فصل سوم – ساختن سایت رایگان وردپرس برای سئو

( کد: OL7 )

مدرس: داریوش ببریان
من داریوش ببریان هستم. نزدیک به 17 سال در زمینه طر...
  • آموزش ها99
  • کتاب ها6
  • Follower82

  • مدت زمان آموزش 2 ساعت و 5 دقیقه
  • حجم فایل آموزش 701.2 MB
  • زبان آموزش فارسی
  • تعداد درس ها 10 درس
  • سطح آموزش (مبتدی)
  • تاریخ بروزرسانی 1400 /12 /24
  • دانلود سیلابس
برای مشاهده لینک دانلود و یا خرید آموزش ابتدا باید ثبت نام نمایید و یا وارد حساب کاربری خود شوید.

بیش از 1000 هنرجو این آموزش را تهیه کرده اند

توضیحات بیشتری از " فصل سوم – ساختن سایت رایگان وردپرس برای سئو "

یکی از مهمترین دغدغه های افراد برای راه اندازی کسب و کارهای آنلاین, ایجاد نمودن سایتی خوب همراه با سئو مناسب میباشد تا بتوانند در مدت زمان اندکی به نتیجه ای که مد نظرشان است برسند. آیا شما هم اینگونه فکر میکنید و دوست دارید در ابتدا سایتی مناسب داشته باشید؟

بنابراین پس از خواندن کامل این مقاله که چکیده ای از بسیاری از مطالب آموزش ویدئویی ساختن سایت و سئو آن میباشد, حتما ویدئوی آموزشی این فصل را تهیه نموده تا به صورت عملی و در قالب سناریو, بتوانید این مراحل را به خوبی پشت سر بگذارید.

 در ابتدا باید بدانیم که مراحل طراحی و ساخت سایت چیست و چطور میتوانیم این مراحل را به خوبی و گام به گام پشت سر بگذاریم.

در ابتدا چک لیستی از کارهایی که باید انجام دهیم را خدمتتان عرض میکنیم:

  1. پیدا نمودن نام مناسب برای سایت (Domain) و ثبت آن
  2. انتخاب یک پلن مناسب هاستینگ برای وب سایت
  3. انتخاب نوع وب سایتی که میتواند برای شما مناسب باشد
  4. نصب وردپرس بر روی هاستینگ
  5. نصب پوسته (Theme) بر روی وردپرس مطابق با نیازها
  6. ایجاد نمودن صفحات در وردپرس
  7. شخصی سازی وردپرس با استفاده از پلاگین ها و Addonها

ما سعی میکنیم علاوه بر اینکه در این آموزش ویدئویی که در مورد تک تک این آیتم ها با شما صحبت کرده ایم, در این مقاله هم بتوانیم اطلاعاتی را در اختیار شما عزیزان قرار دهیم.

 

چه نوع سایتی نیاز هست که من طراحی کنم؟

برای پاسخ به این سوال میتوانیم فاکتورهای مختلفی را در نظر بگیریم. کاملا بستگی به اهداف کوتاه مدت و دراز مدت شما دارد و نوع سرویس و خدماتی که میخواهید در اختیار بازدید کنندگان خود قرار دهید. در این جا شما میتوانید مشخص کنید که چه نوع وب سایت را باید داشته باشید و آن را طراحی کنید که این موارد شامل:

  • طراحی سایت وردپرس: در این نوع از وب سایت ها شما میتوانید در حداقل زمان سایت مد نظر خود را با قالبی از پیش طراحی شده داشته باشید. برای ارتقاء سایت هم میتوانید از پلاگین های مختلفی استفاده نمایید که میتواند قابلیت های بیشتری  را برای شما به همراه داشته باشد. معمولا ساخت سایت وردپرسی ارزان تر از انواع دیگر میباشد و بروزرسانی و ارتقاء آن هم در آینده بسیار ساده تر خواهد بود
  • طراحی سایت اختصاصی : در این روش شما باید تیمی را برای طراحی سایت اختصاصی خود در نظر بگیرید. تیمی برای طراحی و کارهای گرافیکی و برنامه نویسی سایت که میتواند هم هزینه های شما را افزایش دهد و هم زمان بیشتری را برای ساختن سایت برایتان به همراه داشته باشد. البته برای اینکه هر آنچه که مد نظر داشته باشید و آن را در سایت اختصاصی پیاده سازی نمایید, دست شما بسیار باز است.

 

هزینه ساخت سایت وردپرس چقدر است؟

هزینه ها میتواند بر مبنای نیازهای شما و سرویس ها و قابلیت هایی که دوست دارید در سایت داشته باشید مشخص میشود. اگر در ابتدا بخواهید تنها در حد یک قالب آماده سایت را راه اندازی نمایید و پیکربندی های وردپرس معمولی بر روی آن داشته باشید, عموماهزینه ها بین 1 میلیون تومان تا 5 یا 6 میلیون تومان میتواند متغیر باشد. ولی اگر بخواهید کارهای اختصاصی تر بر روی سایت وردپرس انجام دهید و پیکربندی های خاص و حتی برنامه نویسی اختصاصی بر روی سایت وردپرس داشته باشید, قیمت میتواند بیشتر هم باشد.

شرکت های مختلفی برای طراحی سایت وردپرس امروزه وجود دارند که یکی از معتبرترین شرکت های طراحی سایت در ایران به نام "اطلس وب" هم اکنون سرویس های مختلفی را چه برای طراحی سایت اختصاصی و چه برای طراحی سایت وردپرس در اختیار شما قرار میدهند.

 

ساخت سایت رایگان چیست؟

البته برای تمامی کارها و حرفه ها ممکن است شما برای اینکه با آن بخش در ابتدا آشنا شوید, بخشی را به صورت رایگان در اختیار شما قرار دهند که ساخت سایت رایگان هم مستثنی از این قاعده نمیباشد. شما میتوانید حتی در ابتدا ساخت سایت رایگان خود را راه اندازی نمایید. بیشتر برای ایجاد نمودن سایت کاملا رایگان, Wordpress میتواند به خوبی به شما کمک نماید.

در این ویدئوی آموزشی اتفاقا هم در زمینه گرفتن "دامنه رایگان" و هم در زمینه گرفتن "هاست رایگان" به تفضیل با شما صحبت نموده ایم و حتی این کار را هم برای شما انجام داده ایم. البته که سایت رایگان وردپرس را هم برای شما راه اندازی نموده ایم تا در ابتدا شما خیلی هزینه ای برای ساخت سایت خود نداشته باشید.

برای ساخت سایت کاملا رایگان, کافی است که پوسته یا Theme وردپرسی را که رایگان هم برای دانلود قرار داده اند را دانلود کنید و آن را بر روی وردپرس نصب کنید. حتما برای این کار, ویدئوی آموزشی همین صفحه را مشاهده نمایید.

 

چک لیست ساخت سایت رایگان

همانطور که در ابتدای همین مقاله خدمت شما عرض شد, شما چه برای ساخت سایت رایگان و چه برای ساخت سایت غیر رایگان, باید چک لیستی را در ابتدا برای انجام داشته باشید که موارد می تواند از انتخاب و ثبت دامنه و هاست تا نصب وردپرس و موارد دیگر باشد.

