14 بهترین پلاگین های سئو وردپرس و ابزارهایی که باید استفاده کنید

سئو
14 بهترین پلاگین های سئو وردپرس و ابزارهایی که باید استفاده کنید
  • 20 مرداد 1399
  • 2232
  • 2

اغلب از ما پرسیده می شود که بهترین پلاگین های سئو وردپرس چیست و چه ابزارهایی را پیشنهاد می کنیم.

به این دلیل است که برای بیشتر وب سایت های موجود در اینترنت، موتورهای جستجو منبع اصلی ترافیک به شمار می رود. بهینه سازی وب سایت تان برای موتورهای جستجو می تواند به شما در کسب رتبه بالاتر در نتایج جستجو کمک کند و به طور چشمگیری تجارت تان را ارتقاء دهد.

در این مقاله، ما بهترین پلاگین های سئو وردپرس و ابزارهایی که باید استفاده کنید را با شما به اشتراک می گذاریم. برخی از این ابزارها، کاربردهای مشابه ای را ارائه می کنند. هم چنین این موضوع را مشخص می کنیم که در موارد خاص باید از کدام یکی از این ابزارها استفاده کنید.

 

چیزهایی که باید درباره پلاگین ها و ابزارهای سئو وردپرس بدانید

زمانی که توصیه هایی درباره سئو سایت می خوانید و یا "بهترین پلاگین های سئو وردپرس رایگان" را جستجو می کنید، با مقاله های بسیار زیادی رو به رو خواهید شد که ده ها ابزار متعدد را نیز به شما معرفی می کنند.

این موضوع برای مبتدیان و کاربرانی که خیلی از تکنولوژی سر در نمی آورند، بسیار سر در گم کننده خواهد بود.

حقیقت این است که شما برای اینکه رتبه بندی جستجوی بالاتری را به دست بیاورید، به ده ها ابزار سئو وب سایت برتر نیاز ندارید.

در حالی که اکثر پست های وبلاگی (از جمله این مقاله)، محبوب ترین پلاگین های سئو برتر را به اشتراک می گذارند، بسیار اهمیت دارد تا درک کنید که کاربردهای هر ابزار به چه ترتیب است.

برای مثال، شما مطمئنا نمی خواهید بیش از یک پلاگین سئو وردپرس در وب سایت تان استفاده کنید. ما در این جا Yoast ،All in One SEO ،Rank Math و SEOPress را به شما معرفی خواهیم کرد. شما باید یکی از این ها را انتخاب کنید تا خود را از درگیری و چالش در زمینه پلاگین ها نجات دهید.

هم چنین در این ادامه SEMRush ،Ahrefs و دیگر ابزارهای قدرتمند را ذکر خواهیم کرد. به یاد داشته باشید زمانی که به تازگی شروع به کار می کنید، به همه آن ها نیاز ندارید، زیرا ویژگی های یکسانی دارند.

 

1 - Yoast SEO

Yoast SEO بهترین پلاگین سئو وردپرس در بازار می باشد. این مورد یک ابزار بهینه سازی وب سایت کامل است که به شما در بهبود وب سایت تان کمک می کند.

این ابزار به شما اجازه می دهد به سادگی عناوین و متای توضیحات سئو را به تمامی پست ها و صفحات در وب سایت تان اضافه کنید. شما می توانید هم چنین از آن به کار ببرید تا Open Graph Meta Data و تصاویر رسانه های اجتماعی را به مقاله های تان بیافزایید.

Yoast SEO به طور اتوماتیک یک XML Sitemap را برای تمامی محتوای وب سایت می سازد که به این ترتیب Crawl کردن وب سایت تان برای موتور های جستجو ساده می شود. این ابزار هم چنین به شما کمک می کند تا در صورتی که از دیگر پلاگین سئو استفاده می کردید، به راحتی اطلاعات سئو خود را وارد کنید.

هم چنین از Yoast SEO برای بهینه سازی متای عنوان و توضیحات سئو داخلی، مدیریت SEO Redirects، کنترل تنظیمات ایندکس، ساخت Sitemap و غیره استفاده می شود.

در هر صورت ما از تمامی ویژگی های Yoast SEO مانند آنالیز محتواها استفاده نمی کنیم، زیرا احساس می کنیم زمانی که این ابزار با یک راه حل جامع و کاربردی مانند SEMRush مقایسه می شود، خیلی کاربردی به نظر نمی رسد.

