کلمات کلیدی ( Keywords ) چیست

( کد: OL81 )

مدرس: داریوش ببریان
من داریوش ببریان هستم. نزدیک به 17 سال در زمینه طر...
  • آموزش ها99
  • کتاب ها6
  • Follower82

  • مدت زمان آموزش 23 دقیقه
  • حجم فایل آموزش 202.7 MB
  • زبان آموزش فارسی
  • تعداد درس ها 1 درس
  • سطح آموزش (مبتدی)
  • تاریخ بروزرسانی 1399 /05 /11
  • دانلود سیلابس
برای مشاهده لینک دانلود و یا خرید آموزش ابتدا باید ثبت نام نمایید و یا وارد حساب کاربری خود شوید.

چنانچه فصل 2 مجموعه آموزش سئو را خریداری کرده اید, نیازی به خرید این درس نیست

توضیحات بیشتری از " کلمات کلیدی ( Keywords ) چیست "

همانطور که شاید امروزه همه دارندگان سایت بدانند, یکی از بهترین و شاید کم هزینه ترین روش هایی که میتوان برای وب سایت ترافیک ایجاد نمود و افراد جدید را با سایت و طبیعتا کسب و کار خود آشنا نمود, موتورهای جستجو میباشد.

یکی از محبوبترین موتورهای جستجو که در موفغقیت سایت شما میتواند تاثیر بسیار زیادی داشته باشد, موتور جستجوی گوگل است. نه فقط گوگل بلکه بسیاری از موتورهای جستجو بر مبنای کلمه ای کار میکنند که کاربرانشان در فضای مورد نظر تایپ میکنند که اصطلاحا به نام "کلمه کلیدی" یا "Keywords" گفته میشود.

کلمه کلیدی چیست

قبل از اینکه نکات بسیاری را در مورد کلمات کلیدی در سئو خدمت شما عرض کنیم, بهتر است تعریفی مشخص از کلمه کلیدی برای شما داشته باشیم:

کلمه کلیدی به یک یا چند کلمه گفته میشود که برای بیان خواسته خود در موتورهای جستجو استفاده می شود و موتورهای جستجو بر مبنای آن کلمه کلیدی, وب سایت های مختلف را برای ما لیست نموده و در نهایت کاربر به سرعت میتواند به خواسته خودش برسد.

البته نوع جستجو و روش های جستجو و استفاده بهینه از کلمات کلیدی نیر بسیار اهمیت دارد بطوریکه افراد موفق در به دست آوردن اطلاعات در موتورهای جستجو مطمئنا با روش های جستجوی پیشرفته در اینترنت آشنایی زیادی دارند

توصیه دیگری که در انتخاب و تهیه بهترین لیست کلمات کلیدی وجود دارد این است که در ابتدا با مکانیزم و کارکرد موتورهای جستجو آشنا شوید. مطمئنا این آشنایی میتواند در درک بهتر کلمات کلیدی و اینکه بهترین کلمات کلیدی برای سئو سایت خود در نظر بگیرید نیز اثرگذار خواهد بود. معمولا عمده موتورهای جستجو یک کارکرد را دارند و تفاوت چندانی با یکدیگر ندارند. ولی یکی از عمده ترین تفاوت های آنها این است که پردازش خاص تری را بر روی کلمات کلیدی دارند و زمانی که کاربران کلمه کلیدی را در فضای مورد نظر تایپ میکنند, نتایج دقیقتر و بهتری را به کاربران نشان میدهند. به همین دلیل است که امروزه موتور جستجوی گوگل در استفاده در اینترنت و جستجوها, یک فاصله فاحش با دیگر موتورهای جستجو مانند Yahoo و Bing و ... دارد.

 

اما آموزش ویدئویی که هم اکنون در سایت الگوها قابل تهیه و دانلود میباشد, صحبت در مورد نحوه جستجو در اینترنت نیست بلکه در مورد نحوه انتخاب کلمات کلیدی و بهترین و موثرترین روش انتخاب کلمات کلیدی برای سئو در سایت میباشد که گاها به نام آنالیز کلمات کلیدی هم شناخته میشود.

