چگونه وردپرس را نصب کنید

طراحی سایت
چگونه وردپرس را نصب کنید
  • 31 اردیبهشت 1399
  • 2806
  • 2

وردپرس به عنوان محبوب ترین سازنده وب سایت در دنیا مشهور می باشد. در واقع بیش از 33 درصد از وب سایت های موجود در اینترنت با وردپرس فعال شده اند. دلیل اصلی برای این موضوع این است که وردپرس به سادگی نصب می شود که همین امر ساخت و طراحی یک وب سایت را برای هر کسی ساده می سازد.

تمامی بهترین شرکت های هاستینگ وب وردپرس به شما اجازه می دهند تا وردپرس را با تنها چند کلیک نصب کنید. در بیشتر مواقع، نصب وردپرس یک پروسه ساده است که کمتر از 5 دقیقه زمان می برد تا کامل شود.

در این آموزش از سایت الگوها، هدف ما ارائه آموزش کامل نصب وردپرس برای کاربران مبتدی و حتی پیشرفته می باشد.

برای مبتدیان، ما به شما نشان می دهیم چگونه با استفاده از اسکریپت های نصب یک-کلیکی مانند Fantastico، Softaculous و QuickInstall، وردپرس را روی تمامی سیستم های هاستینگ مورد نظر خود نصب کنید.

ما هم چنین برای کاربران متوسط (Intermediate) خود توضیح می دهیم چگونه وردپرس را به صورت دستی با استفاده از FTP نصب کنند.

در نهایت، برای برنامه نویسان و طراحان مبتدی، ما به شما نشان می دهیم چگونه وردپرس را روی کامپیوتر محلی (Windows، Mac و Linux) نصب کنید.

جدا از این که به شما نشان می دهیم چگونه وردپرس را نصب کنید، ما هم چنین توصیه هایی را درباره مواردی به شما ارائه می کنیم که باید بعد از نصب وردپرس به یاد داشته باشید.

 

مواردی که باید قبل از نصب وردپرس بدانید

قبل از نصب وردپرس، ابتدا به یک نام دامنه و یک شرکت هاستینگ وب خوب نیاز دارید که وردپرس را به خوبی بشناسند.

ما به شدت پیشنهاد می کنیم از Bluehost استفاده کنید، زیرا آن ها به شما دامنه رایگان و 60 درصد تخفیف برای پلن هاستینگ خود می دهند.

دلیلی که ما Bluehost را پیشنهاد می کنیم این است که آن ها یک از بزرگ ترین شرکت های هاستینگ در دنیا می باشند. آن ها هم چنین تهیه کننده رسمی هاستینگ وردپرس شناخته می شوند.  (البته شما میتوانید از شرکت های داخلی در ایران هم استفاده کنید که میتوانید آموزش کامل آن را در انتخاب بهترین هاستینگ مشاهده نمایید)

 

چگونه وردپرس را در Bluehost نصب کنید

Bluehost یک تهیه کننده رسمی هاستینگ وردپرس پیشنهادی است و یکی از بزرگ ترین شرکت های هاستینگ در دنیا به شمار می رود. آن ها همه چیز را درباره وردپرس می دانند و پروسه نصب وردپرس را مناسب مبتدیان ارائه می کنند.

زمانی که در Bluehost ثبت نام می کنید، آن ها به طور اتوماتیک وردپرس را در نام دامنه شما نصب می کنند. زمانی که وارد اکانت Bluehost خود شوید، می توانید سایت وردپرس خود را در تب "My Sites" پیدا کنید.

شما می توانید به سادگی روی دکمه "Log into WordPress" کلیک کنید و می بینید که مستقیما وارد بخش ادمین وردپرس می شوید.

به جز پلن "Basic" آن ها،  Bluehostتوسط پلن های هاستینگ دیگر خود، به شما اجازه می دهد تا وردپرس را روی وب سایت های نامحدودی نصب کنید.

به سادگی روی دکمه "Create Site" زیر تب "My Sites" کلیک کنید تا دست به کار شوید.

به این ترتیب پروسه نصب وردپرس Bluehost که همراه با راهنمایی های می باشد، شروع می شود. ابتدا از شما می خواهند عنوان سایت و یا در صورت دلخواه Tagline را مهیا کنید.

روی دکمه Next بزنید تا ادامه دهید.

سپس، از شما خواسته می شود تا نام و دایرکتوری را برای وب سایت خود انتخاب کنید. اگر از قبل نام دامنه ای را خریداری کرده باشید، سپس شما می توانید آن را از منوی کشویی انتخاب نمایید. شما همیشه می توانید توسط بازدید کردن صفحه "Domains" از داشبورد هاستینگ، نام های دامنه جدیدی را خریداری کرده و به اکانت خود اضافه کنید.

بعد از انتخاب نام دامنه، شما می توانید بخش دایرکتوری را خالی بگذارید تا Bluehost برای شما انتخاب کند. هم چنین تعدادی پلاگین های ضروری که شما می توانید نصب کنید نیز در این مرحله نشان داده خواهد شد.

شما می توانید روی دکمه Next کلیک کنید تا ادامه دهید.

به این ترتیب وب سایت وردپرس شما نصب می شود که ممکن است چند لحظه طول بکشد. سپس، شما می توانید پیام انجام عملیات به طور موفقیت آمیز را دریافت کنید که جزئیاتی درباره وب سایت وردپرس شما نیز ارائه می نماید.

