google knowledge panel چیست

گروه: سئو
بروزرسانی: 1398 /12 /28
0 2843 2
توضیحات بیشتری از " google knowledge panel چیست "

گوگل در چند سال گذشته سیاست های خودش را در نحوه اطلاع رسانی به کاربرانش و نمایش دادن انواع و اقسام اطلاعات به آنها تغییر داده است و نسبت به گذشته حجم گسترده ای از اطلاعات به سمت کاربران روانه کرده است. این بسیار خوب است و نوید بخش این مورد است که میتوانیم ما هم برای سئو سایت کارهایی را انجام دهیم تا بتوانیم میزان کلیک شدن سایت و دیدن شدن در نتایج موتورهای جستجو  (SERPs) را افزایش دهیم.

اگر نگاهی به نتایج گوگل بیاندازید, گوگل غیر از 10 وب سایتی که در Organic Search خود نشان می دهد و سئو کارها هم باید با سئو ارگانیک جایگاه بهتری در این بخش به دست بیاورند, در سمت راست و بین نتایج ارگانیک هم اطلاعات خوب و ارزشمندی را نشان می دهد.

به عنوان مثال فرض کنید که به دنبال فیلمی هستید و نام فیلم را در بخش جستجوی کلمات کلیدی تایپ می کنید و منتظر دیدن لیستی از سایت ها هستید که انتظارشان را می کشید. اما به یک باره در بخش سمت راست و در فضایی بیشتر نسبت به جاها دیگر صفحه نتایج گوگل, اطلاعات بسیار دقیقی از فیلم و سال ساخت و ژانر و امتیازهایی که برای آن در نظر گرفته شده است و بسیار دیگر از اطلاعات که می تواند در گرفتن اطلاعات و تجزیه و تحلیل آن به شما کمک کند.

همانطور که در این فیلم آموزش همین صفحه هم ملاحظه فرمودین, به این بخش Google Knowledge Panel گفته میشود. در این کادر که معمولا به لحاظ ارتفاع هم بزرگ است و اطلاعات زیادی را در خود جای داده است, میتوانید نسب به کلمه کلیدی که جستجو نمودین, اطلاعات متفاوتی را مشاهده نمایید.

به عنوان مثال اگر نام فیلم را جستجو کنید اطلاعات متفاوتر نسب به جستجو درباره یک فرد مهم و مشهور مشاهده خواهید نمود.

البته شما به عنوان سئو کار و یا صاحب سایت هیچگونه کنترلی را بر روی این بخش ندارید و باید اجازه دهید که خود گوگل با توجه به الگوریتم های خود بتواند این بخش و اطلاعات را برای شما فراهم نماید.

البته بودن اطلاعات در سایت هایی مانند Wikipedia نیز می تواند بسیار تاثیر گذار باشد. به دلیل اینکه بسیاری از این اطلاعات را گوگل از سایت Wikipedia استخراج  میکند و دقیقا لینک منبع را در هم این بخش به شما نشان می دهد.

اما شما میتوانید این اطلاعات را بهتر برای گوگل مهیا نمایید و به گوگل در پیدا کردن این اطلاعات کمک کنید. شما میتوانید در داخل سایت خود از Structured Data و یا Schema Markup به صورت درست و استاندارد استفاده کنید تا گوگل نوع اطلاعات سایت و صفحات شما را متوجه شود.

Schema Markup و یا Structured Data به نوعی از اطلاعات که عموما در قالب تگ script در صفحات سایت قرار داده می شود, نوع اطلاعات و نحوه دسته بندی شدن آن را برای گوگل مشخص می کند.

به عنوان مثال اگر شما در صفحه خود ویدئویی دارید و یا محصولی برای فروش در سایت دارید, میتوانید اطلاعات دقیقتری را برای گوگل توسط Schema Markup فراهم نمایید تا در نهایت گوگل تصمیم بگیرد که این اطلاعات را به چه صورت در SERP به کاربرانش نشان دهد.

