نحوه نوشتن توضیحات متا

سئو
نحوه نوشتن توضیحات متا
  • 12 مهر 1398
  • 2100
  • 2

جالب است بدانید یکی از مواردی که کاربران در ابتدا تصمیم بگیرند که از صفحه نتایج یک موتور جستجو که به نام SERP گفته میشود وارد سایت شما بشوند یا خیر همین Meta Description میباشد که در این مقاله قصد داریم تا چند مورد در نحوه نوشتن توضیحات متا را خدمت شما عرض نماییم.

در ابتدا به یاد داشته باشید که تگ های متا فقط به description و keywords ختم نمیشوند بلکه ما در مقاله کلمات کلیدی متا یک لیست کاملی از تگ های متا را خدمتتان ارائه نمودیم ولی Meta Description از این میان از اهمیت ویژه ای برخوردار میباشد. 

این اهمیت را در تصویر زیر ملاحظه فرمایید:

نحوه نوشتن توضیحات متا

یکی از نکات ابتدایی که در نوشتن آن باید دقت فرمایید این است که با محتویات شما یکپارچه باشد. همان طور که title (دوستان حتما درس Title را مشاهده بکنند) باید با متن صفحه تان یکی باشد که اگر نباشد گوگل یا موتورهای جستجو، Title و متن خودشان را جایگزین می کنند و به Title شما اهمیت نمی دهند، این جا هم همین مورد درباره Description صدق می کند. نباید Description در مورد یک چیز باشد و متن صفحه یک چیز دیگر.

 به طور مثال، صفحه و سایت شما در مورد آهن باشد و خود Description در مورد فروش مانیتور باشد، کار بسیار غلطی است و هیچ ارتباطی بین این دو مورد وجود ندارد.

بنابراین این موضوع را حتما دقت کنید، در غیر این صورت اسپم خواهید شد. این هم یکی از مواردی است که به سمت پنالتی شدن (آموزش ویدئویی گوگل پنالتی به صورت رایگان) خواهید رفت. Description زیاد، شما را پنالتی نمی کند، شما به طور مثال 3000 کاراکتر در این قسمت دارید، تنها کاری که موتور جستجو انجام می دهد این است که آن ها را حذف می کند و تنها 150 تای آن ها را نشان می دهد. اما اگر Description غلط و نادرست باشد، یعنی دادن اطلاعات غلط به مردم و کاربر و این امر طبیعتا باعث می شود تا موتور جستجو واکنش نشان دهد.

برای مشخص شدن موضوع و بررسی چند مشکل دیگر که میتواند در نحوه نوشتن توضیحات متا وجود داشته باشد تصویر زیر را ملاحظه فرمایید:

مشکلات در META DESCRIPTION

مورد اول در تصویر تگ متا دیسکریپشن خوب است چرا که کاملا در مورد آن صفحه توضیح داده است و مخاطب با مشاهده همین متن کوتاه میتواند در مورد موضوعیت صفحه اطلاعات اولیه را کسب نماید. همین جا است که میگوییم کاربر میتواند تصمیم بگیرد که آیا باید وارد آن صفحه در وب سایت بشود یا خیر.

مورد دوم توضیحات متا میباشد که حاوی کلمات کلیدی است یعنی به گونه ای هوشمندانه توضیحات متا انتخاب شده است که مطابق با کلمات کلیدی باشد که کاربر در حال جستجو کردن در موتور جستجو میباشد. این مورد به شرطی که به اندازه کافی نوشته شود و از Keyword Stuffing جلوگیری شود روش و راهکار خوبی به نظر می آید.

مورد سوم یک توضیحات متا بسیار ضعیف میباشد چرا که اصلا در مورد موضوع آن صفحه به خوبی شفاف سازی نکرده است بنابراین کاربران عمدتا علاقه ای به مشاهده آن صفحه نخواهند داشت.

مورد چهارم باز هم توضیحات متا خوب و مناسب را مشاهد مینمایید که از کلمه کلیدی هم در آن استفاده شده است.

مورد پنجم که توضیحات متا از هم جدا میباشد گویی که توضیحات متای 3 صفحه را در یک متا description قرار داده است که به هیچ وجه توصیه نمیشود.

 

نکته

در این مقاله 2 واژه و اصطلاح سئو (SERP - Keyword Stuffing) استفاده شده است. بنابراین چناچه در مورد آنها و یا بسیاری دیگر از واژه ها اطلاعی ندارید میتوانید آموزش فصل 2 سئو مقدماتی تا پیشرفته به نام اصطلاحات سئو را ملاحظه فرمایید

سوالات متداول ( 3 ) سوال مطرح شده
  • برای برای نوشتن توضیحات متا دستورالعمل خاصی را باید رعایت کنیم؟

    مهم نتیجه گرفتن میباشد بنابراین حتما باید از قوانین و دستورات خاصی در این بخش تبعیت نمایید مانند تعداد کاراکترها و یا متن ها و کلماتی که مجاز هستید از آنها استفاده نمایید

  • آیا ممکن است گوگل توضیحات متا برخی از صفحات را قبول نکند؟

    بله این امکان وجود دارد. در این شرایط موتورهای جستجو به انتخاب خودشان متن را در این بخش قرار میدهند که ممکن است فایده ای برای شما نداشته باشد.

  • استفاده عمدی و اشتباه از توضیحات متا چه تبعاتی برای سایت من خواهد داشت؟

    با این کار شما عملا کارهای سئو کلاه سیاه و سئو منفی را انجام داده اید و در صورت تکرار بیش از اندازه آن و یا اصلاح نکردن آن, به گوگل پنالتی خواهید رفت.

ثبت نظر ( 0 ) نظر ثبت شده
برای ثبت نظر ابتدا وارد حساب کاربری خود شوید و یا ثبت نام نمایید...