شما ممکن است این جزئیات را از طریق ایمیل دریافت کنید. شما می توانید همین حالا روی دکمه Login to WordPress کلیک کنید تا وارد بخش ادمین وب سایت جدید خود شوید.

تبریک می گوییم، شما وردپرس را روی اکانت هاستینگ Bluehost خود نصب کرده اید.

 

چگونه وردپرس را روی HostGator نصب کنید

HostGator تهیه کننده هاستینگ وردپرس مشترک دیگری است که در میان مبتدیان محبوب می باشد. آن ها هم چنین نصب وردپرس را با چند کلیک کوتاه ساده می سازند.

ابتدا شما باید وارد داشبورد اکانت هاستینگ HostGator خود شوید. از آن جا، شما باید روی آیکون "QuickInstall" زیر بخش "Software" کلیک کنید.

در صفحه نمایش بعدی شما نیاز دارید تا روی WordPress کلیک کنید تا پروسه نصب آن آغاز شود.

حالا از شما خواسته می شود تا نام دامنه را انتخاب کنید، جایی که باید وردپرس را نصب کنید و یک مسیر دایرکتوری را وارد نمایید.

بیشتر مبتدیان می خواهند وردپرس را از همان ابتدا بر اساس نام دامنه خود نصب کنند (برای مثال، olgoha.com). در این شرایط، شما باید بخش دایرکتوری را خالی بگذارید.

روی دکمه Next کلیک کنید تا ادامه دهید.

در این جا از شما خواسته می شود تا جزئیات وب سایت وردپرس خود را وارد کنید. شما باید یک عنوان سایت، نام کاربری ادمین، اسم کوچک و بزرگ و آدرس ایمیل ادمین را وارد نمایید. مطمئن شوید که شما به آدرس ایمیل مورد نظر دسترسی دارید، زیرا ایمیل تنظیم مجدد رمز عبور وردپرس خود را از طریق این آدرس دریافت می کنید.

بعد از وارد کردن تمامی اطلاعات، روی دکمه "Install" کلیک کنید تا ادامه دهید.

در این جا یک پروسه نصبی در پیش زمینه برای شما نمایان می شود که وردپرس را برای شما نصب می نماید. زمانی که به اتمام رسید، شما یک پیام موفقیت آمیزی همراه با نام کاربری و رمز عبور ادمین را به دست می آورید.

شما می توانید روی دکمه "Login" کلیک کنید تا به بخش ادمین وردپرس خود دسترسی داشته باشید.

تبریک می گوییم، شما توانستید وردپرس را بر روی اکانت HostGator خود نصب کردید.

 

چگونه وردپرس را روی SiteGround نصب کنید

SiteGround یک انتخاب محبوب در میان مبتدیان وردپرس می باشد. آن ها به دلیل پشتیبانی بسیار عالی و پلن های هاستینگ وردپرس بهینه سازی شده ای که دارند، مشهور می باشند.

SiteGround در تمامی پلان های خود نصب وردپرس را سریع و بدون دردسر می سازد. شما می توانید وردپرس را به طور مستقیم از داشبورد هاستینگ خود نصب کنید.

ما به شما دو روش مختلف را برای نصب وردپرس در SiteGround  نشان می دهیم. شما می توانید یکی از این دو را که برای شما کاربرد دارد و جواب می دهد را انتخاب کنید.

 

1 - نصب وردپرس در SiteGround به عنوان کاربر جدید

اگر به تازگی در SiteGround ثبت نام کرده اید، سپس با یک صفحه خوشامد گویی در ابتدای ورود به این سیستم هاستینگ رو به رو می شوید که از شما می خواهد که وب سایت خود را همین حالا تنظیم کنید.

 

شما نیاز دارید تا "Start a new website" را انتخاب کنید و سپس روی WordPress کلیک کنید.

در این جا از شما جزئیات نصب وردپرس خواسته می شود. شما باید آدرس ایمیل، یک نام کاربری ادمین و رمزی را برای سایت وردپرس جدید خود مهیا کنید.

سپس روی دکمه Confirm کلیک کنید تا ادامه دهید.

در صفحه بعدی شما جزئیاتی از انتخاب های خود را مشاهده خواهید کرد. شما هم چنین می توانید دیگر گزینه های پیشرفت و ارتقای وب سایت خود را نیز انتخاب کنید، اما ما هم اکنون از آن می گذریم، شما می توانید هر زمان که خواستید آن ها را اضافه کنید.

جلو بروید و روی دکمه Complete setup کلیک کنید. در این جا پروسه نصب وردپرس در پیش زمینه برای شما آغاز می شود و زمانی که به اتمام رسید یک پیام موفقیت آمیزی را دریافت می کنید.

حالا می توانید روی دکمه Proceed to the customer area کلیک کنید. از آنجا شما وب سایت جدید خود را در زیر تب My Sites مشاهده خواهید کرد.

شما می توانید روی Visit admin panel کلیک کنید تا وارد بخش ادمین وردپرس خود شوید.

تبریک می گوییم. شما به طور موفقیت آمیزی وردپرس را در اکانت SiteGround خود نصب کردید.