 

2 - SEMRush

SEMRush به طور کلی بهترین ابزار سئو در بازار می باشد. این ابزار توسط کارشناسان سئو حرفه ای، بازاریابان، وبلاگ ها و تجارت ها در هر ابعادی مورد استفاده قرار می گیرد. SEMRush یک سری ابزار های جامع و کاربردی را برای ارتقای ترافیک وب سایت تان مهیا می کند.

شما می توانید از آن برای یافتن کلمات کلیدی و عبارت های جستجو ارگانیک استفاده کنید که می توانید به راحتی بر اساس آن ها رتبه بندی بسیار خوبی را به دست بیاورید. این امر هم چنین به شما اجازه می دهد تا تحقیقات رقابتی انجام دهید و ببیند که رقیبان تان بر اساس چه کلمات کلیدی رتبه بندی می شوند و چگونه می توانید بر آن ها غلبه بیابید.

SEMRush یک دستیار محتوای سئو به شمار می رود و به شما کمک می کند تا محتوای وب سایت خود را بهبود دهید تا بر اساس کلمات کلیدی مد نظرتان، جزء 10 نتیجه برتر قرار بگیرید. این امر با وردپرس نیز یکپارچه می شود و هم چنین به شما کمک می کند تا محتواهایی بنویسید که بیشتر مطابق با سئو می باشند.

 

 

3 - Google Search Console

گوگل سرچ کنسول یک ابزار رایگان است که توسط گوگل ارائه می شود. این ابزار به صاحبان وب سایت کمک می کند تا حضور سایت خود را در نتایج جستجوی گوگل نظارت و محافظت کنند.

این ابزار زمانی که گوگل نمی تواند صفحات وب سایت تان را Crawl کند، به شما اخطار و هشدار می دهد. شما هم چنین می توانید درباره این که چگونه این خطاهای Crawl را حل کنید، از این ابزار توصیه های کمک کننده و مفیدی را کسب کنید.

از همه مهم تر، این ابزار نشان می دهد که وب سایت شما بر اساس چه کلمات کلیدی رتبه بندی می شود، Anchor Texts ، Average Position ،Impressions و غیره. شما می توانید از این اطلاعات استفاده کنید تا کلمات کلیدی را بیایید که با استفاده از آن ها می توانید محتواهای تان را بهینه سازی کنید و به سادگی رتبه بندی بالاتری را به دست بیاورید. شما می توانید هم چنین از این اطلاعات کلمات کلیدی استفاده کنید تا ایده های جدیدی را برای پست های وبلاگی بعدی خود بیابید.

 

Yoast SEO ویژگی یکپارچه شدن ساده و آسانی دارد و به شما اجازه می دهد تا Google Search Console را بدون هیچ برنامه نویسی تنظیم کنید.

MonsterInsights ابزار دیگری است (در ادامه درباره آن صحبت می کنیم) که به شما کمک می کند تا گزارشات Search Console را در کنار داشبورد وردپرس خود قرار دهید تا به سادگی در دسترس قرار داشته باشند.

 

4 - All in One SEO Pack

All in One SEO Pack یک پلاگین سئو وردپرس محبوب می باشد که مجموعه ابزار جامع و کاملی را مهیا می کند تا وب سایت تان را بهبود دهید. این امر به شما اجازه می دهد تا به سادگی عنوان و متا تگ ها، Open Graph Meta Tags، XML Sitemaps، Image Sitemaps و غیره را اضافه کنید.

استفاده از WooCommerce می تواند در سئو سایت های فروشگاهی موثر باشد. این ابزار با تنظیمات ساده همراه است و به شما اجازه می دهد تا با استفاده از ویژگی Manager، روی تنظیمات مختلف دسترسی داشته باشید.

پلاگین All in One Pack Pro به شما دسترسی به گزینه های بیشتر می دهد و یک راه حل به صرفه تر از Yoast SEO می باشد و به این دلیل است که دومین پلاگین سئو وردپرس محبوب در بازار به شمار می رود.

نکته: All in One Pack یک جایگزین مناسب Yoast SEO می باشد. به یاد داشته باشید، شما فقط به یک پلاگین سئو وردپرس در وب سایت خود نیاز دارید.

 

5 - Google Keyword Planner

هیچ کس روی این کره زمین به جز موتور جستجوی بزرگ گوگل نمی داند که مردم به جستجوی چه چیزی می باشند.

