نمونه اسم سایت

سئو
نمونه اسم سایت
  • 14 مهر 1398
  • 4949
  • 2

به شما تبریک میگوییم!!!

به این مرحله مهم در داشتن و راه اندازی سایت رسیده اید و آن هم انتخاب نامی منحصر به فرد و استاندارد که کاربران از سراسر دنیا بتوانند به سایت شما دسترسی داشته باشند. همانطور که مقاله هایی مانند اسم زیبا برای فروشگاه اینترنتی و یا مقاله اسم های زیبا برای سایت خدمت شما عرض شد, نام وب سایت یا (Domain) که برای یک سایت در نظر میگیرید باید کیفیت و استانداردهای منحصر به فرد خودش را داشته باشد که برخی دیگر از این استانداردهای را امروز خدمت شما عرض خواهیم نمود. ولی قبل از هر چیزی برای اینکه با نمونه اسم سایت آشنا شوید و حالت های مختلف آن را بشناسید تا از میان آنها بتوانید بهترین را انتخاب نمایید, نیاز دارید تا ساختار یک آدرس یا همان URL را بشناسید.

در ابتدا اجازه دهید تعریفی از Domain را خدمتتان عرض کنم:

دامنه به یک اسم و یا آدرس منحصر به فردی گفته می شود که برای همه افراد قابل تشخیص است. شما گوگل را با google.com و Yahoo را با yahoo.com و Microsoft را با microsoft.mom و الی آخر، می شناسید، و حتی وب سایت های ایرانی خودمان به این ترتیب است. هیچ گاه IP گوگل وارد نمی کنید (ما قبلا در مورد IP در آموزش ویدئویی فصل شماره 2 سئو مقدماتی تا پیشرفته به نام اصطلاحات سئو صحبت کردیم، دوستان عزیز حتما مطالعه کنید). بله هیچ وقت از آن اعداد در مرورگر خود استفاده نمی کنید، و می آیید از اسم قابل آشنا و اسمی که به خاطرتان می ماند استفاده می کنید. سیستم DNS را یادتان می آید که من موقعی که می خواستم هاست بگیرم، بیشتر راجع آن صحبت کردم؟ این وظیفه DNS است که آدرسی ما را که به عنوان انسان می شناسیم و به خاطر می سپاریم را تبدیل به IP کرده و سرور را پیدا کند.

بنابراین این تعریف دامنه است و تعریف خیلی خاص دیگری ندارد. ممکن است هر عزیزی برای خود تعریفی داشته باشد که نمی توانیم بگویم آن تعاریف غلط می باشند. ولی چیزی که برای ما خیلی مهم است و من در این شکل هم سعی کردم به آن دقیقا اشاره کنم، این می باشد که دامنه از سه قسمت اصلی تشکیل می شود.

برای توضیح بیشتر تصویر زیر را ملاحظه فرمایید:

ساختار URL

در این مقاله به دلیل محدودیت موضوعی نمیتوانیم در مورد تمامی بخش های آن به صورت فنی صحبت کنیم و در انتهای این صفحه حتما منابع آموزش ویدئویی را برای درک درست این بخش ها به حضورتان معرفی خواهیم نمود ولی بخشی که خیلی به این مقاله ارتباط دارد بخش تقریبا میانی که در شکل با نام "Domain Name" اشاره شده است میباشد.

قسمت میانی یا از سمت راست قسمت دوم، بخشی است که نه یک ساعت، دو ساعت و نه یک روز و نه دو روز بلکه باید ساعت ها و روزها درباره آن ها فکر کنید که چه اسمی می تواند مطابقت با فعالیت و برند شما داشته باشد.

در هر صورت این بخشی است که باید خیلی درباره آن فکر کنید و با Top Level های مختلف مطابقت دهید. در آن جلسه نیز بیان کردم که یک کاغذ بردارید و لیست تشکیل بدهید و دائما اسم هایی که در ذهن تان می آید (حتی بدون TLD) روی کاغذ بیاورید. سپس باید غربال کنید که باز هم در آن درس (اشاره به آموزش ویدئویی معرفی شده در پایان همین مقاله) به شما توضیح دادم که باید به چه ترتیب این کار را بکنید.

بنابراین قسمت میانی قسمتی است نام شرکت، برند، اسم و فامیل خودتان، اسم عجیب و غریب، شماره تلفن و یا هر چیز دیگری می تواند باشد، مثلا حتی 0912…… .Com، یعنی هر چیزی که شما فکر می کنید می تواند باشد.

 البته استفاده از / و موارد این چنینی نکاتی است که باید خیلی به آن ها دقت کنید. یعنی نمی توانید در میان این قسمت . یا نقطه بگذارید. یعنی شما نمی توانید دامنه ای را پیدا کنید که در این قسمت دارای . یا نقطه باشد. زیرا این نشانه یا علامت در این ساختار دارای معنا می باشد که قسمت اول و دوم و سوم را از هم جدا می کند.

هم چنین نمی توانید Underline را در این بخش به کار ببرید. این ها قوانین مشخصی است که اگر به ذهن تان رجوع کنید متوجه می شوید که تا به حال نقطه یا Underline ندیده اید. البته عدد وجود دارد، اما این علایم هرگز.

این نکته را توجه داشته باشید که هیچ یکی از بخش های اشاره شده در تصویر به حروف کوچک یا بزرک  حساس نمیباشند یعنی شما اگر آدرس سایت الگوها به آدرس https://olgoha.com را به این صورت HTTPS://OLGOHA.COM وارد نمایید, هیچ تفاوتی ندارد

قسمت Domain اشاره شده در تصویر را با نام های دیگری هم در منابع و کتاب ها ممکن هم ببینیم مانند Registered Company Domain Name. این عبارت به معنای اسم رجیستر شده شرکت است. توجه کنید که ما فقط این کلمه شرکت را نداریم، چون می تواند اسم افراد هم باشد.

سوالات متداول ( 3 ) سوال مطرح شده
  • آیا برای انتخاب و ثیت دامنه باید با ساختار آن آشنایی داشته باشم؟

    تا حدی بله. به دلیل اینکه نام سایت و آدرس هر سایتی ساختار منحصر به فرد خودش را دارد و شما باید برخی از این بخش ها مانند TLD و ... را بشناسید تا بتوانید بهترین تصمیم را بگیرید.

  • آیا مرجعی برای جستجو نام های زیبا برای سایت وجود دارد؟

    خیر. شما باید در ابتدا نام های مد نظرتان را یادداشت نموده و در زمان ثبت کردن از سیستم WHOIS برای اینکه متوجه شوید قبلا فردی آن نام را گرفته است یا خیر استفاده نمایید. البته برخی از این سایت ها نام هایی را هم به شما پیشنهاد می دهند.

  • آیا امکان خرید دامنه از فردی وجود دارد؟

    بله حتما. برخی از افراد به دلایل مالی نام های سایت ها را از قبل ثبت نموده اند تا در زمان مناسب و در صورت وجود مشتری آن را به فروش برسانند. بنابراین شما میتوانید با این افراد وارد مذاکره شوید.

ثبت نظر ( 0 ) نظر ثبت شده
برای ثبت نظر ابتدا وارد حساب کاربری خود شوید و یا ثبت نام نمایید...