 

2 - نصب وردپرس در SiteGround به عنوان مشتری و کاربر قبلی

SiteGround نصب وردپرس را از اکانت هاستینگ تان در هر زمانی ساده و راحت می سازد. به سادگی وارد اکانت هاستینگ خود شوید و داشبورد سی پنل را بازدید کنید.

به این ترتیب داشبورد cPanel باز می شود که اساسا یک رابط کاربری مبتنی بر وب می باشد تا اکانت هاستینگ خود را مدیریت کنید.

از آن جا شما نیاز دارید تا به سمت "Auto Installer" اسکرول کرده و روی WordPress کلیک کنید.

این موضوع باعث می شود تا اسکریپت به صورت نصب اتوماتیک و همراه با وردپرس از پیش انتخاب شده راه اندازی شود. شما نیاز دارید تا روی دکمه Install کلیک کنید و سپس یک پروتکل http یا https و نام دامنه را انتخاب کنید.

حالا اگر شما SSL Certificate فعال شده ای در نامه دامنه خود دارید، پس می توانید https را به عنوان پروتکل خود انتخاب کنید، در غیر این صورت http را انتخاب نمایید. شما سپس می توانید وردپرس را به HTTPS/SSL تغییر دهید.

در ادامه، شما نیاز دارید تا عنوان سایت، نام کاربری ادمین، رمز عبور و آدرس ایمیل خود را وارد کنید.

شما هم چنین دیگر گزینه هایی را برای انتخاب زبان نصب پلاگین و غیره مشاهده خواهید کرد. شما می توانید این گزینه ها را تغییر دهید و یا به همان صورت باقی بگذارید.

در نهایت، شما گزینه WordPress Starter را مشاهده خواهید کرد. شما باید آن را علامت گذاری کنید، زیرا مراحل بعد از نصب را راه اندازی می کند تا سایت خود را تنظیم کنید.

حالا روی دکمه Install کلیک کنید تا ادامه دهید

در این جا پروسه نصب در پیش زمینه اجرا می شود و نصب وردپرس را آغاز می نماید. زمانی که به اتمام رسید، شما یک پیام موفقیت آمیزی را همراه لینک به بخش ادمین وردپرس سایت تان مشاهده می کنید.

کلیک کردن روی لینک بخش ادمین، شما را به وب سایت تان می برد و پروسه تنظیم وب سایت را آغاز می نماید. این پروسه قدم به قدم به شما کمک می کند تا با وردپرس خود شروع به کار کنید. روی دکمه Start Now  کلیک کنید تا ادامه دهید.

در ابتدا، پروژه نصب و تنظیم از شما می خواهد تا طراحی را برای وب سایت وردپرس خود انتخاب کنید. در این جا به شما الگوهای طراحی که در طبقه بندی های مختلفی وجود دارد، نشان داده خواهد شد.

ما پیشنهاد می کنیم که یک طراحی ساده را انتخاب کنید که با چیزی که به آن فکر می کنید، مطابقت داشته باشد. به یاد داشته باشید که هر تم دارای گزینه های شخصی سازی است و شما می توانید مطابق با میل و سلیقه خود تغییراتی را ایجاد کنید.

سپس، از شما خواسته می شود تا عملکردهای که می خواهید به وب سایت خود اضافه کنید را انتخاب کنید. در این جا به طور اتوماتیک "Contact Form" یا فرم تماس را برای شما انتخاب می شود، زیرا هر وب سایتی به یک فرم تماس نیاز دارد.

در صورت دلخواه، می توانید  Shop (تا یک فروشگاه آنلاین را بسازید)، Calendar و یا JetPack را انتخاب کنید.

روی دکمه Next کلیک کنید تا ادامه دهید.

حالا از شما خواسته می شود تا گزینه های بازاریابی را برای ارتقای وب سایت جدید خود انتخاب کنید. این مورد به شما MonsterInsights را برای Google Analytics، Yoast SEO و OptinMonster را برای جذب مشتریان و مخاطبان نشان خواهد داد.

ما پیشنهاد می کنیم تمامی این سه تا را انتخاب کنید، زیرا می توانند به رشد وب سایت تان کمک کنند.

بعد از آن، روی دکمه Complete کلیک کنید و به این ترتیب پروسه مورد نظر برای شما تکمیل می شود. شما حالا یک پیام موفقیت آمیزی را همراه با یک لینک برای وارد شدن به داشبورد وردپرس تان دریافت می کنید.

شما حالا داشبورد ادمین وردپرس را با Shortcuts سفارشی مشاهده می نمایید تا محتواهایی را بسازید، طراحی را شخصی سازی کنید و کار با وب سایت خود را آغاز نمایید.

به همین سادگی. شما به طور موفقیت آمیزی وردپرس را در اکانت هاستینگ SiteGround نصب کردید.

 

چگونه وردپرس را در WP Engine نصب کنید

WP Engine بهترین تهیه کننده هاستینگ وردپرس مدیریت شده است. یک اکانت هاستینگ مدیریت شده اساسا یک سری خدمات برای وب سایت وردپرس شما ارائه می کند.

آن ها از مدیریت کردن بروزرسانی های وب سایت وردپرس، نصب و بهینه سازی اجرا و عملکرد سایت تان مراقبت می نمایند، این در حالی است که شما می توانید روی رشد و ارتقای تجارت و کسب و کار خود تمرکز کنید.

