Yoast SEO در برابر All in One SEO Pack- کدام یک بهترین پلاگین سئو وردپرس می باشند؟

سئو
Yoast SEO در برابر All in One SEO Pack- کدام یک بهترین پلاگین سئو وردپرس می باشند؟
  • 19 مرداد 1399
  • 2301
  • 2

آیا به دنبال بهترین پلاگین سئو وردپرس می باشید؟ اگر این چنین است، پس احتمالا انتخاب های خود را به دو محبوب ترین پلاگین سئو وردپرس محدود کرده اید: Yoast SEO یا All in One SEO Pack. اغلب اوقات از ما پرسیده می شود که کدام یک بهتر است؟ در این مقاله ما می خواهیم Yoast SEO را در برابر All in One SEO Pack مقایسه کنیم تا دریابیم که کدام یک بهترین پلاگین سئو وردپرس می باشد.

 

درباره این دو پلاگین

هر دو پلاگین All in One SEO Pack و Yoast SEO دارای پایگاه کاربری بسیار وسیعی می باشند و در میان محبوب ترین و پرکاربردترین پلاگین های وردپرس قرار دارند.

 All in One SEO Pack در سال 2007 توسط Michael Torbert و Steve Mortiboy ساخته شد. از آن زمان به بعد، این پلاگین پایگاه کاربری بسیار عظیمی را به دست آورد و به یکی از پلاگین های وردپرس با بیشترین تعداد دانلود تبدیل شد.

Yoast SEO، به عنوان سئو وردپرس توسط Yoast در سال 2010 آغاز به کار نمود. این پلاگین توسط Joost de Valk ساخته شد. با بهبود پیشرفت های متداوم و همیشگی در این پلاگین، این مورد به زودی تبدیل به یک پلاگین اصلی و فراگیر چند کاره سئو شد.

هر دوی این ها پلاگین های بسیار عالی می باشند و ویژگی های ضروری را ارائه می کنند که می توانید به وسیله آن ها در وب سایت وردپرس خود بیشترین مزیت های سئو را به دست بیاورید.

با این وجود، بیایید پلاگین All in One SEO Pack و Yoast SEO را با هم مقایسه کنیم تا دریابیم که کدام یک از آن ها بهترین پلاگین سئو وردپرس می باشد.

 

نصب و تنظیم

درک و به کارگیری موفقیت آمیز مفاهیم سئو در وب سایت ها، نیاز به آموزش سئو حرفه ای و تمرین بسیاری دارد. یک پلاگین سئو وردپرس باید تنظیم کردن بهترین روش های سئو را برای مبتدیان ساده بسازد، بدون این که هیچ مهارت خاص و ویژه ای نیاز داشته باشند.

بیایید به این موضوع نگاه بیاندازیم که زمانی که بحث نصب و تنظیمات سئو پایه در وب سایت های وردپرس می شود، این دو پلاگین چگونه عمل می کنند.

 

Yoast SEO

اولین چیزی که باید انجام دهید، نصب و فعال سازی پلاگین Yoast SEO می باشد.

بعد از فعال سازی، کاربران به صفحه SEO و سپس Dashboard می روند و پروسه تنظیم و پیکربندی را زیر تب General راه می اندازند.

 

 

در این جا یک راهنمایی قدم به قدمی ارائه می شود که در تمام طول پروسه تنظیم، شما را همراهی می کند. این امر به مبتدیان اجازه می دهد تا بدون اینکه توسط اصطلاحات تخصصی و گزینه های پیچیده سردرگم شوند، به سرعت شروع کنند.

Yoast SEO یک پلاگین قدرتمند است و دارای گزینه های بسیار زیادی است که شما باید یک به یک آن ها را بررسی کنید.

بخش تنظیمات Yoast SEO به خوبی به صفحات متعددی تقسیم شده است که هر صفحه دارای تب های مختلفی برای تنظیمات مربوطه می باشد.

