آموزش رایگان تولید محتوا

( کد: OL88 )

مدرس: داریوش ببریان
من داریوش ببریان هستم. نزدیک به 17 سال در زمینه طر...
  • آموزش ها99
  • کتاب ها6
  • Follower82

  • مدت زمان آموزش 40 دقیقه
  • حجم فایل آموزش 189 MB
  • زبان آموزش فارسی
  • تعداد درس ها 1 درس
  • سطح آموزش (مبتدی تا پیشرفته)
  • تاریخ بروزرسانی 1400 /06 /09
  • دانلود سیلابس
برای مشاهده لینک دانلود و یا خرید آموزش ابتدا باید ثبت نام نمایید و یا وارد حساب کاربری خود شوید.

چنانچه فصل 13 مجموعه آموزش سئو را به صورت رایگان دانلود نموده اید, نیازی به دانلود این درس نیست

توضیحات بیشتری از " آموزش رایگان تولید محتوا "

از آنجایی که امروزه بیشتر متخصص ها و کارشناسان سئو دریافته اند که تولید محتوا و محتوا نویسی می تواند بسیار در سئو و روند آن تاثیر گذار باشد, به نظر می رسد بسیاری از سیاست ها در سئو سایت تغییر پیدا کرده است و نحوه نوشتن محتواها برای سئو نیز حتی با روش های دیگر ترکیب شده است تا بتوانیم بهترین نتیجه را از آن بگیریم.

در طرف دیگر هم افراد عادی که صاحب سایت هستند و خودشان به عنوان کاربر عادی در حال تولید محتویات هستند هم از روش ها و استراتژی های متعددی استفاده می کنند و حتی چند روش را برای این کار با یکدیگر ترکیب می نمایند, ولی در نهایت تمامی آنها بر روی جذب بیشتر مخاطبان تمرکز دارند. حتی بر خی از آنها از کلمات کلیدی فراتر رفته اند و بیشتر محتویات را برای سیاست های دیگر خودشان ایجاد می نمایند. در این مقاله قرار است این موارد را بررسی نمایید و حتما پس از خواندن این مقاله می توانید این آموزش رایگان تولید محتویات را هم دانلود نمایید.

 

محتوا نویسی چیست؟

به روش هایی برای ایجاد نمودن محتویات گفته می شود که شما یک موتور جستجو با کلمات کلیدی مورد نظری که کاربران روزانه جستجو می نمایند را هدف قرار می دهید. حتما برای رسیدن به این هدف شما قبلا کلمات کلیدی را آنالیز کرده اید و لیست کاملی از آنها را تهیه نموده اید و حالا قرار است بر مبنای آن محتواهای خود را ایجاد نمایید.

البته ممکن است برخی از این نوشته ها در سایت بر مبنای کلمه کلیدی مورد نظر هم نباشد که البته به نوعی می تواند کار درستی باشد, ولی عموما نوشتن این محتویات میتواند بر اساس کلمات کلیدی بلند (Long-tail Keyword) و کلمات کلیدی کوتاه (Short-tail Keyword) باشد.

در نوشتن این محتویات هیچ رمز و راز و فرمول خاصی وجود ندارد و بیشتر می تواند تجربه خود شما در زمینه شغلی و حرفه ای باشد. اگر خودتان به عنوان صاحب سایت و کسب و کار این کار را انجام می دهید, بهتر زبان کاربران و مشتریان را می شناسید و اگر هم از تیم محتوا نویسی برای این کار استفاده می کنید که در نهایت می تواند تمامی کارها و نوشته ها با تایید شما در سایت نمایش داده شود.

اما در اینجا ما در ابتدا قصد داریم تا در مورد 4 قانون اولیه در زمان محتوا نویسی صحبت کنیم که عبارتند از:

