آموزش رایگان چک لیست سئو در سال 2020

( کد: OL91 )

مدرس: داریوش ببریان
من داریوش ببریان هستم. نزدیک به 17 سال در زمینه طر...
  • آموزش ها99
  • کتاب ها6
  • Follower82

  • مدت زمان آموزش 1 ساعت و 50 دقیقه
  • حجم فایل آموزش 677 MB
  • زبان آموزش فارسی
  • تعداد درس ها 5 درس
  • سطح آموزش (مبتدی تا پیشرفته)
  • تاریخ بروزرسانی 1400 /06 /09
  • دانلود سیلابس
برای مشاهده لینک دانلود و یا خرید آموزش ابتدا باید ثبت نام نمایید و یا وارد حساب کاربری خود شوید.

چنانچه فصل 13 مجموعه آموزش سئو را به صورت رایگان دانلود نموده اید, نیازی به دانلود این درس نیست

توضیحات بیشتری از " آموزش رایگان چک لیست سئو در سال 2020 "

به یاد داشته باشید که برای انجام کار سئو از ابتدا تا انتها باید برنامه خوبی برای خودتان داشته باشید تا بتوانید هم بر روی سئو داخلی (on-page SEO) و هم بر روی سئو خارجی (off-page SEO) سایت تمرکز نمایید. اصطلاحا به این برنامه کامل "چک لیست سئو (SEO Checklist)" گفته می شود.

در ابتدا حتما برای شما هم این سوال به وجود آمده است که آیا باید بر روی سئو داخلی کار کنیم و یا سئو خارجی و یا اینکه آیا باید بر روی کلمه کلیدی کوتاه کار کنیم و یا اینکه کلمه کلیدی بلند می تواند زودتر نتیجه بهتری را برای من داشته باشد.

شما اگر قرار است از هر کجا کار خود را آغاز نمایید و بر روی آن قسمت تمرکز کنید, مهم این است که نقشه راه خوب و مطمئنی برای آن داشته باشید تا بتوانید در طول زمانی مشخص به هدفی که دارید برسید.

 

نوع وب سایت خود را مشخص کنید

در ابتدا باید بر روی وب سایتی که ساخته اید اشراف و تسلط داشته باشید و یا اینکه طراح و برنامه نویس آن را در اختیار داشته باشید. به عنوان مثال اگر از وب سایت هایی مانند وردپرس استفاده می کنید شما می توانید بر روی پلاگین Yoast SEO سرمایه گذاری خوبی را داشته باشید و آموزش های فراوانی را در این حوزه پیدا نمایید. اما اگر از سایت های اختصاصی تر استفاده نموده اید کمی کار ممکن است برای شما چالش برانگیز باشد به دلیل اینکه نوع برنامه نویسی و طراحی هر سایتی با سایت دیگر کاملا متفاوت است و شما باید در ابتدا این را مشخص کنید.

این مطلب به این معنا نیست که سایت های وردپرسی خیلی بهتر از سایت های اختصاصی هستند بلکه باید سیستم به وجود آمده را شناسایی نموده تا در زمان مناسب بتوانید تصمیم بهتری را بگیرید.

 

برای اجرای دقیق و کامل چک لیست سئو به ابزارهای مهمی نیاز پیدا خواهید نمود

ما در آموزش های متعدد مخصوصا در آموزش های رایگان سئو دائما لزوم استفاده از ابزارها را به شما گفته ایم تا هم بتوانید در زمان خود صرفه جویی نمایید و هم اینکه هزینه های شما به نسبت های زیاد کاهش پیدا نماید.

برخی از این ابزارهای سئو برای شرکت های مختلف سئو در دنیا مانند Ahrefs و MOZ و Monitorbacklinks و غیره هستند و برخی از این ابزارها را تنها باید از خود شرکت گوگل تهیه نمایید. به عنوان مثال ابزار مهمی که باید برای سئو سایت و کنترل Crawlerهای گوگل مورد استفاده قرار دهید, ابزار گوگل سرچ کنسول میباشد که آموزش کاملی از آن در سایت الگوها قابل تهیه شدن است.