آیا می دانستید که شما می توانید با استفاده از ابزار Google Keyword Planner، از گوگل ایده های برای کلمات کلیدی کسب کنید؟

این ابزار به تبلیغ کنندگان در گوگل به صورت رایگان ارائه می شود و هر کسی می تواند از آن استفاده کند. هدف اصلی آن این است که به تبلیغ کنندگان، کلمات کلیدی را پیشنهاد بدهد که می توانند در کمپین های تبلیغاتی خود استفاده کنند.

این ابزار با نشان دادن حجم جستجوی تخمینی و حدودی، شمار نتایج و میزان سختی، به تبلیغ کنندگان امکان می دهد تا کلمات کلیدی صحیحی را انتخاب کنند.

به عنوان یک بازاریاب محتوا یا وبلاگر، شما می توانید از این اطلاعات استفاده کنید تا کلمات کلیدی را با حجم جستجوی بالا، کلمات کلیدی مناسب برای تبلیغات و از همه مهم تر کلمات کلیدی که به سادگی می توانید توسط آن ها رتبه بندی بالایی را به دست بیاورید، بیابید.

 

6 - Ahrefs

Ahrefs یک ابزار همه کاره سئو وب سایت برای بازاریابان، وبلاگ ها و تجارت ها است. یک جایگزین محبوب برای SEMRush می باشد و ابزارها و ویژگی های مشابه ای را ارائه می کند.

این ابزار به شما اجازه می دهد تا تحقیقات کلمات کلیدی، آنالیز های رقابتی، تحقیقات بک لینک ها، نظارت بر رتبه بندی های کلمات کلیدی و غیره را انجام دهید.

این ابزار یک آنالیز محتوایی مفصل و با جزئیاتی را ارائه می کند که به شما در بهبود محتوا و در عین حال هدف گذاری کلمات کلیدی مشخص، کمک می نماید.

کاری که Ahrefs به بهترین وجه ممکن است انجام می دهد، آنالیز بک لینک ها است. ما از این ابزار استفاده می کنیم تا ببینیم که چه وب سایت هایی به رقیبان ما لینک گذاری کرده اند. این ابزار هم چنین به ما کمک می کند تا بک لینک های بیشتری را به دست بیاوریم و بیشتر در این زمینه مشارکت کنیم.

Ahrefs هم چنین کمک می کند تا متوجه شوید که رقیبان تان بر اساس چه محتواهایی رتبه بندی می شوند که شما رتبه بندی نمی شوید، از این رو شما درباره آن موضوعات، شروع به ساخت محتواهایی می کنید تا بیشتر در معرض توجه قرار بگیرید.

آخرین مورد درباره Ahrefs این است که به شما کمک می کند تا محتواهای تکراری و کلمات کلیدی که فروش و جستجوی پایینی دارند را مشخص نمایید. این امر موجب می شود تا محتواهای صحیح و مناسب خود را با هم ادغام کنید و ارتقاء دهید تا رتبه بندی های بهتری را به دست بیاورید.

 

7 - SEOPress

SEOPress یک مثال از پلاگین سئو وردپرس ساده اما قدرتمند است. این امر شامل ویژگی های می باشد که شما از پلاگین سئو انتظار دارید، مانند متای عنوان، توضیحات، پشتیبانی Open Graph، XML Sitemap از تصاویر و محتواها، Redirects غیره.

این ابزار با تنظیمات ساده تری برای مبتدیان و کنترل های پیشرفته برای کاربران با تجربه تر همراه می باشد. این ابزار از جهت ویژگی های کاربردی و سادگی در استفاده، قابل مقایسه با پلاگین های سئو وردپرس برتر و برجسته در بازار می باشد.

یک دلیل بزرگ که برخی کاربران از SEOPress به جای Yoast SEO استفاده می کنند این است که نسخه پیشرفته آن به طور چشمگیری ارزان تر است و ویژگی های مشابه بسیاری دارد.

نکته: SEOPress یک جایگزین مناسب برای Yoast SEO می باشد. به یاد داشته باشید، شما تنها نیاز به یک پلاگین سئو وردپرس در وب سایت خود دارید.

 

8 - Rank Math

Rank Math یک پلاگین سئو وردپرس مورد علاقه کاربران می باشد. این ابزار به شما اجازه می دهد تا وب سایت تان را برای موتورهای جستجو و رسانه های اجتماعی بهینه سازی کنید. Rank Math برای تنظیمات خود، راهنمایی هایی ارائه می دارد و به شما اجازه می دهد تا در طول تنظیمات، اطلاعات را از پلاگین های سئو دیگر خود وارد کنید.

