طبقه بندی ها در برابر تگ ها بهترین روش های سئو برای مرتب کردن محتواهای تان

سئو
طبقه بندی ها در برابر تگ ها بهترین روش های سئو برای مرتب کردن محتواهای تان
  • 20 مرداد 1399
  • 2241
  • 2

خوانندگان اغلب از ما می پرسند که چه چیزی برای سئو وب سایت بهتر است: طبقه بندی ها یا تگ ها؟

شما ممکن است از معنای دقیق طبقه بندی ها و تگ های وردپرس و تفاوت آن ها اطلاع نداشته باشید. دانستن این موارد می تواند به شما کمک کند تا به نحو احسنت از آن ها استفاده کنید.

در این مقاله، ما تفاوت های میان طبقه بندی ها و تگ ها را برای سازماندهی کردن محتواها و این که چگونه روی رتبه بندی های سئو وب سایت تاثیر می گذارند، توضیح خواهیم داد.

 

تفاوت میان طبقه بندی ها و تگ ها چیست؟

طبقه بندی ها به منظور تقسیم بندی بزرگ تر و وسیع تر پست های تان می باشد. به این مورد مانند موضوعات کلی و یا فهرستی از محتواها برای وب سایت وردپرس خود فکر کنید. طبقه بندی ها دارای سلسله مراتب می باشند که به این معنا است که می توانند به زیر مجموعه های دیگری نیز تقسیم شوند.

تگ ها برای توضیح دادن جزئیات پست های تان به کار می روند. به این ها مانند فهرست کلمات وب سایت خود فکر کنید. آن ها به شما اجازه می دهند تا محتواهای تان را به طبقه بندی های کوچک تر تقسیم کنید. تگ ها سلسله مراتب ندارند.

به طور مثال، شما تگ ها را در این مقاله مشاهده نخواهید کرد. در هر صورت آن ها به کاربران کمک می کنند تا این مقاله را در جستجوهای مربوطه در وبلاگ ما پیدا کنند. ولی شما می توانید به عنوان مثال از تگ تم فارست برای رسیدن به آموزش های Envato استفاده نمایید.

یکی از بزرگ ترین تفاوت ها میان تگ ها و طبقه بندی ها این است که تمامی پست های وردپرس باید تحت یک طبقه بندی مرتب شوند، اما لزوما نباید تگ هایی داشته باشند.

اگر برای پست های خود طبقه بندی مشخص نکنید، وردپرس به طور اتوماتیک برای آن ها طبقه بندی پیش فرض را در نظر می گیرد. این امر Uncategorized نامیده می شود. اما بهتر است طبقه بندی "Uncategorized" را به چیزی مانند "Other" و "Miscellaneous" تغییر نام بدهید.

نکته: به صورت پیش فرض در وردپرس، تنها پست های وبلاگی دارای طبقه بندی ها و تگ ها می باشند. در هر صورت شما می توانید با استفاده از یک پلاگین، طبقه بندی ها و تگ هایی را به صفحات وردپرس خود نیز اضافه کنید.

 

چگونه می توانید طبقه بندی ها و تگ هایی را در وردپرس اضافه کنید؟

شما می توانید هنگام ساختن و اصلاح یک پست، طبقه بندی ها و تگ هایی را در وردپرس اضافه کنید. می توانید آن ها را در قسمت راست زیر تنظیمات Document پیدا کنید.

شما هم چنین می توانید به Posts> categories و Posts> Tags بروید تا طبقه بندی ها و تگ های جدیدی را اضافه کنید.

 

چه تعداد طبقه بندی وردپرس باید داشته باشید؟

هیچ تعداد مشخصی برای تعداد طبقه بندی هایی که باید داشته باشید، وجود ندارد. در بیشتر مواقع، شما چیزی بین 5 تا 10 طبقه بندی را به کار می برید تا به درستی پست های تان را تقسیم بندی کنید و وب سایت خود را برای جستجو کردن ساده بسازید.

طبقه بندی ها شامل گروه بزرگی از پست ها می باشند. شما می توانید از طبقه بندی های زیر مجموعه و تگ ها به کار ببرید تا پست های تان را به گروه های کوچک تری تقسیم کنید.

