چگونه توسط Yoast، پلاگین سئو وردپرس را نصب و تنظیم کنید

سئو
چگونه توسط Yoast، پلاگین سئو وردپرس را نصب و تنظیم کنید
  • 21 فروردین 1399
  • 2906
  • 4

آیا می خواهید تا پلاگین سئو Yoast را برای سئو به گونه مناسبی نصب کنید؟

SEO Yoast، بهترین پلاگین سئو وردپرس در بازار است و کامل ترین و جامع ترین مجموعه ابزار را برای بهینه سازی وب سایت تان ارائه می کند.

در هر صورت، بسیاری از مبتدیان با زبان تخصصی سئو آشنایی ندارند و تصمیم گیری برای این که چه گزینه های پلاگینی را باید روشن بگذارند و چه مواردی باید غیر فعال باشند، برای آن ها بسیار سخت است.

در این راهنمایی، ما برای شما راهنمای کاملی از تنظیمات پلاگین SEO Yoast در وردپرس مهیا کرده ایم تا به این ترتیب سئو سایت خود را ارتقاء دهید.

 

ویژگی ها

SEO Yoast یکی از کامل ترین و جامع ترین پلاگین سئو وردپرس است که دارای ابزارها و ویژگی های بسیار زیادی می باشد. در این جا به برخی از این ویژگی ها به طور خلاصه اشاره می کنیم:

  • تغییر عنوان و متای توضیحات سئو (Title and Description) بر اساس هر پست
  • پشتیبانی از عنوان و متای توضیحات طبقه بندی ها (برای مثال Category و Tags)
  • پیش نمایش snippet در نتایج جستجوی گوگل
  • تمرکز روی تست و بررسی کلمات کلیدی
  • پیکر بندی Meta Robots

1.به سادگی متا تگ های noodp و noydir را اضافه کنید.

  1. به سادگی صفحات، طبقه بندی ها و یا کل آرشیو را noindex و nofollow کنید.
  • پشتیبانی از Canonical Tag بهبود یافته، اضافه کردن Canonical به آرشیو های طبقه بندی شده، پست ها و صفحات و صفحه ابتدایی.
  • پیکر بندی تیتر/فوتر RSS.
  • مرتب کردن پرما لینک یا لینک دائمی (Permalink)، در حالی که هنوز در گوگل سرچ کنسول امکان پذیر است.
  • پشتیبانی از مسیر راهنما یا Breadcrumbs همراه با عناوین قابل تنظیم Breadcrumbs
  • XML Sitemap همراه با:
    • تصاویر
    • حذف قابل تنظیم انواع پست و طبقه بندی ها.
    • صفحات و یا پست هایی که noindex شده بودند در XML Sitemap نشان داده نمی شوند (مگر این که شما بخواهید).
  • XML News Sitemaps
  • ویرایشگر htaccess. و robots.txt
  • امکان بررسی و ارزیابی Google Search Console، Yahoo Site Explore و Bing Webmaster Tools.
  • امکان وارد کردن قابلیت هایی در پلاگین های Platinum SEO Pack و All in One SEO.

 

نسخه پیشرفته Yoast SEO حتی ویژگی های بیشتری دارد:

  • دارای مدیریت Redirect که به شما اجازه می دهد به سادگی Redirects ها را تنظیم کنید.
  • امکان استفاده از چندین کلمات کلیدی مورد نظر.
  • امکان خروجی گرفتن کلمات کلیدی مورد نظر.
  • آموزش های ویدئویی برای کمک به شما تا هر ویژگی این پلاگین را کاملا درک کنید.
  • پشتیبانی های پیشرفته و عالی که توسط کارکنان Yoast ارائه می شود تا به شما کمک کنند از سئو وب سایت خود نهایت استفاده را ببرید.

 

 

چگونه پلاگین Yoast SEO را نصب کنید؟

ابتدا کاری که باید انجام دهید این است که پلاگین Yoast SEO را نصب و فعال کنید.

بعد از فعال سازی، شما یک آیتم جدیدی را در منو در بخش Admin وردپرس مشاهده می کنید که تحت عنوان SEO نامگذاری شده است و یک لوگوی Yoast SEO در کنار آن مشاهده می شود.

