتواها وجود دارد. Clegg می گوید: "تمامی بازرس ها باید دقت و صحت محتواها را بررسی کنند تا بتوانند به یک صفحه لقب "Highly Meets" بدهند (که دومین رتبه بعد از "Fully Meets" می باشد). 

 

کیفیت صفحه

نشانه های کم کیفیت بودن محتوا نیز می توانند هم چنین مورد توجه بازرس های تعیین کیفیت باشند. بازرس ها هم چنین آموزش دیده شده اند تا رتبه "پایین ترین کیفیت" موجود را به صفحاتی بدهند که مطابق با گوشی همراه نمی باشند. عناوین گمراه کننده که تنها کاربران را بدون این که به هدف شان برساند ترغیب به کلیک کردن می کنند، محتواهایی که به دلیل آگهی و تبلیغات مسدود شده اند و تبلیغات مزاحم همگی نشانه ها و سیگنال هایی از کم کیفیت بودن محتواهای صفحات وب سایت می باشند.

Slegg نیز اشاره می کند: "گوگل می داند که وب سایت ها نیاز به تبلیغات دارند تا درآمد خود را تضمین کنند. اما این موضوع بیشتر به نوع تبلیغاتی که مورد استفاده قرار می گیرد، مربوط می شود".

کمبود E-A-T، محتواهای کم کیفیت و یا محتواهایی که از دیدگاه کاربران منفی و به درد نخور می باشند، می توانند مانع دستیابی شما به رتبه بیشتر شوند، هم چنین کاربران را از این که محتواهای تان را مشاهده کنند، ناامید می سازند. 

سوالات متداول ( 3 ) سوال مطرح شده
  • چرا کیفیت سایت ها برای گوگل اهمیت دارد؟

    گوگل دوست دارد تا در صفحه نتایج خودش (SERP) بهترین سایت ها را به کاربرانش نشان دهند تا آنها به راحتی بتوانند به اطلاعاتی که دنبالش هستند دسترسی داشته باشند. بنابراین اهمیت کیفیت داشتن وب سایت ها از همین نقظه آغاز می شود.

  • چگونه می توان کیفیت سایت ها را افزایش داد؟

    به عوامل مختلفی بستگی دارد. شما میتوانید کار را از طراحی و برنامه نویسی و در دسترسی بودن اطلاعات برای کاربران آغاز نمایید و سپس استانداردهای سئو را در سایت خود رعایت کنید.

  • آیا دستورالعمل هایی برای مشاهده استانداردهای سئو وجود دارد؟

    بله خوشبختانه گوگل در بخش Google Webmaster Guideline اطلاعات خوبی را در زمینه سئو و باید ها و نبایدهایی که میتوانید برای سئو سایت استفاده نمایید گفته است. البته میتوانید از آموزش جامع سئو در سایت الگوها هم کار آموزشی خود را آغاز نمایید.

ثبت نظر ( 0 ) نظر ثبت شده
برای ثبت نظر ابتدا وارد حساب کاربری خود شوید و یا ثبت نام نمایید...