وبلاگ وردپرس را با این هفت مرحله ساده به روش درستی شروع کنید

طراحی سایت
وبلاگ وردپرس را با این هفت مرحله ساده به روش درستی شروع کنید
  • 16 اردیبهشت 1399
  • 2727
  • 2

آیا می خواهید وبلاگ وردپرسی را به روش صحیحی شروع کنید؟ ما می دانیم که شروع کردن یک وبلاگ می تواند بسیار سخت و دشوار باشد، مخصوصا اگر علاقه مند به کامپیوتر و تکنولوژی باشید. حدس بزنید که چه شده است- شما تنها نیستید. ما به بیش از 370،000 کاربر کمک کرده ایم تا وبلاگ خود را بسازند، از این رو تصمیم گرفتیم تا جامع ترین و کامل ترین راهنمایی را درباره این که "چگونه وبلاگ وردپرسی را بدون آگاهی و دانش تخصص و تکنیکی شروع کنید"، ارائه نماییم.

دنبال کردن این پروسه بسیار ساده است. فرقی ندارد که 20 ساله باشید و یا 60 ساله، در هر صورت نیاز به کمک دارید. تیم تخصصی الگوها ما به شما کمک می کند تا به صورت رایگان وبلاگی را تنظیم کنید.

 

برای شروع کردن یک وبلاگ وردپرس به چیزهایی نیاز دارید؟

شما برای ساخت وبلاگ وردپرس به سه چیز نیاز دارید:

1. ایده نام دامنه (این مورد می تواند نام وبلاگ شما باشد، به طور مثال olgoha.com)

  1. یک اکانت هاست وب سایت (این جایی است که وب سایت شما در اینترنت فعال می شود و به صورت زنده در دسترس است).
  2. 30 دقیقه توجه شش دانگ خود را صرف این پروسه کنید

 

بله شما این سه مورد را خواندید. حالا شما می توانید وبلاگ را از پایه و ابتدا، در کمتر از 30 دقیقه شروع کنید و هم چنین ما شما را در طول تمام این پروسه قدم به قدم راهنمایی می کنیم.

در این آموزش، ما موارد زیر را بررسی می کنیم:

  • چگونه نام دامنه را به صورت رایگان ثبت کنید
  • چگونه بهترین هاست وب سایت را انتخاب کنید
  • چگونه وبلاگ وردپرس را نصب و تنظیم کنید
  • چگونه الگوی طراحی وبلاگ خود را تغییر دهید
  • چگونه اولین پست وبلاگ خود را بنویسید
  • چگونه وبلاگ وردپرس را با پلاگین ها شخصی سازی کنید
  • چگونه فرم تماسی را بیافزایید
  • چگونه Google Analytics Tracking را تنظیم کنید
  • چگونه وب سایت خود را برای سئو وب سایت بهینه سازی کنید
  • چگونه از وبلاگ خود درآمدزایی کنید
  • منابعی برای یادگیری و مهارت در وردپرس

 

آماده اید؟ بیایید شروع کنیم.

 

مرحله اول: تنظیم کنید

بزرگ ترین اشتباهی که مبتدیان زمانی که وبلاگی را می سازند با آن مرتکب می شوند، انتخاب سیستم وبلاگ نویسی اشتباه است. خوشبختانه، شما این جا هستید و از این رو مرتکب این اشتباه نخواهید شد.

برای 95 درصد از کاربران، بسیار بهتر است تا از Wordpress.org استفاده کنند که هم چنین به عنوان Self-hosted WordPress نیز شناخته می شود. چرا؟

زیرا برای استفاده رایگان است، شما می توانید پلاگین ها را نصب کنید، طراحی وبلاگ خود را شخصی سازی نمایید و از همه مهم تر، از وبلاگ خود بدون هیچ محدودیتی درآمدزایی نمایید.

وردپرس هم چنین سیستم ایجاد وب سایت شماره یک به شمار می آید که توسط همگی وبلاگ های موفق مورد استفاده قرار گرفته است. برای این که دیدگاه درست تر و دقیق تری به شما بدهیم، 34 درصد از تمامی وب سایت ها در اینترنت از وردپرس استفاده می کنند.

حالا شما ممکن است از خود بپرسید که چرا وردپرس رایگان است؟

در ازای این کار چه چیزی عایدشان می شود؟

هیچ چیزی عایدشان نمی شود، رایگان است، زیرا این شما هستید که باید تنظیمات را انجام دهید و خودتان باید هاست کنید.