  1. استفاده از کلمات کلیدی اصلی در Title صفحات : انجام این مورد بسیار ساده است. کافی است که کلمات کلیدی اصلی خود را در رابطه با آن صفحه سایت در title صفحات قرار دهید و البته آن کلمه هم باید توصیف کننده صفحه مربوطه باشد.
  2. استفاده از کلمات کلیدی اولیه و ثانویه در خود صفحات در قالب متون : تجربه در سئو نشان می دهد که اگر کلمات کلیدی خود را به صورت صحیح در متن صفحات و در بین صفحات مختلف سایت پخش نمایید, این می توانید نتیجه و اثر بسیار بالایی را داشته باشد.
  3. استفاده از کلمات کلیدی وابسته در متن صفحات : هرگز یک مقاله و یا یک صفحه را برای یک کلمه کلیدی ایجاد نکنید و بر 100% بر روی تمرکز نکنید و انتظار داشته باشید که بر روی رنج گسترده ای از کلمات کلیدی وابسته آن نیز رتبه بگیرید. گوگل به ارتباط بین کلمات و صفحات بسیار علاقه دارد و این کار می تواند به موتور جستجوی گوگل کمک نماید که بین محتویات در سایت شما رابطه ای خوبی را ایجاد نماید.
  4. بررسی و آنالیز دقیق سئو داخلی (on-page SEO) سایت های رقیب خود : این می تواند بهترین راهی باشد که متوجه شوید که برای گوگل چه بخش هایی اهمیت دارد و از اولویت زیادی برخوردار است. به Header آن سایت ها دقت کنید و میزان و تعداد کلمات آنها را بشمارید و ببینید که در چه جاهایی از Bold و Italic استفاده نموده اند. تصاویر آنها و همچنین Alt تصاویر را بررسی کنید. به یاد داشته باشید که شاید کمی تغییرات می تواند سئو سایت شما را منفجر نماید.

بنابراین تا به اینجا متوجه شدیم که کلیدی اصلی در تولید محتوای حرفه ای این است که شما کاربران و خواسته های آنها را بشناسید و همچنین رفتار و واکنش موتورهای جستجو را هم متوجه شوید و بتوانید یک تعادل خوبی را بین آنها ایجاد نمایید

علاوه بر 4 قانون اولیه و کلی که در بالا به آنها اشاره نمودیم, حالا قصد داریم تا چند موردی را که در زمان تولید محتویات به عنوان قواعد تولید محتوا باید در نظر بگیرید را هم اضافه نمایید تا بهترین نتیجه را بگیرید.

 

1 - کاربران و مشتریان دقیق و درست خود را شناسایی کنید

اگر شما بتوانید این افراد را در سایت خود شناسایی نمایید و بر اساس خواسته آنها کار تولید محتویات را انجام دهید, می تواند در رشد سایت و سئو آن به شما کمک نماید. شما می توانید از اینجا کار خود را آغاز نمایید:

A) آنهایی که قبلا خریدی را از شما انجام داده اند

B) صفحاتی که بیشتر کاربران از آن استقبال کرده اند 

البته در این زمینه باید در بروزرسانی محتویات قبلی هم گام بردارید چرا که ممکن است در اثر مرور زمان آن محتویات قدیمی و یا حتی غلط شده باشند. بنابراین یک برنامه زمان بندی شده هم برای این کار در نظر بگیرید. دقیقا در این آموزش ویدئویی رایگان در مورد این بخش با شما به تفضیل صحبت نموده ایم و مثال هایی هم برای شما زده ایم.

 

2 - بررسی دلایلی که چرا شما برای آن در حال تولید محتویات هستید

 مطمئنا زمانی که برای سئو سایت و گرفتن ورودی های بیشتر توسط موتورهای جستجو در حال برنامه ریزی هستید, اولین نکته ای که به ذهن شما می آید ایجاد نمودن محتویات حرفه ای است که بتوانید نظر موتورهای جستجو را به سمت سایت خود جلب نمایید. خوب این دقیقا اولین کاری است که افراد مختلف برای آن تولید محتوا می کنند. حتی برخی از سایت ها که تعداد آنها می تواند زیاد باشد, از تیم های تولید محتویات برای این کار استفاده می کنند که هم میتواند مزیت خودش را داشته باشد و هم عیب خودش را.

 

3 - ایجاد نمودن محتویات دقیقا بستگی به آنالیز و بررسی های شما دارد

زمانی که شما متوجه شدید که کاربران در سایت به چه اطلاعاتی نیاز دارند, زمان آن فرا رسیده است تا شروع به کار نمایید. شما تنها نیاز ندارید تا فقط حدس بزنید که آنها چه اطلاعاتی را نیاز دارند بلکه نیاز است تا دقیقا همه آن اطلاعات  حتی کلمات کلیدی که برای این کار نیاز دارید را هم بررسی کرده باشید.

در اینجا است که جستجوی کلمات کلیدی و تهیه لیست و فیلتر کردن آن لیست می تواند نقطه شروع شما باشد. البته این کار را هم می توانید زمانی که سایت در حال طراحی و برنامه نویسی باشد هم انجام دهید تا در نهایت بتوانید بر روی این پروسه مهم زمان و تمرکز خوبی را بگذارید.