اجازه دهید کمی در ابتدا خدمت شما عرض کنیم که یکی از عوامل مهم و تاثیر گذار در موفقیت یک سایت در صفحه نتایج موتورهای جستجو (SERP), در انتخاب کلمات کلیدی و کار سئو بر روی آن کلمات میباشد که با نام (Keyword Search) هم شناخته میشود. یعنی با این روش شما میتوانید مشتریان بالقوه خود را در اینترنت پیدا نموده و کالا و خدمات و ... خود را در معرض دید آنها قرار دهید. این همان روش موثر تبلیغات میباشد.

زمانی که قرار است استخراج کلمات کلیدی سایت را انجام دهید, حتما قبلش به این 3 سوال پاسخ دهید:

  1. مردم (افراد) به دنبال چه چیزی میگردند؟
  2. چه تعدا از افراد معمولا آن را جستجو میکنند؟
  3. شما اطلاعاتتان را چگونه در معرض دید کاربران ساییتان قرار میدهید؟

 در این مقاله قرار است شما با ابزارهایی که برای آنالیز و ساخت کلمات کلیدی میتوانید از آنها استفاده نمایید صحبت کنیم و البته در مورد فرمت اطلاعاتی که قرار است در سایت به بازدید کنندگان نشان دهید هم صحبت خواهیم نمود. زمانی که شما متوجه شدید که کاربران سایتتان از چه فرمت اطلاعاتی خوششان می آید و توانستید در کنار کلمات کلیدی, اطلاعات را به فرمت مورد علاقه کاربران به آنها نشان دهید, بنابراین سئو و آموزش سئو آغاز شده است.

 

قبل از آنالیز کلمات کلیدی, به خوبی فکر کنید و به سوالات پاسخ دهید

قبل از اینکه بخواهید کسب و کار خود را به واسطه سئو گسترش دهید, شما در ابتدا باید در مورد مخاطبان خود به خوبی تحقیق کرده باشید و از آنها شناخت دقیق تری داشته باشید. به دلیل اینکه سئو و مخصوصا بهینه سازی سایت برای کلمه کلیدی خاص, کاری است زمان بر و شاید برگشت به گذشته چندان مقرون به صرفه نباشد.

اجازه دهید برای انتخاب کلمه کلیدی مناسب یک مثال واقعی را خدمت شما عرض کنیم:

برند بستمی فروشی برای سئو کلمات کلیدی

فرض کنید داریوش صاحب یک مغازه بستنی فروشی میباشد و در مورد سئو و بهینه سازی سایت در موتورهای جستجو مطلبی را شنیده است و دوست دارد برای بالا بردن فروش خود, سایتی برای محصولاتش طراحی کند و آن سایت را در کلمات کلیدی که روزانه خودش هم از آن استفاده میکند در گوگل بالا بیاورد و در نهایت بتواند با رقبایش که هر روزه آنها را در اینترنت میبیند, رقابت نماید.

بنابراین داریوش در ابتدا باید این سوالات را مطرح نموده و جواب قانع کننده ای برای آنها پیدا نماید:

  • مردم عموما به دنبال چه نوع بستنی و کیک و دسر هستند؟
  • چه افرادی معمولا این کلمات را در موتورهای جستجو, جستجو میکنند؟
  • چه زمانی معمولا کاربران کلماتی مانند "بستنی" یا "کیک" یا "دسر" و غیره را جستجو میکنند؟
    • ایا آنها معمولا سالیانه این کار را انجام میدهند تا در فواصل زمانی کوتاهتر؟
  • مردم چگونه "بستنی" را جستجو میکنند؟
    • از چه کلماتی استفاده میکنند؟
    • از چه جملات سوالی استفاده میکنند؟
    • ایا جستجوی آنها ار موبایل بیشتر است یا کامپیوترهای رومیزی؟
  • چرا مردم دنبال "بستنی" هستند؟
    • آیا افرادی که سلامتی برایشان مهم است نوع خاصی از بستنی را جستجو میکنند که شکر نداشته باشد؟
  • آیا افراد به صورت محلی قرار است وب سایت منو پیدا کنند و یا به صورت بین المللی و استانی و ...؟

 مطمئنا زمانی که پاسخ این سوالات را میدهید, هم میتوانید کلمات کلیدی بهتری را انتخاب نمایید و هم در زمانی که بخواهید برای این سوالات محتوا سازی سئو هم بکنید, کار برایتان راحتتر خواهد بود.