حالا قصد داریم در این بخش هر یکی از این موارد را مخصوصا برای ساخت سایت کاملا رایگان برای شما توضیح دهیم. چرا ساخت سایت رایگان؟ به دلیل اینکه در ابتدا شاید بسیاری از افرادی و هنرجویانی که بخواهند کار سئو را انجام دهند و یا سایتی را برای کسب و کار خود راه اندازی نماید, هزینه چندانی نکنند و بسیاری از کارها را به صورت آزمون و خطا به پیش ببرند. بنابراین تمامی مفاد درسی این فصل و این صفحه را بر اساس ساخت سایت رایگان ترتیب بندی کرده ایم.

 

 1 - انتخاب نام و ثبت دامنه

ثبت دامنه برای ساخت سایت رایگان وردپرس

یکی از مهمترین اقداماتی که در ابتدا باید برای داشنن سایت و در دسترس بودن آن انجام دهید, انتخاب یک نام مناسب برای سایت (Domain) و ثبت آن برای مدتی مشخص میباشد. البته باز هم در این بخش میتوانید برای اینکه مبلغی را برای دامنه هزینه نکنید, دامنه را به صورت رایگان ثبت کنید ولی ما توصیه نمیکنیم. این هم به این دلیل این است که اگر بخواهید کارهای سئو را بر روی سایت انجام دهید و یا نام سایت خود را به دیگران معرفی کنید و برای آن تبلیغ نمایید, مطمئنا صاحب آن دامنه شما نخواهید بود و ممکن است مشکلاتی در آینده برای شما ایجاد شود. بنابراین بهتر است دامنه سایت خود را به صورت 1 ساله و یا حتی بیشتر ثبت نمایید.

شما پس از انتخاب کردن نام مناسب برای سایت که مقالات متعددی هم در سایت الگوها برای شما در این زمینه نوشته شده است, باید آن نام را ثبت کنید. شرکت های متعددی هستند که این کار را میتوانند برای شما انجام دهند. حتی اگر هم بخواهید به صورت رایگان دامنه را ثبت کنید, باز هم باید از شرکتی این کار را انجام دهید. 

در ابتدا برای ثبت دامنه و برای اینکه متوجه شوید این نام آزاد است یا خیر, باید توسط همین شرکت ها WHOIS بگیرید. به عبارتی آن نام را در کادر جستجو وارد نمایید تا در همان لحظه به شما گفته شود که آیا آن نام برای سایت شما آزاد است یا قبلا توسط فرد دیگری گرفته شده است. البته شما برای انتخاب نام مورد نظر خود فرصت های دیگری هم خواهید داشت. به مثال زیر دقت کنید:

https://olgoha.com

همانطور که در مثال بالا مشاهده نمودید, نام سایت که عموما سایت با آن شناخته میشود کلمه "olgoha" میباشد و این نام توسط مشخصه ای به نام "com" معرفی شده است. به این قسمت TLD گفته میشود. بنابراین نتیجه میگیریم که اگر نامی برای سایت در یک TLD قبلا گرفته شده بود, میتوانید از TLDهای دیگر برای ثبت نام مورد نظر سایت خود استفاده نمایید.

شما میتوانید از آموزش های ویدئویی دامنه (Domain) چیست و یا آموزش ویدئویی چگونه یک دامنه خوب انتخاب نمایید استفاده نمایید تا تمامی اطلاعات و نکات لازم در این زمینه را متوجه شوید.

 یکی از سایت های معروف در زمینه ثبت دامنه های رایگان, وب سایت Freenom میباشد که قابلیت ها و سرویس های مختلفی را در زمینه ثبت دامنه و تنظیم DNS در اختیار شما قرار میدهند.

 

اما DNS چیه؟

بله زمانی که کاربری نام سایت شما را در مرورگر خود وارد نمود, حتما باید به هاست یا سروری منتقل شود که فایل های وب سایت شما بر روی آن قرار دارد که حتما در بخش بعدی در مورد هاست با شما صحبت خواهیم نمود. بخشی که وظیفه متصل کردن دامنه سایت و به هاست سایت را بر عهده دارد, DNS میباشد که از بخش تنظیماتی دامنه سایت میتوان به آن دسترسی داشته باشید.

عموما DNSها توسط آدرسی و فرمت مشخصی معرفی و شناخته میشوند. البته حالت های دیگر هم میتواند وجود داشته باشد. به مثال زیر دقت کنید:

ns1.olgoha.com

ns2.olgoha.com

اصلا کار سختی نیست به دلیل اینکه در همین آموزش ویدئویی کاملا در مورد تنظیم نمودن DNS با شما صحبت کرده ایم و کاملا یک پروژه عملی را در این بخش راه اندازی میکنیم. چرا که نیاز داریم برای آموزش سئو در فصل های بعدی, حتما سایت وردپرس را داشته باشیم.

شما برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه دامنه و معیارهای انتخاب دامنه, میتوانید مقاله ای زیر را مشاهده نمایید:

 

2 - هاست / سرور

هاستینگ

 پس از انتخاب و ثبت نام برای سایت که در بالا در مورد آن به تفضیل صحبت شد, حالا زمان آن رسیده است که هاستی خوب و مطابق با نیازهای سایت انتخاب و تهیه کنیم. در حقیت هاست یا سرور مانند کامپوتر من و شما میباشد یا این تفاوت که قدرتمندتر است و اینکه از تمامی جاهای دنیا میتوان به آن دسترسی داشته باشید. با چه گزینه ای میتوانند به آن کامپیوتر (هاست) دسترسی داشته باشید؟ معلومه با دامنه ای که ما در مرحله قبل انتخاب و ثبت کرده ایم.

بنابراین کاربر با وارد نمودن آدرسی مانند olgoha.com به هاستی که ما برای سایت خود در نظر گرفته ایم میرسد و چون بر روی آن هاست فایل های طراحی و ساخته شده سایت ما قرار دارد, بنابراین آن را نمایش میدهد.

در ابتدا باید بدانید هاست ها انواع و مدل های مختلفی دارند که بنا به نیازهای سایت شما و قابلیت ها و سرویس هایی که قصد دارید به کاربرنتان ارائه نمایید مشخص میشود. به عنوان مثال سایتی که در ابتدا راه اندازی شده است از یک نوع هاست استفاده می کند و  سایتی که دارای بازدید کننده و ترافیک بالایی است, از یک نوع هاست دیگری.

چنانچه هاست مورد نظر و خوبی برای سایت انتخاب نشود, متاسفانه عملکرد صحیح و درست سایت با مشکلات زیادی مواجه خواهد شد. جالب است بدانید یکی از فاکتورهای سئو همین سرعت سایت است و برای اینکه سرعت سایت را بالا ببریم یکی از عوامل آن انتخاب هاست درست و استاندارد میباشد.

لیست انواع و مدل های هاست ها را در زیر برایتان می گوییم:

  1. هاست اشتراکی (Shared Hosting)
  2. هاست اختصاصی مجازی (VPS)
  3. هاست های ابری (Cloud)
  4. هاست اختصاصی (Dedicated)
  5.  هاست اختصاصی (co-location)

نگران نباشید !!!!! آموزش ویدئویی بسیار کاملی برایتان آماده شده است که با مشاهده آن ویدئو خودتان می توانید به تنهایی تصمیم بگیرید که چه هاستی در این لحظه برای سایتتان مناسب است و حتی چگونه آن را تهیه کنید. شما میتوانید آموزش ویدئویی چگونه هاست خوبی را انتخاب نمایید را مشاهده نمایید.