به عنوان یک شرکت هاستینگ وردپرس مدیریت شده، زمانی که در WP Engine ثبت نام می کنید، به طور اتوماتیک وردپرس را برای شما نصب می نماید. بسته به این که چه پلن هاستینگی را انتخاب می کنید، می توانید هر زمان که نیاز دارید، وب سایت های بیشتری را بسازید.

به سادگی، وارد داشبورد WP Engine شوید و صفحه Sites را مشاهده کنید. شما لیستی از وب سایت های وردپرس خود را مشاهده خواهید کرد. روی دکمه Create Site  کلیک کنید و نصب وردپرس جدیدی را اضافه کنید.

در صفحه بعدی، از شما درخواست می شود تا نامی را برای سایت خود انتخاب کنید. نامی را وارد کنید که به شما کمک می کند به راحتی این وب سایت را تشخیص دهید و سپس روی دکمه Create Environment کلیک کنید.

WP Engine حالا محیط وردپرس شما را نصب می کند. مدت زمانی برای تغییرات DNS طول می کشد تا کامل شود.

بعد از این، شما می توانید با کلیک روی لینک در نوار کناری، به بخش ادمین وردپرس خود دسترسی داشته باشید. شما هم چنین می توانید در همین صفحه جزئیات ورود یا لاگین خود را مشاهده کنید.

برای این که دامنه ای به وب سایت تان اضافه کنید، باید روی لینک Add Domain کلیک کنید. از جایی که WP Engine، ثبت کننده دامنه نیست، شما باید تنظیمات DNS دامنه خود را به WP Engine نشان دهید.

برای انجام این کار، شما به IP Address و CNAME نیاز خواهید داشت، شما می توانید این اطلاعات را در صفحه مرورگر وب سایت خود مشاهده کنید.

حالا ما به شما نشان می دهیم که چگونه این اطلاعات را در Domain.com وارد کنید.

 تنظیمات پایه برای تمامی ثبت کننده های دامنه یکسان می باشند، شما تنها باید تنظیمات DNS خود را پیدا کنید.

وارد داشبورد اکانت Domain.com خود شوید و روی تنظیمات DNS و DNS Server برای نام دامنه خود کلیک کنید.

در صفحه نمایش بعدی، ابتدا باید Record A را با نشانه @ به عنوان نام (Name) آن تغییر دهید. روی دکمه Edit کلیک کنید تا تنظیمات آن را تغییر دهید.

بعد از آن، شما باید IP address را که توسط WP Engine ارائه شده بود را به عنوان مقدار این Record وارد کنید و سپس روی دکمه Update DNS کلیک کنید.

در مرحله بعد، شما باید نگاه کنید که آیا CNAME Record با WWW به عنوان نام (Name) آن در اختیار دارید یا خیر. اگر دارید، پس باید آن CNAME Record را اصلاح کنید. در غیر این صورت، پیش بروید و روی دکمه "Ass DNS Record" کلیک کنید.

یک دامنه زیر مجموعه CNAME را که توسط WP Engine ارائه شده بود را در بخش مقدار وارد کنید و پس روی دکمه Add DNS کلیک نمایید.

این تمام کاری است که می توانید نام دامنه خود را به طور موفقیت آمیزی به وب سایت وردپرس که توسط WP Engine هاست شده است، اشاره کنید.

 

چگونه  وردپرس را از cPanel نصب کنید

cPanel یک نرم افزار محبوب است که توسط شرکت های هاستینگ وب بسیاری مورد استفاده قرار می گیرید. cPanel برای صاحبان وب سایت یک رابط کاربری مبتنی بر وب ساده ای را مهیا می کند تا اکانت هاستینگ شان را مدیریت کنند.

شما به این ترتیب به گزینه های مفید متعددی از جمله اسکریپت هایی با نصب خودکار دسترسی می یابید که به شما در نصب وردپرس کمک می کنند.

شرکت های هاستینگ این که چه اسکریپت نصب خودکاری را می خواهند استفاده کنند را انتخاب می نمایند. به طور کلی، Softaculous، QuickInstall و Fantastico محبوب ترین گزینه ها در این زمینه می باشند.

ما به شما نشان می دهیم که چگونه وردپرس را با این سه Auto-installer نصب کنید. شما می تواند دستورالعمل ها را بر اساس این که کدام نصب کننده را در داشبورد cPanel خود مشاهده می کنید، دنبال نمایید.

 

چگونه وردپرس را با استفاده از Softaculous نصب کنید

Softaculous یک اسکریپت نصب کننده خودکار محبوب است. این اسکریپت به شما اجازه می دهد تا به سادگی اپلیکیشن های وب محبوبی را مانند وردپرس، تنها با چند کلیک نصب کنید. شرکت های هاستینگ مانند SiteGround و InMotion Hosting از Softaculous در کنترل پنل (Control Panel) خود استفاده می کنند. 

به سادگی وارد اکانت cPanel خود شوید و به دنبال آیکون Softaculous یا WordPress Installer باشید. شما این مورد را در زیر بخش Auto Installer پیدا خواهید کرد. 

کلیک کردن روی هر یک از این آیکون ها باعث می شود تا  نصب خودکار وردپرس توسط Softaculous راه اندازی شود. ابتدا، شما یک مرور کلی از وردپرس مشاهده خواهید کرد. شما باید روی تب Install کلیک کنید تا ادامه دهید. 