 

آموزش یافتن بهترین کلمات کلیدی

مطمئنا شما زمانی که دارای محصولات و سرویس ها و بخش های مختلفی هستید که دوست دارید به صورت آنلاین آن را در اختیار کاربرانتان قرار دهید, برای آنها لیست بلند بالایی هم از کلمات کلیدی خواهید داشت. بنابراین در ابتدا باید به فکر این باشید که لیستی کامل از کلمات کلیدی برای سئو را مشخص نموده و سپس به فکر غربالگری و فیلتر آن باشید.

اما قبل از اینکه از ابزارهای بررسی و آنالیز کلمات کلیدی استفاده کنید که در ادامه همین مقاله به معرفی برخی از آنها خواهیم پرداخت, این سوال مطرح میشود که آیا شما در ابتدا به سراغ کلمات کلیدی خواهید رفت که تعداد جستجوی زیادی در طول ماه دارند و یا کلمات کلیدی ضعیفتر؟

برای پاسخ به این سوال مهم و حساس در سئو اجازه دهید مطلب را اینگونه اغاز کنیم.

 عموما کلمات کلیدی به 2 دسته اصلی تقسیم بندی میشوند که هر کدام کارکرد خودشان را در سئو سایت دارند. این 2 دسته عبارتند از:

  1. کلمات کلیدی کوتاه (Short-tail Keywords)
  2. کلمات کلیدی بلند (Long-tail Keywords)

 

کلمات کلیدی کوتاه (Short-tail Keyword)

به کلمات کلیدی اصلی که معمولا با نام (Primary Keywords) هم شناخته میشود گفته میشود که از 1 کلمه یا 2 کلمه تشکیل شده اند.

به عنوام مثال زمانی که شما کلمه کلیدی "pizza" را در گوگل جستجو می کنید, در حقیقت نوع جستجو و انتخاب کلمه کلیدی شما از این نوع است چرا که در این نوع جستجو شما تعیین نکرده اید که چه نوع پیتزایی مد نظرتان است. آیا "پیتزا ایتالیایی" را در نظر دارید و یا "پیتزا آمریکایی" و حتی با جزئیات بیشتر مانند "پیتزا گوشت ایتالیایی با سس مخصوص گوشت".

کلمات کلیدی کوتاه یا shorttailkeywords

بنابراین نتیجه میگیریم که جملات و کلمات هر چقدر کوتاهتر و کلی تر باشد, نتایج گسترده تری برای شما در موتورهای جستجو نشان داده می شود. در مثال قبلی زمانی که شما کلمه کلیدی "pizza" را جستجو کردید, نوع جستوی شما به صورت جستجوی اطلاعاتی بوده است. یعنی گوگل در مورد پیتزا و خواص آن و اطلاعاتی از این دست برای شما نتیجه را نشان میدهد و شاید در ابتدای نتایج, وب سایت Wikipedia را به شما نشان دهد.

همچنین به قدری این کلمه کلی است که گوگل به شما جزئیات دیگری را هم نشان میدهد. مثلا اینکه کاربرانی که کلمه کلیدی "pizza" را جستجو کرده اند, این کلمات دیگر را هم جستجو کرده اند و به دنبال این اطلاعات بوده اند.

keyword search

معمولا بر روی این نوع از کلمات کلیدی رقابت سنگینتری وجود دارد و بیشتر وب سایت ها و سئو کارها دوست دارند تا در ابتدا بر روی این کلمات کلیدی رتبه داشته باشند تا بتوانند بازدید کننده خوبی برای سایتشان دست و پا کنند.

 

کلمات کلیدی بلند (Long-tail Keywords)

در نقطه مقابل کلمات کلیدی کوتاه, میتواند کلمات کلیدی بلند وجود داشته باشد. یعنی این نوع کلمات کلیدی از به هم پیوستن چند کلمه کلیدی که معنای واحدی را بدهند تشکیل شده اند. شاید همان مثال بالا در مورد پیتزا مثال خوبی باشد. اگر شما در موتورهای جستجو از کلمه کلیدی "پیتزا گوشت ایتالیایی با سس مخصوص گوشت" استفاده کنید, طبیعتا هم به گوگل گفته اید که به دنبال چه چیزی هستید و هم دقیقا خواسته خود را که ذائقه شما هم میباشد را مشخص کرده اید. به معنای دیگر در این کلمه کلیدی شما خواسته خود را از موتور جستجو اعلام کرده اید و حالا موتور جستجو میداند که چه وب سایت ها و تصاویر و ویدئوهایی را برای شما بیاورد.

