فصل دوم – لغات و اصطلاحات سئو

( کد: OL6 )

مدرس: داریوش ببریان
من داریوش ببریان هستم. نزدیک به 17 سال در زمینه طر...
  • آموزش ها99
  • کتاب ها6
  • Follower82

  • مدت زمان آموزش 15 ساعت و 8 دقیقه
  • حجم فایل آموزش 3.8 GB
  • زبان آموزش فارسی
  • تعداد درس ها 16 درس
  • سطح آموزش (مبتدی)
  • تاریخ بروزرسانی 1400 /12 /24
  • دانلود سیلابس
برای مشاهده لینک دانلود و یا خرید آموزش ابتدا باید ثبت نام نمایید و یا وارد حساب کاربری خود شوید.
توضیحات بیشتری از " فصل دوم – لغات و اصطلاحات سئو "

سئو و دنیای خاص آن همراه با کلمات و اصطلاحات فنی بسیار زیادی است که گاها افرادی که میخواهند این کار را انجام دهند, با مشکلاتی روبرو می شوند. ما در این ویدئوی آموزشی به صورت کامل شما را با این کلمات و جملات فنی سئو آشنا میکنیم تا بتوانید در ادامه آموزش, مشکلی نداشته باشید و با بسیاری از بخش ها ارتباط برقرار نمایید.

ما سعی نموده ایم هریک از این کلمات فنی را به صورت کوتاه توضیح دهیم و تمامی توضیحات همراه و توضیحات بیشتر و مثال های متنوع تر را به ویدئوی آموزشی ارجاء میدهیم.

دقت بفرمایید که ترتیب این دسته بندی بر اساس حروف انگلیسی از A تا Z میباشد.

بریم و شروع کنیم !!!

 

A

Above the Fold

به یاد داشته باشید که محتویات صفحه وب سایت زمانی که به صورت کامل در داخلی صفحه لود شود, کاربر میتواند آن را اسکرول کند. بنابراین برخی از افراد از این مورد سوء استفاده میکنند و تبلیغات را به کاربر نشان میدهند تا ابتدا کاربر این تبلیغات را مشاهده نماید. در سال 2012 گوگل با ارائه بروزرسانی هایی در الگوریتم خودش, برای این چنین وب سایت هایی محرومیت هایی را در نظر گرفته است

 

AJAX

مخفف کلمه Asynchronous JavaScript and XML میباشد. به قابلیتی در برنامه نویسی که بیشتر با جاوا اسکریپت انجام می شود گفته میشود که اطلاعات بین کاربر (Client) و سرور (Server) بدون اینکه صفحه وب سایت Load مجدد شود, ارسال و دریافت میشود. مانند تغییر نتیجه دیدار 2 تیم ورزشی در وب سایت بدون اینکه کاربر بخواهد صفحه را برای تغییر هر نتیجه مجدد Refresh نماید.

 

Algorithm

به برنامه پیچیده و پیشرفته کامپیوتری گفته میشود که موتورهای جستجو برای گرفتن اطلاعات از وب سایت ها و تجزیه و تحلیل آنها استفاده میکنند. موتورهای جستجو از این الگوریتم ها برای رتبه بندی صفحات وب سایت در صفحه نتایج خود (SERP) استفاده میکنند.

 

Algorithm Change

تغییر برخی از الگوریتم ها خیلی بی سرو صدا و کلا در بسیاری از نتایج بی تاثیر است ولی برخی از آنها باعث تغییرات عمده ای در نتایج آنها میشوند. عموما تغییرات الگوریتم ها بر 3 اساس تغییر میکنند که عبارتند از:

  • Algorithm Update : موتورهای جستجو بروزرسانی هایی در الگوریتم موجود انجام می دهند
  • Algorithm Refresh : موتور جستجو با تغییراتی در الگوریم باعث کارکرد مجدد و متفاوت آن میشود
  • New Algorithm : موتورهای جستجو با ارائه این الگوریتم ها باعث بهبود نمایش نتایج خود می شوند. مانند الگوریتم های Panda یا Panguin

 

Alt Attribute

متنی که توسط کدهای HTML برای تصاویر نوشته می شوند تا در نهایت موتورهای جستجو و نرم افزارهای صفحه خوان بتوانند منظور و هدف تصویر را متوجه شوند.

عموما به نام Alt Text هم شناخته میشود

 

 Analytics

به کارهایی که باعث جمع آوری اطلاعات و بررسی و آنالیز آنها شود گفته میشود. معمولا از این اطلاعات میتوان برای تشخیص وضعیت موجود و یا نزول و صعود در سیستم استفاده نمود. به عنوان مثال یکی از بهترین ابزارهای برای آنالیز سایت, Google Analytics میباشد.

 

Anchor Text

به متن قابل کلیدی در لینک ها گفته میشود که کاربران و موتورهای جستجو میتوانند توسط آن صفحات جدید را در وب پیدا کنند. معمولا به آن " متن بین لینک" هم گفته میشود. کاربران و موتورهای جستجو از روی همین متن میتوانند موضوع و کاربرد صفحه مقصد را متوجه شوند. به عنوان مثال اگر شما لینکی درست کنید به نام "آموزش سئو", متن بین لینک همان کلمه "آموزش سئو"  است.

 

Artificial Intelligence - AI

به دانشی که باعث شود کامپیوترها به نوعی برنامه نویسی شوند که بتوانند کارها و وظایف انسانی را انجام دهند بطوریکه منطق انسان ها را متوجه شوند. به یاد داشته باشید که این با الگوریتم (Algorithm) متفاوت است.

 

Authority

به امتیازاتی که موتورهای جستجو برای وب سایت و صفحات سایت در نظر میگیرند و بر مبنای آن میتوانند کار رتبه بندی را انجام دهند.

 

 

B

B2B

کوتاه شده کلمه bussiness-to-bussiness میباشد. B2B در سئو میتواند مفاهیم جالبی داشته باشد مانند اینکه پروسه فروش معمولا طولانی است و محصولات و سرویس ها ممکن است گران باشند و مخاطبان و خریداران هم گزینه های متعددی برای خرید در اختیار دارند.

شما در B2B میتوانید محصولات و سرویس های خود را به صورت مستقیم و عمده فروشی در اختیار همکاران خود قرار دهید.

 

B2C

کوتاه شده کلمه business-to-consumer میباشد. در این بخش, خرید و فروش معمولا سیکل و دوره کوتاه تری دارد و همینطور کالا و سرویس ها معمولا ارزانتر میباشند.

شما در B2C میتوانید محصولات و سرویس های خود را مستقیما و بدون واسطه به خریداران خودتان ارائه نمایید.

 

Backlink

به لینکی گفته میشود که برای داشتن رتبه بهتر و بالاتر و یا برای ایجاد ترافیک بیشتر, در وب سایت های دیگر قرار دهیم.

 

Baidu

محبوترین موتور جستجو در چین است. Baidu در ژانویه سال 2000 توسط Robin Li and Eric Xu ایجاد شد.

 

Bing

نام موتور جستجوی مایکروسافت میباشد. Bing در ژوئن سال 2009 ایجاد شد و جایگزین موتور جستجوی قدیمی مایکروسافت به نام Microsoft Live Search شده است. در سال 2010 Bing از جستجوی معروف Yahoo در نتایج خود استفاده کرد

 

Black Box

به نوعی زبان پیچیده برنامه نویسی گفته میشود که به راحتی قابل فهم و کشف نیست. ورودی و خروجی های آن چندان قابل رویت و فهم نیست و نمیتوان آن را پیش بینی نمود. به عنوان مثال الگوریتم های گوگل (Google Algorithm) به عنوان Black Box هستند.

 

Blog

 محلی برای منتشر نمودن اطلاعات و نوشته ها که معمولا بر اساس تاریخ و یا پارامترهای دیگر قابل تفکیک و فیلتر کردن میباشد. معمولا مطالب جدید در بالا قرار می گیرند تا کاربران بهتر آنها را پیدا کنند. معمولا مطالب آن توسط یک فرد در قالب دلنوشته و یا توسط افرادی که بر روی یک موضوع خاص کار میکنند منتشر میشوند.معمولا به Blog کلماتی مانند Web Logs یا Weblogs هم اطلاق می شود. البته کلمه "Web Logs" به گزارشات یک سرور گفته میشود که در صورت استفاده از این کلمه به جای Weblog ممکن است کمی گیج کننده باشد.

 

Bounce Rate

به درصدی گفته میشود که کاربران در یک سایت بدون اینکه صفحه دیگری از آن سایت را مشاهده نمایند, آن را ترک میکنند. این درصد و بهتر و بدتر شدن آن میتواند به فاکتورهایی مانند موضوع کسب و کار, میزان و کیفیت محتویات, زمانی که سایت در حال مشاهده میباشد و غیره بستگی دارد. Bounce Rate معیاری برای رتبه بندی سایت ها نمیباشد و گوگل از آن برای رتبه بندی سایت ها استفاده نمیکند.

 

Bot

به کلمه Crawler یا Googlebot مراجعه شود

 

Branded Keyword

 به کلمه کلیدی گفته میشود که در آن کلمه کلیدی نام یک برند وجود داشته باشد. به عنوان مثال کلماتی مانند "الگوها" , "سایت آموزشی الگوها" , "آموزش ویدئویی الگوها" , "olgoha" , "پکیج آموزش سئو 90 ساعته سایت الگوها" و غیره از این نوع هستند.

 

Breadcrumb

به بخشی در Navigation سایت گفته میشود که کاربران میتوانند موقعیت حال حاضر خود را در کل سایت متوجه شوند.

برای کسب اطلاعات بیشتر بخش "website Navigation" را مشاهده نمایید.