معمولا تمامی شرکت های هاستینگ در ابتدا بنا به نیازهای مختلف, پکیج های متنوعی را در اختیار کاربرنشان قرار میدهند تا بتوانید این پکیج ها را با هم مقایسه نموده و آن را تهیه کنید. به تصویر زیر به طور مثال نگاه کنید:

پلن های هاستینگ برای ساخت سایت

برای گرفتن هاست هم نیازی نیست که شما حتما به صورت فیزیکی در آن شرکت حضور داشته باشید بلکه میتوانید با ثبت نام در سایت و دادن اطلاعات مورد نظر به آنها در زمان ثبت نام, هر پلن و پکیجی که مد نظرتان بود را تهیه کنید و تمامی اطلاعات دسترسی به آن هاستینگ هم برای شما در قالب ایمیل ارسال خواهد شد. البته به یاد داشته باشید که بهتر است و در برخی از موارد, باید دامنه یا همان نام سایت را هم برایشان بگویید تا طبق نام سایت برای شما هاستینگ را ایجاد نمایند.

عموم هاستینگها به صورت پولی و معمولا سرویس های خود را به صورت ماهیانه و یا سالیانه در اختیار کاربرانشان قرار میدهند. ولی اگر بخواهید در ابتدا هاستی رایگان داشته باشید اصلا نگران نباشید. شرکت های مختلف و در برخی از موارد معتبری هم وجود دارند که تا حدی این سرویس ها را به صورت رایگان در اختیار شما قرار میدهند. یکی از این شرکت ها به نام https://000webhost.com میباشد که سروبس های خوبی را به صورت رایگان در اختیار کاربران قرار میدهد.

اما به یاد داشته باشید که هاست های رایگان ممکن است در آینده و زمانی که کار سایت برای شما جدی  تر شد, مشکلاتی را برایتان به همراه داشته باشد.

 به عنوان مثال چون هاست رایگان است و شما هم برای آن پولی را پرداخت نکرده اید, در سایت شما و یا پنل مدیریتی شما تبلیغاتی را بر اساس سلیقه خودشان نشان دهند که این میتواند به وجه سایت شما آسیبی را وارد نماید و یا در مثالی دیگر ممکن است در زمان های مختلف سیاست های ارائه هاست رایگان آنها تغییر پیدا نماید و این سیاست ها بر روی سایت و سرعت سایت و سئو سایت شما نیز تاثیر گذار باشد.

بنابراین به یاد داشته باشید که دامنه رایگان و هاست رایگان و ساخت سایت رایگان را تنها برای تست و آزمایش های خود در نظر بگیرید و حتما در زمان های جدی تر نسبت به ثبت رسمی و به نام خودتان اقدام نمایید.

 

3 - انتخاب نوع وب سایت

خوب قبلا در این مورد کمی با شما صحبت شد که باید نوع سایت خود را انتخاب نمایید و نسبت به نیازهایتان کار ساخت سایت را انجام دهید.

امروزه عموما افرادی که قصد راه اندازی کسب و کار آنلاین و ساخت وب سایتی را در ذهن دارند, اولین گزینه آنها, طراحی سایت وردپرس میباشد. بنابراین اجازه دهید کمی بیشتر در مورد وردپرس با شما صحبت کنیم.

 

وردپرس چیست؟

وردپرس چیست

وردپرس (Wordpress) به عنوان یک سیستم مدیریت محتوا یا همان Content Management System یا کوتاهتر به نام CMS شناخته میشود. CMS به ابزارهای عموما آنلاینی گفته میشود که بسیاری از کارها و سرویس ها و خدمات و طراحی ها قبلا در آن انجام شده است و دیگر فردی که قرار است سایتی را داشته باشد نیاز نباشد تا از ابتدا تمامی این کارها را انجام دهد (طراحی سایت اختصاصی) و تنها با کلیک بر روی چند دکمه و یا انجام مراحلی (Wizard), بتواند سایت وردپرس خود را حتی به صورت رایگان بسازد.

 

چرا عموما افراد در ابتدا سیستم مدیریت محتوای وردپرس را برای ساخت سایت وردپرسی خود انتخاب می نمایند؟

دلایلی مختلفی دارد ولی یکی از مهمترین دلایل آن این است که در ابتدا برای سایت های وردپرسی, پوسته ها و Themeهای زیادی چه به صورت رایگان و چه به صورت پولی وجود دارد و خیلی راحت می توانند پیش نمایش آن تم را در سایت مربوطه مشاهده نموده و در همان لحظه متوجه شوند که سایت دارای چه قابلیت هایی میباشد. در نهایت در صورت رضایت داشتن میتوانند آن را دانلود نموده و بر روی سیستم وردپرس خود آن را نصب نمایند تنها با چند کلیک ساده.

اما یکی دیگر از دلایلی که بسیاری از افراد دوست دارند تا برای ساخت سایت خود از وردپرس استفاده نمایند, راحتی در مدیریت و شخصی سازی (Customize) کردن آن میباشد بطوریکه توسط بخشی به نام Pluginها و یا Addonها میتوانید قابلیت های جدیدی را به سایت وردپرس خود اضافه نمایید.

به عنوان مثال فرض کنید که قصد ایجاد نمودن فرمی جهت انجام کار خاصی در سایت را دارید و یا میخواهید در سایت به جهت انجام کار سئو, از 301 Redirect و یا Canonicalization استفاده نمایید. بنابراین دیگر نیاز نیست برای این کار برنامه نویس استخدام کنید و یا دنبال برنامه نویس قبلی خود باشید. تنها کافی است پلاگین مورد نظر که این کار را به خوبی انجام میدهد را پیدا نموده و آن را با چند کلیک ساده نصب نموده و در نهایت توسط تنظیماتی که به بخش مدیریتی سایت وردپرس شما اضافه شده است, این کار را انجام دهید.

بنابراین مدیریت این بخش از سایت در لحظه هم میتواند یکی از مهمترین مزایای داشتن و ساختن سایت های وردپرسی باشد.

به یاد داشته باشید که برای تمامی سایت ها با هر قابلیتی که به صورت اختصاصی مد نظرتان باشد نمیتوانید از وردپرس استفاده نمایید. بلکه در این زمان ها که شما وب سایتی کاملا اختصاصی را مد نظر قرار دارید و قرار است سرویسی بسیار خاص را در سایت به کاربران ارائه نمایید, آن وقت شما باید به سمت طراحی سایت اختصاصی بروید که هم زمان بیشتری برای آن نیاز است و هم هزینه بالاتری برای آن باید در نظر بگیرید.

 مزایای ایجاد سایت وردپرسی

البته راه اندازی سریع سایت هم میتواند یکی از مهمترین دلایلی باشد که بسیاری از افراد شاید وردپرس را به عنوان اولین انتخاب برای خود دارند. راه اندازی یک سایت وردپرس فروشگاهی که شاید قابلیت های زیادی در سایت برای فروش محصولات نیاز باشد با کمی اختصاصی سازی, شاید 2 تا 3 روز به طول بیانجامد و در نقطه مقابل اگر شما از روش های اختصاصی برای این کار استفاده نمایید, مطمئنا چندین ماه درگیر طراحی سایت و برنامه نویسی آن خواهید بود.

به یاد داشته باشید که راه اندازی و ساخت سایت با وردپرس در ابتدا میتواند ریسک و هزینه های مالی را برای شما کاهش دهد. به دلیل اینکه بسیار ارزان و به نوعی رایگان شما میتوانید سایتی را راه اندازی نموده و آزمون و خطالهای خود را بر روی سایت وردپرسی پیاده سازی نمایید و زمانی که کاملا نیازهای اصلی خود را متوجه شدید و یا کمبودهای سایت وردپرسی خود را متوجه شدید, در نهایت میتوانید یک سایت وردپرسی بهتر و یا اصلا سایت کاملا اختصاصی خود را طراحی و برنامه نویسی نمایید.