این ابزار به شما اجازه می دهد تا به سادگی متای عنوان، توضیحات و متای داده Open Graph را به پست های وبلاگ تان بیافزایید. این پلاگین هم چنین به شما اجازه می دهد تا یک XML Sitemap بسازید، به Google Search Console وصل شوید و بر اساس نقش های کاربری، به ویژگی های پلاگین دسترسی داشته باشید.

 

نکته: Rank Math یک جایگزین مناسب دیگر برای Yoast SEO می باشد. به یاد داشته باشید، شما تنها نیاز به یک پلاگین سئو وردپرس در وب سایت خود دارید.

 

9 - All in One Schema Rich Snippets

Rich Snippets به شما اجازه می دهد تا با نشان دادن ستاره های رتبه بندی در زیر یک نظر یا کامنت، قیمت ها زیر محصولات، تصویر و یا ویدئو در کنار توضیحات و غیره، وب سایت خود را در نتایج جستجو برجسته بسازید.

موتورهای جستجو از داده های موجود در Schema Format استفاده می کنند تا این اطلاعات را به دست بیاورند. All in One Schema Rich Snippets به شما کمک می کند تا با اضافه کردن آن متا داده Schema در وب سایت تان، سایت خود را بهینه سازی کنید.

این ابزار از نظرات، رویدادها، مردم، محصولات، دستور تهیه، اپلیکیشن های نرم افزاری، ویدئو ها و مقاله ها به عنوان انواع محتواهای Schema پشتیبان می کند. این ابزار فقط در کنار پلاگین سئو وردپرس کنونی تان به خوبی کار می کند.

 

10 - Keywordtool.io

Keyword Tool یکی از بهترین ابزارهای تحقیقات کلمات کلیدی در حال حاضر می باشد. این ابزار به شما اجازه می دهد تا به سادگی با تایپ کردن یک کلمه کلیدی، ایده های برای کلمات کلیدی به دست بیاورید. این امر هم چنین به شما پیشنهادات کلمات کلیدی را از Bing، Youtube، Amazon و غیره نشان می دهد.

این پیشنهادات کلمات کلیدی  منبعی غنی از اطلاعات هستند. شما می توانید با استفاده از پلن پولی این ابزار، هم چنین اطلاعاتی مبنی بر حجم جستجو، هزینه به ازای هر کلیک و اطلاعات دیگر را برای هر کلمه کلیدی مورد نظر خود به دست بیاورید.

 

11 - Broken link Checker

لینک های خراب روی سئو وب سایت تان تاثیر می گذارند و تجربه نامناسبی را برای کاربران شما به وجود می آورند. اگر مدت زمانی است که وبلاگی را راه اندازی کرده اید، پس باید به طور مرتب وب سایت تان را مورد بررسی قرار دهید تا هیچ لینک خرابی وجود نداشته باشد.

 Broken link Checker یک پلاگین رایگان وردپرس می باشد که به شما اجازه می دهد تا لینک های خراب را در وب سایت وردپرس خود بیابید. شما می توانید این لینک ها را بدون حتی اصلاح پست های تان برطرف کنید.

این یک پلاگین بسیار کمک کننده است کاملا رایگان می باشد. تنها مشکل این ابزار این است که منبع بسیار سنگینی است و ممکن است سرعت سرور هاستینگ وردپرس شما را کاهش دهد.

به همین خاطر، اگر محتواهای بسیاری در وب سایت خود داشته باشید، این پلاگین می تواند موجب کم سرعت شدن سایت شما شود. ما از Ahrefs برای بررسی لینک های خراب استفاده می کنیم، زیرا به ما کمک می کند تا اطمینان حاصل کنیم که وب سایت ما همیشه سریع است.

مزیت: Redirection یک پلاگین رایگان است که به شما در Redirect کردن لینک های خراب به یک صفحه مناسب در وب سایت تان کمک می کند.

 

12 - SEOquake

 SEOquake یک ابزار سئو مفید برای صاحبان وب سایت می باشد. این ابزار به عنوان یک افزونه مرورگر برای Google Chrome ،Mozilla Firefox ،Opera و Safari در دسترس می باشد.

این ابزار برای هر وب سایتی، اطلاعات مرتبط با سئو را مهیا می نماید. این اطلاعات شامل سلامت، سن، آخرین بروزرسانی، Alexa rank و خیلی از پارامترهای دیگر صفحه مورد نظر می شود. این ابزار یکی از بیشترین افزونه های مرورگری می باشد که توسط سئوکاران حرفه ای دانلود شده است.