 

Broken Link

به لینکی که خطای "404 Not found" را برگرداند. زمانی لینک به صورت شکسته یا Broken در می آید که :

  • سایت در حالت Offline باشد
  • صفحه وب بدون اینکه جایگزینی برایش وجود داشته باشد و یا به صورت درست Redirect شده باشد, حذف شود
  • آدرس صفحه مقصد تغییر کرده باشد و Redirect برای آن در نظر گرفته نشده باشد

 

 

C

Cache

به تکنولوژی که باعث میشود برخی از محتویات صفحه مانند تصاویر و فایل های CSS و .... جهت لود شدن سریع در مرورگر کاربر, در داخل کامپیوتر بازدید کننده سایت ذخیره شود.

 

Cached Page

یک بررسی کلی و ذخیره سازی از یک صفحه سایت زمانی که موتورهای جستجو آن را Crawl میکنند

 

Canonical URL

یک قطعه از کد HTML می باشد که میتوانیم جایگزینی از صفحه را توسط آن مشخص کنیم. زمانی که چندین صفحه دارای محتویات یکسان هستند, برای اینکه از Duplicate Content جلوگیری کنیم, از آن استفاده میکنیم.

 

ccTLD

کوتاه شده عبارت country-code top-level domain میباشد. به عنوان مثال شرکتی که در ایران قرار دارد میتواند آدرس سایت خود را اینگونه ثبت کند : www.gowebsite.ir. در اینجا ir به عنوان ccTLD میباشد.

 

Click Bait

 محتویاتی که معمولا برای جذب کردن کلیک کاربران تهیه و منتشر شده باشد. عموما توسط آن برخی از افراد از تبلیغات در آمدهایی را کسب میکنند.

 

Click-Through Rate - CTR

به نسبت (بر حسب درصد) که کاربران در سئو ارگانیک (Organic SEO) بر روی آن کلیک میکنند. فرمول آن به این صورت است که میزان کلیک را بر عدد Impression تقسیم نموده  حاصل جواب را در عدد 100 ضرب میکنیم

 

Cloaking

نمایش دادن محتویات مختلف و یا URLهای مختلف به موتورهای جستجو. این کار توسط Google Webmaster Guideline اکیدا رد و ممنوع شده است و جزء سئو کلاه سیاه میباشد.

 

CMS

کوتاه شده عبارت Content Management System میباشد. یک سیستم آنلاین تحت وب که افراد میتوانند محتویات دیجیتال خود را ایجاد نموده و آن را برای نمایش آپلود نمایند.

 

Co-Citation

 اینکه چقدر 2 وب سایت توسط یک وب سایت واسطه نسبت به یکدیگر واکنش نشان می دهند حتی زمانی که هیچ از وب سایت ها به یکدیگر بک لینک نداده اند. 

 

Comment Spam

به محتویات ضعیف و بی کیفیتی که عموما برای تبلیغات ایجاد میشوند و عموما میتوانند اهداف سئو داشته باشند.

 

Competition

2 نوع رقابت (Competition) وجود دارند که عبارتند از:

  • Direct Competition : به رقیبی مستقیم گفته میشود که دقیقا محصول و سرویس شما را ارائه مینمایند و دقیقا مشتریان و کاربران آنلاین و آفلاین مشترکی دارید
  • SEO Competition : شرکت ها و وب سایت هایی که بر روی کلمه کلیدی مشترک برای Organic SEO با یکدیگر رقابت می کنند ولی ممکن است محصولات و سرویس های مختلفی را ارئه نکنند و یا مخاطبانشان مشترک نباشند

توصیه میکنیم مقاله انواع رقبا در سئو و تاثیر روی PPC را مطالعه نمایید.

 

Content

  •  به تصاویر و ویدئو و صداها و کلمات و متن ها که برای استفاده بازدید کنندگان منتشر میشود گفته میشود
  • یکی از مهمترین معیارهای داشتن رتبه در موتورهای جستجو مخصوصا گوگل, در کنار لینک ها, محتویات منتشر شده در سایت است که برای کاربران سودمند و مفید و جذاب و قابل درک و منحصر به فرد باشد.

Content is King

این جمله ای است که معمولا توسط سئو کارها استفاده میشود و یا در کنفرانس های سئو یه آن اشاره میشود. محتویات برای سئو سایت و Digital Marketing بسیار مهم است.

این جمله به مقاله Bill Gates که در تاریخ 3 ژانویه سال 1996 منتشر شده بر میگردد.

این مقاله را در این صفحه مشاهده نمایید.

 

Conversion

 زمانی که کاربر یک کار مشخصی را در سایت به اتمام می رساند گفته میشود. به عنوان مثال Conversion میتواند شامل موارد زیر باشد:

  • انجام کامل یک خرید
  • اضافه کردن محصول به سبد خرید
  • تکمیل کردن یک فرم مانند "فرم در خواست دمو" یا "ثبت نام برای یک Webinar "
  • دانلود کردن محتویات پولی و خاص مانند "کتاب" و ...
  • ثبت نام در خبرنامه سایت
  • دیدن ویدئو

 

Conversion Rate

به مقدار (بر حسب درصد) که کاربران آن کار را به صورت کامل انجام داده اند. تقسیم این عدد بر میزان تعداد کل ترافیک سایت و ضرب آن در عدد 100

 

Conversion Rate Optimization - CRO

به مراحلی که بتوان میزان عدد و درصد Conversion را برای گرفتن نتیجه بهتر, بهینه سازی نماییم. برخی از تکنیک های موفق آمیز CRO را میتوان در تغییر طراحی و ظاهر سایت, تصاویر و تغییر در دکمه های call-to-action و یا متن ها و پیام ها دانست.

 

Correlation

 عواملی که باعث ارتباط رتبه سایت و صفحات آن با Black Box و الگوریتم های جستجو باشد.

 

Crawl Budget

به مجموع تعداد URL هایی در سایت گفته میشود که موتور جستجو میتواند آن را Crawl و پیدا کند در یک مدت زمان

 

Crawl Error

  • به URLهایی که موتور جستجو نمیتواند آن را ببیند و Crawl کند
  • URL که کد خطا و error مانند 404 را برگرداند

 

Crawler

به برنامه نرم افزاری موتورهای جستجو گفته میشود که وظیفه Crawl کردن و بررسی کردن صفحات سایت را دارد. Botها برای استخراج اطلاعات و یا بروز رسانی اطلاعات قدیمی میتوانند صفحات وب را بررسی نمایند.

معمولا به نام های "Bot" و "Spider" و "Web Crawler" هم شناخته میشوند.

 

Crawling

به مراحله استخراج اطلاعات, توسط Crawler ها از بیلیون ها صفحات وب سایت و بررسی و آنالیز این اطلاعات جهت رتبه بندی گفته میشود.

 

CSS

کوتاه شده عبارت Cascading Style Sheets میباشد. توسط آن میتوانیم خصوصیت های HTML مانند رنگ ها, فونت ها , ... را تغییر دهیم بطوریکه این تغییرات میتواند در کامپیوترها و موبایل ها و تبلت ها نیز متفاوت باشد.

 

 

D

Data

به هر گونه اطلاعاتی که باعث شود کاربران و مشتریان را بهتر بشناسیم گفته میشود. چه افرادی هستند, از کجا آماده اند, چرا سایت را نگاه میکنند, چه زمانی بیشتر به سایت می آیند, چگونه سایت را پیدا کرده اند و غیره. عموما پاسخ به این سوالات برای تعیین استراتژی و تاکتیک مناسب برای سئو اهمیت دارد.

 

Dead-End Page

به صفحه وبی که به هیچ صفحه وبی لینک نداده است. به دلیل اینکه اگر کاربر و یا Bot موتورهای جستجو به این صفحه برسند, نمیتوانند هیچ صفحه دیگری را پیدا نموده و کار خود را ادامه دهند.

 

Deep Link

  • به لینکی که به صفحه وبی در سایت به غیر از صفحه اصلی شده باشد
  • به لینکی که به محتویاتی در بخش موبایل سایت لینک داده باشد

 

De-index

زمانی که گوگل صفحه ای را به صورت موقت یا کلی از نتایج جستجوی خود حذف می کند و دوباره آن را Index میکند. گوگل در ابزار Google Search Console خود بخشی به نام Remove URLs را در دسترس قرار داده است.

در برخی از مواقع به آن Delisting گفته میشود.

 

Directory

 به لیستی از وب سایت هایی گفته میشود که معمولا دستی و توسط یک فرد اضافه میشود و برای آنها گروه بندی و دسته بندی هایی نیز در نظر گرفته میشود. بر اساس نوع Directory ممکن است برای این کار پولی پرداخت شود و یا رایگان باشد. در گذشته و برای بالا بردن رتبه سایت ها در موتورهای جستجو, داشتن لینک در این دایرکتوری ها خیلی خوب بوده است ولی الان خیر. یکی از معروفترین آنها DMOZ بوده است.

 

Disavow

اگر تعداد زیادی از بک لینک های شما بیهوده و بی کیفیت و حالت اسپم داشته باشند, و شما هم نتوانید و یا اجازه دسترسی به آنها را جهت حذفشان نداشته باشید, شما میتوانید به گوگل توسط ابزار Disavow Tools این لینک ها را گزارش دهید تا گوگل آنها را در نظر نگیرد.

 

DMOZ

پروژه ای از گروه Open Directory Project بوده است. یک Directory از وب سایت ها که افراد خودشان به صورت دستی میتوانستند سایتشان را در آن ثبت کنند. این Directory در 5 ژوئن سال 1998 ایجاد شد و در 17 مارس سال 2017 بسته شد.

 

Do-follow

به لینکی که محدودیتی در رد گیری توسط موتورهای جستجو ندارد و یا خصوصیت nofollow را نداشته باشد.