به عبارت دیگر، شما نیاز به یک نام دامنه و هاستینگ وب دارید.

نام دامنه چیزی است که مردم برای دستیابی به وب سایت تان تایپ می کنند. این آدرس وب سایت شما در اینترنت می باشد. به google.com یا olgoha.com  فکر کنید.

هاستینگ وب سایت جایی است که فایل های وب سایت شما در آن جا فعال و به صورت زنده در دسترس است. به عبارت دیگر، دقیقا خانه وب سایت شما در اینترنت به شمار می رود. هر وب سایتی نیاز به هاستینگ وب دارد.

نام دامنه معمولا حدود 100 هزار تومان سالیانه و هاستینگ وب سایت 200 هزار تومان ماهانه هزینه بر می دارد.

این ها هزینه های زیادی برای مبتدیانی است که به تازگی شروع کرده اند.

 

Bluehost، یکی از قدیمی ترین هاستینگ وب سایت در اینترنت است. آن ها هم چنین زمانی که بحث هاستینگ وردپرس می شود، بزرگ ترین برند به شمار می روند، زیرا میلیون ها وب سایت را هاست می نماید.

از همه مهم تر Bluehost، از سال 2005، با وردپرس کار می کند و متعهد شده اند که پشتیبان یکدیگر باشند. به این دلیل است که به شما قول می دهند که اگر وبلاگ خود را با پیروی کردن و دنبال نمودن این آموزش، در 30 دقیقه آنلاین کنید، سپس تیم کارشناس و تخصصی آن ها باقی پروسه را برای شما بدون هیچ هزینه ای تکمیل می کند. آن ها به این ترتیب به شما پاداشی می دهند و شما مجبور نیستید باقی کار را پیش ببرید.

نکته: در WPBeginner اعتقاد دارند که همه چیز باید شفاف و واضح باشد. اگر شما با استفاده از لینک آن ها در Bluehost ثبت نام کردید، آن ها حق کمیسیون را دریافت می کنند که برای شما هیچ هزینه ای دربر ندارد (در حقیقت، شما پول تان را ذخیره می کنید و دامنه رایگان دریافت می نمایید). آن ها می توانند حق کمیسیون را برای پیشنهاد کردن هر شرکت هاستینگ وردپرسی دریافت کنند، اما تنها محصولاتی را توصیه می نمایند که خودشان استفاده می کنند و اعتقاد دارند که برای خوانندگان شان ارزشمند است.

شروع کنید و دامنه و هاستینگ وبلاگ خود را خریداری کنید.

یک Bluehost را در یک پنجره جدید باز کنید و پیش بروید.

اولین چیزی که نیاز دارید انجام دهید این است که روی دکمه Get Started Now سبز رنگ کلیک کنید تا دست به کار شوید.

در صفحه بعدی، پلن مورد نیاز خود را انتخاب کنید (پلن پایه و پلاس از همه محبوب تر می باشند).

بعد از آن، از شما درخواست می شود تا نام دامنه ای را برای وب سایت خود وارد کنید.

در آخر، شما نیاز دارید تا اطلاعات اکانت خود را وارد کنید و اطلاعات را برای کامل کردن پروسه تایید نمایید. ما پیشنهاد می کنیم از پلن 36 ماهه آن ها استفاده کنید، زیرا ارزش آن بیش از بقیه است.

در این صفحه، شما موارد بیشتری را مشاهده می کنید که می توانید خریداری نمایید. این موضوع کاملا به شما بستگی دارد که می خواهید این گزینه ها را بخرید یا خیر، اما ما عموما خرید این ها را در وهله اول پیشنهاد نمی کنیم. اگر بعدها تصمیم گرفتید که به آن ها نیاز دارید، همیشه می توانید آن ها را اضافه کنید.

زمانی که این پروسه را کامل کردید، شما یک ایمیلی را با جزئیاتی درباره این که چگونه به Control Panel هاستینگ وب سایت خود وارد شوید (سی پنل)، مشاهده می کنید. این جا جایی است که می توانید هر چیزی را از پشتیبانی، ایمیل ها و خیلی از موارد دیگر مدیریت کنید. اما از همه مهم تر، این جا مکانی است که شما وردپرس را نصب می نمایید.