جدا از این موضوع، SEOquake دارای نوار ابزاری است که زمانی که کلمه کلیدی را تایپ می کنید، به شما همان نتایج جستجوی یکسان را نشان می دهد. این اطلاعات می تواند در صورتی که رقیبان تان را از لحاظ کلمات کلیدی مختلفی که مورد استفاده قرار می دهند بررسی می کنید، بسیار مفید و ارزشمند باشند. شما حتی می توانید نتایج جستجوی را با فرمت CSV دانلود کنید و اسناد Excel از اطلاعات جستجو را برای خود مهیا کنید.

 

Bonus Plugins برای صاحبان وب سایت وردپرس

این ابزارها زمانی که وب سایت خود را برای سئو بهینه سازی می کنید، مزیت های بیشتری به همراه دارند. آن ها خود را "ابزارهای سئو" تبلیغ و معرفی می کنند، اما برای هر وب سایتی ضروری می باشند و نقش چشمگیری در عملکرد جستجوی وب سایت شما دارند.

 

13 - WP Rocket

سرعت وب سایت یک فاکتور اصلی در رتبه بندی های جستجو می باشد. به این دلیل است که نیاز دارید روی عملکرد و سرعت وب سایت نظارت داشته باشید تا مطمئن شوید که روی سئو وب سایت شما تاثیری نمی گذارد.

ساده ترین روش برای ارتقای سرعت وب سایت شما این است که ویژگی Caching را فعال کنید. Wp Rocket بهترین پلاگین Caching وردپرس در بازار می باشد که به شما اجازه می دهد تا تنظیمات Cache را تنظیم کنید، بدون این که نیاز باشد تا اطلاعات تخصصی و فنی داشته باشید.

جایگزین این ابزار: WP Super Cache

 

14 - MonsterInsights

بسیاری از مبتدیان سعی می کنند تا در هنگام تصمیم گیری برای سئو وب سایت، از حدس و گمان و حس ششم خود استفاده کنند. زمانی که می توانید به سادگی بینش هایی را به دست بیاورید که می توانید به وسیله آن ها استراتژی سئو وب سایت خود را بهبود دهید، پس لازم نیست به حدس و گمان روی بیاورید.

 MonsterInsights یک پلاگین گوگل آنالیتیکس برای وردپرس می باشد. این ابزار به شما اجازه می دهد تا به سادگی Google Analytics را در وردپرس خود نصب کنید، هم چنین گزارشاتی را در داشبورد وردپرس تان مهیا می نماید.

این ابزار به شما می گوید که کاربران از کجا می آیند، محتواهای برجسته و برتر شما کدام هستند، کاربران در وب سایت شما چه کار می کنند و غیره. این امر به شما اجازه می دهد تا با نظارت بر روی محصولات محبوب و مورد توجه کاربران خود و اینکه در کجا مشتریان تان را از دست می دهید، روی WooCommerce SEO خود بیشتر و بهتر نظارت داشته باشید.

 

امیدواریم که این مقاله در سایت آموزشی الگوها به شما کمک کرده باشد تا بتوانید بهترین پلاگین های سئو وردپرس و ابزارهایی برای ارتقای وب سایت تان را انتخاب کنید.

سوالات متداول ( 3 ) سوال مطرح شده
  • بهترین پلاگین سئو در وردپرس چیست؟

    نمی توان دقیقا به بهترین پلاگین سئو در وردپرس اشاره کرد و شما در ابتدا باید بر روی نیازهای خود تمرکز نمایید. ولی عموما از 2 پلاگین Yoast SEO و All in one SEO Pack استفاده می شود.

  • آیا امکان نصب چند پلاگین سئو در وردپرس وجود دارد؟

    این امکان وجود دارد ولی مطمئنا مشکلاتی را برای سایت شما ایجاد خواهد نمود و توصیه نمی شود

  • عموما پلاگین های سئو در وردپرس چه کاری را انجام می دهند؟

    معمولا این پلاگین ها برای انجام برخی از کارهای سئو داخلی یا همان on-page seo مورد استفاده قرار می گیرند و اینها نمی توانند در سئو خارجی مانند بک لینک ها به شما کمک نمایند.

ثبت نظر ( 0 ) نظر ثبت شده
برای ثبت نظر ابتدا وارد حساب کاربری خود شوید و یا ثبت نام نمایید...