 

Domain

یک آدرس وب سایت و عموما با کلماتی مانند .com و یا .org و یا .net خاتمه پیدا میکند. به عنوان مثال www.olgoha.com یک آدرس اینترنتی یا Domain میباشد.

 

Domain Authority

  • Domain Authority به مجموع قدرت یک وب سایت جهت داشتن رتبه در موتورهای جستجو گفته میشود که این عدد میتواند برآیند کیفیت سئو داخلی و سئو خارجی باشد.
  • این عدد بین 0 تا 100 میباشد که شرکت های مانند MOZ از این عدد برای رتبه بندی سایت ها در ابزار آنلاین خودشان استفاده میکنند.

 

Doorway Page

صفحه وبی که تنها برای گرفتن رتبه در موتورهای جستجو و بر روی کلمات کلیدی خاص ایجاد شده باشد بطوریکه کاربران با رسیدن به این صفحه به صورت اتوماتیک به صفحه ای دیگر هدایت میشوند و گویی صفحه Doorway تنها برای موتور جستجو ساخته شده باشد.

 

DuckDuckGo

یک موتور جستجو که در 28 سپتامبر سال 2008 ساخته شده بود. نتایج این موتور جستجو از 400 منبع حاصل می شد. در سال 2014 نزدیک به 4 بیلیون جستجو در این موتور جستجو انجام شده است.

 

Duplicate Content

زمانی که مقدار زیادی از اطلاعات دقیقا در 2 یا چند صفحه در یک سایت مشابه یکدیگر باشد Duplicate Content یا محتویات تکراری اتفاق افتاده است. البته زمانی که یک سایت از مطالب سایت دیگر استفاده میکند نیز ممکن است دچار این مشکل شود.

 

Dwell Time

به مدت زمانی که کاربر از صفحه ای که در SERP کلیک کرده است و دوباره به SERP باز میگردد گفته می شود. پایین بودن این زمان (به عنوان مثال زیر 5 ثانیه) نشان دهنده محتویات نامناسب و ضعیف میباشد که کاربر دوباره به موتور جستجو بر میگردد و قصد استفاده از سایت دیگری در SERP را دارد.

 

 

E

E-commerce

 به خرید و فروش محصولات به صورت آنلاین گفته میشود.

 

Editorial Link

به لینکی گفته میشود که یک وب سایتی بدون این که سوالی بپرسد و یا پولی را برای آن پرداخت کرده باشد, آن را درون سایت خودش قرار می دهد.

معمولا به آن Natural Link هم گفته می شود.

 

Engagement Metrics

به روش ها و تکنیک هایی گفته میشود که متوجه شویم که چقدر کاربران به صفحات وب و محتویات آنها علاقه و واکنش نشان می دهند.

برخی از مثال ها برای Engagement Metrics عبارتند از:

  • Click-through rate
  • Conversion rate
  • Bounce rate
  • مدت زمان ماندگاری کاربران در سایت یا صفحات
  • کاربران جدید و کاربرانی که مجدد به سایت برگشته اند
  • Dwell time

 

Entities

به افراد, شرکت ها, وب سایت ها, رویدادها, گروه ها, حقایق و چیزهای دیگر گفته میشود.

معمولا به آن Knowledge Graph هم گفته میشود.

 

External Link

بخش Outbound Link را مشاهده نمایید

 

 

F

Featured Snippet

معمولا برای انواع خاصی از کلمات کلیدی که کاربران در موتورهای جستجو وارد میکنند مانند : کجا, چگونه, چطور, کی, کی و غیره. معمولا در این زمان ها گوگل در جایگاه خاصی در کنار Organic Search آن را نمایش می دهد. معمولا این بخش به صورت خلاصه نشان داده می شود و از Paragraph و Table و List برای نمایش اطلاعات استفاده میکند.

معمولا به آن Position Zero هم گفته میشود.

 

 Findability

اینکه چقدر آسان مطالب داخل سایت قابل دیدن و استفاده شدن هستند. هم برای کاربران و هم برای موتورهای جستجو.

 

Footer Link

لینکهایی که در بخش پایینی سایت یا همان فوتر (Footer) نشان داده می شوند.

عموما به آن Website Navigation هم گفته میشود.

 

 

G

Google

موتور جستجویی که در سپتامبر سال 1998 توسط Larry Page و Sergey Brin به وجود آمدند. گوگل باعث شد که کاربران دیگر از دایرکتوری ها برای پیدا کردن وب سایت ها استفاده نکنند و سیستم Crawl کردن وب سایت ها و بررسی و آنالیز آنها را توسط الگوریتم های جستجو ایجاد نمودند و در حال حاضر گوگل یکی از بزرگترین موتورهای جستجویی میباشد که در هر کشوری از آن استفاده می شود.

 

Google Analytics

یک ابزار آنلاین و رایگان توسط گوگل میباشد که میتوانید فعالیت های کاربران را در سایت رصد و بررسی نماییم مانند میزان ترافیک و ماندگاری آنها و تعداد افراد آنلاین و غیره.

برای استفاده از این سرویس میتوانید به Google Analytics مراجعه نمایید. همچنین میتوانید آموزش گوگل آنالیتیکس را در سایت الگوها به صورت رایگان مشاهده نمایید

 

Google Bomb

 به روش هایی که باعث شود سایت به یکباره و غیر منتظره در کلمه کلیدی مورد نظر در رتبه 1 گوگل قرار بگیرد. معمولا این کار به واسطه تعداد زیادی از بک لینک های با کیفیت که توسط یک Anchor Text خاص ایجاد شده باشد اتفاق میافتد.

 

Googlebot

یک مکانیزمی در گوگل که میتواند توسط Crawl کردن صفحات وب آنها را برای Index به دیتابیس خود اضافه نماید

 

Google Dance

این عبارت از سال 2002 به وجود آمد و به مدت زمانی گفته میشود که گوگل جستجوی خود را بروز رسانی میکند. این کار معمولا هر ماه اتفاق میافتد.

 

Google Hummingbird

یکی از الگوریتم های گوگل که در سپتامبر سال 2013 معرفی شد و هر ماهه در حال بروز رسانی است. یکی از اصلی ترین کارهای این الگوریتم این است که مفهوم و درک درستی از کلمات کلیدی کاربران داشته باشد که بتواند بهترین نتیجه را در جستجوی خود به آنها نشان دهد.

 

Google Panda Algorithm

یکی از اصلی ترین الگوریتم های گوگل است که در فوریه سال 2011 به وجود آمد و همچنین بروز رسانی های زیادی هم برای آن تا به الان ایجاد شده است. یکی از اصلی ترین ماموریت های این الگوریتم این است که وب سایت هایی که محتویات بی کیفیت دارند را در نتایج جستجو حذف نمایند و حضور آنها را کم رنگ تر کند. در سال 2016 این الگوریتم یکی از بخش های هسته الگوریتم گوگل شد.

 

Google Penguin Algorithm

این اسم توسط افرادی که در حرفه سئو کار میکنند به وجود آمده است و اسمی که گوگل برای آن انتخاب کرده است Pigeon است. این الگوریتم در  24 ژوئن سال 2014 به وجود آمد و تاثیر عمده ای بر روی Local Search گذاشته است. یکی از اصلی ترین ماموریت های این الگوریتم ارتباط  برقرار کردن بین جستجو های محلی و Organic میباشد و نمایش آن اطلاعات در SERP.

 

Google RankBrain

 یکی از اصلی ترین الگوریتم های گوگل است که در اکتبر سال 2015 معرفی شد. اگر چه در ماه های قبل از آن تست های زیادی بر روی آن انجام شده بود. توسط این الگوریتم گوگل سیستم یادگیری را به الگوریتم خودش اضافه نمود. یعنی این الگوریتم به صورت اتوماتیک خودش مفاهیم جدید را یاد میگیرد.

 

Google Sandbox

نظریه و بحثی که هیچگاه گوگل آن را قبول نکرده است. به زمان انتظار وب سایت های جدید که برای گرفتن رتبه منتظر می مانند و گوگل آنها را به صورت کامل نمایش نمی دهند.

 

Google Search Console

Google Search Console یک ابزار آنلاین و رایگان است که قابلیت های زیادی را در اختیار شما قرار میدهد مانند بررسی وضعیت Index شدن صفحات سایت و خطاهایی که برای آن میتواند به وجود بیاید و یا مشکلات جدی که توسط بخشی به نام Manual Action در این ابزار میتوانید رویت و برطرف نمایید.

 

Google Trends

یک وب سایت از گوگل که میتوانید میزان جستجو ها و کلمات کلیدی محبوب و Trend شده در دنیا را ملاحظه نمایید. برای استفاده از آن میتوانید به Google Trends مراجعه نمایید.

 

Google Webmaster Guideline

 دستورالعمل های درست و خوبی از طرف گوگل برای بهینه تر کردن سایت  میباشد. البته در این دستورالعمل ها کارهایی که نباید انجام بپذیرد هم گفته شده است. شما میتوانید در این دستورالعمل ها:

  • ارزشمند تر کردن, مفید بودن, کاربردی بودن اطلاعات برای کاربران و نه برای موتورهای جستجو
  • جلوگیری از روش هایی که در زمان کوتاه رتبه خوب در گوگل داشته باشید ( سئو کلاه سیاه )

برای کسب اطلاعات بیشتر میتوانید بخش Google Webmaster Guideline را مشاهده نمایید.

 

Gray Hat

به راه های خاکستری و تکنیک هایی بین تکنیک های خوب (White hat) و تکنیک های بد (Black hat) گفته میشود.