 

مرحله دوم: وردپرس را نصب کنید

زمانی که در نسخه جدید Bluehost ثبت نام می کنید، آن ها به طور اتوماتیک وردپرس را برای شما نصب می کنند. این نسخه جدید اخیرا راه اندازی شده است تا کار را برای کاربران غیر تخصصی ساده بسازد تا وبلاگ شان را به راحتی بسازند.

این موضوع برای شما چه معنایی دارد؟ شما به سادگی می توانید وارد اکانت Bluehost خود شوید و سپس روی WordPress کلیک کنید تا دست به کار شوید.

شما می توانید هم چنین با رفتن به این آدرس به طور مستقیم در مرورگر خود وارد وردپرس شوید: yoursite.com/wp-admin/

اگر از سرویس هاستینگ وبلاگ وردپرس دیگری مانند SiteGround، HostGator، WPEngine و غیره استفاده می کنید، سپس می توانید راهنمایی ما را تحت عنوان "چگونه وردپرس را نصب کنید: دستورالعمل های مرحله به مرحله" برای تهیه کننده هاستینگ مورد نظرتان مطالعه کنید تا اطلاعات بیشتری به دست بیاورید.

زمانی که وردپرس تنظیم شد، شما آماده هستید که ظاهر وبلاگ خود را شخصی سازی کنید تا مالکیت آن را به نام خود بزنید و وبلاگ نویسی خود را آغاز نمایید.

 

مرحله سوم: تم وردپرس خود را انتخاب کنید

ظاهر بصری وبلاگ وردپرس شما توسط تم ها کنترل می شود. زمانی که اولین بار وبلاگ خود را بازدید می کنید، چیزی شبیه به تصویر زیر است:

این ظاهر برای خیلی از مردم خوشایند نیست.

شخصی سازی ظاهر و احساس وبلاگ شما، یکی از هیجان انگیز ترین و دلپذیر ترین قسمت در مسیر ساخت وبلاگ وردپرس می باشد.

هزاران تم وردپرس از پیش آماده وجود دارد که شما می توانید در وب سایت خود نصب کنید و البته بسیاری از سایت ها مانند تم فارست هم آنها را برای شما به فروش می رسانند و برخی از آن ها تم های رایگان می باشند، این در حالی است که برخی دیگر پولی هستند.

شما می توانیم تم موردنظرتان را با رفتن به داشبورد وردپرس خود و کلیک روی Appearance و Themes تغییر دهید.

پیش بروید و روی دکمه Add New کلیک کنید.

در صفحه بعدی، شما می توانید به بیش از 7400 تم وردپرس به صورت رایگان دست یابید که در دایرکتوری رسمی تم های WordPress.org موجود است. شما می توانید توسط محبوب ترین، تازه ترین، و دیگر فیلترها، این تم ها را مشاهده کنید.

شما می توانید ماوس خود را روی یک تم ببرید تا به این ترتیب یک دکمه Preview را مشاهده نمایید. با کلیک روی آن، پیش نمایش تم برای شما باز می شود که می توانید مشاهده کنید که طراحی و تم مورد نظر در وب سایت شما به شکل خواهد بود.

پیش نمایش تم شما ممکن نیست دقیقا مانند چیزی که در اسکرین شات وجود دارد، باشد که واقعا طبیعی است، زیرا شما آن را بعدها شخصی سازی کرده و تنظیم می کنید. چیزی که نیاز دارید به دنبال آن باشید، طراحی، رنگ ها، تایپوگرافی و عوامل دیگر است.

بهترین توصیه برای انتخاب تم وردپرس عالی این است که طرفدار سادگی در طراحی باشید. این امر به شما کمک می کند تا هم چیز را مرتب و منظم نگاه دارید، این در حالی است که تجربه خوبی به مشتریان خود ارائه می کنید.

زمانی که متوجه شدید تم مورد علاقه تان کدام است، به سادگی ماوس را روی آن ببرید، به این ترتیب دکمه Install برای شما نمایان می شود. روی آن کلیک کنید و منتظر باشید تا تم نصب شود. سپس، دکمه Install جای خود را به دکمه Activate می دهد. شما باید روی آن کلیک کنید تا تم مورد نظرتان را فعال نمایید.

زمانی که تم را نصب کردید، شما می توانید آن را با کلیک کردن روی لینک Customize زیر منوی Appearance شخصی سازی کنید.

زمانی که تم وردپرس خود را انتخاب کردید، حالا آماده می شوید تا اولین پست وبلاگ خود را بسازید.