به عنوان مثال برخی از قابلیت های این ابزار عبارتند از:

  • معرفی نقشه سایت (XML Sitemap) جهت index شدن بهتر اطلاعات توسط گوگل
  • شناسایی خطاها و هشدارهایی که Crawlerهای گوگل در زمان Index کردن صفحات با آن مواجه شده اند
  • مشخص نمودن میزان و تعداد ورودی هایی که بر روی کلمات کلیدی مختلف در دوره های زمانی مختلف داشته اید
  • دسترسی به بخش هایی در زمان های اظطراری مانند Google Penalty و یا مشکلاتی که قرار است گوگل شما را در جریان آن قرار دهد

و بسیاری از قابلیت های دیگر که توصیه می کنیم آموزش مربوطه را در سایت الگوها مشاهده نمایید.

 

به فاکتورهای انتخاب و تهیه لیست کلمات کلیدی (keyword Research Checklist) دقت داشته باشید

یکی از مراحل هیجان انگیز در سئو هر سایتی, انتخاب و تهیه لیستی از کلمات کلیدی است که قرار است کار سئو بر روی آنها انجام شود. در این مرحله شما باید از منابع مختلف و سایت های متعدد آماری و البته بررسی و آنالیز سایت های رقبا, بهترین و مناسب ترین کلمات کلیدی را استخراج نموده و سپس بر روی آن ها کار سئو را انجام دهید.

 در این ویدئوی آموزشی چک لیست سئو کاملا توضیح داده شده است که چرا باید از کلمات کلیدی بلند (Long-tail Keywords) کار را آغاز نمایید. به یاد داشته باشید که کار سئو زمان بر می باشد و سریعا نمی توان به نتیجه مطلوبی که مد نظر است دسترسی پیدا نمود. بنابراین در ابتدا گرفتن ورودی و هدایت کردن کاربران به داخل سایت می تواند یکی از اهداف کوتاه مدت شما باشد و سپس در نهایت بر روی کلمات کلیدی پر رقابت تر تمرکز نمایید.

برای گلچین کردن این لیست شما نیاز دارید تا تحقیقات خوبی را بر روی رنج گسترده ای از این کلمات کلیدی انجام دهید و سپس توسط ابزارهایی این فیلتر را دقیق تر انجام دهید و تمرکز خود را بر روی کلمات کلیدی انتخاب شده قرار دهید.

 

به فاکتورهای سئو داخلی خیلی دقت کنید

فاکتورهای سئو داخلی به نظر ما در مجموعه آموزشی الگوها, یکی از مهمترین فاکتورهایی می باشد که بهتر است در ابتدا انجام شود. متاسفانه برخی از افراد ابتدا به دنبال ایجاد نمودن بک لینک و حتی شبکه های اجتماعی می روند غافل از اینکه هنوز در داخل سایت و صفحات آن کارهای زیادی را باید انجام دهند.

تعداد فاکتورهای سئو داخلی زیاد هستند و ما هم در این ویدئوی آموزشی کاملا در مورد آنها گام به گام صحبت نموده ایم, ولی می توانید از URL و Title و Description کار خود را آغاز نمایید و سپس بر روی محتوا سازی و حتی تگ های HTML وسرعت سایت و صفحات تمرکز نمایید.

برای بهینه سازی تصاویر در سایت حتما زمان مورد نظر را اختصاص دهید به دلیل اینکه هر چقدر سرعت لود صفحات و اطلاعات داخل آن بالاتر رود, هم بر روی بازدیدکنندگان سایت شما تاثیر خواهد داشت و هم بر روی سئو سایت.

برای اینکه بهتر بتوانید ساختار اطلاعاتی را برای موتورهای جستجو مخصوصا گوگل مشخص تر نمایید, میتوانید از Schema Markup برای این کار استفاده نمایید. توسط دستورات مشخصی که عموما توسط زبان XML و JavaScript نوشته می شوند, میتوانید نوع اطلاعات را برای موتورهای جستجو مشخص نمایید تا آنها هم در صفحه نتایج خود (SERP) به کاربران نشان دهند.

 

توجه به فاکتورهای چک لیست ایجاد نمودن محتویات (Content Checklist)

امکان ندارد که سایت شما سئو خوبی داشته باشد ولی در سایت و صفحات آن محتویات خوب و دسته اول برای کاربرانتان ایجاد ننمایید. حتما بر روی تکنیک ها و استراتژی های ایجاد نمودن محتویات دقت کنید به دلیل اینکه همین کلمات و جملات و محتویات در سایت می باشد که کاربران را به خود جذب خواهند نمود و مدت زمان بیشتری را در سایت سپری خواهند نمود. 