Softaculous حالا از شما می پرسد که در کجا می خواهید وردپرس را نصب کنید. شما باید http:// یا https://www. را به عنوان پروتکل انتخاب کنید.

 

اگر وب سایت شما دارای SSL و HTTPS باشد، پس می توانید http:// یا https:www. به عنوان پروتکل انتخاب نمایید. 

بعد از آن، شما باید نام دامنه ای را انتخاب کنید که می خواهید وردپرس را روی آن نصب کنید. بیشتر کاربران می خواهند وردپرس را در Root Directory دامنه خود نصب کنند، مانند example.com. در این شرایط، شما باید مطمئن شوید که بخش "In Directory" خالی است. 

اندکی به سمت پایین اسکرول کنید و به این ترتیب بخش تنظیمات وب سایت را مشاهده خواهید کرد. 

در این بخش، اولین چیزی که نیاز دارید یک عنوان و یک توضیح (Title and Description) برای وب سایت وردپرس خود است. نگران نباشد شما می توانید به راحتی بعد از نصب، آن ها را از بخش ادمین وردپرس خود تغییر دهید. 

سپس، شما باید یک نام کاربری، رمز عبور و آدرس ایمیل وارد کنید. Softaculous به طور اتوماتیک بخش های نام کاربری و رمز عبور را برای شما پر می کند. به این ترتیب از یک کلمه ای که در دیکشنری وجود ندارد برای نام کاربری و از یک رمز عبور قدرتمند به کار می برد. 

اگر می خواهید رمز عبور و نام کاربری را به سادگی به خاطر داشته باشید، می توانید آن ها را تغییر دهید. در هر صورت، ما به شدت اصرار داریم که همیشه از رمز عبور قدرتمندی استفاده کنید. 

مطمئن شوید که آدرس ایمیل صحیحی را در بخش ایمیل ادمین وارد می کنید. این جا جایی است که وردپرس هشدارها و اعلانات و در صورتی که رمز خود را فراموش کرده باشید، لینک تنظیم مجدد رمز عبور را برای تان ارسال می کند. 

Softaculous با استفاده از تنظیماتی که انجام دادید، پروسه نصب را آغاز می نماید. شما یک نوار پیشروی را در پروسه نصب مشاهده می کنید. تنها چند دقیقه طول می کشد. صفحه را تا زمانی که نوار پیشروی به 100 درصد نرسیده است، نبندید، در غیر این صورت روی پروسه نصب وردپرس شما تاثیر می گذارد. 

شما یک پیام موفقیت آمیزی را بعد از تمام شدن نصب مشاهده می کنید. این پیام هم چنین لینک هایی به وب سایت و بخش ادمین وردپرس تان نشان خواهد داد. 

چگونه با استفاده از QuickInstall وردپرس را نصب کنید

QuickInstall یک نصب کننده محبوب دیگری است که توسط شرکت های هاستینگ بسیاری، از جمله HostGator و غیره، مورد استفاده قرار می گیرد. ما از داشبورد cPanel در HostGator در اسکرین شات های خود استفاده خواهیم کرد، اما اگر شما از هاست های دیگر که QuickInstall دارند استفاده می کنید، خیلی فرقی ندارد. 

ابتدا شما باید وارد داشبورد cPanel اکانت هاستینگ خود شوید. به سمت پایین اسکرول کنید تا به بخش Software برسید و سپس روی آیکون QuickInstall کلیک کنید.

به این ترتیب وارد یک صفحه نصب یک-کلیکی در QuickInstall می شوید. شما مشاهده می کنید که در این جا نصب بیشتر اپلیکیشن های وب محبوبی از جمله وردپرس وجود دارد. شما باید روی WordPress کلیک کنید تا نصب وردپرس آغاز شود.

حالا شما یک مرور کلی از وردپرس را می بینید. از شما خواسته می شود تا نام دامنه را از منو کشویی انتخاب کنید.

بیشتر مبتدیان می خواهند وردپرس را در ریشه وب سایت (Root Site) خود نصب کنند، برای مثال، olgoha.com. در این شرایط، شما باید بخش دایرکتوری را  خالی بگذارید. 

حالا، روی دکمه Next کلیک کنید تا ادامه دهید. سپس از شما خواسته می شود تا جزئیات وردپرس را مانند نام کاربری، آدرس ایمیل و عنوان سایت را وارد کنید.

بعد از وارد کردن تمامی اطلاعات، روی دکمه Install کلیک کنید. 

QuickInstall حالا وردپرس را برای شما نصب می کند. بعد از آن، شما یک پیام موفقیت آمیزی را همراه با جزئیات ورود خود مانند نام کاربری و رمز عبور مشاهده خواهید کرد. 

شما حالا می توانید روی دکمه "Login" کلیک کنید تا وارد بخش ادمین وردپرس شوید. 

به همین سادگی، شما به طور موفقیت آمیزی وردپرس را با استفاده از QuickInstall نصب کرده اید. 

 

چگونه وردپرس را با استفاده از Fantastico نصب کنید

Fantastico یک اسکریپت نصب کننده خودکار است که توسط تهیه کنندگان هاستینگ وردپرس متعددی مورد استفاده قرار می گیرد. Fantastico شبیه به اسکریپت های نصب کننده دیگری است که در این راهنمایی درباره آن ها صحبت کردیم و هم چنین روش ساده تری را برای نصب سریع وردپرس به شما ارائه می کند.