این 3 نکته را مد نظر داشته باشید:

  • به خودتان ثابت کنید که کاربران در موتورهای جستجو برای رسیدن به اهدافشان این کلمات کلیدی را جستجو می نمایند
  • بررسی و آنالیز کامل از سایت های رقیب خود داشته باشید
  • تعیین کنید که هر یک از این کلمات کلیدی به طور متوسط در هر ماه چقدر جستجو می شوند

برای اینکه مطمئن شوید که در زمان ایجاد نمودن محتویات, زمان خود را از دست نمی دهید و بیهوده و بی هدف این کار را انجام نمی دهید, حتما بررسی و تحقیق و جستجو را فراموش نکنید.

 

4 - برای پروسه تولید محتویات حتما طرح و برنامه داشته باشید

برنامه ریزی برای تولید محتویات در ابتدا به این بستگی دارد که شما چقدر قرار است کار تولید محتویات را انجام دهید. آیا قرار است به صورت روزانه و یا هفتگی محتویات در سایت شما قرار بگیرد و یا بروزرسانی شود. بنابراین به خاطر داشته باشید که در همه حالات شما باید طرح و برنامه ای برای این کار داشته باشید.

به عنوان مثال بر روی کلمات کلیدی که جدیدا تولید شده است تمرکز کنید و ماهیانه این کلمات کلیدی را بررسی کنید و یا اینکه بر اساس نیازهای جدید کاربران بتوانید محتواهای جدیدی را برای آنها ایجاد نمایید. 

 

5 - به سئو داخلی صفحات (on-page SEO) بسیار دقت کنید

بعد از اینکه محتویات خود را ایجاد نمودید و آنها را بهینه سازی کردید, زمان آن رسیده است که به سئو داخلی صفحات خود نیز دقت کنید و بروزرسانی هایی را در این بخش در نظر بگیرید. برای این کار می توانید آموزش سئو داخلی را در سایت الگوها مشاهده نمایید تا کاملا با این بخش آشنا شده و بتوانید نکات تکنیکی و فنی را در این زمینه انجام دهید.

اگر شما قبلا بر روی سئو داخلی سایت کار کرده باشید, خوب این بخش چندان زمان زیادی را از شما نخواهد گرفت و شما می توانید بلافاصله محتویات جدید را در سایت قرار دهید. البته برای بررسی و بهینه سازی سئو داخلی سایت و صفحات هم می توانید از ابزارهایی مانند Ahrefs هم استفاده نمایید که اطلاعات خوبی را در این زمینه در اختیار شما قرار می دهند

 

6 - محتویات خود را آزمایش نمایید

شاید بخشی که بتوانید نتیجه بگیرید که ایا محتویات ایجاد شده برای شما نتیجه و اثری داشته است, همین بخش می باشد. شما باید بازخورد محتویات ایجاد شده را بررسی کنید. اگر همه چیز خوب است که می توانید تنها با یک بروزرسانی ساده آنها را بهتر نمایید ولی اگر این محتویات اصلا دیده نمی شود, باید در سیاست های خود در رابطه آن محتویات تجدید نظر نمایید و در برخی از موارد باید یک محتویات جدیدی را ایجاد نمایید.

برای این کار می توانید از ابزارهایی که خود گوگل در اختیار شما قرار داده است استفاده نمایید مانند:

  • ابزار گوگل سرچ کنسول : توسط این ابزار می توانید متوجه شوید که چه صفحاتی دارای مشکلات Index شدن و Crawl شدن هستند تا بتوانید آنها را بهتر نمایید. همچنین می توانید در مورد Schema Markup صفحات هم اطالاعات خوبی را استخراج نمایید.
  • ابزار گوگل آنالیتیکس : در این ابزار رایگان گوگل می توانید آمار تمامی صفحات به همراه اطلاعات بسیار زیادی را مشاهده نمایید و متوجه شوید که چرا برخی از صفحات دارای بازدید کننده خوب و برخی دیگر بازدید کننده جالبی ندارند و پس از مشخص نموده موارد و مشکلات, در صدد رفع مشکل برآیید.

 

آموزش محتواسازی برای سئو

بنابراین در این مقاله متوجه شدید که جمله "محتویات پادشاه است - Content is KING" کاملا درست است و شما باید دانش و معلومات خود را در این زمینه افزایش دهید. چنانچه تمایل داشته باشید که به غیر از این آموزش رایگان, از پکیج آموزش سئو رایگان که چندین ساعت محتواهای آموزشی رایگان را در اختیار شما قرار می دهد استفاده نمایید میتوانید بر روی لینک مربوطه کلیک کنید.