اگر به تازگی یک وبلاگی را راه اندازی کرده اید، پس خیلی نگران نباشید تا بهترین لیست از طبقه بندی ها را مهیا کنید. تنها 3 تا 5 طبقه بندی بزرگ را انتخاب کنید و به مرور زمان به تعداد آن ها بیافزایید.

 

آیا باید از طبقه بندی های زیر مجموعه استفاده کنم؟

شما مجبور نیستید تا از طبقه بندی های زیر مجموعه به کار ببرید و بسیاری از وبلاگ های بزرگ هم این کار را نمی کنند. در هر صورت، استفاده از طبقه بندی های زیر مجموعه در صورتی که طبقه بندی های بزرگی با تعداد پست های بسیاری دارید که می توانند به بخش های کوچک تری تقسیم شوند، مفید و کاربردی می باشند.

برای مثال، شما ممکن است یک طبقه بندی به نام Recipes داشته باشد که شامل شمار بالایی از دستور پخت غذای های بدون گلوتن است (Gluten Free).

شما می توانید این پست ها را در یک طبقه بندی زیر مجموعه قرار دهید، از این رو پیدا کردن آن ها برای خوانندگان ساده و راحت می شود. شما یک طبقه بندی کوچک تری جدیدی را برای Recipes می سازید که "Gluten-free" نام دارد و این پست ها را به آن طبقه بندی انتقال می دهید. واقعا عالی می شود.

 

از طبقه بندی ها در URLs پست های تان استفاده کنید

برخی وب سایت ها از نام طبقه بندی در Permalinks (URLs پست ها) استفاده می کنند که شما می توانید این کار را در Setting و سپس Permalinks انجام دهید.

اگر وب سایت شما نیز به همین ترتیب است، پس پست شما دارای یک URL مانند این می باشد (از مثال طبقه بندی Recipes و طبقه بندی زیر مجموعه Gluten-free استفاده می کنیم):

 …/recipes/gluten-free-pancakes/

 

بعد از این که آن پست را به طبقه بندی کوچک تر منتقل نمودید، URL جدید آن به این ترتیب می شود:

 

/recipes/gluten-free/gluten-free-pancakes/

 

معمولا وردپرس سعی می کند تا URL قدیمی را به URL جدید Redirect کند. قطعا بسیار ارزشمند و مفید است تا بررسی کنید که آیا لینک های تان هنوز هم کار می کنند یا خیر. اگر لازم است، شما می توانید یک 301 Redirect از URL  قدیمی خود به URL جدید خود بسازید.

گزینه دیگر این است که پست را در طبقه بندی اصلی و هم چنین در طبقه بندی زیر مجموعه نگاه دارید اما این امر اشکالاتی دارد.

همیشه توصیه می شود از ساختار URL کوتاه تری به کار ببرید که تنها نام پست را شامل می شود.

این امر به شما انعطاف پذیری بالایی می دهد تا محتواها را بدون این که نگران تنظیم کردن Redirects باشید، سازماندهی کنید.

تمامی وب سایت های جدید از ساختار URL مدرن همراه با نام پست به کار می برند. برای وب سایت های قدیمی پیشنهاد می شود که تغییری در ساختار URL شان ایجاد نکنند، زیرا ممکن است سئو سایت شان با مشکل مواجه شود.

 

آیا می توانم یک پست را در چندین طبقه بندی قرار دهم؟

وردپرس به شما اجازه می دهد تا یک پست را در چندین طبقه بندی قرار دهید. این امر می تواند چندین طبقه بندی اصلی یا یک طبقه بندی اصلی به علاوه یک طبقه بندی زیر مجموعه یا چندین طبقه بندی زیر مجموعه باشد.

داشتن چندین طبقه بندی به نفع سئو وب سایت شما نیست. در صورتی می توانید با خیال راحت پست های تان را در طبقه بندی های متعدد قرار دهید که به نفع  کاربران تان باشد.