 

مرحله چهارم: ساخت اولین پست وبلاگ تان

برای این که پست وبلاگی بنویسید، روی منو Posts و سپس Add New در داشبورد وردپرس خود کلیک کنید.

شما یک بخش ویرایشی را مشاهده می کنید که می توانید اولین پست وبلاگ خود را بنویسید.

وردپرس از یک ویرایشگر استفاده می کند. این امر به شما اجازه می دهد تا طرح بندی زیبایی برای محتواهای موجود در پست های وبلاگی خود بسازید.

زمانی که کار نوشتن تان به پایان رسید، پیش بروید و روی دکمه Publish در گوشه سمت راست در بالای صفحه نمایش کلیک کنید تا پست وبلاگ خود را در معرض نمایش عموم بگذارید.

در صفحه نمایش پست ها، شما متوجه بخش های متعدد دیگری مانند Categories و Tags می شوید. شما می توانید از این ها استفاده کنید تا پست های وبلاگ خود را به بخش هایی مختلفی تقسیم کنید.

 

مرحله پنجم: پلاگین ها و شخصی سازی ها

زمانی که اولین پست وبلاگی خود را نوشتید، احتمالا می خواهید اضافه کردن عوامل مفید و کاربردی در وب سایت تان را شروع کنید، مانند فرم های تماس، گالری ها، اسلایدرها، فرم اشتراک خبرنامه و غیره.

پلاگین های وردپرس اپلیکیشن هایی هستند که به شما اجازه می دهند تا ویژگی های جدیدی به وب سایت خود اضافه کنید (بدون اینکه برنامه نویسی انجام دهید).

در این جا بیش از 55000 پلاگین در دایرکتوری پلاگین وردپرس وجود دارد. این امر به این معنا می باشد که فرقی ندارد که می خواهید چه کار کنید، در هر صورت پلاگینی برای آن وجود دارد.

با این وجود، بیایید نگاهی به این بیاندازیم که چگونه از پلاگین ها استفاده کنیم تا ویژگی های ضروری را به وبلاگ وردپرس خود اضافه نماییم.

 

چگونه فرم تماسی را در وردپرس بسازید

هر وب سایت نیاز به یک فرم تماس دارد. این امر به کاربران شما اجازه می دهد تا به طور مستقیم به شما ایمیل بفرستند یا با شما در ارتباط باشند. از جایی که وردپرس فرم تماس از پیش ساخته ای ندارد، شما به پلاگین ساخت فرم وردپرس نیاز دارد تا یک فرم تماسی را به وب سایت خود اضافه کنید.

ما پیشنهاد می کنیم که از یک پلاگین WPForms Lite استفاده کنید. این نسخه رایگانی از پلاگین WPForms محبوب می باشد که در صدر لیست بهترین پلاگین های فرم تماس برای وردپرس قرار دارد.

بیش از 3 میلیون وب سایت از WPForms استفاده می کنند.

شما می توانید پلاگین را با رفتن به صفحه Plugins و سپس Add new و تایپ کردن WPForms در باکس جستجو، نصب کنید. سپس، شما باید روی دکمه Install و سپس Activate کلیک کنید. بعد از فعال سازی، شما نیاز دارید تا به صفحه WPForms و سپس Add new بروید تا اولین فرم خود را بسازید.

این امر موجب می شود تا رابط کاربری WPForms برای شما باز شود.

ابتدا، شما باید نامی برای فرم تماس خود وارد کنید و سپس روی الگوی "Simple Contact Form" کلیک کنید.

WPForms حالا یک فرم تماس ساده همراه با بخش های مورد نیاز برای شما خواهد ساخت. شما می توانید روی هر بخش کلیک کنید تا آن را تغییر دهید و یا فیلد جدیدی از ستون سمت چپ اضافه کنید.

زمانی که اصلاح کردن فرم تان به پایان رسید، روی دکمه Save در بالا سمت راست کلیک کنید و سپس از این رابط کاربری خارج شوید.

شما حالا می توانید با رفتن به Pages و سپس Add New، یک صفحه جدید در وردپرس بسازید و آن را "Contact" بنامید. در صفحه نمایش ویرایشگر، شما نیاز دارید تا بلاک WPForms را در ویرایشگر اضافه کنید.

بعد از آن، فرمی که ساخته اید را از منو کشویی انتخاب کنید، به این ترتیب WPForms یک پیش نمایش زنده ای از فرم در ویرایشگر به شما نشان می دهد.