 

Guest Blogging

یکی از روش های محبوب و فراگیر ایجاد نمودن بک لینک به واسطه تولید محتوا در سایت های دیگر و قرار دادن لینک ها در آنها.

معمولا به آن Guest Posting هم گفته میشود.

 

 

H

Heading

توسط تگ های Heading که از H1 تا H6 هستند میتوانید محتویات را در بخش های مختلف به واسطه اهمیت شان تفکیک کنید بطوریکه H1 دارای بیشتری اهمیت و H6 کمترین اهمیت را دارند. استفاده از تگ های H باید خیلی طبیعی باشد و نباید دائما از کلمات کلیدی در آنها استفاده نمایید و با انجام این کار مطمئن باشید که منفعت کمی در سئو به شما خواهد رسید.

 

Headline

به تگ H1 گفته میشود

 

Head Term

اصلی ترین کلمه کلیدی که میتواند ترافیک خوبی برای شما داشته باشد و عموما داشتن رتبه در آن کلمه کلیدی کار سختی است.

معمولا به نام Head Keyword یا Short-tail هم شناخته میشود.

 

Hidden Text

به متن و کلماتی گفته می شود که توسط کاربران غیر قابل رویت است و تنها برای گرفتن رتبه در موتورهای جستجو از آن استفاده می شود. استفاده از این تکنیک باعث خواهد شد که شما اخطارهایی را در Manual Action بگیرید و در Google Webmaster Guideline هم ممنوع شده است. به عنوان مثال اضافه نمودن متنی که :

  • برای خواندن خیلی ریز باشد
  • رنگ آن مانند رنگ Background باشد
  • استفاده از CSS تا متن از صفحه محو شود

 

Hilltop Algorithm

برگرفته از الگوریتم HITS میباشد و در سال 2003 به الگوریتم های گوگل اضافه شد. کار اصلی این الگوریتم این است که وب سایت ها و صفحات سایت را که برای موضوع خاصی ایجاد شده را بررسی نموده و سپس لینک هایی که در صفحات بی فایده و بی ربط برای آن صفحات به وجود آمده است را هم بررسی میکند.

 

HITS Algorithm

الگوریتمی که وظیفه بررسی لینک ها را دارد. نه لینک هایی که وارد سایت میشوند بلکه لینک هایی که از سایت خارج میشوند.

 

Homepage

به صفحه پیش فرض یا اولین صفحه ای در یک وب سایت که کاربران با وارد کردن آدرس سایت میتوانند آن را ببینند. مانند olgoha.com

 

htaccess.

فایل تنظیماتی داخل سرور که معمولا برای Redirect کردن URLها برای سئو استفاده میشود. البته این فایل کاربردهای دیگر هم دارد که میتوانید ویدئوی آموزشی htaccess را مشاهده نمایید.

 

 HTML

کوتاه شده عبارت Hypertext Markup Language میباشد. به واسطه این تگ ها میتوانیم صفحات سایت را ایجاد نماییم و نکات مهم سئو را که برای موتورهای جستجو مهم هستند را در صفحات قرار دهیم.

مشاهده ویدئوی آموزشی زبان HTML

 

HTTP

پروتکلی به نام Hypertext Transfer Protocol است که برای رد و بدل کردن اطلاعات و صفحات وب بین سرور و کامپیوتر کاربر (مرورگر کاربر) مورد استفاده قرار میگیرد.

 

HTTPS

همان Hypertext Transfer Protocol میباشد که برای امنیت بیشتر از پروتکلی به نام Secure Socket Layer یا SSL هم استفاده می کند. توسط آن اطلاعات رد و بدل شده بین سرور و کاربر رمز گذاری (Encrypt) میشود. داشتن HTTPS برای سایت یکی از فاکتورهای داشتن رتبه در گوگل است.

 

Hub Page

 یک بخشی مرکزی در سایت که میتواند صفحه ای از سایت باشد که بر روی کلمه کلیدی خاصی تمرکز شده است. معمولا لینک های زیادی به آن صفحه وجود دارد.

 

 

I

Inbound Link

یک لینک صفحه وب که از یک منبع خارجی می آید. به عنوان مثال اگر لینک سایت Google در سایت olgoha باشد, برای Google یک Inbound Link در نظر گرفته می شود و به همین صورت بالعکس.

 

Index

دیتابیس موتورهای جستجو از اطلاعات Crawl شده در بین صفحات وب سایت و ذخیره سازی آنها و بازیابی آنها استفاده میکند.

 

Indexability

چقدر موتورهای جستجو به آسانی میتوانند صفحات سایت را Index نمایند و آن را به دیتابیس های خود اضافه نمایند.

 

Indexed Page

یک صفحه وب که توسط موتورهای جستجو Crawle شده است و برای Index شدن به دیتابیس آنها اضافه شده است و در زمانی که کاربری کلمه کلیدی را وارد میکند, در صفحه نتایج جستجو (SERP) آن صفحه نشان داده میشود.

 

Information Architecture

چگونه یک وب سایت طراحی و پیاده سازی شده است و لینک ها در Navigation چگونه قرار داده شده اند و محتویات به چه صورت در وب سایت قابل دسترس است.

 

Information Retrieval

به مراحل جستجو اطلاعات مانند (متن, تصاویر, ویدئو) از یک دیتابیس بزرگ و نشان دادن آنها بر مبنای نیاز کاربر نهایی و مصرف کننده این اطلاعات

 

Internal Link

بخش Website Navigation را ملاحظه نمایید.

 

IP Address

یک آدرس منحصر به فرد برای تمامی دستگاه آنلاین در دنیا و بر گرفته از جمله Internet Protocol Address می باشد. IP آدرس ها میتوانند شامل:

  • Shared : بسیاری از وب سایت ها بر روی IP آدرس های اشتراکی هستند که مجموعه ای از وب سایت ها از یک IP آدرس استفاده میکنند.
  • Dedicated : سایت دارای IP آدرس منحصر به فرد خودش میباشد.

برای اینکه بتوانید رتبه بهتری در موتورهای جستجو داشته باشید, بهتر است از IP آدرس های Dedicated استفاده نمایید.

 

 

J

JavaScript - JS

زبان برنامه نویسی که توسط آن می توانیم تعاملات زیادی را بین وب سایت و بازدید کننده آن ایجاد نماییم. خواندن جاوااسکریپت برای Crawlهای موتورهای جستجو سخت است و به یاد داشته باشید که وجود جاوااسکریپت های زیاد در صفحات باعث دیر لود شدن آنها خواهد شد.

 

 

K

Keyword

یک کلمه یا کلمات و حتی جمله که کاربران در موتورهای جستجو به واسطه آنها منظور خودشان را بیان میکنند و صفحات سایت ها نیز بر مبنای آنها رتبه بندی و دسته بندی می شوند. توسط این کلمات است که موتورهای جستجو متوجه می شوند که کدام یک از صفحات وب برای کاربران سودمند و مفید است و مطابق با خواسته های آنها میباشد. کلمات کلیدی میتوانید شامل بیان ایده و مطرح کردن سوال و ایجاد نمودن موضوعی باشد.

معمولا به آن Keyphrase هم گفته می شود.

 

Keyword Cannibalization

یک نوع رقابتی بین چندین وب سایت که بر سر یک کلمه کلیدی رقابت دارند و دوست دارند تا بالاترین رتبه را داشته باشند. این باعث خواهد شد که شما CTR پایینی را داشته باشید.

 

Keyword Density

چقدر یک کلمه کلیدی در یک صفحه و متن های داخل آن تکرار شده است. بر خلاف گفته بسیار از افراد هنوز فرمول و دستورالعملی برای آن وجود ندارد که باعث شود شما با تکرار و درصد تکرار کلمه کلیدی بهترین رتبه را داشته باشید.

 

Keyword Research

به مراحلی که متوجه شویم کاربران برای رسیدن به اهدافشان در موتورهای جستجو از چه کلمات کلیدی و به چه میزان استفاده میکنند. البته می توانیم در این آنالیز ها به میزان رقابت پذیری و اهمیت کلمه کلیدی نیز پی ببریم. ابزارهای رایگان و پولی زیادی در دنیا میتوانند این کار را برای شما انجام دهند.

برای کسب اطلاعات بیشتر میتوانید مقاله بهترین ابزارهای جستجو و کلمات کلیدی برای سئو در سال 2020 را مشاهده نمایید.

همچنین آموزش ویدئویی ابزار Ahrefs و ابزار Monitorbacklinks را مشاهده نمایید.

 

Keyword Stuffing

 اضافه نمودن کلمات کلیدی بیهوده و تکرار آن در سراسر صفحات وب سایت به امید اینکه آن صفحه دارای رتبه بالاتری در موتورهای جستجو داشته باشد. این کار کاملا در Google Webmaster Guideline منع شده است و باعث خواهد شد تا شما در Manual Action اخطارهایی را دریافت کنید.

 

Knowledge Graph

بررسی دیتابیس گوگل که افراد معمولا به چه چیزهایی علاقه دارند و روزانه به دنبال آن هستند. شما میتوانید در صفحه جستجوی گوگل این اطلاعات را در Knowledge Panel مشاهده نمایید.

 

Knowledge Panel

نمایش دادن بخش اضافه تر از اطلاعات Organic Search در بالا ترین بخش و یا قسمت سمت راست (در حالت Desktop) برای دادن اطلاعات بیشتر به جستجو کنندگان در SERP. این بخش حاوی اطلاعات افراد و برند ها یا حقایق به همراه لینکی که به وب سایت آنها خواهید رفت. به عنوان مثال شما با تایپ جمله "اطلس وب" در گوگل و در سمت راست صفحه نتایج گوگل, میتوانید این پنل را مشاهده نمایید.