احتمال دارد که وجود پست ها در طبقه بندی های متعدد، مشکلات سئو وب سایتی را به دلیل محتوای تکراری (Duplicate content) به وجود آورد.

اگر از طبقه بندی های متعددی استفاده می کنید، پس سعی کنید تا از قرار دادن یک پست در دو طبقه بندی اصلی و یا بیشتر جلوگیری کنید. هر پست باید در یک طبقه بندی اصلی جای بگیرد.

 

آیا محدودیتی برای تعداد تگ های موجود در یک پست وجود دارد؟

وردپرس به خودی خود هیچ محدودیتی برای تعداد تگ هایی که می توانید در هر پست داشته باشید، ندارد. شما می توانید 1000 تگ یا بیشتر را در یک پست به کار ببندید.

در هر صورت ما قطعا این مورد را پیشنهاد نمی کنیم.

هدف تگ ها این است که به لینک گذاری پست های مرتبط کمک کند. به آن ها مانند بخش فهرست یک کتاب فکر کنید. هر تگ مانند کلمه کلیدی در این فهرست می باشد.

تگ ها برای جستجو کردن کاربران در وب سایت تان مفید و کاربردی می باشند. برخی از پلاگین ها که پست های مرتبط را نشان می دهند، از تگ ها به کار می برند تا مشخص نمایند موضوعات چه صفحاتی با هم ارتباط دارند.

ما به شما پیشنهاد می کنیم که حداکثر در هر پست به 10 تگ بسنده کنید.

 

طبقه بندی ها در برابر تگ ها: کدام یک برای سئو وب سایت بهتر است؟

آیا مزیت هایی برای استفاده از طبقه بندی ها به جای تگ ها و یا بالعکس برای سئو وردپرس وجود دارد؟

جواب کوتاه، خیر.

طبقه بندی ها و تگ ها هر دو دارای اهداف متفاوتی می باشند. شما باید از طبقه بندی ها به کار ببرید، اما مجبور نیستید از تگ ها استفاده کنید. در هر صورت ما پیشنهاد می کنیم از هر دو در جای مناسب خود به کار ببرید تا به کاربران و خوانندگان کمک کنند که در وب سایت شما به راحتی به جستجو بپردازند.

در نهایت، شما باید وب سایت خود را برای راحتی بیشتر کاربران خود طراحی کرده و بسازید. تمامی موتورهای جستجو می خواهند تا به کاربران محتواهایی را نشان دهند که برای شان بیش از هر چیزی اهمیت دارند و مفید می باشند.

این موضوع به این معنا می باشد که با سازماندهی کردن محتواهای تان تا کاربردی و قابل استفاده باشند، رتبه بندی سئو وب سایت تان نیز بهبود پیدا خواهد کرد.

ما امیدواریم که این مقاله در سایت آموزشی الگوها به شما کمک کرده باشد تا تفاوت طبقه بندی ها و تگ ها و بهترین روش های سئو وب سایت برای طبقه بندی محتواها را به خوبی درک کنید.

سوالات متداول ( 3 ) سوال مطرح شده
  • برای ایجاد تگ ها باید از پلاگین خاصی استفاده نماییم؟

    خیر. خود وردپرس در پنل مدیریتی بخشی برای تعریف و ویرایش تگ ها در اختیار شما قرار می دهد

  • اگر طبقه بندی را تعریف نکنیم چه اتفاقی میافتد؟

    خود وردپرس به صورت پیشفرض یک طبقه بندی را تعریف نموده و محصول و مطالب شما را در آن طبقه بندی قرار می دهد

  • بهترین ابزار برای سئو سایت های وردپرسی چیست؟

    شما می توانید از ابزارهای زیادی استفاده نمایید ولی ابزارهایی مانند Ahrefs و گوگل آنالیتیکس و گوگل سرچ کنسول می تواند اطلاعات زیادی را در زمینه سئو سایت و میزان بازدید کنندگان در اختیار شما قرار دهد.

ثبت نظر ( 0 ) نظر ثبت شده
برای ثبت نظر ابتدا وارد حساب کاربری خود شوید و یا ثبت نام نمایید...