همین محتویات هستند که با توجه به کلمه کلیدی تایپ شده کاربران در موتورهای جستجو, باعث پیدا شدن سایت و صفحات شما خواهند شد و میزان ورودی به سایت خود را می توانید افزایش دهید.

حتما برای ایجاد نمودن محتویات به مرحله انتخاب و تهیه لیست کلمات کلیدی که در بالا به آن اشاره نموده ایم باز گردید چرا که در لابه لای متون همین محتویات است که شما باید از کلمات کلیدی مد نظر خود به صورت بسیار هوشمندانه استفاده نمایید.

کاملا برای ایجاد نمودن محتویات باید از تکنیک ها و روش های سئو کلاه سیاه و سئو منفی مانند Keyword Stuffing دور بمانید چرا که می تواند در پیشرفت سئو شما اختلال هایی را ایجاد نمایند.

 

 توجه به چک لیست فنی سئو سایت (Technical SEO Checklist)

همانطور که از نام این بخش مشخص است, کار نسبت به بخش های دیگر فنی تر میباشد و شاید برای این کار لازم است تا طراح و برنامه نویسی سایت نیز در جلسات حضور داشته باشند و یا دستورالعمل ها به صورت دورکاری به آنها داده شود.

چک لیست این بخش بیشتر به کارهایی اشاره دارد که در پس پرده و پشت صحنه در حال اتفاق افتادن است و کاربران و حتی شما که صاحب سایت هم هستید چندان برایتان ملموس نیست مانند کدهای HTML و PHP و حتی Database

موتورهای جستجو مستقیما با کدهای HTML درگیر هستند و از روی این کدها می توانند ساختار اطلاعاتی و پیکربندی سایت شما را متوجه شوند و هر چقدر این کدها بهتر و یا اصطلاحا SEO friendly تر نوشته شوند, میتوانید جایگاه بهتری را در Search Engineها داشته باشید.

و یا در مثال دیگر می توانید بر روی سرعت سایت تمرکز نماییم. به یاد داشته باشید که عوامل مختلفی می تواند بر روی Site Speed تاثیر گذار باشد مانند خود هاستی که برای سایت انتخاب و تهیه نموده اید. انتخاب کردن هاست و پیکربندی آن و همچنین نصب SSL می تواند از همان  مصادیق کارهای فنی در این چک لیست باشد.

 

بنابراین ما سعی نمودیم در این مقاله کوتاه شما را با چک لیست سئو در سال 2020 آشنا نموده و حالا شما می توانید با خیال راحت این ویدئوی آموزشی رایگان را دانلود کرده و گام به گام مطالب آموزشی آن را بر روی سئو سایت خود پیاده سازی نمایید.