موتورهای جستجو مخصوصا گوگل با سایت های وردپرسی خوب هستند و مشکلی ندارند. البته باید سایت وردپرسی خود را خیلی خوب برای سئو آماده و پیکربندی نمایید. پلاگین های متعددی برای کارهای سئو سایت های وردپرسی وجود دارد که مهمترین آنها Yoast SEO میباشد که اتفاقا در این ویدئوی آموزشی کاملا در مورد این پلاگین با شما صحبت نموده ایم.

حتی برای اینکه کاملا با سئو سایت های وردپرسی آشنا شوید, توصیه میکنیم آموزش ویدئویی و البته رایگان سئو سایت های وردپرسی را دانلود نموده و آن را مشاهده نمایید.

برای کسب اطلاعات بیشتر برای سئو سایت های وردپرسی همچنین میتوانید مقاله چک لیست سئو را مطالعه نمایید.

 

4 - نصب وردپرس بر روی هاست

 این مرحله که در نهایت شروع مرحله ساختن سایت وردپرسی میباشد را میتواند به چندین روش انجام داد که عبارتند از:

  1. دانلود فایل های اصلی وردپرس از سایت سازنده آن به نام wordpress.org و آپلود آن بر روی هاست و شروع مراحل نصب
  2. استفاده از قابلیت های هاست برای نصب وردپرس به صورت اتوماتیک

اجازه دهید در مورد روش دوم که بسیار آسان است و انجام آن برای بسیاری از افراد حتی آنهایی که دانش طراحی و برنامه نویسی و زبان HTML5 را ندارند میسر می باشد صحبت کنیم. 

در این روش بنا به نوع هاستینگی که شما استفاده میکنید چه هاست های ایرانی و چه هاست های غیر ایرانی, در پنل مدیریتی هاست میتوانید گزینه و یا دکمه Install Wordpress را مشاهده نمایید. بنابراین کار بسیار راحت شد. به تصویر زیر نگاه کنید:

نصب وردپرس بر روی هاست

پس از کلیک کردن بر روی این گزینه وارد مراحل نصب (Installation Wizard) خواهید شد که معمولا مراحل متفاوتی میتواند داشته باشد. ولی مطمئنا اولین مرحله انتخاب دامنه و آدرس سایت میباشد, چرا که وردپرس باید برای دامنه شما ثبت شود. به تصویر زیر نگاه کنید

انتخاب دامنه برای نصب وردپرس بر روی هاست

معمولا زمانی که هاستی را برای سایت خود تهیه میکنید در همان ابتدا و در زمان گرفتن هاست, از شما دامنه سایت پرسیده خواهد شد و زمانی هم که به این مرحله می رسید مطمئنا نام دامنه سایت خود را در اینجا خواهید دید. بنابراین این مرحله را تنها با مشاهده و بررسی اطلاعات میتوانید به پیش بیرید.

در مراحله بعد شما میتوانید برای ورود به پنل مدیریت سایت وردپرس خود, Password انتخاب نمایید و حتی Username را هم تغییر دهید. به یاد داشته باشید که به صورت پیشفرش نام کاربری "admin" میباشد که توصیه میشود آن را در همین مرحله تغییر دهید تا سایت وردپرس شما کمتر آسیب پذیر باشد.

حالا میتوانید بر روی دکمه Install کلیک نمایید تا با اطلاعاتی که شما وارد نموده اید, مراحل نصب وردپرس آغاز شود.

نصب نهایی وردپرس بر روی هاست

 

پس از اینکه بر روی دکمه Install کلیک کردین کمی باید صبر کنید تا فایل های وردپرس مستقیما از روی هاست برای شما نصب گردد. اتفاقا این روش نصب وردپرس خیلی خوب است به دلیل اینکه شرکت ارائه دهنده هاست مطمئنا آزمایش ها و تست هایی را بر روی این فایل ها انجام داده است و شاید اصلا با مشکل نصب وردپرس مواجه نشوید. مهمتر از همه اینکه بروزرسانی های وردپرس به صورت اتوماتیک تنها با گرفتن اجازه از شما برایتان انجام خواهد شد تا سایت شما همیشه به لحاظ امنیتی در بالاترین سطح قرار داشته باشد.

آغاز نصب رایگان وردپرس

در نهایت با نصب موفقیت آمیز وردپرس بر روی هاست, پیغام موفقیت آمیز بودن به شما نشان داده خواهد شد و شما میتوانید توسط آدرسی که برایتان در نظر گرفته شده است, به صفحه مدیریتی سایت وردپرس خود دسترسی داشته باشید.

پایان نصب وردپرس بر روی هاست

بسیار عالی !!!

اما در روش نصب دستی کار ممکن است کمی فنی تر باشد به دلیل اینکه بسیاری از کارهای نصب وردپرس بر روی هاست را باید خودتان انجام دهید. ولی باز هم در نهایت به صفحه مدیریت سایت وردپرسی خود خواهید رسید و حالا دیگر میتوانید ادامه کار را داشته باشید.

  • معمولا شرکت های هاستینگ که تحت عنوان "هاست وردپرس" پکیج های هاست را در اختیار شما قرار میدهند, نصب وردپرس بر روی هاست از طریق پنل مدیریت هاست را هم در اختیار شما قرار میدهند تا در کمترین زمان و بدون مشکل کار نصب وردپرس را بر روی هاست انجام دهید.
  • به یاد داشته باشید که ممکن است در شرکت های هاستینگ مختلف مراحل نصب وردپرس متفاوت باشد و آن مراحل مانند تصاویری که در بالا به شما نشان داده شد نباشد. ولی در نهایت خارج از این چهارچوب نخواهد بود.

 

5 - نصب پوسته (Theme) بر روی وردپرس

همانطور که گفته شد نصب وردپرس یعنی همان کارهایی که در مرحله قبل انجام دادیم کاملا رایگان بوده است و به یاد داشته باشید که حتی دانلود وردپرس از سایت wordpress.org هم کاملا رایگان است. به همین دلیل است که به راحتی میتوان ساخت سایت وردپرس را به صورت رایگان انجام داد. اما در این مرحله بنا به نیازهایتان باید گام بردارید و کارها را انجام دهید که ممکن است رایگان و ممکن هم هست پولی باشد. پس همراه ما باشید !!!!

به یاد داشته باشید که در مرحله قبل زمانی که وردپرس را نصب میکنید, تنها هسته برنامه به همراه امکانات متداول و پیشفرضی که سازندگان وردپرس برای شما در نظر گرفته اند برایتان نصب خواهد شد. حتی جالب است بدانید که چند تم و ظاهر پیشفرض هم برایتان نصب میشود که اگر قصد تست و ساخت سایت رایگان را داشتید, خیلی معطل نمانید و کارتان را به پیش ببرید.

ولی مطمئنا اگر بخواهید یک سایت با ظاهری که مد نظرتان است و با رنگ بندی ها و صفحه بندی ها و .... را بنا به نیازها و سلیقه خود داشته باشید, شاید این تم های رایگان چندان کفاف کار شما را ندهند. در این مرحله شما میتوانید یا از تم های رایگان و پیشفرض خود وردپرس استفاده نمایید و یا تم مورد نظر خود را از جای دیگر دانلود نموده و بر روی وردپرس نصب کنید.