لیست درس ها

زمان آموزش
  • بررسی محتوای سایت جهت سئو 39:42
    1. بررسی روش های مختلف ایجاد و ویرایش محتویات در سایت
    2. بررسی تاریخچه جمله Content is KING
    3. بررسی سناریویی جهت بررسی و ویرایش محتویات سایت
    4. بررسی 4 مورد مهم در ایجاد نمودن محتویات
    5. بررسی هدف ایجاد نمودن محتویات در سایت
    6. بررسی نقش ایجاد نمودن محتویات در ROI
    7. نقش مخرب کپی کردن محتویات از سایت های دیگر
    8. نقش قدیمی بودن محتویات در سئو سایت
    9. میزان مدت زمان بررسی و بروز رسانی محتویات قدیمی
    10. نقش عوض شدن نام تصاویر در سئو و بروز رسانی محتویات
    11. نقش قرار دادن تاریخ بر روی محتویات و اتصال اون به Schema Markup
    12. نقش مخرب دادن اطلاعات غلط در محتواسازی
    13. نقش بررسی محتویات قبلی و استخراج موارد مورد نیاز در سایت برای محتوا سازی
    14. معرفی چند فاکتور در محتوا سازی بهتر
    15. معرفی روش هایی جهت بررسی محتواهای قبلی
    16. معرفی ابزارهایی جهت بررسی محتواها در سایت
    17. روش درست کپی کردن URL
    18. روش های ایجاد نمودن ستون ها در ابزار اکسل جهت استخراج آمار
    19. ایجاد نمودن ستون URL جهت بررسی محتوا
    20. ایجاد نمودن ستون ناشر جهت بررسی محتواهای قدیمی
    21. ایجاد نمودن ستون تیم انتشار دهنده محتویات
    22. ایجاد نمودن مدت زمان ایجاد شدن محتویات
    23. ایجاد نمودن ستون عنوان محتویات
    24. ایجاد نمودن ستون تاریخ ایجاد نمودن محتویات
    25. ایجاد نمودن ستون تاریخ بروز رسانی محتویات
    26. ایجاد نمودن ستون نوع محتویات
    27. ایجاد نمودن ستون هدف ایجاد کردن محتویات
    28. ایجاد نمودن ستون تعداد کلمات تشکیل دهنده محتویات
    29. ایجاد نمودن ستون نظرات و کامنت ها برای محتویات
    30. ایجاد نمودن ستون به اشتراک گذاری محتویات
    31. بررسی 9 مورد استفاده هایی که میتوانید از لیست محتویات سایت داشته باشیم
    32. رابطه محتویات ایجاد شده با ترافیک ارگانیک (Organic Search)
    33. نقش و رابطه Bounce Rate با ایجاد و بروز رسانی محتویات
    34. بررسی Bounce Rate یک سایت و ارتباط اون با محتوا
    35. بررسی ابزار گوگل سرچ کنسول برای ایجاد نمودن بهتر محتواها
    36. بروزرسانی بک لینک ها و ارتباط آن با محتویات
    37. نقش محتویات و بروزرسانی آنها در ایجاد بازدیدکنندگان منحصر به فرد
    38. میزان ارتباط محتویات ایجاد شده با تعداد صفحات بازدید شده توسط کاربران
    39. ارتباط و میزان در صد کاربران جدید به کاربرانی که به سایت باز میگردند در تولید و بروزرسانی محتوا
    40. ارتباط ترافیک سایت با محتویات آن
سوالات متداول ( 10 ) سوال مطرح شده
  • تولید محتوا چه تاثیری در سئو دارد؟

    می توانیم بگوییم گل سر سبد سئو است البته اگر به صورت درست انجام شود. شما برای کاربرانتان در سایت (نه موتورهای جستجو) مطالب منحصر به فردی را ایجاد می کنید و آنها با دیدن اطلاعات به سایت شما وفادار می مانند و در نتیجه می تواند روی سئو سایت شما تاثیر گذار باشد.

  • چرا محتوا برای گوگل اهمیت دارد؟

    به دلیل اینکه بیشتر سایت شما می شناسد و فعالیت های سایت شما را رصد می کند. بیشتر به سایت شما سر میزند و شما میتوانید با ایجاد کردن محتویات جدید دائما Crawler گوگل را در سایت خود نگه دارید.

