چگونه در وردپرس میزان بازدید صفحات را بالا ببرید و میزان Bounce Rate را کاهش دهید

سئو
چگونه در وردپرس میزان بازدید صفحات را بالا ببرید و میزان Bounce Rate را کاهش دهید
  • 11 تیر 1399
  • 2321
  • 1

بیشتر وبلاگرها معتقدند که در ابتدا مردم را به وبلاگ خود سوق بدهید، بسیار سخت و دشوار است. این در حالی است که بسیاری از وبلاگرهای متخصص و کارشناس فکر می کنند که سوق دادن مردم به وبلاگ تان یک کار ساده ای بیش نیست. این که کاربران در وب سایت شما باقی بمانند، سخت تر است. بیشتر کاربران به وب سایت شما می آیند و بدون این که حتی به صفحه دوم بروند، از سایت خارج می شوند. این امر میزان Bounce Rate را افزایش می دهد. هم چنین میزان بازدید صفحات تان (Pageviews) نیز افت می نماید. در ابعاد بزرگ تر نیز این موضوع موجب کاهش درآمد تجارت شما می شود. در این مقاله، ما توصیه ها و ترفند هایی به اشتراک می گذاریم که به شما کمک می کنند تا در وب سایت وردپرس خود میزان بازدید را افزایش و میزان Bounce Rate را کاهش دهید.

 

قبل از این که شروع کنیم

بیایید به برخی از اصول اولیه در مورد اصطلاحات و تکنولوژی ویژه در این زمینه بپردازیم. Bounce Rate درصد بازدید کنندگانی را نشان می دهد که وارد وب سایت شما می شوند و به جای اینکه بازدید صفحات دیگر را در همان سایت ادامه دهند، خارج می گردند. بازدید صفحه یا Pageview درخواستی برای بارگیری یک صفحه در یک وب سایت اینترنتی است. ما از گوگل آنالیتیکس برای نظارت بر اطلاعات خود استفاده می کنیم. شما نیز می توانید از ابزارهای آنالیزی دیگر نیز به کار ببرید یا می توانید به سادگی Google Analytics را در وب سایت وردپرس خود نصب نمایید.

حالا که ما به اصلاحات تخصصی ابتدایی در این زمینه پرداختیم، ممکن است از خود بپرسید که چرا به این آمارها اهمیت می دهیم؟

اگر یک وب سایتی را راه اندازی می کنید که توسط تبلیغات بنری درآمد کسب می کند، پس شمار بازدید صفحه یا Pageviews اهمیت دارد. اگر سعی دارید تا مخاطبین وفاداری داشته باشید، پس میزان Bounce Rate اهمیت پیدا می کند. هم چنین هر چه Bounce Rate کاهش یابد، تبلیغات eCPM (پرداخت به ازای هر هزار) و CPC (پرداخت به ازای هر کلیک) بهتری را دریافت می کنید. زمانی که همان کاربر صفحه بعدی را مشاهده می کند، تهیه کننده تبلیغات شما احتمالا تبلیغ بهتری دارد که برای شان پر سود می باشد، بنابراین شما eCPM و CPC بیشتری را به دست می آورید.

ما به مشتریان بسیاری در این زمینه مشورت داده ایم، به این ترتیب توانسته اند تا میزان بازدید و Bounce Rate خود را افزایش دهند. ما هم چنین بررسی هایی روی وب سایت های مختلف انجام داده ایم. از این رو تمامی روش هایی که در این مقاله با شما به اشتراک می گذاریم، جزء موارد می باشند که در گذشته استفاده کرده ایم و می دانیم که جواب می دهند.

نکته: این تکنیک ها فقط در صورتی کار می کنند و جواب می دهند که شما محتواهای خوبی در وب سایت خود داشته باشید.