نکته ای که وجود دارد این است که بر خلاف کلمات کلیدی کوتاه, کلمات کلیدی طولانی معمولا رقابت کمتری بر روی آنها وجود دارد و تعداد جستجوی آنها در طول ماه کمتر میباشد.

 

اما حالا که متوجه شده اید در لیست کامل کلمات کلیدی شما باید چه چیزهایی قرار داشته باشد, وقت این رسیده است که غربالگری را آغاز نمایید و متوجه شوید که چه کلمات کلیدی در ابتدا برای سئو سایت شما مناسب است. این مناسب بودن یعنی این:

به یاد داشته باشید که سئو کار زمان بری میباشد مخصوصا زمانی که قصد داشته باشید که کار سئو را به صورت سئو ارگانیک انجام دهید. بنابراین نباید زیاد منتظر بمانید و زمان را از دست بدهید و کار را فرسایشی کنید. بنابراین با معرفی 2 نوع کلمه کلیدی که در بالا خدمت شما عرض شد, شما میتوانید و بهتر است در ابتدا کار خود را از کلمات کلیدی طولانی (Long-tail Keyword) آغاز نمایید که رقابت کمتری بر روی آن کلمات کلیدی وجود دارد, ولی در نهایت برای شما بازدید کننده به ارمغان خواهد آورد.

 

استراتژی در انتخاب کلمات کلیدی سئو

 شما باید کلمات کلیدی در لیست خود را دسته بندی نمایید و برای هر کدام از این کلمات کلیدی اولویت قائل شوید, به دلیل اینکه ممکن است در زمانی که شما بخواهید بر روی عبارت کلیدی مورد نطر کار نمایید, هیچ توجیهی برای آن وجود نداشته باشد و در  نهایت شما زمان و هزینه را نیز از دست داده اید.

معمولا این دسته بندی بر اساس 2 تا 3 پارامتر میتواند اتفاق بیافتد که هر کدام از آنها را به شما عزیزان معرفی خواهیم نمود.

 

1 - کلمات کلیدی بر اساس رقبای شما 

همیشه در سئو باید نگاه کاملی ر ا به رقبا و سایت آنها داشته باشید. دراستراتژی کلمات کلیدی هم قانون همین است.بهتر است در ابتدا بر روی کلمات کلیدی کار کنید که رقبای شما رتبه ای در آن کلمات ندارند و یا هنوز برنامه ای برای کار کردن بر روی آن کلمات کلیدی ندارند. البته شما میتوانید بر روی کلمات کلیدی هم کار کنید که رقبای شما بر روی آن رتبه دارند و اصلا به این معنا نخواهد بو که شما هرگز دیگر نمیتوانید جایگاه آنها را در SERP به دست آورید.

2 - کلمات کلیدی بر اساس فصل

همانطور که فصول بر روی کسب و کارها تاثیر دارد, بنابریان مطمئنا بر روی کلمات کلیدی هم تاثیر گذار خواهد بود. شما باید نسبت به کاری که در سئو که میخواهید انجام دهید, این تجزیه و تحلیل را داشته باشید. مطمئنا شما بهتر از هر فرد دیگری میتوانید این مورد را بررسی و آنالیز نمایید.

به عنوان مثال اگر شما فروشنده "دستگاه های تصفیه آب" هستید, مطمئنا میدانید که فصل تابستان اوج کار شما میتواند باشد. بنابراین برنامه خود را بر روی این فصل متمرکز نمایید و سعی کنید بر روی سئو کلمات کلیدی محصولاتی کار کنید که بیشتر در این فصل به فروش رسانده خواهد شد.

3 - کلمات کلیدی بر اساس منطقه جغرافیایی

 در نهایت دسته بندی است کلمات کلیدی میتواند بر اساس پارامتر منطقه جغرافیایی هم باشد. باز هم ممکن است شما برخی از کالاها و خدمات خود را در یک منظقه جغرافیای خاص ارائه نمایید. بنابراین باید در لیست کلمات کلیدی خود آن را در نظر بگیرید. در مثال "دستگاه تصفیه آب", اگر برنامه شما مثلا در جنوب کشور و شهر اهواز است, بنابراین میتوانید از کلمه کلیدی "دستگاه تصفیه آب در اهواز" استفاده نمایید و بر روی آن کار کنید.