سایت های زیادی میباشد که میتوانند اطلاعات Schema Markup را برای شما بسازند و یا حداقل ساختار ساختن آن را برای شما مشخص کنند تا در سایت با مشکل و خطایی روبرو نشوید. یکی از بهترین سایت هایی که در این زمینه می تواند به شما کمک کند, سایت technicalseo.com میباشد.

در این سایت انواع و اقسام مختلف Schema Markupها در قالب منو و حتی بخش کمکی برای شما در نظر گرفته شده است که می توانید از این بخش برای ایجاد نمودن Schema Markup در سایت خود استفاده نمایید.

البته باید فضایی هم برای مدیریت آن در نظر داشته باشید تا در صورت بروز خطا و مشکلات, بتوانید موارد را بررسی نمایید.

تنها ابزاری که خیلی خوب می تواند تمامی موارد و مشکلات و اخطارهای که در سئو سایت دریافت میکنید را به شما نمایش دهد, ابزار Google Search Console میباشد.

توسط این ابزار می توانید تمامی اطلاعاتی که Crawler گوگل در اختیار شما قرار می دهد را مشاهده نموده  در صورت مشکلات, آن را برطرف نمایید.

برای آشنایی بیشتر با ابزار گوگل سرچ کنسول, میتوانید آموزش مورد نظر در سایت را مشاهده نموده و یا از مقالات زیر برای آشنایی با برخی از بخش های ابزار Google Search Console و بروزرسانی هایی که در آن انجام شده است, استفاده نمایید.

 

شما حتی می توانید به صورت آنلاین زمانی که در صفحات سایت خود از Schema Markup استفاده نمودید, آن را توسط ابزار Google Structured Data Testing Tools آن را بررسی نمایید تا در صورت بروز مشکل در کدها, بتوانید بلافاصله آن را برطرف نمایید.

سوالات متداول ( 5 ) سوال مطرح شده
  • آیا برای بررسی دقیقتر دستورات Schema Markup سایت و منبع رسمی هم وجود دارد؟

    بله حتما. شما میتوانید مستقیما به سایت schema.org بروید و با تمامی Schema Markup هایی که می توانید در سایت برای دسته بندی اطلاعات خود داشته باشید آشنا شوید.

  • چقدر احتمال این وجود دارد تا اطلاعات شرکت و یا کسب و کار من در این بخش نمایش داده شود؟

    شما باید کارهای اولیه را انجام دهید تا گوگل بتواند اطلاعات سایت شما را بهتر ببیند. البته در این زمینه حتما باید Google My Business را هم راه اندازی نمایید. برای این کار حتما آموزش سئو محلی (Local SEO) را مشاهده نمایید.

  • آیا با زبان HTML5 میتوانم این اطلاعات را برای گوگل تکمیل تر کنم؟

    خیر. شما میتوانید با استفاده از زبان HTML5 ساختار خوبی را برای گوگل ایجاد نمایید تا گوگل بهتر سایت شما را رصد کند. .ولی نمی توانید با زبان HTML5 قابلیت Google Knowledge Panel را ایجاد نمایید.

  • آیا این احتمال وجود دارد که اطلاعات شرکت و سازمان دیگری در این بخش به جای اطلاعات من نمایش داده شود؟

    بله احتمال دارد. در این شرایط شما باید از طریق Google My Business اقدامات لازم را انجام دهید. حتما آموزش فصل 9 پکیج آموزشی سئو را مشاهده نمایید.

  • آیا ابزارهای سئو در این زمینه به من کمک می کنند؟

    خیلی در Google Knowledge Panel ابزارهای سئو نمی توانند به شما کم کنند. تا حدی ابزار Ahrefs میتواند به شما کمک کند ولی بهترین ابزاری که می توانید در این زمینه استفاده نمایید, همان ابزار رایگان Google My Business (GMB) میباشد.

ثبت نظر ( 0 ) نظر ثبت شده
برای ثبت نظر ابتدا وارد حساب کاربری خود شوید و یا ثبت نام نمایید...