به این ترتیب کاربران به سادگی می توانند گزینه مورد نظر خود را در تنظیمات بیابند.

بخش کمک (Help) در هر صفحه از تنظیمات Yoast SEO وجود دارد. تنها روی دکمه Help بنفش رنگ در بالای صفحه کلیک کنید، به این ترتیب متن یا ویدیویی درباره گزینه های موجود در صفحه به شما نشان داده می شود.

تنظیمات به خوبی سازماندهی شده، راهنمایی مبتدیان برای تنظیمات و گزینه های کمک در هر صفحه باعث شده است تا مبتدیان به سادگی Yoast SEO را در وب سایت وردپرس خود تنظیم کنند.

 

All in One SEO Pack

در ابتدا، شما باید پلاگین All in One SEO Pack را نصب و فعال کنید.

بعد از فعال سازی، شما یک آیتم به نام All in One SEO Pack در منو زیر Dashboard مشاهده خواهید کرد. با کلیک روی آن وارد صفحه تنظیمات پلاگین می شوید.

تمام تنظیمات All in One SEO Pack در یک صفحه وجود دارند. این امر شاید اندکی اغراق آمیز و پیچیده به نظر برسد، اما بیشتر کاربران این روش را ساده تر و سریع تر از تنظیمات چند صفحه ای Yoast SEO می دانند.

صفحه تنظیمات این پلاگین به بخش های مختلفی تقسیم شده است. هر بخش با یک سری تنظیمات یا ویژگی های مشخصی همراه می باشد. برای مثال، تنظیمات صفحه اصلی، تنظیمات عنوان، تنظیمات نمایش و غیره.

یک آیکون Help در کنار هر گزینه وجود دارد. با کلیک روی این آیکون یک سری توضیحات کوتاه و گاهی اوقات لینکی به مستندات بیشتر نشان داده می شود. این امر موجب می شود تا مبتدیان به سادگی درک کنند که در حال انجام چه کاری هستند.

زمانی که با دقت تنظیمات عمومی را به پایان رساندید، آماده استفاده از All in One SEO Pack در وب سایت وردپرس خود می شوید.

 

نتیجه گیری

هر دوی All in One SEO Pack و Yoast SEO دارای گزینه های بسیار زیادی می باشند. این امر موجب می شود تا تنظیم آن ها اندکی ترسناک و پیچیده به نظر برسد. هر دو این پلاگین ها تمام تلاش خود را می کنند تا همه چیز را ساده بسازند و هم چنین تنظیمات سئو را در وب سایت وردپرس برای کاربران خود بدون دردسر و راحت می نمایند. ما احساس می کنیم که Yoast SEO در مقایسه با All in One SEO Pack در این زمینه بهتر عمل کرده است، زیرا تنظیمات چند صفحه ای و تب گذاری شده ای را برای کاربران مهیا می نماید.

برنده واقعی: Yoast SEO

 

عملکرد های روزانه سئو وب سایت

سئو یک پروسه متداوم و بدون توقف است و هر پست و صفحه جدیدی که به وب سایت خود اضافه می کنید، امتیاز سئویی دارد. این موضوع به این معنا است که شما از پلاگین سئو خود استفاده خواهید کرد تا محتواهای تان را برای موتورهای جستجو بهینه سازی کنید.

بیایید ببینیم چگونه این دو پلاگین مدعی ما، زمانی که بحث اجرا و عملکرد های روزانه سئو در وب سایت وردپرس می شود، عمل می کنند.

 

Yoast SEO

Yoast SEO با یک ابزار آنالیز محتوای قدرتمندی همراه است که به شما در بهینه سازی پست ها و صفحات در وب سایت تان کمک می کند.

درست زیر ویرایشگر پست (Post Editor)، شما متا باکس Yoast SEO را با یک پیش نمایش از Snippet، کلمات کلیدی مورد توجه و آنالیز محتوا مشاهده خواهید کرد.