حالا که پلاگین را نصب و فعال کردید، بیایید به چگونگی این که به طور مناسبی این پلاگین قدرتمند را تنظیم کنید، نگاهی بیاندازیم.

 

چگونه پلاگین سئو وردپرس را به وسیله Yoast تنظیم کنید؟

باید به یاد داشته باشید که تنظیماتی که ما در این مقاله نشان می دهیم، همان تنظیماتی است که به شما هم پیشنهاد می کنیم. کارشناسان و متخصصان دیگر ممکن است اولویت ها و صلاحدید و دیدگاه های متفاوتی داشته باشند. به طور کلی بهتر است کاربران از هر چیزی که این متخصصان و کارشناسان دوست ندارند و انجام نمی دهند، چشم پوشی کنند.

اگر شما یک مبتدی هستید و می خواهید از پلاگین سئو وردپرس Yoast همانند ما استفاده کنید، تمام مراحلی که در ادامه می گوییم را با دقت انجام دهید.

 

مرحله 1: Data Transfer (انتقال اطلاعات)

بسیاری از شما ممکن است پلاگین وردپرس دیگری مانند All in One SEO pack و یا یک چهارچوب تم مانند Genesis از قبل داشته باشید که با اطلاعات سئو شما در ارتباط می باشد.

اگر می خواهید از این پلاگین به گونه مناسبی استفاده کنید، پس قبل از غیر فعال کردن پلاگین قبلی، از این که تمامی اطلاعات و داده های قبلی شما به این پلاگین جدید انتقال یافته است، اطمینان حاصل کنید.

برای انجام این کار، ما به شما توصیه می کنیم از SEO Data Transporter توسط StudioPress استفاده کنید. اگر شما از قبل این مورد را روی یک وبلاگ جدید نصب کرده اید، پس می توانید این مرحله را فاکتور بگیرید و از آن بگذرید. 

 

مرحله 2: General Settings (تنظیمات عمومی)

کلیک کردن روی آیکون SEO شما را به صفحه تنظیمات پلاگین می برد. روی تب General کلیک کنید، سپس متوجه می شوید که یک دکمه وجود دارد که صفحه پیکربندی پیشرفته را برای شما باز می کند (Configuration Wizard). ما از شما می خواهیم که این مرحله را نادیده بگیرید، زیرا می خواهیم مرحله به مرحله هر یک از گزینه های موجود را به شما توضیح دهیم. 

 

مرحله 3:Features  (ویژگی ها)

Yoast SEO ویژگی ها و امکانات بسیار زیادی دارد. این صفحه به شما اجازه می دهد به سادگی این ویژگی ها را خاموش یا روشن کنید. به طور پیش فرض، تمامی گزینه ها در این صفحه روشن و فعال می باشند.

ما درباره برخی از این ویژگی ها در ادامه همین مقاله صحبت خواهیم کرد. اما حالا، بیایید نگاه کوتاهی به هر آیتم موجود در این بخش و این که چه کاری انجام می دهند، بیاندازیم. 

 

  • آنالیز و تجزیه و تحلیل سئو: این بخش امتیاز SEO و اطلاعات آنالیز شده درباره محتواهای تان را نشان می دهد. 
  • تجزیه و تحلیل قابلیت خواندن محتواها: این بخش آنالیز هایی را درباره قابلیت خواندن محتواهای تان و امتیازی برای آن ها نشان می دهد. 
  • بنیاد محتوا (Cornerstone Content): این ویژگی به شما اجازه می دهد تا محتواهای پایه و اساسی خود را علامت گذاری و فیلتر کنید. این ها مهم ترین و بنیادی ترین مقاله های شما می باشند. 
  • شمارش گر متن لینک: این ویژگی تعداد لینک های متنی داخلی را که به مقاله یا از مقاله لینک گذاری شده است را نشان می دهد.
  • XML Sitemaps: این ویژگی برای وب سایت تان XML Sitemaps هایی را می سازد.
  • Ryte Integration : Ryte یک سرویس سوم شخص است که به طور هفتگی وب سایت شما را بررسی می کند و اگر سایت شما ایندکس نمی شود، به Yoast SEO هشدار می دهد. 
  • نوار منو ادمین: این بخش منو Yoast SEO را در نوار ابزار ادمین وردپرس نشان می دهد.
  • امنیت: هیچ تنظیمات پیشرفته ای برای ناشران نمایان نمی شود: این بخش تنظیمات پیشرفته سئو را از ناشران مخفی می کند تا امنیت را بهبود دهد. 