شما حالا می توانید صفحه را ذخیره و منتشر کنید و آن را در مرورگر خود مشاهده کنید تا مطمئن شوید که فرم تماس شما واقعا عمل می کند.

 

چگونه Google Analytics Tracking را تنظیم کنید

 گوگل آنالیتیکس به شما کمک می کند تا مشاهده کنید که چه تعداد افرادی وبلاگ شما را بازدید می کنند، از کجا می آیند و در وب سایت شما به دنبال چه چیزهایی می باشند؟

بهترین کار زمانی که وبلاگی را شروع می کنید، این است که Google Analytics را نصب کنید، از این روی می توانید مشاهده کنید که به مرور زمان وبلاگ شما چقدر رشد کرده است.

ابتدا باید وب سایت Google Analytics را بازدید کنید و با استفاده از اکانت Gmail خود ثبت نام نمایید.

زمانی که وارد شدید، می توانید پیش بروید و اکانت Google Analytics را به صورت رایگان برای خود بسازید.

از شما درخواست می شود تا اطلاعات و URL وب سایت خود را وارد کنید. بعد از آن، شما با یک کد Google Analytics Tracking رو به رو خواهید شد.

شما می توانید همین جا کار را متوقف کنید، زیرا ما از یک پلاگینی استفاده خواهیم کرد که به طور اتوماتیک این برنامه نویسی را به وبلاگ شما اضافه می کند (علاوه بر این، ردیابی وردپرس مناسبی را تنظیم می نماید).

به بخش ادمین وردپرس بروید تا پلاگین MonsterInsights را نصب و فعال کنید. این نسخه رایگانی از بهترین پلاگین Google Analytics برای وردپرس می باشد و ساده ترین راه است تاGoogle Analytics  را به وب سایت خود بیافزایید (که مورد اعتماد بیش از 2 میلیون وب سایت است).

بعد از فعال سازی، شما نیاز دارید که صفحه Insights و سپس Setting را بازدید کنید تا تنظیمات پلاگین را پیکربندی نمایید.

در صفحه تنظیمات، روی دکمه "Connect MonsterInsights" کلیک کنید تا Google Analytics را به وب سایت وردپرس خود متصل کنید.

دستورالعمل های موجود در صفحه را رعایت کنید تا تنظیمات را کامل نمایید. زمانی که این کار را انجام دادید، می توانید گزارش تجزیه و تحلیل وب سایت را به طور مستقیم از داشبورد وردپرس خود زیر تب MonsterInsights مشاهده کنید.

 

چگونه وبلاگ وردپرس خود را برای سئو بهینه سازی کنید

بیشتر مبتدیان زمانی که وبلاگی را می سازند، برای سئو بهینه سازی نمی کنند. سئو یا بهینه سازی موتور جستجو به کاربران کمک می کند تا وبلاگ شما را در موتورهای جستجو پیدا کنند. اگر به ترافیک بیشتری نیاز دارید، پس بسیار واجب و ضروری است که وبلاگ تان را از همان ابتدا برای سئو بهینه سازی کنید. 

برای شروع، ابتدا نیاز دارید تا پلاگین Yoast SEO را نصب و فعال کنید که یک پلاگین سئو وردپرس کاملی است که به شما کمک می کند تا وبلاگ خود را بهینه سازی کنید. 

بعد از فعال سازی، شما یک آیتم جدید در منو مشاهده خواهید کرد که با نام SEO نامگذاری شده است. کلیک کردن روی آن باعث می شود تا وارد تنظیمات پلاگین ها شوید. 

پلاگین با یک سری مراحل پیکربندی سریعی همراه است که به شما کمک می کند تا به راحتی آن را تنظیم نمایید. شما هم چنین می توانید از دستورالعمل ها موجود در راهنمایی برای Yoast SEO استفاده کنید تا به راحتی این تنظیم دستی را انجام دهید. 

 

پلاگین ها و شخصی سازی های وردپرس بیشتر

پلاگین های وردپرس بسیار زیادی وجود دارند که شما می توانید نصب کنید. اغلب اوقات مبتدیان فکر می کنند که جستجو برای پلاگین های که نیاز دارند، واقعا اغراق آمیز می باشد.

در WPBeginner، اغلب بهترین پلاگین های وردپرس نشان داده می شود تا بتوانید عملکردهایی که نیاز دارید را بیافزایید. 