البته نکته حائز اهمیتی که در اینجا وجود دارد این است که بسیاری از هاستینگ هایی که قابلیت نصب وردپرس را برایتان فراهم کرده اند, تعداد مورد نظر تم را هم در اختیارتان قرار خواهند داد که برای جلب نظر شما سعی نموده اند در گروه بندی های مختلف و ظاهر و رنگ بندی های متنوع این تم ها را در اختیارتان قرار دهند. بنابراین الان انتخاب های شما زیاد شده است و میتوانید سایت وردپرس خود را به صورت رایگان بسازید.

اجازه بدهید برای مشخص شدن کامل این موضوع به چند تصویر زیر دقت کنیم و آنها را برایتان شرح دهیم:

تم پیشفرض وردپرس

در تصویر بالا شما مشاهده میکند زمانی که وردپرس برای شما نصب شده است این تم به صورت پیشفرش هم بر روی سایت برایتان نمایش داده میشود. یعنی شما با زدن آدرس سایت مانند mysite.com ممکن است چنین صفحه با ظاهر و تم رنگی را مشاهده نمایید.

اما در همین لحظه ممکن است شما بخواهید تم خود را عوض نمایید و تم های رایگان دیگر را بررسی کنید و آنها را آزمایش نمایید. به تصویر زیر نگاه کنید:

روش نصب تم بر روی وردپرس

در تصویر بالا شما میتوانید از بخش Appearance >> Themes و یا معادل آن در وردپرس فارسی که مسیر دقیقا همین میباشد, میتوانید تم جدیدی را به وردپرس خود معرفی و اضافه نمایید. با کلیک بر روی Add New شما میتوانید به چندین هزار تم رایگان وردپرس دسترسی داشته باشید. به تصویر زیر نگاه گنید:

انتخاب تم های رایگان در وردپرس و نصب تم رایگان در وردپرس

حتی میتوانید برای اینکه دقیقتر و سریعتر تم مورد نظر خود را پیدا کنید از قابلیت جستجوی آن استفاده نمایید.

جستجوی تم های رایگان در وردپرس برای نصب

در تصویر بالا با کلیک کردن بر روی دکمه "Install" و یا در وردپرس فارسی با کلیک کردن بر روی دکمه "نصب", حالا میتوانید حتی قبل از نصب شدن, ویرایش های لازم را بر روی تم مورد نظر خود انجام دهید. البته این ویرایش ها را هم بعدا و پس از نصب تم بر روی وردپرس میتوانید انجام دهید.

شخصی سازی تم رایگان جهت نصب نهایی در وردپرس

تمام شد!!! شما به راحتی و البته رایگان تا به اینجا توانستید کار نصب کردن تم بر روی هسته وردپرس را انجام دهید و حالا خود را باید برای مرحله بعد آماده نمایید.

البته در اینجا ممکن است سوالی به وجود بیاید و آن این است که اگر من تمی را از سایتی خریداری کردم و یا دانلود کردم و یا کلا تم مورد نظر من در این لیست وجود نداشت, چگونه باید آن را نصب کنم؟

نگران نباشید !!! به راحتی !!!!

تنها کافی است فایل های دانلود شده ای که الان در اختیار شما است و عموما به صورت zip شده هم هستند را به وردپرس معرفی نمایید تا مراحل نصب تم از روی آن فایل زیپ شده انجام شود. خیلی راحت !!!

آپلود تم رو وردپرس جهت نصب

 

6 - ایجاد نمودن صفحات در وردپرس

 حالا به مرحله ای رسیدیم که شما میتوانید برای سایت خود چه برای کاربران و چه برای اهداف سئو محتویات را ایجاد نمایید. اما به یاد داشته باشید که در وردپرس شما میتوانید به 2 صورت محتویات خود را ایجاد نمایید که عبارتند از:

  1. محتویات در قالب Page
  2. محتویات در قالب Post

محتویات در قالب Page یعنی شما میتوانید برای صفحات از پیش تعریف شده مانند About Us و Contact Us و کلا صفحاتی که میتوانید برای آنها منویی در نظر بگیرید ایجاد نمایید

محتویات در قالب Post به صفحاتی گفته میشود که ممکن است مستقیما در منو از آنها استفاده نکنید مانند یک مقاله و یا یک محصول اضافه شده در سایت

شما در وردپرس به راحتی میتوانید از منوی Pages >> Add New صفحه جدید خود را ایجاد نمایید.

ایجاد کردن صفحه جدید در وردپرس

در تصویر بالا ملاحظه میکنید که قابلیت های زیادی مانند یک Editor در اختیار شما قرار داده میشود که میتوانید تمامی محتویات خود را در Page ایجاد نمایید. میتوانید نامی برای صفحه خود در نظر بگیرید و قابلیت و دسترسی ها برای مشاهده این صفحه را در وردپرس تعیین نمایید.

تصاویر و ویدئو را هم توسط همین Editor و ویرایشگر میتوانید وارد صفحه سایت خود نمایید.

البته از منوی Posts >> Add New می توانید Postهای خود را به سایت اضافه نمایید.

ایجاد نمودن پست جدید در وردپرس

شما میتوانید قبل از اینکه پستی را ایجاد نمایید, برای آن دسته بندی هم در نظر بگیرید. به عنوان مثال قصد دارید محصولی را که از طریق Post ایجاد میکنید در گروه Mobile قرار دهید. به سمت راست تصویر بالا نگاه کنید.

بنابراین به همین صورت چه برای Page و چه برای Post میتونید کلی صفحه را ایجاد نموده و به صورت آنلاین آن را درون سایت خود مشاهده نمایید. حتی در این زمان اگر پلاگین هایی را هم مانند Yoast SEO را نصب کرده باشید, در موردی بسیار از نکات سئو مانند تعداد کاراکترها و یا متای Description و یا Featured Snippets و کلی اطلاعاتی که در زمینه سئو داخلی در اختیار شما قرار میدهد هم میتوانید اطلاعاتی را کسب نمایید.

 

7 - شخصی سازی وردپرس با استفاده از Plugin و Addon

همانطور که قبلا هم اشاره شد, یکی از دلایلی که ساخت سایت با وردپرس در صدر انتخاب های افراد قرار دارد, گسترش سایت ایجاد شده توسط وردپرس میباشد. شما به راحتی و حتی بدون داشتن دانش برنامه نویسی و طراحی میتوانید بهترین پلاگین را انتخاب و نصب نموده و از بخش تنظیماتی که در اختیار شما قرار داده شده است اقدام به مدیریت و اضافه نمودن قابلیت ها به سایت خود نمایید.

اجازه بدهید در این زمینه مثالی بزنیم:

خوب شما تا به الان با پلاگینی به نام Yoast Seo آشنا شده اید و میدانید که این پلاگین چه کارهایی را در زمینه سئو سایت های وردپرسی انجام میدهد و حتما هم بیشتر مطالب را در آموزش ویدئویی مشاهده خواهید نمود.

 به عنوان مثال میخواهیم این پلاگین را نصب کنیم و title صفحات و Postها را مدیریت نماییم.

نصب پلاگین یواست سئو بر روی وردپرس

همانطور که در شکل بالا مشاهده مینمایید در پنل مدیریتی وردپرس ابتدا از بخش Plugin بر روی گزینه Add New کلیک میکنیم و در فضایی که در سمت راست برای ما باز خواهد شد, پلاگین مورد نظر را در کادر مورد نظر جستجو میکنیم. در اینجا میتوانیم نام "Yoast SEO" را تایپ کنیم.