لیست درس ها

زمان آموزش
  • قسمت اول 28:36
    1. بیان نکات مهم در زمینه داشتن چک لیست برای کارها و اهداف سئو
    2. بررسی نکات ابتدایی در انجام کارهای سئو (Basic Checklist SEO)
    3. نکات مهم در نصب افزونه Yoast SEO و یا افزونه های دیگر
    4. تفاوت سئو سایت های وردپرسی با سئو سایت های غیر وردپرسی
    5. نقش XML Sitemap در سئو سایت
    6. بررسی شرایطی که نیاز به استفاده از XML Sitemap داریم
    7. معرفی بخش Sitemap در ابزار گوگل سرچ کنسول (Google Search Console)
    8. بررسی فایل XML Sitemap سایتی که دارای مشکل است
    9. معرفی فایل robots و کارکرد آن در سئو سایت
    10. بیان شرایطی که باید از فایل robots استفاده کنیم
    11. نحوه مشاهده اطلاعات فایل robots سایت های دیگر
    12. بررسی ابتدایی دستوراتی که داخل فایل robots نوشته می شوند
    13. نقش ابزار گوگل آنالیتیکس در تجزیه و تحلیل اطلاعات سایت
    14. مراحل اضافه نمودن سایت به ابزار Google Analytics
    15. معرفی ابزار گوگل سرچ کنسول و نقش آن در انجام کارهای سئو
    16. معرفی متدهای مختلف اضافه نمودن سایت به ابزار گوگل سرچ کنسول
  • قسمت دوم 23:00
    1. بررسی فاکتورهای چک لیست برای تهیه و لیست کلمات کلیدی (Keyword Research Checklist)
    2. نکات مهم در زمینه پیدا کردن کلمات کلیدی اولیه (Primary Keyword)
    3. تعیین میزان اولویت بندی کلمات کلیدی و مفاهیم مربوط به آن
    4. معرفی چند فاکتور مهم در پیدا کردن و انتخاب کلمات کلیدی
    5. معرفی ابزار Google Keyword Planner برای بررسی دقیق کلمات کلیدی
    6. نحوه استفاده از ابزار Google Keyword Planner برای بررسی دقیق آمار یک کلمه کلیدی
    7. معرفی ابزار Ahrefs برای آنالیز لیست کلمات کلیدی
    8. معرفی کلمات کلیدی بلند (Long-tail keyword) و اهمیت آن در لیست کلمات کلیدی
    9. بررسی مفاهیم نیت جستجو کننده (Search Intent) و تاثیر آن در موفقیت سایت
    10. بررسی سناریویی واقعی برای درک بهتر نیت جستجو کننده
    11. بیان فاکتورهای مهم در پیدا کردن نیت جستجو کنندگان و ارتباط آن با سئوی سایت
    12. تاثیر فراز و فرودهای کلمات کلیدی در صفحه نتایج موتورهای جستجو
    13. معرفی ابزار Google Trends برای آنالیز دقیقتر کلمات کلیدی
    14. تاثیر کلمات کلیدی سوالی و نحوه انتخاب آنها
    15. معرفی Google Suggestion برای استخراج کلمات کلیدی بیشتر
    16. معرفی روش ها و فاکتورهایی برای انتخاب دقیق کلمات کلیدی و درصد موفقیت بیشتر آنها
    17. میزان تاثیر پذیری کلمات کلیدی بلند بر روی کلمات کلیدی کوتاهتر
  • قسمت سوم 24:58
    1. بررسی فاکتورهای چک لیست سئو داخلی سایت  (On-page SEO Checklist)
    2. تعریف سئو داخلی
    3. ارتباط بهینه سازی URL صفحات به سئو داخلی
    4. معرفی برخی از قانون های مهم در زمان ساختن URL
    5. بررسی تعداد مجاز کاراکترها در URL در قالب نمودار
    6. معرفی آموزش های تکمیلی جهت بهتر شدن URL و تکنیک های مربوط به آن
    7. بررسی نکات مهم در زمان ایجاد نمودن title برای صفحات
    8. بررسی نکات مهم در زمان ایجاد نمودن description برای صفحات
    9. بررسی تحقیقات سایت های مختلف از نحوه استفاده شدن title و description در سئو آنها
    10. نحوه و میزان استفاده از تگ H1 در صفحات سایت
    11. معرفی برخی از مزایای استفاده از تگ Heading Levels
    12. معرفی برخی از ابزارهایی که وظیفه بررسی کدهای HTML و تگ های H1 را دارند
    13. نحوه و کیفیت ایجاد نمودن لینک های خارجی (بک لینک)
    14. نحوه و کیفیت ایجاد نمودن لینک های داخلی
    15. رابطه بهینه سازی تصاویر با سئو داخلی و سئو کلی سایت
    16. بررسی سرعت سایت آموزش الگوها توسط Alexa Toolbar
    17. معرفی بخش میزان جستجوی تصاویر در ابزار گوگل سرچ کنسول (Google Search Console)
    18. بررسی اهمیت بهینه سازی تصاویر در میزان ورودی سایت
    19. نمایش و بررسی Alt در صفحه نتایج جستجوی گوگل
    20. میزان پراکندگی کلمات کلیدی در کل صفحات سایت
    21. نقش Schema Markup در سئو داخلی سایت و فاکتورهای مربوط به ساختن آن
    22. بررسی Schema Markup یک سایت و تجزیه و تحلیل آن
    23. معرفی یکی از سایت های مهم برای ساختن Schema Markup
  • قسمت چهارم 09:28
    1. بررسی فاکتورهای تکنیکی مربوط به محتویات (Content Checklist)
    2. روش های ایجاد نمودن جذابیت برای مطالب و محتویات سایت
    3. بررسی یکی از روش های ایجاد نمودن بک لینک با استفاده از محتویات
    4. معرفی سئو ارگانیک (Organic SEO) و ارتباط آن با محتوا سازی در سایت
    5. رابطه قابلیت خوانده شدن بهتر (Readability) با سئو سایت
    6. معرفی چند فاکتور در بالا بردن قابلیت Readability
    7. بررسی میزان و طول و تعداد کاراکترها در پاراگراف ها در جهت بالا بردن قابلیت Readability
    8. معرفی Grade بندی readability و الگوریتم های مربوط به آن
    9. بررسی یکی از پلاگین های وردپرس جهت تعیین کردن میزان Readability
    10. معرفی الگوریتم Hemingway در تشخیص میزان Readability
    11. میزان تاثیر گذاری A.T بر روی سئو سایت و میزان اعتماد کاربران به سایت
  • قسمت پنجم 24:15
    1. بررسی فاکتورهای فنی در چک لیست سئو (Technical SEO Checklist)
    2. بررسی مشکلات Crawler و نکات مهم در برطرف نمودن آن
    3. بررسی بخش Coverage در ابزار Google Search Console در جهت مشاهده مشکلات و خطاهای Crawler
    4. مشاهده موارد و فاکتورهایی که میتواند در سرعت سایت تاثیر گذار باشد
    5. اهمیت رابطه سرعت سایت با سئو سایت و میزان موفق شدن سایت
    6. بررسی بهترین زمان لود شدن صفحات سایت
    7. بررسی نقش مهم هاست در موفق شدن سایت و بهبود سئو آن
    8. میزان اهمیت لینک های شکسته در سئو سایت در قالب نمودار و تحقیق انجام شده
    9. معرفی ابزارهایی که میتواند لینک های شکسته را در سایت بررسی و مشخص کند
    10. اهمیت و رابطه ریسپانسیو بودن سایت با سئو و افزایش بازدید کننده
    11. معرفی رویکرد Mobile First Indexing در موتورهای جستجو
    12. معرفی یکی از ابزارهای سایت گوگل برای تست و آزمایش ریسپانسیو بودن سایت
    13. بررسی روش بررسی ریسپانسیو بودن سایت در مرورگر گوگل کروم
    14. بررسی رابطه و اهمیت داشتن پروتکل SSL بر روی سئو سایت
    15. بیان دلایل استفاده از پروتکل SSL در سایت
    16. اهمیت نداشتن محتویات تکراری و نقش آن در سئوی منفی سایت
    17. بیان سناریویی جهت استفاده از Canonical Tag
    18. بررسی موارد و فاکتورهای لازم برای چک لیست ساختن بک لینک (Link Building Checklist)
    19. میزان اهمیت بررسی و آنالیز بک لینک رقبا
    20. معرفی روش هایی جهت آنالیز و بررسی دقیق بک لینک رقبا
    21. معرفی ابزار Monitorbacklinks در جهت آنالیز و مدیریت بک لینک ها
    22. میزان اهمیت بررسی و آنالیز بک لینک های قدیمی و کهنه
سوالات متداول ( 10 ) سوال مطرح شده
  • مهمترین اتفاقات چک لیست سئو در سال 2020 چیست؟