 

مرحله 4: Webmaster tools (ابزارهای وبمستر)

موتورهای جستجو محبوب به صاحبان سایت اجازه می دهند تا بخش Webmaster tools را به سایت خود اضافه کنند. 

Yoast SEO بررسی وب سایت تان را در تمامی موتورهای جستجو برتر ساده و راحت می سازد. برای انجام این کار شما نیاز دارید تا در برنامه Webmaster tools برای هر موتور جستجو ثبت نام کنید. 

بعد از آن، از شما درخواست می شود تا یک متا تگ (Meta Tag) را اضافه کنید تا مالکیت وب سایت تان مورد تایید واقع شود. به سادگی کد متایی را که از موتورهای جستجو در بخش های مربوطه دریافت کرده اید، وارد کنید. 

 

مرحله 5: Search Appearance (ظاهر جستجو)

این بخش از تنظیمات Yoast SEO این است که وب سایت تان در نتایج جستجو چگونه ظاهر می شود را کنترل می کند. این بخش شامل گزینه های متعددی برای صفحه اصلی، تک تک مقاله ها، آرشیو و طبقه بندی ها می باشد.

ما شما را با هر یک از این گزینه ها آشنا می کنیم. باید ابتدا با تنظیمات کلی (General Setting) شروع کنیم. 

 

1 - General

در این جا شما می توانید نشانه و علامتی را انتخاب کنید که می خواهید برای جدا کننده عناوین استفاده نمایید. این گزینه به صورت پیش فرض خط تیره می باشد. اگر مطمئن نیستید که کدام نشانه و علامت را انتخاب کنید، می توانید از این علامت پیش فرض به کار ببرید. 

در این صفحه، شما می توانید هم چنین عنوان و متای توضیحات سئو (Title and Meta Description) را برای صفحه اصلی وب سایت خود انتخاب کنید.

بعد از این، شما با Knowledge graph and schema برای وب سایت خود رو به رو می شوید. شما می توانید انتخاب کنید که وب سایت شما همانند یک سازمان نمایان شود و یا به صورت شخص دیده شود.

شما هم چنین می توانید یک آواتار (تصویر پروفایل) را برای نشان دادن شخصی بودن سایت تان انتخاب کنید و یا حتی می توانید از لوگو تجاری وب سایت خود در این بخش به کار ببرید.

 

2 - Content Types (انواع محتوا)

شما می توانید عنوان و متای توضیحات سئو را برای هر پست و یا صفحه ای که می نویسید، انتخاب کنید. Yoast SEO هم چنین به شما اجازه می دهد تا یک تگ اتوماتیک را برای استفاده آن ها، تنظیم کنید.

زمانی که فراموش می کنید این موارد را به صورت دستی اضافه کنید، این گزینه ها به Yoast SEO اجازه خواهد داد تا از تنظیمات پیش فرض استفاده نماید تا به طور اتوماتیک آن گزینه ها را تکمیل کند.

شما می توانید برای هر نوع محتوا، مواردی از جمله ظاهر جستجو، تاریخ یا زمان Snippet و نمایش و عدم نمایش SEO meta box  را تنظیم کنید. این گزینه های پیش فرض برای تمامی وب سایت ها عمل می کنند. 

سپس، شما می توانید الگوی عنوان سئو (Title) و یک متای توضیحات پیش فرض (meta description) را تنظیم کنید. 

در هر صورت، ما به شما پیشنهاد می کنیم که تنها عنوان سئو را بنویسید و بخش متای توضیحات را خالی بگذارید. این امر به Yoast SEO اجازه می دهد تا توضیحات را از اولین خط های مقاله شما بسازد. 

 

3 - Media (رسانه)

به طور پیش فرض، وردپرس یک صفحه جدیدی را برای هر تصویر یا رسانه ای که به پست ها و صفحات تان پیوست می کنید، می سازد. این صفحه تنها برای رسانه های پیوست شده یا ضمیمه شده (Attachment) نمایان می شود. 

