گوگل حالا یک تبی به نام "Specialists" را در بخش اطلاع رسانی موضوعات سلامتی خود در گوشی های همراه در معرض نمایش می گذارد

سئو
گوگل حالا یک تبی به نام "Specialists" را در بخش اطلاع رسانی موضوعات سلامتی خود در گوشی های همراه در معرض نمایش می گذارد
  • 18 فروردین 1399
  • 4576
  • 3

 این بروزرسانی در بخش اطلاع رسانی موضوعات سلامتی در نتایج جستجو گوگل، می تواند به بیمارانی که به دنبال راه حلی های درمانی و اطلاعات خاصی درباره بیماری و یا مشکل سلامتی می باشند، بسیار کمک کند.

به طور مثال ممکن است شما به "Dr. Google"مراجعه کنید تا درباره یک مشکل سلامتی یا بیماری خاصی اطلاعاتی را کسب کنید. چه شما بخواهید خودتان بیماری و مسئله پزشکی را تشخیص بدهید و یا تنها می خواهید درباره بیماری خاصی که در تلویزیون مشاهده کردید، اطلاعاتی را کسب کنید، فرقی ندارد، در هر صورت همه ما به گوگل رجوع می کنیم تا پاسخ هایی را برای سوالات مربوط به سلامتی ما ارائه کند. در حقیقت، از هر 20 جستجوی گوگل، حداقل یکی از آن ها به موضوع سلامتی و بهداشتی ارتباط دارد و گوگل می داند که مسئولیت و وظیفه ای بخصوصی دارد تا بهترین و صحیح ترین اطلاعات پزشکی را برای بالای 170 میلیون جستجو روزانه خود مهیا نماید. 

من همیشه نسبت به مراکز درمانی حس خاصی داشتم، احتمالا به این دلیل که در تمام زندگی خود در میان پرستاران بسیاری زندگی کردم (مادرم، خواهرم  و همسرم، همه آن ها پرستار هستند). در ده سال گذشته، تمام تجربه بازاریابی من در زمینه و صنعت مراکز درمانی بوده است. من هر روز در گوگل به دنبال موضوعاتی مربوط به سلامتی می باشم. زمانی که متوجه شدم این ارتقاء و بروزرسانی انتشار یافته است، بسیار هیجان زده شدم، چون اعتقاد داشتم که می تواند برای بیماران بسیاری به بهترین نحو ممکن مفید باشد. در واقع، بسیاری از بیماران درباره این که برای مشکل سلامتی و بیماری خود باید به چه پزشکی رجوع کنند تا درمانی های پزشکی خاصی را دریافت کنند، اطلاعی ندارند. این بروزرسانی در بخش اطلاع رسانی موضوعات سلامتی گوگل می تواند راهنمایی هایی را در این زمینه به کاربران ارائه نماید و مطمئنا به جستجوهای دیجیتالی بیماران، هدف و مسیر خاصی می بخشد. 

 

ماموریت تیم اطلاع رسانی موضوعات سلامتی گوگل

درست مانند بیانیه ماموریت و مسئولیت گوگل، هدف اصلی این تیم در نمودار اطلاع رسانی موضوعات سلامتی شان این است: "قابل دسترس و مفید ساختن اطلاعات مربوط به سلامتی در سراسر جهان. امکان دادن به هر کسی در سراسر دنیا تا باکیفیت ترین و ضروری ترین اطلاعات مربوط به سلامتی را به روشی بسیار ساده و قابل درک، دریافت نماید".

بسیار اهمیت یافته است که این نتایج از کیفیت بسیار بالایی برخوردار باشند. با تمام این وجود، یک توصیه پزشکی اشتباه و نادرست می تواند به نتیجه خطرناک و فاجعه باری ختم شود. به این دلیل است که گوگل در طول سال ها، مدت زمان بسیاری را صرف شایسته سازی و باکیفیت کردن این نتایج اطلاع رسانی موضوعات سلامتی خود صرف کرده است تا به کاربران خود بهترین اطلاعات را ارائه کند که برای مصرف و استفاده ساده در اختیار کاربران قرار می گیرد. 

 

تاریخچه نمودار اطلاع رسانی موضوعات سلامتی گوگل و بروزرسانی جدید آن

همیشه گوگل در این زمینه تلاش های توقف ناپذیری داشته است ، درست مانند هر کاری که در هر بخشی انجام می دهد، به این ترتیب بود که بارها آزمون و خطا انجام دادند و در نهایت توانستند آن را به درست ترین شکل ممکن به کاربران خود ارائه کنند. 

 

فوریه 2015: گوگل بخش اطلاع رسانی موضوعات سلامتی را راه اندازی کرد که زمانی که کاربران به جستجوی بیماری و مسئله سلامتی خاصی بودند، همراه با یک خلاصه کوتاهی از آن بیماری یا مشکل سلامتی و واقعیت های اندکی درباره این که چرا این بیماری به وجود می آید، نشانه های آن چیست، چه درمان هایی دارد و غیره، ظاهر می شد. 

 

دسامبر 2015: گوگل یک بخش جدیدی را به اطلاع رسانی موضوعات سلامتی خود افزود، تبی به نام "Treatment" که کاربران می توانستند لیستی از درمان ها و علاج هایی را برای بیماری و مشکل سلامتی مخصوص به خود دریابند. 