    استانداردها و قانون های قبلی کماکان در جای خودشان باقی مانده اند ولی موتورهای جستجو در این سال بر روی کلمات کلیدی و Keyword Stuffing حساس شده اند و باید متن ها و محتویان سایت را از این حیث بررسی مجدد کرد.

  • آیا باید تمامی نکات چک لیست سئو را رعایت کنم؟

    ما سعی نموده ایم مهمترین و کاربردی ترین موارد را در سئو و در این چک لیست برای شما فراهم کنیم بنابراین توصیه می کنیم تمامی موارد را از ابتدا و با همان ترتیبی که در آموزش ویدئویی صحبت شده است در سایت پیاده سازی شود.

  • پیاده سازی چک لیست سئو چقدر زمان می برد؟

    زمانش بستگی به شما و هدف های شما در سئو دارد. باید سئو داخلی و سئو خارجی را در کنار یکدیگر داشته باشید تا بتوانید در دراز مدت در سئو ارگانیک حرفی برای گفتن داشته باشید. البته تغییرات الگوریتمی گوگل را هم باید در نظر بگیرید.

  • آیا برای سئو بهتر, باید سایتم را با وردپرس بسازم؟

    ساختن سایت با وردپرس مزیت هایی مانند سریع طراحی شدن و بروزرسانی سریعتر را دارد ولی برای سئو مزیت های بیشتری را نسبت به سایت های دیگر ندارد. بنابراین استانداردهای سئو برای تمامی سایت ها یکی است.