این صفحات پیوست شده هیچ متن مشخصی ندارند تا برای موتورهای جستجو مفهومی را مهیا کنند. این چنین صفحات توسط موتورهای جستجو محتوای بی کیفیت یا کم کیفیت شناخته می شوند و تاثیر منفی روی سئو سایت دارند. 

Yoast SEO به شما کمک می کند تا با Redirect کردن کاربران به "فایل" پیوست شده به جای "صفحه" پیوست شده، این مشکل را برطرف کنید. 

این گزینه به صورت پیش فرض روی حالت "Yes" تنظیم شده است و شما نیازی به تغییر آن ندارید.

4 - Taxonomies (طبقه بندی ها)

در تب طبقه بندی ها، شما می توانید عنوان و متا را برای دسته ها، تگ ها، دسته بندی های سفارشی و آرشیو فرمت پست پیکربندی و تنظیم کنید. 

تنظیمات پیش فرض در این مرحله برای بیشتر وب سایت ها کار می کند. برای توضیحات (Description)، تنها به یاد داشته باشید که Yoast SEO توضیحات را از دسته بندی ها و تگ های شما انتخاب می کند.

 

5 - Archives (آرشیوها)

تب آرشیوها به شما اجازه می دهد تا گزینه های ظاهر جستجو (Search appearance) را برای صفحات آرشیو متفرقه در وب سایت تان کنترل کنید. این امر شامل صفحات ناشر، تاریخ، جستجو و 404 می شود.

گزینه های پیش فرض در این زمینه نیز برای بیشتر وب سایت ها کار خواهد کرد. در هر صورت، اگر شما یک وبلاگی را همراه با فقط یک ناشر راه اندازی می کنید، پس نیاز دارید تا صفحات آرشیو ناشر را از موتورهای جستجو غیرفعال کنید.

در وبلاگ هایی که فقط یک ناشر وجود دارد، صفحات آرشیو ناشر دقیقا مانند آرشیو اطلاعات یا صفحات وبلاگ شما می باشند. این امر موجب به وجود آمدن محتواهای تکراری (Duplicate content) می شود که روی رتبه بندی سئو شما تاثیر می گذارد.

 

6 - Breadcrumbs (مسیر راهنما)

Breadcrumbs برای لینک گذاری داخلی بسیار عالی است، زیرا مسیر یا ردپای مشخصی را در صفحه ای که قرار دارید، معین می نماید. این Breadcrumbs هم چنین در نتایج جستجو نمایان می شوند و موجب می گردند تا وب سایت شما در نتایج جستجو بهتر دیده شود.

مطمئن شوید که روی گزینه "Enabled" کلیک می کنید، این امر تنظیمات Breadcrumbs را برای شما آشکار خواهد کرد. 

تنظیمات پیش فرض در این زمینه باید برای بیشتر وب سایت ها کار کند، اما اگر می خواهید مواردی را تغییر بدهید، پس دست به کار شوید. زمانی که روی دکمه Save می زنید، کار شما تمام می شود. 

 

7 - RSS

فیدهای RSS اغلب توسط سایت های دزد محتوا (Content Scrapers) مورد استفاده قرار می گیرند تا محتواهای وب سایت شما را کپی کنند. Yoast SEO به شما اجازه می دهد تا برای هر پست موجود در فید RSS، بک لینکی را به وب سایت خود اضافه کنید. 

به این ترتیب، شما بک لینک هایی را از وب سایت آن ها دریافت می کنید و گوگل متوجه می شود که منبع اورجینال این محتواها، شما هستید. 

گزینه هایی وجود دارد تا به لینک ناشر، لینک پست، لینک وبلاگ و توضیحات وبلاگ خود بیافزایید. از این رو خلاق باشید. این مورد هم چنین می تواند برای افزودن تبلیغات به RSS Feed شما مورد استفاده قرار بگیرد. 

 

مرحله 6: Search Console

Search Console یک بخشی در پلاگین Yoast SEO می باشد که به شما اجازه می دهد که وب سایت وردپرس خود را به Google Search Console متصل کنید (در گذشته Webmaster Tools شناخته می شد).

شما هم چنین می توانید وردپرس را به Search Console متصل کنید و به Yoast SEO اجازه دهید تا داده ها و اطلاعات Search Console شما را به دست بیاورد و نمایان کند. 

به سادگی به بخش SEO و سپس Search Console بروید و روی دکمه "Get Google Authorization Code" کلیک کنید. 