پیش نمایش Snippet نشان می دهد که چگونه عنوان و توضیحات سایت شما در موتورهای جستجو نمایان می شوند. Yoast SEO به طور اتوماتیک از تیتر پست شما به جای عنوان و گلچینی از محتویات پست را برای توضیحات سایت انتخاب می کند، ما توصیه می کنیم که با کلیک روی دکمه Edit Snippet آن ها را تغییر دهید.

وارد کردن کلمات کلیدی مورد نظر(Focus Keywords) در Yoast SEO می تواند به پلاگین اجازه دهد تا محتواهای شما را برای کلمات کلیدی مشخصی آنالیز کند.

این مورد در بخش Content Analysis یا آنالیز محتوا نشان داده می شود، جایی که Yoast SEO پیشنهاداتی را درباره این که چگونه می توانید امتیاز سئو پست های تان را بهبود دهید، ارائه می دهد.

متا باکس Yoast SEO دارای دو بخش دیگر هم می باشد. شما می توانید روی آیکون چرخ دنده کلیک کنید تا موارد پیشرفته تری برای شما نشان داده شود.

این بخش پیشرفته (Advanced) چیزی است که بیشتر مبتدیان هرگز نباید از آن استفاده کنند، مگر این که واقعا بدانید که می خواهید چه کاری انجام دهید. این امر به شما اجازه می دهد تا جلوی موتورهای جستجو را بگیرید که دیگر پست ها و صفحات تان را فالو و ایندکس نکنند.

 دوم، یک آیکون برای شبکه های اجتماعی وجود دارد که تنظیمات شبکه اجتماعی را برای پست های مورد نظرتان نشان می دهد.

در این جا است که می توانید یک تصویر مقاله را برای نشان داده شدن در Facebook و Twitter مهیا کنید. شما می توانید بخش عنوان و توضیحات را خالی بگذارید، زیرا Yoast SEO از عنوان و توضیحات اصلی شما در متا تگ های Open Graph استفاده می کند.

 

All in One SEO Pack

All in One SEO Pack همراه با یک متا باکس مشابه برای اصلاح تنظیمات سئو وب سایت در یک پست می باشد. به سادگی یک پست را اصلاح کنید و زیر اصلاح و ویرایشگر پست (Post Editor)، یک متا باکس All in One SEO را مشاهده خواهید کرد.

برخلاف Yoast SEO، این متا باکس بسیار ساده است. شما می توانید عنوان و توضیحات را اصلاح و ویرایش کنید، اما در این جا هیچ ویژگی برای آنالیزگر محتوا و یا امتیاز دهی سئویی وجود ندارد.

All in One SEO ابزارهای پیشرفته ای را برای هر پست ارائه می کند که به شما اجازه می دهد تا روی فالو و ایندکس کردن موتورهای جستجو کنترل داشته باشید. این جا حتی یک گزینه وجود دارد که می توانید به وسیله آن All in One SEO را برای پست یا صفحه بخصوصی خاموش کنید.

برای امکانات شبکه اجتماعی، شما باید افزونه Social Meta را با رفتن به بخش All in One SEO Pack و سپس Features Manager فعال کنید.

فعال کردن این گزینه باعث می شود تا یک تب تنظیمات شبکه اجتماعی (Social Setting) در متا باکس All in One SEO Pack زیر ویرایشگر پست اضافه شود. این افزونه به شما اجازه می دهد تا تصاویر و توضیحات سفارشی را تنظیم کنید که در Facebook و Twitter مورد استفاده قرار می گیرد.

نتیجه گیری

هر دو پلاگین موجب اصلاح و ویرایش تنظیمات سئو در پست می شوند. All in One SEO Pack از یک روش ساده و واضح به کار می برد تا به کاربران اجازه دهد تا در صورت دلخواه، بخش های بیشتری را اضافه کنند.