  • روش درست محتوا سازی چیست؟

    سعی کنید محتوای جدید و دست اول ایجاد نمایید. این محتواها را به یکدیگر  به واسطه لینک های داخلی ارتباط دهید و منتظر باشید تا کاربران بتوانند شما و محتواهای جدیدتان را پیدا نمایند.

  • آیا منتشر نمودن محتواها در شبکه های اجتماعی تاثیری در سئو دارد؟

    گوگل به صورت مستقیم نگفته است که شبکه های اجتماعی می تواند در سئو تاثیر گذار باشد ولی شما تا جایی که امکان دارد محتواهای خود را در شبکه های اجتماعی خودتان منتشر نمایید و اجازه دهید افراد بیشتر با شما آشنا شوند.

  • آیا میتوان برای محتواها در سایت از Schema Markup استفاده نمود؟

    به نظر ما بهتر است حتما استفاده نمایید. شما توسط Schema Markup دقیقا به گوگل و دیگر موتورهای جستجو می توانید نوع و گروه محتویات خود را بگویید تا آنها بهتر در صفحه نتایج خودشان (SERP) این محتویات را نمایش دهند. 

  • احتمال انجام چه کارهایی غلطی در محتوا سازی وجود دارد؟

    کپی کردن محتویات یکی از خطرناک ترین کارها است. سعی کنید این کار را حتی برای یک پاراگراف هم انجام ندهید. البته باید حواستان هم به Keyword Stuffing باشد که دائما و بیهوده کلمات کلیدی را در محتویات تکرار نکنید.

  • معمولا هر چند مدت یکبار باید محتوا سازی را انجام داد؟

    کاملا بستگی به کاربران و نیاز آنها و رقابتی که در کسب و کار شما وجود دارد, دارد. شما باید محتویات را آماده کنید و حتی برای هفته های بعد هم در صورت نیاز محتویات خود را داشته باشید و هر روز کار قرار دادن و بروزرسانی محتویات جدید را در سایت داشته باشید. سعی کنید در یک ساعت و زمان مشخص این کار را انجام دهید تا کاربران برای دیدن آن برنامه ریزی نمایند.

  • چگونه می توان میزان بازدید محتویات جدید را زیاد کرد؟

    شما میتوانید با ارسال ایمیل و SMS به کاربرانی که در سایت ثبت نام کرده اند این کار را انجام دهید یا حتی در پنل کاربریشان هم Notification برایشان ارسال نمایید.

  • لینک دهی بین محتویات باید چگونه باشد؟

    فرمول خاصی ندارد. شما باید متوجه شوید که کاربر در زمان خواندن متن ها در کجا نیاز دارد تا اطلاعات جدیدی به او داده شود و با همین فرمول می توانید لینک های داخلی خود را انجام دهید. حتما در صورت ایجاد نمودن محتویات جدید, محتویات و لینک های داخلی آنها را نیز ویرایش نمایید.

  • محتویات تکراری چیست؟

    یکی از اتفاقات خطرناک در سایت میباشد مخصوصا در سایت هایی که محتویات زیادی دارند. شما باید نسبت به کپی شدن محتویات حتی غیر عمدی توسط خودتان حواستان باشد. برای حل این مشکل می توانید از Canonicalization استفاده نمایید.

من داریوش ببریان هستم. نزدیک به 17 سال در زمینه طراحی و برنامه نویسی و سئو وب سایت در حال فعالیت میباشم و 14 سال هم در زمینه آموزش دروس مختلف اشاره شده مشغول به تدری...
  • آموزش ها99
  • کتاب ها6
  • Follower82

مقالات مرتبط با آموزش "آموزش رایگان تولید محتوا"

ثبت نظر ( 1 ) نظر ثبت شده
برای ثبت نظر ابتدا وارد حساب کاربری خود شوید و یا ثبت نام نمایید...
  • 1399/03/19
    شرکت عطر یاس
    بسیار آموزش خوبی بودش. فقط چگونه می توانیم محتویات تکراری را در سایت تشخصی دهیم. لطفا جواب بدین
    • 1399/03/20
      پشتیبان
      پیدا کردن محتویات تکراری کار بسیار سختی است. ما توصیه میکنیم حتما آموزش "ابزار Ahrefs" را در سایت الگوها مشاهده نمایید و در صورت حل نشدن مشکل از طریق تیکت مورد و مشکل خود را مطرح نمایید.