به این ترتیب شما وارد Google Search Console می شوید، جایی که از شما درخواست می شود تا اجازه را صادر کنید. سپس شما باید Authorization code یا کد مجوز را در تنظیمات پلاگین کپی و جایگذاری کنید. 

Google Search Console اطلاعات بسیار مفیدی را درباره رتبه بندی جستجوی سایت شما مهیا می کند.

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد برخی از قابلیت های Google Search Console میتوانید مقاله ای زیر را مطالعه نمایید:

 

مرحله 7: Social (شبکه های اجتماعی)

همان طور که در بالا گفتیم، Yoast SEO مانند یک نیروگاه می باشد که ویژگی های بسیاری دارد و بهینه سازی کامل و جامعی را فراهم می نماید. 

یکی از ویژگی های عالی این پلاگین این است که سایت شما را با شبکه های اجتماعی  Facebook، Twitter و Google+ و حتی بهینه سازی اینستاگرام یکپارچه می سازد.

با کلیک کردن روی لینک Social در زیر منوی SEO، شما به بخشی وارد می شوید که باید این شبکه های اجتماعی را تنظیم کنید. ما به شما نشان می دهیم که چگونه باید هر یک از آن ها را پیکربندی و تنظیم نمایید. 

 

1 - Accounts (اکانت ها)

اولین تب زیر تنظیمات Social، برای تمامی اکانت های شبکه اجتماعی شما می باشد. این مورد به Yoast SEO اجازه می دهد تا به گوگل درباره پروفایل های شبکه اجتماعی شما مواردی را اطلاع دهد. شما باید به سادگی URLs و نام کاربری Twitter را برای پروفایل های اصلی شبکه اجتماعی وب سایت خود اضافه کنید.

 

2 - Facebook

شما باید مطمئن شوید که گزینه Open Graph meta data در زیر تب Facebook فعال می باشد. این مورد به Yoast SEO اجازه می دهد تا Facebook Open Graph metadata را در بخش head سایت تان اضافه کند.

این مورد زمانی که یک پست از وب سایت تان در Facebook به اشتراک گذاشته می شود، به Facebook کمک می کند تا عکس کوچک و اطلاعات صفحه درست و صحیحی را انتخاب کند. 

سپس شما باید ID اپلیکیشن Facebook را (اگر دارید) نیز وارد کنید. 

در زیر آن، شما گزینه ای را مشاهده خواهید کرد تا برای صفحه اصلی خود با عنوان و توضیحات سئو (SEO Title and description) یک تصویر کوچکی را مهیا کنید. این تصویر و توضیحات زمانی که شخصی صفحه اصلی سایت شما را در Facebook به اشتراک می گذارد، مورد استفاده قرار می گیرد.

علاوه بر این، شما می توانید یک URL پیش فرض را برای تصویر کوچک مورد نظر خود مهیا کنید. این تصویر برای تمامی مقاله هایی که تصویر کوچک یا هیچ عکس دیگری ندارند، مورد استفاده قرار می گیرد. 

 

3 - Twitter

برای Twitter، شما باید در بخش اصلی وب سایت خود، کادر Twitter را اضافه کنید.

شما هم چنین می توانید نوع کادری که استفاده می کنید را انتخاب کنید. به شما پیشنهاد می کنیم که از خلاصه محتوا همراه با یک عکس بزرگ استفاده کنید (Summary with large image).

4 - Pinterest

Pinterest از Open Graph meta data درست همانند Facebook استفاده می کند. مطمئن شوید که شما باکس و یا مربع کنار Open graph meta data را زیر تنظیمات Facebook علامت گذاری کردید. 

سپس، شما تنها باید کد تایید سایت که توسط Pinterest ارائه می شود را وارد کنید. به سادگی تنظیمات اکانت Pinterest خود را بازدید کنید تا وب سایت خود را افزوده و به بررسی آن بپردازید. ممکن است به شما متا تگی داده شود که باید در این جا وارد کنید. 

 

مرحله 8: Tools (ابزارها)

Yoast SEO دارای ابزارهای از پیش ساخته می باشد که به شما اجازه می دهد تا برخی از عملکردهای پیشرفته و تخصصی را انجام دهید. بیشتر مبتدیان ممکن است نیازی به استفاده از این ابزارها نداشته باشند. در هر صورت ما به شما نشان می دهیم که هر یک از این ابزارها چه چیزی می باشند و چگونه کار می کنند. 