از طرف دیگر، Yoast از روش تصمیم گیری درباره گزینه ها به کار می برد و ویژگی هایی که باور دارند برای تمامی وب سایت ها ضروری است را اضافه می نمایند.

در هر صورت ما احساس می کنیم که ویژگی های آنالیز محتوا، کلمه کلیدی مورد نظر و امتیاز دهی سئو موجب شده است تا Yoast SEO از مزیت بیشتری برخوردار شود.

برنده: Yoast SEO

 

ابزارها و ویژگی های بیشتر

سئو داخلی یک پروسه جامع و کامل است و به این دلیل می باشد که هر دو پلاگین جدا از متا تگ ها، دارای ابزارها و ویژگی های بیشتری می باشند.

این ویژگی ها موجب می شوند تا نیاز به نصب پلاگین های سئو متعدد دیگر کنار گذاشته شود و به شما یک راه حل چند جانبه می دهند.

 

Yoast SEO

Yoast SEO با یک سری ویژگی های جامعی همراه است که بیشترین بخش های بهینه سازی داخلی سایت را تحت پوشش قرار می دهند. برخی از این ابزارها عبارتند از:

  • XML Sitemaps
  • جستجویابی Breadcrumb
  • متا تگ های Open Graph
  • وارد کردن اطلاعات از ابزارهای وبمستر گوگل مانند گوگل سرچ کنسول و گوگل آنالیتیکس
  • txt و htaccess editor. از پیش ساخته
  • وارد کردن و خروجی گرفتن اطلاعات سئو وب سایت

 

All in One SEO Pack

All in One SEO Pack هم چنین همراه با ویژگی های بسیار زیادی است که برخی از آن ها به صورت پیش فرض فعال نمی باشند. شما باید به All in One SEO Pack و سپس Featured Manager بروید تا آن ها را فعال کنید:

  • XML Sitemap
  • txt
  • File Editor
  • Bad Bot Blocker
  • متا تگ های Open Graph
  • وارد کردن و خروجی گرفتن اطلاعات سئو وب سایت
  • Performance Manager

 

نتیجه گیری

هر دو پلاگین تقریبا ابزارها و ویژگی های شبیه به هم و یکسانی را ارائه می کنند. All in One SEO Pack دارای ویژگی های جستجویابی Breadcrumb و وارد کردن اطلاعات از Google Search Console نمی باشد. در هر صورت نداشتن این دو ویژگی تاثیر مستقیمی روی سئو وب سایت شما نمی گذارد.

ما هم چنین این که All in One SEO Pack به شما اجازه می دهد تا زمانی که نیاز است برخی از ویژگی ها را فعال کنید را بسیار می پسندیم.

برنده: هر دو

 

پشتیبانی و گزینه های بیشت

اگرچه هر دو پلاگین برای استفاده ساده می باشند و مستندات وسیع رایگانی دارند، اما شما با گزینه های پشتیبانی محدودی برای هر دوی این پلاگین ها رو به رو می باشید.

بیایید ببینیم که هر دو پلاگین چگونه پشتیبانی و گزینه های بیشتر خود را مدیریت می کنند.

 

Yoast SEO

پلاگین Yoast SEO مبتدی رایگان، هیچ پشتیبانی ندارد. عواقب و نتایج استفاده از این نسخه از پلاگین به عهده شما است. در حالی که می توانید در انجمن های پشتیبانی WordPress.org سوالاتی را بپرسید و از کاربران دیگر کمک بخواهید، اما در واقع یک پاسخ رسمی و تضمینی از تیم Yoast دریافت نمی کنید.

برای پشتیبانی پیشرفته و حرفه ای، باید نسخه پیشرفته Yoast SEO را خریداری کنید. هزینه نسخه لایسنس این پلاگین برای یک وب سایت 69 دلار است و اگر وب سایت های بیشتری را اضافه کنید، این قیمت نیز افزایش می یابد.