 

KPI

کوتاه شده عبارت Key Performance Indicator است. توسط آن کسب و کارها میتوانند متوجه شوند که چقدر اطلاعاتشان برای کاربران مفید و سودمند بوده است.

 

 

L

Landing Page

  •  هر صفحه ای که کاربر بتواند آن را ببیند
  • یک صفحه وب استاندارد که برای هدف خاصی مانند گرفتن شماره تلفن کاربر و یا نمایش یک محصول خاص طراحی شده باشد

 

Lating Semantic Indexing - LSI

به مکانیزمی که متوجه شویم که معمولا برای موتورها جستجو چه کلماتی دارای اهمیت بیشتری است. امروزه LSI نقش مهمی در SEO ندارد.

 

Lead

شخصی که به محصول یا سرویس شما علاقه دارد و یا ندارد. آن شخص برای استفاده از آن با میل و اراده خودش مثلا توسط آدرس ایمیل خود میتواند اطلاعات بیشتری را از ما بگیرد و یا آن را برای فرد دیگری به اشتراک می گذارد.

 

Link

یک ارتباط بین 2 وب سایت توسط کدهای HTML میباشد. یک لینک باعث خواهد شد تا کاربر در داخل سایت به بخش های مختلف برود, شبکه های اجتماعی را مشاهده کند و غیره. امروزه لینک ها برای موتورهای جستجو جهت دادن رتبه به وب سایت ها دارای اهمیت هستند.

معمولا به نام Backlink هم شناخته می شود.

 

Link Bait

 از روی عمد اطلاعات و لینک هایی را درست کنیم که کاربران به آن جذب شوند.

 

Link Building

به مراحل و استراتژی هایی که باعث جلب اعتماد سایت های دیگر شویم تا به سایت و صفحات سایت ما لینک دهند تا در نهایت در رتبه سایت ما تاثیر گذار باشد. ساختن لینک میتواند توسط کارهای زیر انجام شود:

  • ارتباط برقرار کردن با وب سایت ها و وبلاگ ها و افراد صاحب نفوذ در اینترنت و شبکه های اجتماعی و وب مسترهای سایت ها
  • ایجاد نموده و جذب لینک هایی از نوع Editorial به صورت طبیعی که این کار را میتوانید توسط انتشار محتواهای با کیفیت انجام دهید
  • با پرداخت پول به جهت قرار دادن لینک در سایت های با کیفیت و یا گرفتن اسپانسر
  • اضافه کردن لینک به صورت دستی در سایت ها و دایرکتوری های دیگر

شما میتوانید برای اجرای دقیق و صحیح کمپین بک لینک سازی, ویدئوی آموزشی بک لینک سازی را مشاهده نمایید. 

 

Link Equity

به ارزش لینک های داخلی که به سایت وارد می شود که شامل اعتبار, اعتماد, ارزش آنها است.

 

Link Farm

 زمانی که چند وب سایت به یکدیگر لینک میشوند و این کار توسط برخی از ابزارها به صورت اتوماتیک انجام می شود, به امید اینکه باعث بهتر شدن رتبه آنها در موتور جستجو شوند. این کار اسپم است و انجام ندهید.

معمولا به نام های Link Network یا Blog Network یا Private Blog Network شناخته میشود.

برای کسب اطلاعات بیشتر میتوانید آموزش ویدئویی PBN را مشاهده نمایید.

 

Link Juice

کلمه ای که شما هرگز نباید به صورت آنلاین از آن استفاده نمایید و کمتر آن را شنیده اید.

منظور از آن Authority یا PageRank میباشد

 

Link Profile

هر نوعی لینکی که به صفحه خاصی در یک وب سایت اشاره دارد. کیفیت Link Profile یک سایت تاثیر مستقیمی بر روی رتبه آن دارد.

 

Link Velocity

اینکه چقدر یک سایت به صورت سریع یا کند لینک هایی برایش ایجاد می شود. افزایش به یکدفعه و زیاد بک لینکها برای سایت نشان دهنده اسپم بودن آنها است. 

 

Log File

یک فایل که حاوی فعالیت های کاربر است مانند IP آدرس آن یا نوع مرورگری که استفاده میکند و یا شرکتی که از آن اینترنت گرفته است (ISP) و یا تعداد صفحاتی که دیده است و یا تعداد کلیک هایی که در سایت انجام داده است.

 

Log File Analysis

به مجموعه کارهایی که Log File را بررسی و از آن اطلاعات مورد نظر را استخراج نماییم.

 

Long-Tail Keywords

  • به کلمات کلیدی که دارای تعداد بیشتری کلمه هستند و معمولا افراد از آنها برای پیدا نمودن اطلاعاتشان استفاده میکنند.
  • کلمات کلیدی کم اهمیت تر که تعداد جستجو های کمتری دارند و رتبه گرفتن بر روی آنها آسانتر است.

برای کسب اطلاعات بیشتر میتوانید آموزش ویدئویی کلمات کلیدی بلند (Long-Tail Keyword) را مشاهده نمایید.

 

 

M

Machine Learning

به مراحلی که باعث شود سیستمی بدون دخالت انسان بیشتر یاد بگیرد و خودش را بهتر کند.

 

Manual Action

این عبارت معمولا در گوگل پنالتی استفاده میشود. زمانی که شما میتوانید در بخش Manual Action پیامی را ببینید که یکی از کارمندان گوگل برای شما ارسال کرده باشد. عموما زمانی که شما دستورالعمل های گوگل برای سئو (Google Webmaster Guideline) را نقض کرده باشید, در این بخش پیام هایی را مشاهده خواهید نمود. پنالتی شدن وب سایت توسط گوگل باعث حذف دائم یا موقت سایت از نتایج گوگل خواهد شد. Manual Action میتواند برای کل سایت و یا یک صفحه خاص باشد.

 

Meta Description

تگی در زبان HTML که به بخش Head صفحه اضافه می شود. این تگ برای توصیف صفحه میباشد. اطلاعات داخل این تگ عاملی برای داشته رتبه خوب نیست. دادن اطلاعات خوب در این بخش میتواند نرخ کلیک شدن روی لینک شما را افزایش دهد.

برای کسب اطلاعات بیشتر میتوانید ویدئوی آموزشی Meta Description را مشاهده نمایید.

همچنین میتوانید مقاله های زیر را هم مشاهده نمایید:

 

Meta Tags

اطلاعاتی که توسط تگ های HTML میتوانید برای موتورهای جستجو داشته باشیم. تگ Title و تگ Meta Description یکی از مهمترین تگ های Meta برای سئو هستند.

 

Metric

معیار و ملاکی در سئو که بتوانیم میزان موفق آمیز بودن و یا خوب نبودن بخشی را بسنجیم.

 

 

N

Natural Link

به بخش Editorial Link مراجعه شود

 

Negative SEO

معمولا کم اتفاق میافتد ولی به کارهایی که معمولا افراد دیگر (رقبا) برای خراب کردن رتبه سایت شما استفاده نمایند.

 

Noarchive Tag

تگ متایی که میتوانیم برای Archive و Cache نشدن صفحه در موتورهای جستجو از آن استفاده کنیم.

 

Nofollow Attribute

تگ متایی که میتوانیم به موتور جستجو بگوییم که یک لینکی را پیگیری یا follow نکند.معمولا زمانی استفاده میشود که نخواهیم رتبه یک صفحه به صفحه دیگر منتقل شود و یا لینک از نوع پولی باشد.

 

Noindex tag

تگ متایی که میتوانیم به موتورهای جستجو بگوییم یک صفحه وب را Index نکند

 

(not provided)

 بعد از اینکه در سال 2011 موتورهای جستجو بر روی جستجو های امن رفتند, اطلاعات مربوط به کلمات کلیدی که کاربر استفاده نموده است و به وب سایت شما رسیده است از گوگل آنالیتیکس حذف شدن و به جایش از کلمه "not provided" استفاده شد. البته این قابلیت وجود دارد که شما متوجه شوید که کاربران از چه کلمات کلیدی استفاده میکنند.

 

 

O

Off-page SEO

سئو خارجی به عملیات ها سئو گفته میشود که خارج از سایت اتفاق بیافتد مانند ساختن لینک و فعالیت در شبکه های اجتماعی و یا Content Marketing و Email Marketing و Influencer Marketing و یا استفاده از تلویزیون و رادیو.

 

On-page SEO

به نام سئو داخلی شناخته می شود و به تمامی فعالیت هایی که در داخل سایت اتفاق میافتد. مانند ایجاد نمودن محتویات خوب و با کیفیت و یا بهینه سازی کدهای HTML مانند Title tag و Meta tagها و یا بهبود ساختار اطلاعات در سایت و بهبود ساختار Navigation و URL

 

Organic Search

نمایش طبیعی و بدون پرداخت پول در SERP موتورهای جستجو. نتایج در ارگانیک سئو معمولا بر اساس آنالیز الگوریتم ها نمایش داده می شوند و معمولا این نتایج نزدیک ترین اطلاعات و وب سایت ها را مطابق با نیازهای جستجو کنندگان به آنها نشان میدهند.

باید برای انجام کارهای سئو برنامه داشته باشید بنابراین توصیه میکنیم مقاله چک لیست سئو را بخوانید و یا ویدئوی آموزشی پکیج کامل و 128 ساعته آموزش سئو را مشاهده فرمایید.

 

Orphan Page

هر صفحه وبی که در لینک ها به آن اشاره نشده باشد و پیدا کردنش بسیار سخت باشد.

 

Outbound Link

لینکی که با کلیک کردن بر روی آن کاربر را به وب سایتی متفاوت از وب سایتی که در آن است ببرد.