ابتدا شما باید وارد داشبورد cPanel خود شوید و به بخش Software and Services اسکرول کنید و در آنجا شما آیکون Fantastico را مشاهده خواهید کرد. 

کلیک کردن روی آیکون Fantastico اسکریپت نصب کننده خودکار را راه اندازی خواهد کرد. 

برخی از تهیه کنندگان هاستینگ هنوز هم از یک نسخه قدیمی از Fantastico استفاده می کنند. در این راهنمایی ما به شما اسکرین شات هایی از نسخه F3 Fantastico  نشان می دهیم.

اگر Fantastico در هاست شما به نظر متفاوت می آید، نگران نباشید، مراحل نصب پایه یکی هستند و شما باید بتوانید به سادگی آن ها را دنبال کنید. 

در صفحه اصلی Fantastico ، شما لیستی از اپلیکیشن های وب سایت در قسمت چپ مشاهده می کنید. شما باید روی Blogs کلیک کنید و در این جا شما می توانید وردپرس را مشاهده کنید که در میان سایر اپلیکیشن ها لیست شده است. 

کلیک کردن روی WordPress موجب می شود تا مرور کلی همراه با یک دکمه Install را مشاهده کنید.

به سادگی روی دکمه "Click here to install WordPress" کلیک کنید تا ادامه دهید. 

نصب کننده Fantastico for WordPress از شما می خواهد تا تنظیمات نصب را کامل کنید. ابتدا باید یک دامنه ای انتخاب کنید که می خواهید وردپرس در آن جا نصب شود. 

اگر می خواهید تا وردپرس را در دایرکتوری زیر دامنه خود نصب کنید، پس می توانید نام آن را در بخش پایین وارد کنید. 

در قسمت "Administrator Details"، شما اطلاعات اکانت کاربری ادمین را وارد می کنید. یک نام کاربری، رمز عبور و آدرس ایمیلی را برای اکانت ادمین وردپرس خود مشخص نمایید.

روی دکمه Submit کلیک کنید تا ادامه دهید. 

Fantastico حالا وردپرس را برای شما نصب می کند. زمانی که نصب وردپرس به پایان می رسد شما یک پیام موفقیت آمیزی را مشاهده خواهید کرد. 

 

چگونه وردپرس را با استفاده از FTP نصب کنید

نصب دستی وردپرس هم چنین به عنوان نصب 5 دقیقه ای مشهور است. این مورد نیاز به اندکی مراحل بیشتر دارد و شما نیاز به یک FTP Client دارید تا وردپرس را به صورت دستی نصب کنید. 

اولین کاری که باید بکنید، دانلود آخرین نسخه وردپرس می باشد. 

پکیج وردپرس در قالب یک فایل زیپ یا فشرده، دانلود می شود. شما باید فایل را از حالت زیپ و فشرده خارج کنید و داخل آن، شما یک فولدر یا پوشه به نام وردپرس (WordPress) مشاهده خواهید کرد. این پوشه شامل تمام فایل های وردپرسی است که شما نیاز دارید در سرور وب خود آپلود کنید. 

حالا جلو بروید و FTP Client را به سرور هاستینگ خود متصل کنید. زمانی که متصل شد، از FTP Client استفاده کنید تا فایل های وردپرس را از کامپیوتر خود به سرور وب سایت تان آپلود کنید. 

اگر می خواهید تا وردپرس را در نام دامنه پایه خود نصب کنید (مانند example.com)، پس شما باید فایل های وردپرس را در دایرکتوری پایه وب سایت خود آپلود کنید. معمولا این دایرکتوری /public_html/  نامیده می شود. 

از طرف دیگر، شما می خواهید وردپرس را در یک پوشه و فولدر زیر مجموعه (مانند example.com/blog) نصب کنید، پس آن را در یک فولدری به نام /public_html/blog/ آپلود کنید. 

زمانی که کار آپلود کردن وردپرس به اتمام رسید، به سراغ کنترل پنل هاستینگ خود بروید تا یک پایگاه داده ای را بسازید. ما به شما نشان می دهیم و چگونه با استفاده از cPanel این کار را انجام دهید. اگر تهیه کننده هاستینگ شما یک کنترل پنل متفاوت دارد، پس شما باید به دنبال پایگاه داده MySQL باشید. باقی تنظیمات کاملا شبیه به هم می باشند. 

از داشبورد cPanel خود، روی آیکون "MySQL Databases" کلیک کنید. 

شما یک فایلی را مشاهده می کنید که یک پایگاه داده ای را می سازد. نام پایگاه داده خود را انتخاب کنید و روی "Create Database" کلیک کنید. 

حالا که می خواهید پایگاه داده ای برای خود بسازید، MySQL هنوز هم یک نام کاربری نیاز دارد. این نام کاربری به پایگاه داده دسترسی دارد تا عملکردهایی را اجرا نماید.

در صفحه MySQL Databases در اکانت cPanel شما، به سمت بخش MySQL Users اسکرول کنید. به سادگی نام کاربری و رمز عبور برای کاربر جدید خود را وارد کنید و روی دکمه Create a user کلیک نمایید. 

این کاربر جدید هنوز دسترسی به پایگاه داده ای که قبلا ساخته اید، ندارد. برای این کار شما باید کاربر را به پایگاه داده اضافه کنید و اجازه انجام تمام کارها را به او بدهید. 