در این جا برخی از بهترین پلاگین های وردپرس مورد نظر ما وجود دارد که بهتر است آن ها را بررسی کنید. 

  • بک آپ -(Backup) UpdraftPlus بهترین پلاگین بک آپ وردپرس می باشد. شما باید بک آپ هایی را از وب سایت خود به طور منظم ایجاد کنید و در مواقعی که همه چیز با مشکل رو به رو می شود از آن ها استفاده کنید. 
  • امنیت (Security):  Sucuri Security یک اسکن امنیت رایگان برای وردپرس است.
  • اجرا و عملکرد (Performance)- S ما پیشنهاد می کنیم یا از WP Rocket (پولی) و یا WP Super Cache (رایگان) استفاده کنید تا سرعت وردپرس تان را افزایش دهید. 
  • طراحی و شخصی سازی (Design & Customization) - ما پیشنهاد می کنیم از Beaver Builder یا Divi Page Builder استفاده کنید تا طراحی صفحه اصلی خود را شخصی سازی کنید، صفحات ورودی سایت خود را سفارشی بسازید و یا حتی تم های سفارشی را درست کنید (بدون اینکه به هیچ برنامه نویسی نیاز باشد). 

 

مرحله ششم: درآمدزایی از وبلاگ تان

حالا که وبلاگ خود را ساخته اید و آن را مطابق با میل خود شخصی سازی نمودید، احتمالا از خود می پرسید چگونه واقعا می توانم از وبلاگ خود درآمدزایی کنم؟

روش های مختلف بسیار وجود دارد تا به طور موفقیت آمیزی از وبلاگ خود کسب درآمد کنید. در هر صورت در این زمینه، هیچ راه حل سریعی وجود ندارد.

توسط ماشین های گران قیمت و قصرهای زیبا گول نخورید، همه آن ها فیک و غیر واقعی می باشند. 

مقاله های بسیاری وجود دارد که در این زمینه شما را راهنمایی می کنند. بسیاری از این مقاله ها تجربه های چندین سال کار در دنیای آنلاین را با شما به اشتراک می گذارند. 

تا زمانی که بخواهید تلاش کنید و سخت کوش باشید، مطمئن باشد که جواب زحمات خود را می بینید. به یاد داشته باشید که در این زمینه هیچ راه فرعی وجود ندارد.

 

در این جا بهترین روش هایی که می توانید از وبلاگ خود درآمدزایی کنید را خدمت تان عرض می کنیم. 

 

1 - Google AdSense

بسیاری از وبلاگ ها از طریق نشان دادن تبلیغات در وبلاگ شان درآمدزایی می کنند. اگر می توانید وبلاگی را با هدف درآمدزایی بسازید، پس Google AdSense بهترین روش برای انجام این کار است. 

این سیستم تبلیغاتی بزرگی برای وبلاگ ها و ناشران می باشد. در واقع مانند یک واسطه بیان شما و تبلیغ کننده ها عمل می کند. گوگل به تبلیغ کنندگان اجازه می دهد تا کلمات کلیدی که مطابق با محتواهای شما می باشند را پیشنهاد دهند. این امر به شما اجازه می دهد تا بهترین حق دستمزد ممکن را برای تبلیغات به دست بیاورید. 

 

2 - Affiliate Marketing

Affiliate Marketing یک استراتژی درآمدزایی ثانویه بسیار رایج در میان وبلاگ ها می باشد. اساسا شما در این جا محصولات و سرویس های مورد علاقه تان را به خوانندگان پیشنهاد می کنید، زمانی که آن ها خریدی انجام دهند، یک حق کمیسیونی را دریافت خواهید کرد.

کلید اصلی در Affiliate Marketing این است که محصولات و سرویس های بسیار با کیفیتی را پیشنهاد کنید که استفاده کرده اید و به آن ها اعتماد دارید. پلاگین ها و ابزارهای Affiliate Marketing بسیاری برای وردپرس وجود دارند که می توانند به شما در درآمدزایی کمک کنند. به این ترتیب هم چنین می توانید محصولاتی که پیشنهاد می کنید را ارتقاء دهید و باعث پیشرفت هر چه بیشتر آن ها شوید.