 

1 - Import and Export  (وارد کردن و خروجی گرفتن)

اگر شما قبل از یک پلاگین یا تم سئو وردپرس دیگری استفاده می کردید که دارای عملکرد های از پیش ساخته برای سئو وب سایت بود، پس می توانید از این ابزار برای وارد کردن اطلاعات سئو استفاده کنید. 

شما می توانید هم چنین از آن برای وارد کردن و خروجی گرفتن تنظیمات پلاگین Yoast SEO به کار ببرید و آن ها را در یک وب سایت وردپرس متفاوت دیگری استفاده کنید. 

 

2 - File Editor (ویرایشگر فایل)

همان طور که وب سایت وردپرس شما روز به روز رشد می کند، ممکن است اغلب با مواردی رو به رو شوید که از شما می خواهند کد هایی را به فایل htaccess. یا فایل robots.txt اضافه کنید. 

هر دوی آن ها فایل های پیکربندی می باشند و تاثیر فوق العاده ای روی سئو سایت شما می گذارند. Yoast SEO به شما اجازه می دهد به سادگی هر دوی این فایل ها را به طور مستقیم در بخش ادمین وردپرس اصلاح کنید. 

3 - Bulk Editor (ویرایشگر گسترده)

این ابزار در Yoast SEO به شما اجازه می دهد تا به سرعت عنوان و توضیحات سئو را برای تمامی پست های و صفحات وبلاگ خود اضافه کنید. 

در زیر تب Titles، شما یک بخش خالی را پیدا می کنید که باید عنوان سئو جدید خود را برای آن پست وبلاگی اضافه نمایید. سپس روی لینک Save کلیک کنید تا تمامی تغییرات شما ذخیره شوند. 

برای اضافه کردن توضیحات، شما باید سراغ تب Description بروید. بار دیگر باید توضیحات را برای هر پست یا صفحه وبلاگ اضافه کرده و سپس ذخیره کنید. 

 

مرحله 9: Premium Redirects Manager (مدیریت پیشرفته Redirects)

Yoast SEO Premium یک بخش مدیریت قدرتمند Redirect را به وب سایت وردپرس شما اضافه می کند. این مورد به شما اجازه می دهد به سرعت Redirects را در وب سایت وردپرس خود تنظیم کنید. 

استفاده از مدیریت Redirect می تواند باعث شود که بلافاصله خطای 404 را برطرف کنید و کاربران را از یک مقاله قدیمی به یک مقاله جدید و حتی بیشتر انتقال دهید. 

 

دقت کنید: Redirects نقش مهمی در سئو وب سایت شما بر عهده دارند. ما به شما پیشنهاد می کنیم که آن را با پلاگین سئو خود تنظیم نکنید. 

در عوض، شما باید از یک مدیریت تخصصی Redirect مانند Redirection به کار ببرید تا بتوانید در این زمینه به خوبی مدیریت کنید. این امر موجب می گردد تا اگر زمانی دیگر از Yoast SEO استفاده نکردید، هم چنان Redirects های شما به کار خود ادامه دهند.

 

مرحله 10: بهینه سازی پست ها و صفحات با Yoast SEO

این که تنها این پلاگین را نصب و تنظیم کنید، کافی نیست. برای این که بالاترین مزیت را از این پلاگین به دست آورید، باید تنظیمات را بر اساس هر پست انجام دهید.

بیایید نگاهی به این موضوع بیاندازیم که چگونه می توانید با بهینه سازی هر پست و هر صفحه در وردپرس، بیشترین مزیت را کسب کنید.

به سادگی هر پست و یا صفحه را اصلاح کنید و سپس متوجه می شوید که یک Yoast SEO meta box جدید در زیر ویرایشگر پست نمایان می شود.

شما می توانید با اضافه کردن کلمات و عبارت های کلیدی مهم، این کار را شروع کنید. این همان کلمه کلید اصلی است که فکر می کنید کاربران شما در موتورهای جستجو وارد می نمایند تا این پست را پیدا کنند. 