 

 

P

PageRank

 بر طبق گفته گوگل PageRank به اهمیت و ارزش صفحات سایت گفته میشود که لینکشان در سایت های دیگر قرار دارد. به عبارت دیگر هر لینکی از یکی از صفحات سایت شما در سایت های دیگر باعث منتقل شدن PageRank آن صفحه وب سایت به صفحه وب سایت شما خواهد شد. همه لینک ها با یکدیگر برابر نیستند. این الگوریتم است که آن را مشخص می کند.

 

Page Speed

به مدت زمانی گفته می شود که یک صفحه وب به صورت کامل در مرورگر کاربر لود و بارگذاری شود. سرعت لود سایت یکی از فاکتورهای سئو میباشد.

شما میتوانید برای کسب اطلاعات بیشتر, ویدئوی آموزشی بهینه سازی سرعت سایت را مشاهده نمایید

 

Page View

یک صفحه وب که داخل مرورگر کاربر لود و بارگذاری شده باشد.

 

Paid Search

تبلیغات از نوع Pay-Per-Click یا PPC که معمولا برای آن پول پرداخت می شود و در بالا یا پایین Organic Search نمایش داده میشود.

برای کسب اطلاعات بیشتر ویدئوی آموزشی PPC را مشاهده نمایید.

 

PBN

کوتاه شده جمله Private Blog Network میباشد.

میتوانید بخش Link Farm را مشاهده نمایید.

 

PDF

برگرفته از کلمه Portable Document Format file است. در PDF میتوانید متن ها و تصاویر و لینکها و دیگر موارد را استفاده نمایید.

 

Penalty

بخش Manual Action را ملاحظه نمایید.

 

Persona

 نمایش دادن اطلاعات به گونه ای جذاب و متفاوت مانند استفاده از انیمیشن ها و تعاملات در سایت.

معمولا توسط نام های Buyer Persona یا Marketing Persona هم شناخته می شوند.

 

Personalization

زمانی که موتورهای جستجو از اطلاعاتی که شما قبلا به دنبال آن بوده اید و یا تاریخچه جستجو های شما و مکانی که جستجو در آن انجام داده اید جهت نمایش نتیجه متفاوت به شما استفاده کند.

 

PHP

برگرفته از عبارت Hypertext Preprocessor است و جزء زبان های Scripting Language حساب می شود. برای ایجاد نمودن محتویات و سایت های داینامیک مورد استفاده قرار می گیرد.

 

Piracy

موتورهای جستجو معمولا محتویاتی را در سایت هایی که قوانین کپی رایت را نقض کرده اند, نمایش نمی دهند. گوگل از سال 2012 بر روی این موضوع خیلی جدی بوده است و  سایت هایی که گزارشات DMCA-related Takedown زیادی داشته باشند را جزء این موارد به حساب می آورد.

برای کسب اطلاعات بیشتر میتوانید آموزش ویدئویی تم فارست را مشاهده نمایید.

 

Pogo-sticking

 زمانی که کاربر جستجویی را در موتور جستجو انجام میدهد, بین نتیجه جستجو در SERP و وب سایت مربوطه سوویچ میشود.

معمولا به نام Dwell Time شناخته می شود.

 

Position

بخش Rank را مشاهده نمایید.

 

Pay Per Click - PPC

نوع خاصی از تبلیغات که معمولا فرد تبلیغ دهنده بر اساس فاکتورهایی مانند میزان رقابتی بودن کلمه کلیدی و .... برای آن پول پرداخت میکند. البته زمانی پول کم میشود که کاربر بر روی تبلیغ مربوطه کلیک کند. ترکیب SEO و PPC میتواند مزایای زیادی را برای شما داشته باشد.

 

 

Q

QDF

برگرفته از کلمه Query Deserves Freshness است. اینکه موتور جستجو تصمیم میگیرد که وب سایت های جدید را در نتایج جستجو نشان دهد یا از وب سایت های قدیمی استفاده نماید.

 

Quality Content

به محتویاتی که باعث شود شما به اهداف تجاری و کسب و کار خود به راحتی برسید مانند پیدا نمودن رتبه خوب در موتورهای جستجو و یا برند سازی در شبکه های اجتماعی.

 

Quality Link

لینک های داخلی که معمولا با ارزش و قابل اعتماد و مهم هستند.

 

Query

یک کلمه یا چند کلمه و جمله که کاربران برای رسیدن به هدف خود در موتور جستجو تایپ می کند.

معمولا به نام Search شناخته می شود.

 

 

R

Rank

زمانی که یک صفحه وب بر اساس کلمه کلیدی در موتورهای جستجو رتبه میگیرد.

 

Ranking Factor

به اجزای مختلف و جدا از هم می باشد که الگوریتم های موتورهای جستجو تصمیم میگیرند که ایا یک صفحه وب باید در کلمه کلیدی در صفحه نتایج در کجا قرار بگیرد. برای سال های زیاد گوگل به صورت مستقیم گفته است که 200 عامل رتبه بندی یا Ranking Factor وجود دارد.

معمولا به نام Ranking Signal هم شناخته می شود.

 

Reciprocal Links

زمانی که 2 وب سایت با رضایت همدیگر تبادل لینک را انجام میدهند.

 

Redirect

به تکنیکی که کاربر یا موتور جستجو را به صورت اتوماتیک از یه صفحه به صفحه ای دیگر منتقل نماییم. 2 نوع Redirect وجود دارد:

  • Permanent : 301
  • Temporary : 302

 

Referrer

اطلاعات URL که مشخص میکند کاربر کدام صفحه وب را درخواست کرده است.

 

Reinclusion

به عملیاتی که از موتور جستجو بخواهیم که یک صفحه وب یا یک وب سایت را پس از دوباره index کردن نمایش دهد.

 

Relevance

به راه و روش هایی که موتور جستجو متوجه شود که چقدر اطلاعات و محتویات داخل یک صفحه وب با کلمه کلیدی و درخواستی که کاربر انجام میدهد مطابقت دارد.

 

Responsive Website

وب سایتی که به صورت اتوماتیک بر مبنای دستگاه کاربر به صورت درست نشان داده شود. به عنوان مثال کامپیوتر یا موبایل یا تبلت.

 

Rich Snippet

نوع خاصی از دستورات که میتوانیم در کدهای HTML برای ارائه دقیق اطلاعات به موتورهای جستجو از آن استفاده کنیم و به نام Structured Data هم شناخته میشود. این اطلاعات در نهایت در SERP نشان داده می شود.

برای کسب اطلاعات بیشتر میتوانید آموزش ویدئویی Featured Snippets را مشاهده نمایید.

 

robots.txt

یک فایل استاندارد و متنی از Robots Exclusion Protocol است که معمولا در root وب سایت قرار داده میشود و موتورهای جستجو از اطلاعات این فایل جهت دسترسی و index نکردن بخش های اشاره شده استفاده می کنند.

برای کسب اطلاعات بیشتر میتوانید آموزش ویدئویی robots.txt را مشاهده نمایید.

 

 Return On Investment - ROI

به روشی که بتوانیم میزان موثر بودن SEO را متوجه شویم. میتواند بر اساس عددی باشد که از تقسیم میزان در آمدهایی که شما از سئو داشته اید بر کل درآمد شما که در نهایت در عدد 100 ضرب میکنیم.

 

 

S

Schema

نوعی از اطلاعات که میتوانید به صفحات وب اضافه نمایید و برای موتورهای جستجو اطلاعات بیشتری را از صفحات سایت خواهد داد. برای کسب اطلاعات بیشتر آموزش اسکیما مارک آپ را مشاهده نمایید.

 

Scrape

به تکنیکی که شما توسط برنامه ای اطلاعات و محتویات یک سایت را کپی کنید. 

عموما به نام Web Scraping هم شناخته می شود.

 

Search Engine

به برنامه کامپیوتری که کاربران را قادر میسازد تا اطلاعاتی مانند فایل و صفحات وب و وب سایت ها را جستجو و پیدا نمایند. اطلاعات موتورهای جستجو توسط Crawlerهای آنها بروز رسانی می شوند و می توانند توسط الگوریتم های جستجو به صفحات سایت رتبه مشخصی را بدهند.

برخی از موتورهای جستجو عبارتند از : Google, Yahoo, Bing, DuckDuckGo, Yandex, Baidu 

 

Search Engine Marketing - SEM

به تکنیک ها و روش هایی که باعث شود صفحات یک سایت در موتورهای جستجو بیشتر دیده شوند. این مورد هم میتواند شامل جستجوهای ارگانیک (Organic Search) و هم جستجوهای پولی (Paid Search) باشد.

 

Search Engine Optimization - SEO

به مراحل بهینه سازی سایت و محتویات داخل آن برای اینکه بهترین و بالاترین رتبه را در موتورهای جستجو داشته باشیم. برای سئو لازم است بدانید که موتورهای جستجو چگونه کار می کنند و اینکه کاربران به دنبال چه چیزهایی هستند و از چه کلمات کلیدی برای آن استفاده میکنند و اینکه چرا کاربران جستجو میکنند (Search Intent). یکی از رمزهای موفیت در سئو, خوب و مفید بودن آن سایت برای کاربران و موتورهای جستجو میباشد. این میتواند ترکیبی از تکنیک های سئو داخلی (on-page SEO) و سئو خارجی (off-page SEO) باشد.