 

3 - Online Store

بسیاری از وبلاگ ها از طریق فروش مواردی به طور مستقیم در وبلاگ خود درآمدزایی می کنند. این مورد می تواند محصولات فیزیکی، دانلود های دیجیتالی مانند کتاب الکترونیک، کارهای هنری و موسیقی و غیره باشد. برخی از وبلاگرها حتی سرویس های مشاوره ای را نیز ارائه می نمایند.

ما توصیه می کنیم از WooCommerce استفاده کنید، زیرا بهترین پلاگین برای تجارت الکترونیک در وردپرس می باشد. هم چنین رایج ترین سیستم عامل تجارت الکترونیکی است که در دنیا استفاده می شود. 

 

به جز 3 روش برتری که در بالا توضیح دادیم، شما می توانید با وبلاگ وردپرس خود کارهای بسیار زیادی انجام دهید. می توانید وبلاگ هایی را مخصوصا برای وبلاگ نویسی مد و فشن، وبلاگ نویسی دستورالعمل های غذایی و غیره بسازید. هر یک از این انواع وبلاگ ها موجب می شوند تا فرصت های منحصر به فردی برای درآمدزایی به دست بیاورید. 

هم چنین می توانید وبلاگ خود را به وب سایت عضویت تبدیل کنید تا محتواها و دوره های آموزشی پولی را ارائه کنید، مانند وبلاگ های آموزش سئو سایت

 

مرحله هفتم: مهارت یافتن در وردپرس

شما برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه آموزش وردپرس و همچنین آموزش سئو وردپرس, میتوانید هر روزه به بخش مقاله سایت آموزشی الگوها سر بزنید تا از جدید ترین منابع آموزش نیز استفاده کنید

 

سوالات متداول (FAQs)

با وجود این که به هزاران نفر برای شروع وبلاگ کمک کرده ایم، سوالات بسیاری را پاسخ داده ایم. در ادامه پاسخ های رایج ترین سوالات را درباره ساخت وبلاگ مشاهده می کنید. 

 

آیا بدون وردپرس می توانم وبلاگی را بسازم؟

بله، دیگر سیستم های وبلاگ نویسی وجود دارند که می توانید از آن ها استفاده کنید. ما همه آن ها را با هم مقایسه کردیم و تاکنون وردپرس، بهترین راه حل برای ساخت وب سایت با آزادی و راحتی و مالکیت تمام و کمال به نظر می رسد. 

 

آیا بدون هاستینگ می توانم وبلاگی را بسازم؟

خیر این غیر ممکن است. هاستینگ وب جایی است که فایل های وب سایت شما ذخیره می شوند. تمامی وب سایت ها نیاز به هاستینگ وب دارند.

 

شروع یک وبلاگ چقدر هزینه بر می دارد؟

این هزینه بستگی به موارد افزودنی دارد که شما خریداری می کنید. 

 

آیا می توانم بدون این که والدینم متوجه شوند، وبلاگی را بسازم؟

بله. شما می توانید وبلاگ وردپرس خود را شخصی و Private کنید و آن را از اینترنت مخفی بسازید. 

 

آیا می توانم وبلاگ وردپرسی را شروع کنم و با Google Adsence درآمد زایی کسب کنم؟

بله شما می توانید از وبلاگ وردپرس خود با استفاده از Google AdSense درآمد زایی کنید. 

 

آیا می توانم وبلاگی را بسازم و هم چنان ناشناس باقی بمانم؟

اگر می خواهید تا وبلاگی را بسازید که در معرض عموم مردم باشد، اما می خواهید ناشناس باقی بمانید، پس باید مطمئن شوید که دامنه شما گزینه WHOIS Privacy را فعال کرده است. اغلب مردم از یک نام مستعار برای نوشتن محتواها در وبلاگ استفاده می کنند. شما باید هم چنین ایمیل منحصر به فردی را برای وبلاگ خود بسازید. نیاز به گفتن نیست، اما تصاویر تان را یا هر چیز دیگر را در وبلاگ پست نکنید. 

 

چگونه به وبلاگ وردپرس خود پادکستی اضافه کنم؟

وردپرس راه اندازی یک وبلاگ و اضافه کردن پادکست به آن را برای شما ساده می سازد. 