در همان صفحه MySQL Databases در داشبورد cPanel، به بخش Add User to a Database اسکرول کنید. کاربر پایگاه داده که ساخته بودید را از منو کشویی در کنار User انتخاب کنید و سپس پایگاه داده را انتخاب کنید و در نهایت روی دکمه Add کلیک کنید

از شما خواسته می شود تا حق امتیاز هایی که می خواهید به این کاربر بدهید را مشخص کنید. تمامی حق امتیازهای را انتخاب کنید و روی دکمه Make Changes کلیک نمایید. 

پایگاه داده و کاربر MySQL شما حالا آماده است، نام پایگاه داده و نام کاربری و رمز عبور MySQL را جایی یادداشت کنید. شما بعدها به این اطلاعات نیاز خواهید داشت. 

به سادگی به URL بروید که وردپرس خود را در آنجا آپلود کردید. اگر در دامنه اصلی قرار دارد، پس نام دامنه خود را در صفحه مرورگر وارد کنید، مانند Yoursite.com و یا www.Yoursite.com.

حالا صفحه انتخاب زبان را مشاهده خواهید کرد. شما می توانید زبانی را در این جا انتخاب کنید تا باقی نصب به زبان موردنظرتان اجرا شود. شما هم چنین می توانید از انگلیسی استفاده کنید و بعدا آن را تغییر بدهید. 

روی دکمه Continue کلیک کنید تا ادامه بدهید. 

شما حالا تعدادی دستورالعمل مربوط به نصب را مشاهده می کنید. اساسا، وردپرس به شما می گوید که نیاز به نام و رمز عبور پایگاه داده و اطلاعات هاست MySQL شما دارد. 

روی دکمه " Let’s go" کلیک کنید تا ادامه دهید. 

وردپرس به شما یک فرمی را نشان خواهد داد. شما باید اطلاعات پایگاه داده خود که قبلا ساخته بودید، وارد کنید. 

اطلاعات را وارد کنید و روی دکمه "Submit" کلی کنید. وردپرس شما را به پایگاه داده تان متصل می کند و به شما پیام موفقیت آمیزی را نشان می دهد. 

روی دکمه "Run the Installer" کلیک کنید تا ادامه دهید. 

وردپرس حالا جدول هایی را در پایگاه داده شما می سازد و سپس مرحله بعدی نصب را برای شما ارسال می نماید. 

حالا باید اطلاعاتی را در وردپرس مهیا کنید تا وب سایت خود را تنظیم کنید. این امر شامل عنوان، نام کاربری، رمز عبور و آدرس ایمیل ادمین می شود. 

 

اگر نمی خواهید وب سایت تان در موتورهای جستجو نمایان باشد، پس باید باکس کنار Search Engine Visibility را علامت دار کنید.

روی دکمه Install WordPress کلیک کنید تا ادامه دهید. وردپرس وب سایت شما را تنظیم می کند و نصب را کامل می نماید. 

شما یک پیام موفقیت آمیزی را مشاهده می کنید که نام کاربری شما را نشان می دهد. شما حالا می توانید روی دکمه Login کلیک کنید تا در وب سایت وردپرس خود وارد شوید. 

 

شما میتوانید برای کسب اطلاعات بیشتر فیلم آموزش سی پنل را مشاهده نمایید 

 

چگونه وردپرس را در کامپیوتر خود وارد کنید

بسیاری از کاربران سطح مبتدی اغلب از ما می پرسند که آیا می توانند وردپرس را در کامپیوتر خود امتحان کنند؟ جواب این سوال مثبت است، اما بیشتر مبتدیان نباید این کار را بکنند.

دلیل این که چرا برخی افراد وردپرس را در محیط سرور محلی خود نصب می کنند این است که می خواهند تم ها و پلاگین هایی را بسازند و یا مواردی را تست و بررسی کنند. 

اگر می خواهید وبلاگی را برای افراد دیگر راه بیاندازید تا محتواهای داخل آن را مشاهده کنند، پس نیازی ندارید تا وردپرس را در کامپیوترتان نصب کنید. اگر وردپرس را به صورت محلی در کامپیوتر خود نصب کردید، تنها شخصی که می تواند سایت را ببیند، شما هستید. 

اگر می خواهید وب سایت وردپرس خود را برای تمامی اینترنت و تمام مردم در دنیا قابل دسترس بسازید، شما نیاز به یک اکانت هاستینگ وب دارید و باید با استفاده از یکی از روش هایی که در بالا به آن اشاره کردیم، وردپرس را نصب کنید.

با این وجود اگر واقعا نسب به نصب وردپرس به صورت محلی در کامپیوترتان مشتاق هستید تا درباره برنامه نویسی تم، تست پلاگین ها و غیره موارد بیشتری را یاد بگیرید، پس ما شما را تشویق می کنیم که این کار را بکنید. 

اگر از Windows کامپیوتر استفاده می کنید، ما به شما توصیه می کنیم که WAMP را دانلود و تنظیم کنید. اگر از Mac استفاده می کنید، پس باید Mamp را دانلود و تنظیم نمایید. 

بعد از این که وردپرس را در کامپیوتر خود نصب کرده و با آن کار کردید، شما ممکن است بخواهید نصب محلی تان را به یک وب سایت واقعی و زنده منتقل کنید.