 

پست های تان را به یکدیگر لینک گذاری کنید (Interlink)

هر زمان که می توانید پست های تان را درون محتواهای پست دیگر خود لینک گذاری کنید تا میزان بازدید صفحات وب سایت تان افزایش یابد. در WordPress 3.1 لینک گذاری داخلی حتی آسان تر شده است، زیرا شما می توانید به سادگی پستی که می خواهید لینک گذاری کنید را جستجو کرده و لینک هایی را اضافه کنید. تکنیک های لینک گذاری داخلی زمانی که وب سایتی با مقاله های بسیار دارید، بسیار عالی و نتیجه بخش می باشد. اگر به تازگی در این زمینه شروع کرده اید، پس اندکی محدودیت دارید. از این رو، یک سوالی در این جا پیش می آید "زمانی که محتواهای جدیدی در اختیار دارید، چگونه باز می گردید و به مقاله های قدیمی لینک گذاری می کنید؟" شما می توانید به طور دستی این کار را انجام دهید، اما مدت زمانی طول خواهد کشید. پلاگین هایی وجود دارد که اجازه می دهند تا به طور اتوماتیک کلمات کلیدی را در وردپرس لینک گذاری کنید. نه تنها لینک گذاری داخلی به شما کمک می کند تا میزان بازدید را افزایش و میزان Bounce Rate را کاهش دهید، بلکه به سئو وب سایت نیز کمک می کند.

اگر می خواهید مثالی از لینک گذاری داخلی را مشاهده کنید، پس به پاراگراف بالا نگاه کنید.

 

بعد از پایان هر پست، پست های مرتبط را نشان دهید (Related Posts)

یکی از دلایل اصلی این که چرا کاربر وبلاگ بعد از خواندن پست، وب سایت تان را ترک می کند این است که شما به آن ها نشان نمی دهید که در مرحله بعد چه چیزهای دیگری می توانند بخوانند. با نشان دادن یک لیست از مقاله های مرتبط (Related Posts) یا دیگر پست های محبوب (Other Popular Posts)، شما آن ها را مشتاق می کنید تا پیش بروند و پست های دیگر در وب سایت تان را نیز بازدید کنند. روش های بسیاری وجود دارد که می توانید پست های مرتبط را به وبلاگ خود بیافزایید. شما می توانید پلاگینی به نام YARPP را به کار ببرید که دارای الگوریتم پیشرفته می باشد که پست های مرتبط را انتخاب می کند. شما می توانید بدون استفاده از یک پلاگین، پست های مرتبط را به صورت طبقه بندی یا تگ هایی نشان دهید. شما می توانید هم چنین پست های مرتبط را با نشان دادن  "پست های دیگر توسط همین ناشر" در معرض نمایش قرار دهید.

 

منتخب صفحات اول و صفحات آرشیو

نشان دادن منتخب صفحات اول/ آرشیو دو مزیت دارد. ابتدا این امر مدت زمان بارگیری را کاهش می دهید. دوم، به افزایش بازدید صفحه کمک می کند. شما تقریبا نباید هرگز پست ها را در صفحه اول و یا صفحه آرشیو خود به صورت کامل نشان دهید. تصور کنید که 25 تصویر در یک پست دارید و 5 عدد از آن ها در یک صفحه قرار دارد. واقعا تجربه کاربری وحشتناکی را به وجود می آورد، زیرا موجب خروج کاربران از وب سایت تان می شود (مدت زمان بارگیری کند و صفحات بسیار بلند). بسیاری از الگوهای تم خوب مانند Genesis، Thesis، Headway و غیره اغلب به صورت پیش فرض این گزینه را شامل می شوند.

 

تقسیم بندی کردن پست های بلند

آیا پست های بسیار بلندی می نویسید؟ خوب، شما می توانید آن را با استفاده از تگ ورد پرس در پست خود، به بخش هایی متعدد تقسیم کنید. به سادگی هر کجا که می خواهید آن را اضافه کنید و پست شما به این ترتیب به چندین صفحه تقسیم می شود. زمانی که این کار را انجام می دهید، باید بسیار دقت کنید، زیرا اگر میزان محتوا در هر صفحه بسیار اندک باشد، کاربر ممکن است خسته  و کلافه شود. ما وب سایت های بسیار مشهور و بزرگی مانند Forbes ،NY Times ،Wall Street ، Journal و غیره دیده ایم که از این تکنیک استفاده نموده اند.