 

Search Engine Result Page - SERP

صفحه ای در موتور جستجو که پس از تایپ کردن اطلاعات به او نشان داده میشود. معمولا موتورهای جستجو در هر صفحه نتایج خود, 10 صفحه وب را نشان میدهند و آنها را بر اساس مربوط بودن و مفید بودن رتبه بندی و فیلتر می کند. بر اساس نوع موتور جستجویی که استفاده میکنید, ممکن است برخی از آنها در SERP این اطلاعات را هم نمایش دهند:

  • تبلیغات پولی (AdWords Ads)
  • Featured Snippets
  • تصاویر
  • Knowledge Panel
  • Local Pack با نقشه
  • اخبار
  • پرسش و پاسخ های متداول و مرتبط
  • جستجوی های مرتبط
  • اطلاعات فروش محصولات
  • Sitelinks
  • نمایش اطلاعات ار شبکه های اجتماعی مانند Tweeter
  • ویدئو ها

 

 Search History

 موتورهای جستجو هر جستجویی که انجام میشود یا هر صفحه وبی که نمایش داده می شود و یا تبلیغاتی که بر روی آن کلیک میشود را بررسی و ضبط می کنند. آنها از این اطلاعات برای بهتر کردن سیستم های جستجو استفاده میکنند.

عموما به نام Web Browsing History هم شنیده می شود.

 

Share of Voice

چه تعداد جستجو ها در مورد برند شما در مقایسه با جستجو های برند رقیبان شما انجام شده است.

 

SiteLinks

به صورت اتوماتیک 6 تا از بهترین و پر کاربردترین لینک های شما توسط موتورهای جستجو انتخاب میشود و چنانچه سایت شما در ابتدای نتایج نشان داده شود, SiteLinks هم به جستجو کننده نشان داده میشود.شما برای نمایش دادن SiteLinks هیچ دسترسی در Google Search Console یا Bing Webmaster Tools ندارید.

در موتور جستجوی Bing به نام Deep Links شناخته میشود.

 

Sitemap

 به لیستی از صفحات وب در یک سایت. 2 نوع Sitemap وجود دارد:

  • HTML : معمولا تمامی صفحات سایت دسته بندی شده و در قالب یک صفحه به کاربر نشان داده میشود. کاربر میتواند به سرعت صفحه مورد نظر خود را پیدا نموده و از همان جا بر روی لینک کلیک کند.
  • XML : برای Crawler موتورهای جستجو آماده می شود تا بتوانند بهتر صفحات یک سایت را پبدا نمایند.

برای کسب اطلاعات بیشتر حتما ویدئوی آموزشی ساختن XML Sitemap را مشاهده نمایید.

 

Sitewide Links

به لینک هایی که در تمامی صفحات سایت قابل مشاهده هستند مخصوصا در بخش Sitebar و یا Footer سایت و یا وب سایت هایی که از Template استفاده می کنند.

 

Social Media

به بستری که یا وب سایت است و یا اپلیکیشن که کاربران میتوانند با یکدیگر تعامل و ارتباط داشته باشند و محتویات و اطلاعات را با یکدیگر به اشتراک بگذارند.

 

Social Signal

 به فاکتورهایی که نشان دهد چقدر وب سایت شما در بین شبکه های اجتماعی دارای بازدید کننده و بازخورد است. مانند شبکه اجتماعی یک فرد در توییتر.

اگر چه در بسیاری از مقاله ها و مجامع گفته میشود که فعالیت در شبکه های اجتماعی به عنوان یکی از فاکتورهای سئو میباشد مانند داشتن تعداد لینک ها و یا به اشتراک گذاری مطالب سایت شما, اما گوگل گفته است که شبکه های اجتماعی به عنوان فاکتورهای سئو شناخته نمی شود.

 

Spam

بخش Webspam را مشاهده نمایید

 

Spider

بخش Bot را مشاهده نمایید

 

Split Testing

 زمانی که 2 صفحه سایت را با یکدیگر مقایسه میکنیم تا به نتایج مهمی دست پیدا کنیم. معمولا این آزمایش بر روی صفحاتی میتواند بهترین جواب را بدهد که مدت زمان زیادی برای کاربران در سایت قابل رویت بوده است.

عموما به نام A/B Tesing هم شناخته میشود.

 

SSL Certificate

یک گواهی دیجیتال برای وب سایت هایی که از پروتکل SSL برای نقل و انتقال امن اطلاعات بین سرور و کاربر استفاده میکنند.

 

Status Code

زمانی که لینکی دیده میشود و یا صفحه وبی مشاهده میشود, این کد از سمت سرور ارسال می شود. مهمترین کدهای سرور که برای سئو هم اهمیت دارند عبارتند از:

  • 200 (OK)
  • 404 (Not Found)
  • 410 (Gone)
  • 500 (Internal Server Error)
  • 503 (Service Unavailable)

برای کسب اطلاعات بیشتر میتوانید آموزش ویدئویی کدهای سرور و اهمیت آن برای سئو را مشاهده نمایید.

 

Stop Word

کلماتی که عموما استفاده میشوند. به عنوان مثال "یک" , "در" , "از" , "تا". موتورهای جستجو در گذشته برای اینکه نتایج بهتر را به کاربران نشان دهند آنها را در نظر نمی گرفتند و امروزه هم به همین گونه است.

 

Subdomain

یک بخشی از دامنه اصلی گفته میشود. به عنوان مثال https://test.olgoha.com به عنوان subdomain از دامنه اصلی https://olgoha.com  به حساب می آید.

 

 

T

Texonomy

به بررسی و مدیریت و دسته بندی درست و اصولی اطلاعات در سایت گفته می شود که کاربران بتوانند به راحتی اطلاعات مورد نظرشان را پیدا کنند.

 

Time on Page

به کل زمانی گفته میشود که کاربر در داخل یک صفحه سایت است. 

 

Title Tag

یکی از تگ های مهم در HTML است که میتوانیم موضوع و title صفحه را مشخص کنیم. موتورهای جستجو از اطلاعات title در SERP خود استفاده می نمایند که بهتر است شامل کلمات کلیدی که کاربر به دنبال آن اطلاعات میباشد هم باشد (بهترین استراتژی). داشتن و نوشتن بهترین title باعث جذب شدن مخاطبان و بالا رفتن نرخ کلیک آنها خواهد شد. محتویات و تعداد کاراکترهای داخل title باید کمتر از 65 کاراکتر باشد.

 

Top-Level Domain - TLD

پسوندی که معمولا به نام سایت ها و Domain اضافه میشود مانند:

  • com
  • org
  • net
  • ir

معمولا بر اساس نوع کسب و کار و یا منطقه جغرافیای نیز میتواند دسته بندی شود.

عموما به نام Generic Top-Level Domain یا TLD و یا Domain Extension هم شناخته میشود.

 

Traffic

 افراد یا موتورهای جستجو (Bot) سایت را مشاهده می نمایند

 

Trust

عموما به گذشته و سابقه دامنه باز می گردد

 

TrustRank

یکی از تکنیک های آنالیز کردن لینک ها است که لینک های خوب را از لینک های اسپم تشخصی دهیم.

 

 

U

User-Generated Content - UGC

هر گونه اطلاعاتی مانند ویدئو ها و پست ها و کامنت ها که توسط کاربران و مشتریان ایجاد شده باشد.

 

Universal Search

زمانی که موتورهای جستجو اطلاعات مختلفی را از بخش ها و دیتابیس ها مختلف در SERP به جستجو کنندگان نشان میدهند. این نتایج می تواند تصاویر و ویدئوها و اخبار و محصولات فروشی و یا اطلاعات دیگر باشد.

معمولا به نام Blended Search هم شناخته می شود.

 

Unnatural Link

هر لینکی که گوگل به عنوان لینک بد و اسپم و دستکاری شده شناسایی نماید. این لینک ها باعث خواهند شد تا شما در Manual Action اخطارهایی را دریافت نمایید.

 

URL

کوتاه شده عبارت Uniforme Resource Locator است و از آن آدرس برای دسترسی به اطلاعات در اینترنت استفاده میکنیم. به جای آن میتوانیم از کلمه آدرس وب هم استفاده کنیم مانند www.olgoha.com. شما این آدرس را میتوانید در مرورگر خود جهت دسترسی به اطلاعات وارد نمایید.

 

URL Parameter

مقدارهایی که برای بررسی و ردیابی کاربران به URL اضافه می شود. به عنوان مثال کاربر بر روی کدام لینک کلیک کرده است.

عموما به نام Query String هم شناخته می شود.

برای کسب اطلاعات بیشتر میتوانید آموزش ویدئویی URL Parameter چیست را مشاهده نمایید.

 

Usability

اینکه چقدر کاربران میتوانند از سایت استفاده کنند. سرعت لود اطلاعات و نحوه دیدن محصولات و نمایش تصاویر در سایت و نوع راحتی جستجو در سایت و موارد دیگر میتواند نمونه هایی از Usability باشد.

 

User Agent

به معنای نرم افزار Web Crawling میباشد.

 

User Experience - UX

حس نهایی کاربران از دیدن و مشاهد سایت شما و راحتی در استفاده از آن.

برای کسب اطلاعات بیشتر میتوانید ویدئوی آموزشی UI و UX را مشاهده نمایید.

 

 

V

Vertical Search

به نوعی خاصی از جستجو گفته می شود که بر روی نوعی خاصی از اطلاعات تمرکز دارد مانند Youtube (ویدئو) یا Amazon (محصولات) یا Yelp (اطلاعات کسب و کارها).

 

Virtual Assistant

به ابزار و نرم افزاری گفته میشود که میتواند به صورت مجازی یا دور کاری برخی از وظایفی که گفته می شود را انجام دهد مانند انجام یک عملیات جستجو. به عنوان مثال Siri در اپل یا Cortana در مایکروسافت.

 

Visibility

به برجسته بودن موقعیت وب سایت ها در نتایج موتورهای جستجو گفته می شود.

 

 

W

Webpage

یک صفحه و یا Document که در شبکه جهانی World Wide Web یا WWW وجود دارد و توسط مرورگرها میتوان به آن دسترسی داشت.