 

چگونه وردپرس را به زبان خود نصب کنید

درست مانند Windows، Mac، iPhone و Android، شما می تواند از وردپرس به زبان خود استفاده کنید. 

وردپرس به زبان های متعددی از جمله انگلیسی، اسپانیایی، فرانسوی، عربی، کره ای، آلمانی، عربی، هندی، ژاپنی، ویتنامی، چینی، پرتقالی و خیلی از زبان های دیگر دسترسی دارد. 

شما می توانید از یک زبان در طول نصب وردپرس استفاده کنید و پس با رفتن به Settings و سپس صفحه General در بخش ادمین وردپرس آن را تغییر دهید. 

وردپرس هم چنین برای ساخت وب سایت های چند زبانه یا دو زبانه نیز به کار می رود. 

 

چگونه یک شبکه چند وب سایتی وردپرس نصب کنید

وردپرس دارای ویژگی از پیش ساخته "چند وب سایتی" می باشد. این شبکه چند سایتی به شما اجازه می دهد تا وب سایت های وردپرس متعددی را با استفاده از همین نحوه نصب وردپرس بسازید. این مورد می تواند به طور اتوماتیک وب سایت های جدیدی را در دامنه های زیر مجموعه یا پوشه های زیر مجموعه ایجاد کند.

این موضوع برای تجارت ها، مراکز غیر دولتی، دولتی ها با وب سایت های زیر مجموعه برای مکان ها و مناطق مختلف جغرافیایی بسیار مفید می باشد. بسیاری از موسسه های آموزشی هم چنین از شبکه چند وب سایتی وردپرس استفاده می کنند تا به دانش آموزان اجازه بدهند تا وبلاگ های خودشان را بسازند. 

 

کارهایی که باید بعد از نصب وردپرس انجام دهید

حالا که به صورت موفقیت آمیزی وردپرس را نصب کردید، در این جا مواردی وجود دارد که برای شروع کار با وب سایت وردپرس خود باید انجام دهید. 

 

یک تمی را انتخاب کنید

ظاهر بصری وب سایت وردپرس شما توسط تم ها Themes)) کنترل می شود. هزاران تم وردپرس در دسترس می باشد که می توانید از میان آن ها انتخاب کنید. از جایی که انتخاب های زیادی وجود دارد، ممکن است اندکی برای مبتدیان سخت باشد. به این دلیل است که توصیه می کنیم راهنمایی درباره انتخاب بهترین تم برای وردپرس را مطالعه کنید. 

به طور منظم می توانید آخرین لیست جدید و بروز تم های وردپرس را در اینترنت جستجو و مطالعه کنید. 

 

نصب و استفاده از پلاگین های وردپرس

قدرت واقعی وردپرس از مجموعه وسیع و گسترده پلاگین های او می آید. آن ها مانند اپلیکیشن هایی برای وب سایت وردپرس شما می باشند و به شما اجازه می دهند تا عملکرد های وب سایت را گسترش دهید و یا ویژگی های جدیدی به وب سایت تان اضافه کنید.

بیش از 54000 پلاگین فقط در دایرکتوری پلاگین وردپرس در دسترس می باشد.

اگر از خود می پرسید که کدام پلاگین را نصب کنید، پس باید به پلاگین های ضروری وردپرس برای تمامی وب سایت ها نگاهی بی اندازید.

 

یادگیری و آموزش درباره وردپرس را شروع کنید

وردپرس یکی از ساده ترین ها CMS موجود در بازار می باشد که می توانید استفاده کنید. میلیون ها نفر در سراسر دنیا هر روز از وردپرس استفاده می کنند. در هر صورت ممکن است هر از چند گاهی نیاز به کمک داشته باشید.

در این جا است که  آموزش های کار با وردپرس ما به کمک شما می آید. ما آموزش ها و راهنمایی های مان را که مخصوص وبلاگرها و تجارت های کوچک می باشد، به طور مداوم منتشر و بروزرسانی می کنیم.

سوالات متداول ( 3 ) سوال مطرح شده
  • بهترین روش نصب وردپرس چیست؟

    بستگی به امکانات شما دارد. اگر هاست شما دارای قابلیت نصب وردپرس به صورت خودکار است, میتواند یکی از کم دردسرترین راه ها باشد. بنابراین قبل از خرید هاست حتما این قابلیت را بررسی و یا از شرکت هاستینگ سوال بپرسید.

  • آیا خودمان هم میتوانیم وردپرس را نصب کنیم؟

    بله. شما میتوانید با یک آموزش ساده وردپرس را خودتان نصب نمایید. البته توصیه میشود قبل از این که این کار را بر روی سایت اصلی انجام دهید قبلش چند بار به صورت آزمایشی این کار انجام دهید.

  • چه مدت زمانی برای نصب وردپرس زمان نیاز است؟

    خیلی زمان طولانی نیاز نیست. بستگی به امکانات نرم افزاری و سخت افزاری سرور, زمانی بین 2 تا 5 دقیقه برای نصب وردپرس زمان نیاز میباشد. البته پس از نصب نیز باید Config و پیکربندی انجام شود.

ثبت نظر ( 0 ) نظر ثبت شده
برای ثبت نظر ابتدا وارد حساب کاربری خود شوید و یا ثبت نام نمایید...