 

ابزارهای تحقیق کلمات کلیدی

خوب تا اینجا کارها عالی پیش رفت. مطمئنا شما الان لیست بلند بالایی از کلمات کلیدی دارید که قرار است هر لحظه فیلتر بیشتری بر روی آن انجام شود و در نهایت به لیست نهایی برسید که قرار است با قدرت کار سئو را بر روی آن انجام دهید.

مطمئنا برای این کار ابزارهایی وجود خواهد داشت. به عنوان مثال ممکن است در همین ابتدا سوالی مطرح شود و آن سوال این است که هر یکی از این کلمات کلیدی چه تعداد جستجو در هر ماه دارند و چگونه میتوانم برای فیلتر سازی بیشتر این مورد را متوجه شوم. نگران نباشید و با ما همراه باشید!!!!

یکی از بهترین ابزارهایی که مطمئنا میتوانیم 100% به اطلاعات آن اعتماد داشته باشید, سرویس Google Keyword Planner میباشد که این سرویس بخشی از سرویس Google Ads میباشد. یعنی شما با داشتن تنها یک حساب کاربری در گوگل میتوانید به Google Ads بروید و از منویی که برای شما باز میشود, بخش Google Keyword Planner را انتخاب کنید.

حالا در این فضا میتوانید کلمه یا کلمات کلیدی خود را وارد نموده و منتظر شوید تا گوگل همه کار را برای شما انجام دهد.

ابزار Google Keyword Planner

همانطور که در تصویر بالا مشاهده مینمایید, برای ارزش گذاری هم کلمه کلیدی, گوگل پارامترهای مختلفی را برای شما در نظر گرفته است مانند:

  • کمترین تعداد بازدید در هر ماه
  • بیشترین تعداد بازدید در هر ماه
  • تعداد رقبای جدید که برای آن کلمه کلیدی وجود دارد
  • ارزش دلاری کلمه کلیدی
  • میزان رقابت پذیری آن کلمه کلیدی

حتی جالب است بدانید زمانی که همین لیست کلمات کلیدی به همراه این اطلاعات را در قالب فرمت CSV دانلود می نمایید, گوگل اطلاعات بیشتری را هم در آن فایل اکسل در اختیار شما قرار میدهد.

مطمئنا تا به اینجا ممکن است سوالاتی برایتان هنوز بدون پاسخ مانده باشد. نگران نباشید. تمامی این مطالبی که در این صفحه خدمت شما عرض شد و بسیاری از مطالب دیگر را هم اکنون میتوانید در ویدئوی آموزشی "فصل 4 سئو - جستجوی کلمات کلیدی و تهیه لیست" میتوانید در قالب سناریوها و مثال های عملی مشاهده نمایید و همین نرم افزار Google Keyword Planner به همراه ابزارهای دیگر را در آنجا به تفضیل خدمت شما عرض نموده ایم.

برای مشاهده دمو این فصل میتوانید ویدئوی زیر را مشاهده نمایید و یا بر روی لینک "فصل 4 سئو - جستجوی کلمات کلیدی و تهیه لیست" کلیک نمایید.

لیست درس ها

زمان آموزش
  • کلمات کلیدی (Keywords) چیست 23:05

    سیلابس:

    1. آشنایی ابتدایی با کلمات کلیدی و اهمیت آن در رتبه سایت
    2. بررسی انواع کلمات کلیدی و نگاه دقیق به آنها
    3. آشنایی با بررسی و آنالیز کلمات کلیدی (Keyword Research)
    4. آشنایی با تعداد جستجوهای کلمات کلیدی در ماه (Monthly Research Volume)
    5. آشنایی با (Latent Symantic Index (LSI و آنالیز آن بر روی ابزارهای آنلاین
    6. آشنایی با کلمات کلیدی اولیه و ثانویه (Primary & Secondary Keywords)
    7. آشنایی با Keyword Stuffing به عنوان یکی از کارهای سئو کلام سیاه
    8. آشنایی با سختی کلمات کلیدی (Keyword Difficulty)
    9. بررسی سختی کلمات کلیدی با ابزارهای معرفی شده
سوالات متداول ( 5 ) سوال مطرح شده
  • کلمات کلیدی (Keywords) چیست؟