 

آیا می توانم وبلاگی را به زبان خودم بنویسم؟

بله می توانید از وردپرس به زبان های دیگری نیز استفاده کنید. شما می توانید زبان خود را در طول نصب و تنظیمات در بخش ادمین وردپرس انتخاب کنید. وردپرس کاملا به 56 زبان دنیا ترجمه شده است و در حال آماده سازی برای چندین زبان دیگر می باشد. بسیاری از تم ها و پلاگین های برتر وردپرس حالا به زبان های متعددی در دسترس می باشند. شما هم چنین می توانید تم یا پلاگینی را ترجمه کنید که می خواهید در وب سایت خود استفاده کنید.

 

آیا می توانم بدون مهارت برنامه نویسی، وبلاگی را طراحی کنم؟

قطعا. شما نیاز به هیچ برنامه نویسی، کد نویسی و یا مهارت های طراحی ندارید تا وبلاگ وردپرس بسیار حرفه ای را بسازید. 

تم های وردپرس برای سفارشی سازی بسیار ساده می باشند و شما می توانید تنها اشاره کرده و کلیک کنید تا تم موردنظرتان تنظیم شود. تم های وردپرسی مانند Astra وجود دارند که در وب سایت های مبتدی از پیش ساخته یافت می شوند که شما می توانید با یک کلیک به وبلاگ یا وب سایت وردپرس اضافه کنید. 

تم های قدرتمند دیگری مانند Divi نیز وجود دارند که به شما امکان استفاده از گزینه های طراحی با drag & drop می دهد تا وبلاگ تان را شخصی سازی کنید. 

هم چنین سازنده های صفحه قدرتمندی با drag & drop وجود دارد مانند Beaver Builder و Divi Builder که با هر تم وردپرسی کار می کنند. شما می توانید تنها آیتم هایی که می خواهید را Drag و Drop کنید و صفحات تان را طراحی نمایید. 

حتی می توانید تم های سفارشی خود را بدون نوشتن هیچ برنامه نویسی بسازید. 

 

آیا می توانم گالری تصاویری را به وبلاگ خود اضافه کنم؟

بله، وردپرس همراه با ویژگی گالری از پیش ساخته شده ای همراه است که برای شما افزودن گالری های تصویری را در پست های وبلاگی تان ساده می سازد. 

عکاسان حرفه ای می توانند هم چنین از پلاگین های گالری وردپرس پولی استفاده کنند تا تصاویرشان را بهتر در معرض نمایش بگذارند و حتی تصاویری را بفروشند تا از کسب و کار عکاسی خود درآمدزایی کنند. 

 

چگونه آدرس ایمیل حرفه ای را برای وبلاگ خود بسازم؟

اگر درباره وبلاگ خود جدی هستید پس به شدن پیشنهاد می کنیم که یک آدرس ایمیل حرفه ای را برای خود بسازید که رایگان است. 

همگی وبلاگ های موفق از آدرس ایمیل های حرفه ای استفاده می کنند تا برجسته به نظر برسند

 

امیدواریم این آموزش که در ارتباط با "چگونگی شروع و راه اندازی یک وبلاگ وردپرس مفید و سودمند" است، برای شما مفید بوده باشد.

سوالات متداول ( 3 ) سوال مطرح شده
  • وبلاگ با وب سایت چه تفاوتی دارد؟

    عموما مطالبی که در وب سایت بیان می شود رسمی تر بوده و مطالبی که در وبلاگ مطرح می شود جنبه دست نوشته و غیر رسمی دارد. سیستم مدیریت محتوای وردپرس هم برای ایجاد نمودن وب سایت و هم وبلاگ مورد استفاده قرار میگیرد.

  • آیا سئو وب سایت با وبلاگ تفاوت دارد؟

    خیر. سئو در تمامی سایت ها کاملا استاندارد و اصول یکسانی دارد و شما باید از یک قانون و فرمول برای آنها استفاده نمایید. در سایت ها و وبلاگ های وردپرسی شما برای آسانتر شدن کار می توانید از پلاگین Yoast SEO برای عملیات های سئو خود استفاده نمایید.

  • آیا سئو باید بر روی وردپرس نصب شود؟

    خیر. سئو مانند پلاگین ها نیست که شما آن را بر روی سایت نصب کنید. سئو اصول و روشهایی برای بالا آمدن سایت در صفحه نتایج موتورهای جستجو است. شما باید برای انجام راحتتر کارهای سئو پلاگینی مانند یوآست سئو را بر روی وردپرست نصب نمایید.

ثبت نظر ( 0 ) نظر ثبت شده
برای ثبت نظر ابتدا وارد حساب کاربری خود شوید و یا ثبت نام نمایید...