لایسنس پیشرفته هم چنین دارای ویژگی های بیشتری مانند کلمات کلیدی مورد نظر متعدد و یک Redirect Manager می باشد.

Yoast SEO هم چنین پلاگین های پولی بیشتری را برای وب سایت های تجاری با اهداف سئو ویژه و بخصوص ارائه می کند. این پلاگین های بیشتر به این ترتیب می باشند:

 

  • Video SEO
  • Local SEO
  • News SEO

 

All in One SEO Pack

نسخه رایگان All in One SEO Pack هیچ پشتیبانی ندارد. نسخه پیشرفته All in One SEO Pack دارای یک سال پشتیبانی حرفه ای است.

هزینه نسخه پیشرفته این پلاگین 97 دلار در سال برای یک وب سایت است.

نسخه پیشرفته All in One SEO Pack معمولا یک نسخه جلوتر از پلاگین رایگان می باشد. این مورد دارای ویژگی های بیشتری مانند پشتیبانی برای محصولات WooCommerce، گزینه های مربوط به سئو وب سایت، Video XML Sitemap و غیره می باشد.

 

نتیجه گیری

لایسنس Yoast SEO ارزان است، از این رو اگر این پلاگین را برای یک وب سایت نیاز دارید، گزینه مناسبی می باشد. در هر صورت با افزودن وب سایت های بیشتر، هزینه آن نیز افزایش می یابد. از طرف دیگر، یک لایسنس All in One SEO Pack می تواند برای وب سایت های نامحدودی به کار برود.

برنده: All in One SEO Pack

 

قضاوت ما

All in One SEO Pack و Yoast SEO هر دو پلاگین های عالی می باشند، از این رو هر مقایسه بین این دو پلاگین بسیار نزدیک به هم می باشند.

ما شخصا از Yoast SEO برای وب سایت های خود استفاده می کنیم و برای ما بهترین پلاگین سئو وردپرس می باشد. این مورد دارای ویژگی های بیشتر است مانند وارد کردن اطلاعات از ابزارهای وبمستر، جستجویابی Breadcrumb، قسمت Your Info، ویژگی های مربوط به شبکه های اجتماعی و غیره.

اما بهترین ویژگی آن آنالیز محتوایی است که فکر می کنیم به مبتدیان بسیار کمک می کند تا درک کنند که چگونه باید عناوین پست و توضیحات را بنویسند و از کلمات کلیدی در محتوای شان به کار ببرند.

ما امیدواریم که این مقایسه پلاگین های All in One SEO Pack و Yoast SEO به شما کمک کرده باشد تا بهترین پلاگین سئو وردپرس را برای وب سایت خود پیدا کنید.

سوالات متداول ( 3 ) سوال مطرح شده
  • آیا حتما باید از پلاگین ها در وردپرس استفاده نمود؟

    اگر به برنامه نویسی و ساختار منحصر به فرد وردپرس آشنایی ندارید بله حتما باید از پلاگین ها استفاده نمایید. این پلاگین ها قطعات کدها را به سایت شما اضافه خواهند نمود.

  • در نهایت کدام یک از این پلاگین ها برای سئو مناسب است؟

    در این مقاله هر دو پلاگین به خوبی معرفی شده اند و حتی مقاله های آموزشی جداگانه هم برای آنها در سایت الگوها نوشته شده است. بنابراین بستگی به نیاز و اهداف شما دارد.

  • آیا قابلیت شخصی سازی این پلاگین های سئو وجود دارد؟

    به حتما. عموما دستورالعمل هایی برای این کار از طرف سایت های سازنده ارائه شده است. شما هم می توانید با استفاده از برنامه نویسی PHP این کار را انجام دهید.

ثبت نظر ( 0 ) نظر ثبت شده
برای ثبت نظر ابتدا وارد حساب کاربری خود شوید و یا ثبت نام نمایید...