 

ژوئن 2016: اضافه شدن تب "Symptoms" در بخش اطلاع رسانی موضوعات سلامتی. گوگل برای کاربران خود آزادی و استقلال بیشتری را فراهم می کرد، زیرا به آن ها اجازه می دهد تا درباره نشانه های بخصوصی جستجو کنند و سپس لیستی از بیماری های احتمالی که ممکن است داشته باشند را دریافت نمایند. 

 

اخیرا: گوگل یک تب "Specialist" را در بخش اطلاع رسانی موضوعات سلامتی خود در گوشی های همراه اضافه نمود که باعث می شود تا کاربران مسیر ساده و مستقیمی را پیش رو داشته باشند و بتوانند بهترین و مناسب ترین پزشکانی را بیابند که می توانند بیماری و مریضی آن ها را با تخصص و تجربه خود درمان کنند.

با این بروزرسانی ویژگی جدید، به کاربران اجازه داده می شود که این نتایج را بر اساس محل و موقعیت جغرافیایی خود دریافت کنند، البته تا زمانی که به گوگل اجازه بدهند تا موقعیت شان را شناسایی کند. شما میتوانید آموزش سئو محلی (Local SEO) را مشاهده نمایید.

 

فرصتی برای بازاریابان مراکز درمانی

اضافه شدن تب "Specialist" می تواند تعداد اسامی مراکز درمانی را در نتایج جستجوی محلی افزایش دهد. در این جا 5 توصیه سئو پیشرفته را به شما ارائه می داریم تا بتوانید از این فرصت نهایت استفاده را ببرید. 

 

1.مطمئن شوید که صفحات وب سایت پزشکان و یا تجهیزات مرکز درمانی شما از بهترین عملکردها و قوانین موجود برای بهینه سازی محلی و بومی سازی پیروی می کند. 

 

  1. تا جایی که می توانید به پروفایل تجاری گوگل ( گوگل مای بیزینس)در بخش پزشکان و تجهیزات مرکز درمانی خود، محتواهای بسیاری را اضافه کنید. 
  2. پروفایل هایی را در سراسر وب سایت های دایرکتوری برتر مرکز درمانی بسازید (Healthgrades، Vitals، WebMD و غیره) و مطمئن شوید که این اطلاعاتی در تمام پروفایل ها منسجم و یکپارچه می باشند. 

 

  1. طرح و برنامه ای را در صفحات پزشکان و تجهیزات مرکز درمانی خود اعمال کنید، مخصوصا نشانه های بخصوصی را برای بخش Physician و LocalBusiness مشخص کنید. 

 

  1. با وجود بروزرسانی های الگوریتم YMYL در طول چند سال گذشته، مخصوصا برای پزشکان بسیار اهمیت پیدا کرده است که مطمئن شوند که شهرت آنلاین و اینترنتی قدرتمندی دارند، آن ها می توانند با نشان دادن مدارک و اسنادی از وب سایت ها و مقامات معتبر بهداشت و درمان، تخصص خود را اثبات نمایند (E-A-T)

 

با وجود این که این ویژگی گوگل در جستجوی های گوشی همراه روی می دهد، اما بسیار اهمیت دارد تا روی این بخش اطلاع رسانی موضوعات سلامتی تمرکز داشته باشیم، زیرا می تواند چیزی باشد که گوگل در حال تست  و بررسی آن است. شخصا، اعتقاد دارم که این ویژگی جدید حالا حالاها ماندگار است. شاید در نهایت آن ها حتی یک مکانیسیمی را برای نوبت گرفتن از پزشکان مورد نظر به طور مستقیم در این بخش اطلاع رسانی موضوعات سلامتی ارائه نمایند. تنها زمان این موضوع را مشخص می کند، از این رو باید ببینیم چه می شود.

سوالات متداول ( 3 ) سوال مطرح شده
  • چگونه باید بهترین نسخه موبایل رو برای سایتم طراحی کنم؟

    شما باید این مورد را با طراح استاتیک سایتتان در میان بگذارید. حتما قبل از اینکه سایت به بخش برنامه نویسی برود باید کار ریسپانسیو سایت را انجام دهید و مشکات احتمالی آن را نیز در آینده برطرف نمایید. البته از ابزارهای تست و آزمایش که در خود مرورگر Google Chrome قرار دارد هم باید استفاده نمایید.

  • آیا نمایش سایت باید برای تمامی دستگاه های موبایل درست باشد؟

    اگر تمامی دستگاه ها منظور برند باشد خیر. شما در ریسپانسیو باید به رزولوشن دستگاه ها دقت کنید و کاری کنید که در تمامی رزولوشن ها سایت درست نمایش داده شود. باز هم میتوانید از ابزارهای شبه سازی رزرولوشن استفاده نمایید.

  • آیا ریسپانسیو بودن به رتبه سایت هم ارتباط دارد؟

    امروزه و در سال 2020 حتما ارتباط دارد. گوگل دائما از این مورد صحبت کرده است و مقاله های بسیار زیادی در رابطه با Mobile First Indexing نیز در اینترنت زیاد به چشم می خورد. بنابراین حتما اگر در این زمینه خطاهایی در سایت وجود دارد نسبت به رفع آن اقدام نمایید.

ثبت نظر ( 0 ) نظر ثبت شده
برای ثبت نظر ابتدا وارد حساب کاربری خود شوید و یا ثبت نام نمایید...