 

نوار کنار وب سایت تعاملی

نوار کناری وب سایت می تواند نقش کلیدی در افزایش میزان بازدید صفحات و کاهش Bounce Rate داشته باشد. شما می توانید پست های محبوب را در نوار کناری سایت قابل مشاهده بسازید. شما می توانید حتی آن را شخصی سازی کنید تا پست های محبوب را به صورت هفتگی، ماهانه و در هر زمانی که دوست دارید، نشان دهید. شما هم چنین می توانید پست های اخیر را فقط در صفحاتی که یک پست وجود دارد، نشان دهید. ما وب سایت هایی را دیده ایم که تصاویر سفارشی را ساخته اند تا جستجویابی پست های ویژه و مخصوص شان را برای کاربران ساده بسازند. از طرف دیگر، شما  هم چنین می توانید دیگر بخش های وب سایت خود را در نوار کناری قرار دهید.

 

تشویق به جستجو تصادفی (Random Browsing)

در سایت List25 ی ویژگی ساخته شده است که I'm Feeling Curious نام دارد. زمانی که کاربر روی این دکمه کلیک می کند، آن ها در وردپرس وارد یک پست تصادفی می شوند. دکمه در نوار تیتر قرار داده شده است که بسیار بخش قابل توجه می باشد. بعد از این که نتایج خوبی به دست آمد، از این مورد تحت عنوان Explore در وب سایت WPBeginner نیز استفاده شد.

 

نتیجه

زمانی که List25 به تازگی شروع به کار کرد، آن ها با انتقادات بسیاری رو به رو شدند. مردم می گفتند که وب سایت هایی مانند این نمی توانند رشد کنند، زیرا نمی توانند مخاطبین وفاداری داشته باشند. بنابراین تحقیقاتی به عمل آمد، به این ترتیب مشخص شد که بسیاری از مردم چیزهای شبیه به این را در گذشته انجام داده بودند و گزارش داده بودند که Bounce Rate تا حدود 80 درصد افزایش پیدا کرد. یک کاربر به طور میانگین تنها یک صفحه را در هر بازدید مشاهده می کند و خارج می شود. سایت List25 راه اندازی شد تا اطلاعات پایه بیشتری به دست بیاید. Bounce Rate حدود 75 درصد بود. آن ها به سادگی تغییراتی که در بالا بیان شد را اعمال نمودند. به این ترتیب بود که Bounce Rate از 76 به 42 درصد رسید. میزان بازدید در هر ویزیت کاربر، حدود 2.79 درصد برای هر صفحه افزایش یافت. میانگین مدت زمانی که کاربر در صفحه می ماند نیز به 3 دقیقه و 40 ثانیه رسید.

سوالات متداول ( 3 ) سوال مطرح شده
  • چگونه می توان Bounce Rate را در سایت بهتر کرد؟

    شما باید در ابتدا محتویات جذاب ایجاد نمایید و سپس کاربران را در بین صفحات مختلف هدایت کنید. از ویدئوها بهتر است استفاده شود.

  • بهترین عدد برای Bounce Rate چند است؟

    معمولا بین 40 تا 50 عدد خوبی است. البته بسته به کسب و کار و موضوع فعالیت هم دارد. شما برای آنالیز دقیق این عدد می توانید از ابزار گوگل آنالیتیکس استفاده نمایید.

  • آیا برای بهتر کردن Bounce Rate پلاگینی در وردپرس وجود دارد؟

    به صورت مستقیم خیر ولی پلاگین هایی برای معرفی و پیشنهاد مقالات و پست ها به صورت هوشمندانه وجود دارد که در این مقاله هم به خوبی در مورد برخی از مهمترین آنها صحبت شده است.

ثبت نظر ( 0 ) نظر ثبت شده
برای ثبت نظر ابتدا وارد حساب کاربری خود شوید و یا ثبت نام نمایید...