پس از نصب موفقیت آمیز این پلاگین و یا هر پلاگینی, به شما گفته خواهد شد که چگونه میتوانید به تنظیمات کلی و تنظیمات خاص هر پلاگین دسترسی داشته باشید.

 اما در مدیریت Title و یا مدیریت سئو داخلی Post و یا Pageهایی که وارد می کنید حالا میتوانید به واسطه پلاگین Yoast SEO مدیریت های گسترده ای را بر روی اطلاعات خود داشته باشید. به تصویر زیر نگاه کنید:

استفاده از Yoast SEO برای مدیریت سئو داخلی صفحات

شما میتوانید در تب Readability به بسیاری از بخش های خواناتر شدن متن ها دسترسی داشته باشید. اینکه فونت و سایز فنوت متن ها مناسب است و یا Slug هایی که میتوانید برای آدرس صفحات خود داشته باشید. برای آشنایی با Slug و استانداردهایی که برای آن وجود دارد, میتوانید آموزش ساختار مناسب URL برای سئو و آموزش ویدئویی 15 تکنیک برای بهتر شدن URL را مشاهده نمایید.

همانطور که در بالای تصویر و کنار تب Readability مشاهده می نمایید, تب های Site Speed Tools و تب Add Keyword وجود دارد. 

در تب Site Speed Tools شما به راحتی میتوانید به بسیاری از فاکتورها و پارامترهای بالا بردن سرعت سایت که در نهایت در سئو سایت نیز تاثیر گذار است دسترسی داشته باشید که مطمئنا با مشاهده آموزش ویدئویی تست سرعت سایت و ابزارهای مورد نیاز برای این کار, حالا دیگر به راحتی میتوانید با این بخش از پلاگین Yoast SEO ارتباط برقرار نمایید.

در تب Add Keyword هم میتوانید بر روی کلمات کلیدی سایت برای سئو کار نمایید. حتما تا به اینجا آموزش ویدئویی کلمات کلیدی بلند (long-tail Keywords) را مشاهده کرده اید و با کلمات و اصطلاحات فنی این بخش آشنایی کامل دارید.

بنابراین تا به اینجا کاملا متوجه شدید که پلاگین ها چقدر میتوانند برای بروز رسانی و گسترش قابلیت های سایت مورد استفاده قرار بگیرند.

عموما پلاگین ها رایگان هستند و شما میتوانید در ابتدا به بسیاری از قابلیت های پلاگین ها رایگان دسترسی داشته باشید. البته برخی از آنها در ادامه و برای دسترسی به قابلیت های بیشتر, در نظر گرفته اند که باید پلاگین مورد نظر خریداری و برای آن لایسنس در اختیار شما قرار بگیرد. عموما هم لایسنس ها بر اساس دامنه سایت میباشند. به این معنا که اگر شما 2 وب سایت داشته باشید, باید 2 لایسنس برای پلاگین مورد نظر خریداری نمایید.

 

بنابراین امیدواریم تا به اینجا در مورد ساخت سایت حرفه ای رایگان اطلاعات خوبی را در اختیار شما قرار داده باشیم و با مشاهده ویدئوی آموزشی این فصل, سایت و کسب و کار خود را برای سئو و بالا آمدن در موتورهای جستجو آماده نمایید. 

به یاد داشته باشید که برای اینکه بتوانید به خوبی کار سئو را چه بر روی سایت های وردپرسی و چه بر روی سایت ها اختصاصی و یا هر نوع سایت دیگر انجام دهید, باید پکیج آموزشی 90 ساعته آموزش سئو که حاصل تجربه چندین ساله تیم آموزشی الگوها میباشد را مشاهده نمایید.

 

لیست درس ها

زمان آموزش
  • درس اول : دی ان اس (DNS) چیست 13:49

    سیلابس:

    1. تعریف (Domain Name System (DNS
    2. بررسی مراحل درخواست اطلاعات کاربر از یک وب سایت و نحوه پیدا شدن وب سایت
    3. امکان دسترسی به سایت گوکل با استفاده از IP و نقش DNS در این میان
    4. بررسی نقش DNS در ارتباط دامنه سایت با هاست
    5. مفهوم (Internet Protocol (IP و انواع آن
    6. نقش دستور Ping در پیدا نمودن IP و دسترس بودن سرور
    7. مفهوم ست کردن DNS

     

    برای اینکه بتوانید دامنه ای که در شرکتی ثبت کرده اید را به هاستی که از شرکت دیگر خریداری کرده اید ارتباط دهید نیاز دارید تا مفاهیم اولیه (Domain Name System (DNS را متوجه شوید. بنابراین در این درس کوتاه همراه با شکلی کامل این موضوع فنی و تکنیکی را مورد بررسی قرار داده ایم.

    اگر جز آن دسته از افرادی هستید که اعتقاد دارید حتی دانستن دی ان اس و مفاهیم آن نمیتواند به سئو سایت کمکی نماید توصیه میکنیم حتما این درس و کلا درس های همین فصل را ملاحظه فرمایید تا به جواب سوال خود برسید

  • درس دوم : ثبت دامنه مجانی 17:21

    سیلابس:

    1. مزیت ها و معایب ثبت دامنه به صورت رایگان
    2. معرفی سایت معتبر جهت ثبت دامنه به صورت رایگان
    3. تفاوت های ثبت دامنه به صورت رایگان با غیر رایگان
    4. مراحل ثبت دامنه به صورت عملی
    5. نحوه ست کردن DNS بر روی دامنه
    6. بررسی ست شدن DNS و میزان تغییرات آن در دنیا
    7. معرفی ابزار آنلاین جهت بررسی DNS دامنه و وضعیت فعال شدن آن
    8. معرفی سایت معتبر ایرانی جهت ثبت دامنه های .ir

     

  • درس سوم : ثبت هاست مجانی 11:48

    سیلابس:

    1. مزایا و معایب هاست های رایگان
    2. معرفی سایت معتبر جهت ثبت هاست به صورت رایگان
    3. معرفی سایت معتبر جهت بررسی هاست های وردپرسی
    4. تفاوت های ثبت هاست به صورت رایگان با غیر رایگان
    5. مراحل ثبت هاست به صورت عملی
    6. آشنایی ابتدایی با محیط CPanel هاست رایگان وب سایت آموزشی
    7. بررسی قابلیت های هاست رایگان وب سایت آموزشی
    8. ست کردن DNS با توجه به هاست گرفته شده
    9. معرفی نرم افزار معتبر جهت آپلود نمودن سایت

     

  • درس چهارم : نصب وردپرس بر روی هاست رایگان 14:04

    سیلابس:

    1. بررسی قابلیت های بیشتر هاست رایگان انتخاب شده
    2. آشنایی بیشتر با محیط CPanel هاست رایگان
    3. بررسی قابلیت های نصب وردپرس بر روی هاست
    4. بررسی قابلیت نصب وردپرس در حالت Quick Install
    5. بررسی قابلیت نصب وردپرس در حالت Custom Install
    6. بررسی تم های مختلف وردپرس و نصب یکی از آنها بر روی سایت
    7. مشاهده دقیق یکی از تم های وردپرس و تجزیه و تحلیل آن
    8. بررسی Preffered Domain در زمان نصب وردپرس
    9. بررسی Advanced Option در زمان نصب وردپرس
    10. بررسی نام گذاری دیتابس و جداول در زمان نصب وردپرس

     

    به یاد داشته باشید که در فصل های آینده نیاز است تا سایتی داشته باشیم تا بتوانیم بر روی آن عملیات های سئو را انجام دهیم. بنابراین یکی از اولین گزینه ها, سایت وردپرس میباشد چرا که در مدت زمان کمتری میتوانیم این سایت رو راه اندازی نماییم. در این درس قصد داریم یک سایت وردپرس را بر روی یک هاست رایگان راه اندازی نماییم تا آن دسته از دوستانی که میخواهند از چنین هاست هایی استفاده نمایند مشکلی نداشته باشند.