  • آیا چک لیست های سئو در هر سال تغییر می کند؟

    مطمئنا بله. به دلیل اینکه سیاست ها و به طبع آن الگوریتم های موتورهای جستجو مخصوصا گوگل در حال تغییر است. بنابراین باید در هر سال چک لیست های جدید را مطالعه کنید و تفاوت های آنها را با چک لیست های قبلی بررسی نمایید.

  • این چک لیست ها معمولا از چه منابعی استخراج میشوند؟

    عموما بر روی مطالب و نکاتی تمرکز می شود که در دنیای سئو اثبات شده هستند و تجربه های افراد و کارشناسان مختلف سئو در آن لحاظ شده است. البته شما در زمان پیاده سازی آن حتما به شرایط و موضوع سایت خود هم توجه کنید و در مورد موارد آن فکر کنید و سیاست هایی برای پیاده سازی آن در نظر بگیرید.

  • آیا آموزش کلی سئو برای تمامی این چک لیست ها وجود دارد؟

    بله حتما. شما هم اکنون میتوانید آموزش حرفه ای سئو که بیش از 120 ساعت اطلاعات آموزشی مفید را در اختیار شما قرار میدهد را تهیه نموده و با اطمینان کامل وارد دنیای سئو شوید و خودتان را بیش از گذشته در معرض دید کاربران در دنیا قرار دهید.

  • در چک لیست سئو سال 2020 چند مورد وجود دارد؟

    در حال حاضر 29 مورد در گروه ها و دسته بندی های مختلف وجود دارد که گام به گام شما را به سمت سئو درست و اصولی سایت راهنمایی می کند.

  • در این چک لیست در چه زمینه هایی صحبت شده است؟

    موارد این چک لیست در 6 گروه دسته بندی شده اند که عبارتند از:

    1. نکات ابتدایی در درست کردن چک لیست سئو
    2. چک لیست برای تهیه و لیست کلمات کلیدی
    3. چک لیست برای سئو داخلی
    4. چک لیست مربوط به محتویات
    5. چک لیست کارهای فنی در سئو
    6. چک لیست ساختن بک لینک

     

  • کدام مورد در این چک لیست از همه مهمتر است؟

    نمیتوان دقیق به این سوال پاسخ داد. تمامی موارد در جای خود مهم هستند و شما باید از گروه اول تا گروه ششم کارها را در سایت عملیاتی نمایید. البته باید برای آنها برنامه ریزی و استراتژی هم داشته باشید.

من داریوش ببریان هستم. نزدیک به 17 سال در زمینه طراحی و برنامه نویسی و سئو وب سایت در حال فعالیت میباشم و 14 سال هم در زمینه آموزش دروس مختلف اشاره شده مشغول به تدری...
  • آموزش ها99
  • کتاب ها6
  • Follower82
ثبت نظر ( 3 ) نظر ثبت شده
برای ثبت نظر ابتدا وارد حساب کاربری خود شوید و یا ثبت نام نمایید...
  • 1399/03/19
    شرکت وارداتی باربران راه گستر
    درود بر شما
    ما این آموزش رو برای شرکت دانلود کردیم و از طریق اینستاگرام باهاتون آشنا شدیم. موفق باشید
    • 1399/03/20
      پشتیبان
      خیلی خوشحالیم که از هنرجویان اینستاکرامی ما هستید. امیدوارم تونسته باشید پکیج آموزشی رایگان رو کاملا دانلود کرده باشید.
  • 1399/03/19
    قاسم کاریانی
    خیلی فوق العاده بودش و من طبق توصیه استاد پکیج کامل رو خریداری کردم. نیمه های پکیج هستم و از شما هم تشکر میکنم
    • 1399/03/20
      پشتیبان
      خیلی خوشحالیم که محصول کامل یعنی پکیج سئو رو تهیه فرمودین. حتما تا اخرش ملاحظه کنید و البته تمرین هم فراموش نشه.
  • 1399/03/19
    نگین دیده بان
    خیلی تشکر می کنم. فقط اگه سوالی داشتم از چه طریقی می تونم مطرح کنم؟
    • 1399/03/20
      پشتیبان
      خواهش میکنیم. شما میتونید از طریق تیکیت پنل کاربریتون سوالات خودتونو مطرح بفرمایید و مطمئنا در سریعترین زمان پاسخ اون رو دریافت خواهید نمود.