 

Website

به مجموعه ای از صفحات وب که بر روی شبکه WWW قرار دارند.

 

Website Navigation

اینکه چگونه صفحات یک وب سایت برای پیدا شدن توسط کاربران به یکدیگر متصل شده اند. Navigation در وب سایت میتواند در چندین حالت وجود داشته باشد که عبارتند از:

  • Main navigation : بخش اصلی که سایت بر روی آن تمرکز دارد. به عنوان مثال در Navigation اصلی سایت الگوها شما میتوانید بخش مقالات و گالری ویدئو و آموزش ها را مشاهده نمایید.
  • Secondary navigation : موضوعاتی که ارتباط به Navigation اصلی دارد. به عنوان مثال Secondary Navigation در سایت الگوها در بخش آموزشی دسته بندی های آنها است مانند پکیج کامل سئو و نکات سئو و آموزش تم فارست
  • Footer navigation :  عموما در این بخش لینک هایی قرار دارد که برای ارتباط با ما و یا برند سازی میتوان از انها استفاده نمود. این بخش عموما برای رتبه بندی در موتورهای جستجو اهمیت ندارد. به عنوان مثال در بخش فوتر سایت الگوها شما میتوانید لینک هایی مانند تماس با الگوها, درباره الگوها, راهنمای سایت الگوها و ... را مشاهده نمایید.
  • Related Links : در این بخش میتوان لینک هایی برای دادن اطلاعات بیشتر به کاربران را هم استفاده کرد مانند محبوب تر ها و یا جدید تر ها و ....
  • Content Links : لینک هایی که در بخش های اصلی صفحات وب نمایش داده می شود مانند مقالات و یا Landing Pageها و ...
  • Breadcrumb Navigation : در این بخش کاربران میتوانند موقعیت خود را در سایت مشخص نمایند و یا توسط لینک های این قسمت به صفحات دیگر سایت بروند. مانند:
  • صفحه اصلی > پکیج کامل سئو > پکیج آموزش سئو 

 

Webspam

به هر روش یا تکنیکی که شما الگوریتم موتورهای جستجو یا کاربران را به اشتباه بیاندازید.

ممکن است شما به عنوان Black Hat SEO و یا Spam و یا Spamdexing یا Search Spam هم شنیده باشید.

 

White Hat

 تکنیک هایی در سئو که کاملا توسط Google Webmaster Guideline توصیه شده است.

 

Word Count

به تعداد کل کلمات یک بخش گفته می شود.محتویات کم (به لحاظ تعداد کلمات) میتواند سیگنالی را به موتورهای جستجو ارسال نماید که این محتویات ضعیف هستند.

 

WordpPress

یکی از محبوب ترین سیستم های Blogging و Content Management System در دنیا

البته به دلیل محبوب بودن Wordpress شما میتوانید آموزش رایگان سئو سایت های وردپرسی را در قالب ویدئو مشاهده نمایید.

 

 

X

XML

برگرفته از کلمات Extensible Markup Language میباشد که موتورهای جستجو از آن برای فهمیدن اطلاعات وب سایت ها استفاده میکنند.

 

XML Sitemap

به لیستی از صفحات وب سایت گفته می شود که به موتورهای جستجو توسط فایل های XML معرفی میکنیم.

 

 

Y

Yahoo

یاهو در آپریل سال 1994 به وجود آمد و یکی از محبوب ترین موتورهای جستجو در دهه 90 میلادی بوده است. یاهو قبل از ظهور گوگل تا سال 2000 یکی از بهترین موتورهای جستجویی بود که افراد در دنیا از آن استفاده می کردند. حتی گوگل هم در ابتدا از اطلاعات موتور جستجوی Yahoo در نتایج خود استفاده می نمود و این همکاری تا سال 2004 نیز ادامه داشت. در مقطعی هم موتورهای جستجوی Yahoo و Bing با یکدیگر همکاری هایی هم داشتند.

 

Yandex

محبوب ترین موتور جستجو در کشور روسیه است. در 23 سپتامبر سال 1997  توسط Arkady Volozh و lya Segalovich به وجود آمد.

 

لیست درس ها

زمان آموزش
  • درس اول : بهینه سازی در موتورهای جستجو چیست؟ 47:33
  • درس دوم : موتورهای جستجو چگونه کار میکنند؟ 33:51
  • درس سوم : اصطلاحات و لغات سئو (بخش اول) 1:07:05
  • درس چهارم : اصطلاحات و لغات سئو (بخش دوم) 1:24:37
  • درس پنجم : اصطلاحات و لغات سئو (بخش سوم) 1:00:21
  • درس ششم : اصطلاحات و لغات سئو (بخش چهارم) 1:01:17
  • درس هفتم : اصطلاحات و لغات سئو (بخش پنجم) 42:13
  • درس هشتم : اصطلاحات و لغات سئو (بخش ششم) 54:55
  • درس نهم : اصطلاحات و لغات سئو (بخش هفتم) 48:10
  • درس دهم : اصطلاحات و لغات سئو (بخش هشتم) 55:40
  • درس یازدهم : اصطلاحات و لغات سئو (بخش نهم) 26:11
  • درس دوازدهم : اصطلاحات و لغات سئو (بخش دهم) 1:30:43
  • درس سیزدهم : اصطلاحات و لغات سئو (بخش یازدهم) 48:48
  • درس چهاردهم : اصطلاحات و لغات سئو (بخش دوازدهم) 1:05:51
  • درس پانزدهم : اصطلاحات و لغات سئو (بخش سیزدهم) 52:32
  • درس شانزدهم : اصطلاحات و لغات سئو (بخش چهاردم) 1:11:36
سوالات متداول ( 10 ) سوال مطرح شده
  • آیا این فصل برای افرادی که سئو کار میکردن مناسب هستش؟

    بله حتما. به دلیل اینکه در این فصل فقط آشنایی نیست بلکه بسیاری از مطالب سئو به صورت عمیق صحبت خواهد شد بطوریکه در فصل های آینده به دلیل تکمیل بودن مطالب دیگر صحبتی از آنها به میان نخواهد آمد.

  • تعداد ساعت های این فصل چقدر است؟

    در حال حاضر بر اساس آخرین بروز رسانی, 15 ساعت و 8 دقیقه آموزش خواهید داشت. بنابراین این فصل می تواند یک شروع خوبی برای شما باشد.

  • آیا سئو دارای اصطلاحات زیادی است؟

    بله حتما. سئو و بهینه سازی سایت هم مانند تمامی کارهای تخصصی دیگر دارای کلمات و اصطلاحات بسیاری میباشد که شما دائما با آنها روبرو میشود مخصوصا در نرم افزارها و وب سایت هایی که سرویس های سئو را به شما ارائه مینمایند.

  • آیا میتوانیم درس های این فصل را به صورت موردی فرا بگیریم؟

    بله حتما. البته توصیه ما این است که درس ها و فصل ها را به ترتیبی که برایتان مشخص شده است فرا بگیرید ولی درس های این فصل را میتوانید به صورت موردی ببینید. اگر فکر میکنید که کلمه یا اصطلاحی را بلد هستید میتوانید به کلمه بعدی بروید. درس های جداگانه فصل 2

  • آیا این فصل سیلابس هم دارد؟

    حتما. سیلابس کاملی را برای شما در نظر گرفته ایم که میتوانید حتی قبل از تهیه این فصل آن را از سایت الگوها دانلود نموده و با دنیای از مطالب و کلمات سئو آشنا شوید. 

  • بعد از مشاهده این فصل چه اتفاقی می افتد؟

    شما با بسیاری از کلمات و اصطلاحات سئو اشنا می شوید و حتی میتوانید بنا به نیاز خودتان هر فصلی که مد نظرتان باشد را فرا بگیرید. مثلا فصل 8 که در زمینه ساختن بک لینک است و یا فصل 4 که در زمینه استخراج بهترین کلمات کلیدی برای سئو سایت می باشد

  • آیا از تجربه های سئو هم در این فصل صحبت شده است؟

    بله حتما. نه فقط در این فصل بلکه در تمامی فصل ها و درس ها تا جایی که امکان داشته باشد از تجربه های مختلفی صحبت به میان آورده شده است. بنابراین شما میتوانید با دریایی از این تجربیات آشنا شوید

  • چه تعداد اصطلاحات در سئو وجود دارد؟

    تعداد مشخصی را نمی توان برای آن در نظر گرفت. ولی بیش از 100 کلمه و اصطلاح برای آن وجود دارد.

  • آیا اصطلاحاتی بین طراحی سایت و سئو مشترک هستند؟

    مطمئنا بله. در این آموزش خواهید دید که برخی از اصطلاحات در هر 2 صنعت مشترک هستند و باید به خوبی فرا گرفته شوند.

  • آیا کلمات و اصطلاحات سئو در هر سال تغییر می کند؟

    عموما اصطلاحات قبلی خیر تغییر نمی کنند. ولی ممکن است در هر سال چند کلمه و اصطلاح جدید در صنعت سئو داشته باشیم.

من داریوش ببریان هستم. نزدیک به 17 سال در زمینه طراحی و برنامه نویسی و سئو وب سایت در حال فعالیت میباشم و 14 سال هم در زمینه آموزش دروس مختلف اشاره شده مشغول به تدری...
  • آموزش ها99
  • کتاب ها6
  • Follower82
ثبت نظر ( 2 ) نظر ثبت شده
برای ثبت نظر ابتدا وارد حساب کاربری خود شوید و یا ثبت نام نمایید...
  • 1399/03/24
    سیروس رهنما
    خیلی ممنون. معمولا کیا آموزشاتون Update میشه؟
  • 1398/08/14
    کریم خجسته
    سلام، آموزش هاتون فوق العادست
    ممنون