    به کلمه یا کلماتی گفته میشود که عموما کاربران در موتورهای جستجو تایپ نموده تا بتوانند به وب سایت های مورد نظرشان دسترسی داشته باشند. هر چقدر این کلمه دقیقتر باشد و همراه با کلمات دیگر باشد, موتورهای جستجو دقیقتر متوجه هدف جستجو کننده میشوند و نتایج بهتری را در (SERP) نمایش میدهند

  • آیا این کلمات کلیدی برای سئو کارها اهمیت دارد؟

    بله حتما. دقیقا مانند نیاز بدن انسان به هوا. سئو کارها باید کلمات کلیدی خوب و کاربردی سایتشان را بدانند تا بتوانند بر روی آن کلمات کلیدی در نتایج اولیه موتورهای جستجو خودشان را به جستجو کنندگان نشان دهند.

  • چگونه میتوانم بر روی سئو کلمات کلیدی سایت خودم کار کنم؟

    مطمئنا پاسخ به این سوال در چند خط امکان پذیر نمیباشد. شما میتوانید همین آموزش ویدئویی را مشاهده نمایید و سپس به صورت کامل فصل 4 سئو مقدماتی تا پیشرفته را از سایت الگوها تهیه کنید تا در قالب سناریوهای مختلف بتوانیم بر روی کلمات کلیدی کوتاه و کلمات کلیدی بلند سایت خودتان کار کنید

  • آیا کار اشتباه بر روی کلمات کلیدی میتواند باعث بدتر شدن رتبه سایت در موتورهای جستجو شود؟

    بله حتما. انتخاب اشتباه و اتخاذ استراتژی بد هم میتواند باعث افت رتبه سایت شما شود و اگر هم این اتفاق نیافتد طبیعتا نتیجه خوبی را برای سایت شما نخواهد داشت. یعنی شما زمان میگذارید ولی در نهایت ارزشی نداشته و نتیجه مطلوبی را برای شما نخواهد داشت.

  • آیا در این آموزش در مورد تمامی روش های و تکنیک های انتخاب کلمات کلیدی صحبت خواهد شد؟

    خیر. همانطور که گفته شد این درس در حد آشنایی بوده و پیش نیاز فصل 4 سئو مقدماتی تا پیشرفته "انتخاب کلمات کلیدی و تهیه لیست" میباشد

من داریوش ببریان هستم. نزدیک به 17 سال در زمینه طراحی و برنامه نویسی و سئو وب سایت در حال فعالیت میباشم و 14 سال هم در زمینه آموزش دروس مختلف اشاره شده مشغول به تدری...
  • آموزش ها99
  • کتاب ها6
  • Follower82
ثبت نظر ( 4 ) نظر ثبت شده
برای ثبت نظر ابتدا وارد حساب کاربری خود شوید و یا ثبت نام نمایید...
  • 1398/11/25
    seosazan
    با این آموزش میشه کلا کلمه کلیدی کار کرد تو سئو؟
    • 1398/11/25
      پشتیبان
      مطمئنا خیر. در این آموزش در مورد بخشی از جنبه های کلمات کلیدی در سئو با شما صحبت کرده ایم. شما برای اینکه کاملا بتونید در سئو کار کلمات کلیدی خودتونو به پیش ببرید, حتما آموزش ویدئویی فصل 4 پکیج سئو رو که لینکش در همین صفحه هستش رو مشاهده نمایید
  • 1398/11/25
    نوابی
    این این آموزش مکمل هم داره که بتونم بیشتر یاد بگیرم؟
    • 1398/11/25
      پشتیبان
      بله حتما. شما میتونید برای تکمیل تر کردن اطلاعات خودتون, از آموزش فصل 4 پکیج آموزشی سئو استفاده کنید
  • 1398/11/11
    SEO for TIP
    مرسی من تونستم خیلی از مشکلاتمو حل کنم
    • 1398/11/11
      پشتیبان
      خوشحالیم که تونستید این بخش رو حل کنید. حتما از دوره های دیگر ما هم استفاده کنید
  • 1398/09/14
    علی اکبر رستمی یازینا
    آشنایی خوبی بودش. آیا آموزش پیشرفته تری هم برای یادگیری و کاربرد کلمات کلیدی دارین؟
    • 1398/09/14
      پشتیبان
      بله حتما. شما میتونید فصل 4 سئو مقدماتی تا پیشرفته رو برای همه موارد کلمات کلیدی تهیه فرمایید. برای کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره هم میتونید با شماره های گفته شده در سایت تماس حاصل نمایید