    در این درس از امکانات خود هاست برای راه اندازی یک سایت وردپرس استفاده خواهیم نمود.

  • درس پنجم : خریداری هاست از سایت GoDaddy 13:40

    سیلابس:

    1. معرفی سایت GoDaddy به عنوان یکی از برندهای معروف فروش هاستینگ
    2. بررسی پلن های مختلف سایت GoDaddy
    3. بررسی پلن های مخصوص وب سایت های WordPress
    4. ثبت نام و پرداخت وجه در سایت GoDaddy جهت خریداری هاست
    5. بررسی مراحل آماده سازی هاست وردپرس

     

    در این آموزش امروز قصد داریم تا هاست کاملا بهینه سازی شده ای برای وردپرس را خریداری کنیم تا بتوانیم در فصل های آینده از امکانات این هاست نیز در مباحث آموزشی خود استفاده نماییم. همانطور که میدانیم در هاست های رایگان برخی از دسترسی ها در اختیار قرار داده نمی شود و شاید کنترل کمتری بر روی هاستینگ داشته باشیم از اینرو قصد داریم در مبحث آموزش سئو یک هاست کاملی را در اختیار داشته باشیم تا بتوانیم از تمامی امکانات آن استفاده نماییم.

    سعی کردیم در این درس از یکی از شرکت های معروف در دنیا به نام GoDaddy هاست وردپرس را خریداری کنیم که برخی از افراد که با نحوه سفارش از چنین وب سایت هایی آشنا ندارند, این قست آموزش خوبی برایشان باشد.

    البته هاستینگ های خوبی در ایران وجود دارد که میتوانید از این شرکت های هاستینگ خرید خود را انجام دهید. بیشتر هدف خریداری هاست از یک شرکت خارجی این بود که شما با تمامی امکانات یک هاستینگ خوب آشنا شوید تا زمانی که می خواهید از شرکت های داخلی هاستینگ خود را تهیه کنید بهترین ها را انتخاب نمایید و دید شما در انتخاب شرکت هاستینگ باز باشد.

  • درس ششم : نصب وردپرس بر روی هاست GoDaddy 09:00

    سیلابس:

    1. بررسی پنل مدیریتی هاست GoDaddy
    2. کنترل هاست از روی پنل مدیریتی هاست GoDaddy
    3. بررسی اطلاعات داخل ایمیل هایی که در زمان خرید هاست ارسال میشود
    4. تنظیمات نهایی ست کردن DNS و بررسی مجدد آن جهت در دسترس قرار گرفتن سایت در کل اینترنت
    5. مراحل نصب نهایی وردپرس
    6. نصب تم آموزشی وردپرس مورد نظرمان
    7. کنترل و آزمایش وب سایت نهایی

     

    اما در این درس با طریقه نصب وردپرس و بالا آوردن یک سایت بر روی هاست خریداری شده مانند هاست GoDaddy که در جلسه قبل اون رو خریداری نمودیم آشنا میشوید.

    مراحب نصب و راه اندازی سایت وردپرس بر روی هاست GoDaddy کاملا با مراحل نصب وردپرس بر روی هاست رایگان که در جلسه 4 همین فصل توضیح داده شده است متفاوت میباشد.

    ما از همین وب سایت که در این جلسه بر روی هاست نصب مینماییم در درس های بعدی و فصل های آینده استفاده خواهیم نمود.

  • درس هفتم : آشنایی اولیه با محیط WordPress 19:11

    سیلابس:

    1. بررسی صفحه اصلی پنل مدیریت (Dashboard)
    2. آموزش بخش پلاگین ها به همراه نصب کردن آن
    3. نصب پلاگین Yoast SEO
    4. آموزش بخش بروز رسانی ها در وردپرس
    5. آموزش اضافه نمودن صفحه جدید و مدیریت آن
    6. آموزش اضافه نمودن پست یا مقاله جدید و مدیریت آن
    7. آپلود نمودن تصاویر و انتخاب آنها برای پست ها یا صفحات
    8. مدیریت تم نصب شده بر روی وردپرس و انتخاب تم جدید جهت نصب
    9. آموزش تنظیمات کلی وردپرس
    10. آموزش بخش چند رسانه ای (Media)

     

    شما نیاز دارید تا کارهای اولیه خود را در محیط وردپرس انجام دهید. بنابراین آن دسته از افرادی که ویدئوهای آموزشی سئو مقدماتی تا پیشرفته را از سایت الگوها تهیه کرده اند و با محیط وردپرس آشنایی ندارند میتوانند از ادامه درس های این فصل جهت آشنایی نسبی با محیط وردپرس و اضافه نمودن اطلاعات به داخل آن استفاده نمایند.

    در این درس سعی شده است بیشتر منوهایی که در وردپرس وجود دارد به حضورتان معرفی شود.

  • درس هشتم : افزودن محتویات به سایت 13:11

    سیلابس:

    1. معرفی دقیق بخش پست ها (Post) و اضافه نمودن محتویات به سایت
    2. دیدن پست های اضافه شده به سایت جهت مدیریت آنها
    3. اضافه نمودن Title خوب برای پست ها و بیان چند نکته در زمینه Title پست ها
    4. افزودن محتویات به شیوه ای درست به پست
    5. اضافه نمودن تصاویر به پست از بخش چند رسانه ای همراه با بیان نکاتی مهم جهت سئو
    6. آموزش Editor وردپرس و Elementor
    7. تعریف Featured Image برای پست ها
    8. تعریف گروه بندی ها برای پست و مدیریت آنها
    9. بررسی URL Slug پست اضافه شده و بیان چند نکته مهم سئو در URL
    10. تغییر تم سایت همگام با پست هایی که در سایت اضافه شده است
    11. مشاهده و کنترل نهایی پست اضافه شده در سایت

     

    در این درس قصد داریم محتویات را همراه با آموزشی که در این زمینه وجود دارد به داخل سایت وارد نماییم. روی این پست ها و مقاله هایی که در سایت dariush.pro به عنوان سایت آزمایشی خود وارد مینماییم جهت انجام کارهای سئو در آینده مورد استفاده قرار خواهد گرفت.

    در این درس بیشتر به بخش بلاگ کار خواهیم داشت و با صفحات چندان کار نخواهیم کرد که در ویدئوی آموزشی به صورت کامل توضیح داده شده است.