سپس، Yoast SEO محتواهای موجود در پست شما را برای آنالیز سئو و قابلیت خواندن بررسی می کند. شما می توانید این آنالیزها را مشاهده کنید تا بتوانید مقاله خود را بیشتر بهینه سازی کنید. 

گاهی اوقات عنوان پست و عنوان سئو شما ممکن نیست شبیه یکدیگر باشند. همیشه باید یک توضیح سئو ویژه و بخصوصی بنویسید، زیرا سیستم تنها پاراگراف اول را که ممکن است مهم ترین پاراگراف نباشد، انتخاب می کند. 

 

توصیه مهم: اطلاعاتی که از گزارش آنالیز سئو و قابلیت خواندن در Yoast SEO به منظور بهبود محتواهای شما به دست می آید، کاملا درست و در عین حال کمک کننده می باشد. در هر صورت، خودتان را خیلی بابت این موضوع اذیت نکنید زیرا در این صورت مدت زمان بسیاری را صرف آنالیز و تجزیه و تحلیل ها می کنید تا این که محتواهای مناسب و عالی برای کاربران خود بنویسید. 

 

مرحله 11: بهینه سازی طبقه بندی ها برای سئو (دسته بندی ها و تگ ها)

درست مانند پست و صفحات تان، شما هم چنین می توانید عنوان سئو و متای توضیحات (Title and Meta Descriptions) را برای دسته بندی، تگ و صفحات آرشیو ناشر به خوبی انتخاب کنید و بنویسید.

به سادگی ابتدا به بخش Posts بروید و سپس صفحه Categories را بازدید کنید و روی لینک ویرایش یا Edit زیر هر طبقه بندی کلیک نمایید. در صفحه ویرایش طبقه بندی، به سمت پایین اسکرول کنید تا به انتها برسید، در این جا Yoast SEO meta box را بنویسید. 

شما می توانید این کار را برای تمامی دسته بندی ها، تگ ها و آرشیو های طبقه بندی سفارشی انجام دهید. 

 

مرحله 12: بهینه سازی محصولات فروشگاه آنلاین

Yoast SEO با استفاده از WooCommerce، پشتیبانی کاملی برای وب سایت های فروشگاهی و فروشگاه های آنلاین مهیا می نماید. این امر به شما اجازه می دهد تا صفحات محصول خود را درست مانند صفحات و پست های وبلاگ تان بهینه سازی کنید. 

زمانی که محصول جدیدی را به وب سایت خود اضافه می کنید، شما تمامی گزینه های سئو فروشگاه آنلاین را مشاهده خواهید کرد. شما می توانید هر محصول قدیمی را اصلاح کنید و یا با وارد کردن کلمه کلیدی، عنوان سئو، توضیحات سئو و غیره، آن محصول را بهینه سازی کنید. 

امیدواریم که این راهنمایی به شما در نصب و تنظیم پلاگین سئو وردپرس توسط Yoast SEO کمک کرده باشد. 

 

سوالات متداول ( 3 ) سوال مطرح شده
  • آیا پلاگین یوآست سئو رایگان است؟

    برخی از قابلیت های که قابلیت های مهمی هم هستند رایگان است. ولی برای انجام کارهای بیشتر باید این پلاگین را خریداری نمایید تا بتوانید به تمامی قابلیت های آن دسترسی داشته باشید.

  • آیا پلاگین Yoast SEO تمامی کارهای سئو را برای من انجام میدهد؟

    خیر. این تنها یک ابزار است و ایجاد نمودن و تشخیص استراتژی و تاکتیک سئو کاملا بر عهده خود شما است. شما میتوانید سیاست های سئو خود را به واسطه این پلاگین در سایت وردپرسی خود پیاده سازی نمایید.

  • آیا برای کار با پلاگین Yoast SEO باید کلمات و اصطلاحات فنی سئو را هم بدانم؟

    مطمئنا بله. شما باید برای انجام تمامی کارهای سئو در هر سایتی باید با اصطلاحات سئو آشنایی لازم را داشته باشید تا بتوانید با ابزارهای مورد نظر ارتباط برقرار نمایید. حتما توصیه میکنیم آموزش مربوطه را در سایت الگوها مشاهده نمایید.

ثبت نظر ( 0 ) نظر ثبت شده
برای ثبت نظر ابتدا وارد حساب کاربری خود شوید و یا ثبت نام نمایید...