  • درس نهم : نصب و بررسی پلاگین Yoast و بهینه سازی محیط سایت 08:46

    سیلابس:

    1. بهینه تر کردن محیط وب سایت و آماده سازی های نهایی
    2. معرفی پلاگین Yoast SEO و نصب آن بر روی سایت
    3. معرفی بخش های مختلف پلاگین Yoast در پست اضافه شده
    4. معرفی بهینه سازی Title و Description پلاگین Yoast برای پست
    5. معرفی بخش Featured Snippets پلاگین Yoast برای پست
    6. آموزش بهترین حالت هایی که میتوان برای Title و Description داشته باشیم
    7. اشنایی با بخش Readability Analysis در پلاگین Yoast
    8. استفاده از Focus Keyword در پلاگین Yoast
    9. بررسی پاراگراف ها و کیفیت کاراکترهای آن
    10. اضافه نمودن پست های بیشتر جهت انجام اعمال موارد آموزشی سئو در فصل های آینده

     

    یکی از معروفترین پلاگین هایی که در سئو وردپرس وجود دارد و بسیار هم در بین کاربران وردپرس معروف میباشد پلاگین Yoast است. در این بخش آموزشی این پلاگین را نصب خواهیم کرد و سعی میکنیم برخی از قسمت های این پلاگین رو صرفا جهت آشنایی اولیه خدمت شما توضیح دهیم.

    در طول فصل های آینده مخصوصا در فصل رازهای سئو که رایگان فاش شد که به صورت کامل این پلاگین رو در قالب یک ویدئوهای آموزشی سئو پوشش خواهیم داد.

    بنابراین هم اکنون در این درس میتوانید سایت خود را آماده کنید و مقدمات کار را فراهم نمایید.

  • درس دهم : آماده سازی نهایی سایت 05:32

    سیلابس:

    1. تغییر تصویر Header سایت
    2. بررسی دقیقتر تمامی پست ها و مطابقت داشتن آنها با پلاگین Yoast SEO
    3. دسترسی به بخش تنظیماتی تم نصب شده بر روی وردپرس
    4. آماده سازی نهایی سایت انجام شروع کار سئو

     

    این درس آخر از فصل سوم کارهای نهایی و تکمیلی خود را بر روی سایت آزمایشی انجام خواهیم داد مانند بهتر کردن مطالب سایت و ظاهر آن و …

    بنابراین میتوانیم بگوییم سایت کاملا آماده شده است. ما در این فصل کارهای زیر را جهت آماده سازی سایت انجام داده ایم که عبارتند از:

    1. خریداری دامنه
    2. خریداری هاست
    3. نصب وردپرس
    4. آماده سازی محتویات
    5. نصب پلاگین
سوالات متداول ( 10 ) سوال مطرح شده
  • معمولا چه تفاوت هایی در سئو سایت های وردپرسی است؟

    با سئو سایت های معمولی تفاوتی ندارد. عموما استانداردها یکی است و شما باید از قوانین مشترکی استفاده نمایید. تنها در وردپرس پلاگین ها می تواند کار شما را راحت کند.

  • چقدر برای سئو سایت وردپرسی زمان نیاز است؟

    بستگی به هدف و رقابتی که در کسب و کار دارد, دارد. شما باید در ابتدا از روش های سئو کلاه سفید استفاده نمایید تا بر اثر مرور زمان در سئو ارگانیک موفق شوید.

  • هر چند وقت یکبار باید هسته وردپرس را بروزرسانی کرد؟

    این بستگی به شرکت و سایت وردپرس دارد. توصیه ما این است که بلافاصله این کار را انجام ندهید چون در ابتدا ممکن است باگ هایی در آن وجود داشته باشد.

  • بهترین روش نصب وردپرس چیست؟

    اگر هاست شما قابلیت نصب وردپرس را دارد شما میتوانید از این روش استفاده نمایید در غیر این صورت می توانید از سایت وردپرس این کار را انجام دهید.

  • زمان نصب وردپرس چقدر است؟

    نصب و تنظیمات اولیه ممکن است تا 3 دقیقه به طول بیانجامد. البته ممکن است در این میان تنظیمات پیشرفته تری هم نیاز باشد.

  • در این آموزش ساختن سایت وردپرس هم آموزش داده میشود؟

    بله حتما. ما برای انجام کارهای سئو نیاز به وب سایت داریم بنابراین در این فصل یک سایت وردپرس با امکانات لازم را بالا خواهیم آورد تا بتوانیم بهتر و سریعتر و در محیطی واقعی تر به اهداف سئو خودمون دسترسی داشته باشیم

  • آیا در این فصل در مورد پلاگین Yoast SEO هم صحبت میشود؟

    بله حتما. یکی از مهمترین موارد درسی این فصل نصب کردن پلاگین یوآست سئو میباشد بنابراین خودتونو برای آشنایی و راه اندازی این پلاگین بزرگ برای سئو سایت های وردپرسی آماده کنید

  • برای راه اندازی سایت وردپرس, در مورد هاست هم صحبت میکنیم؟

    بله حتما. یکی از نکات بسیار مهم که بیشتر افراد آن را نادیده میگیرند, انتخاب و گرفتن هاست خوب و مناسب می باشد. در این فصل حتی در مورد مراحل گرفتن هاست از شرکت معتبری مانند Godaddy هم صحبت خواهیم نمود و شما را با این مراحل آشنا میکنیم.

  • چقدر سایت وردپرسی ایجاد شده در این فصل برای من کاربرد دارد؟

    میتوانیم به جرات بگوییم که شما حتی قبلا سایت وردپرسی هم داشته باشید با تکنیک ها و روش های این فصل میتوانید سایت جدیدی را برای خودتان آماده کنید و با خیال راحتتری کارهای سئو را بر روی آن انجام دهید.

  • اگر من سایت وردپرسی داشته باشم و به این کار مسط باشم نیازی به مشاهده این فصل هست؟

    خیر نیازی نیست. شما میتوانید از فصل 4 (جستجوی کلمات کلیدی و تهیه لیست) کار خود را ادامه دهید و بر روی سایت وردپرسی و یا حتی غیر وردپرسی کار سئو خود را انجام دهید

من داریوش ببریان هستم. نزدیک به 17 سال در زمینه طراحی و برنامه نویسی و سئو وب سایت در حال فعالیت میباشم و 14 سال هم در زمینه آموزش دروس مختلف اشاره شده مشغول به تدری...
  • آموزش ها99
  • کتاب ها6
  • Follower82
ثبت نظر ( 5 ) نظر ثبت شده
برای ثبت نظر ابتدا وارد حساب کاربری خود شوید و یا ثبت نام نمایید...
  • 1399/03/24
    نگین دیده بان
    من این فصل رو در پکیج کاملتون دیدم. خیلی خوب بودش و بهتون تبریک میگم
  • 1398/09/16
    دنیای سئو
    عالی بودش
    • 1398/09/16
      پشتیبان
      خوشحالیم :)
  • 1398/09/11
    اکبری محمد
    عالی بودش. من گرفتمش و کار کردم باهاش
    • 1398/09/11
      پشتیبان
      خوشحالیم که راضی هستید
  • 1398/08/22
    دنیای سئو
    مرسی من خریدم عالی بودش
    • 1398/08/22
      پشتیبان
      درود بر شما و خوشحالیم که راضی هستین. موفق باشید
  • 1398/08/21
    مرد تنها
    برای این آموزش ها حتما باید طراحی سایت بلد باشیم؟
    • 1398/08/21
      پشتیبان
      لزوما خیر. اگر در تیم طراحی سایت هستید که کار سئو کفایت میکنه. البته بهترین حالت این است که طراحی سایت را بلد باشید تا حداقل با کدهای HTML5 آشنایی داشته باشید. شما میتونید برای این کار فصل 1 پکیج سئو مقدماتی تا پیشرفته رو ملاحظه نمایید که دید شما رو برای استفاده از کدهای HTML5 باز میکنه.