راهنمایی برای فاکتورهای سئو موفق

سئو
راهنمایی برای فاکتورهای سئو موفق
  • 08 اردیبهشت 1399
  • 2442
  • 2

آماده اید تا راز بهینه سازی موتورهای جستجو (SEO) را یاد بگیرید؟

خوب نمی خواهم ناراحت تان کنم، اما واقعا هیچ رازی وجود ندارد.

هیچ دستورالعمل مخفی برای این کار وجود ندارد.

سئو درباره ترفندهای جادویی و یا دور زدن الگوریتم های جستجو نیست.

چیزی که واقعا نیاز دارید، درک کامل از این است که مردم زمانی که جستجو می کنند، به چه چیزهایی نیاز دارند- و چرا اصلا آن نیاز و خواسته را دارند.

واقعیت این است که هیچ راز بزرگی وجود ندارد و همین موضوع سئو را بسیار سخت می سازد.

ما قوانین را نمی سازیم- این جستجوهای هستند که قوانین را می سازند.

با این وجود، جستجو ارگانیک یکی از کانال های بازاریابی پر سود حال حاضر به شمار می رود- از این رو می توانید روی آن سرمایه گذاری کنید.

 

جستجو به کدام سمت پیش می رود؟

اگر در دنیای سئو وب سایت ها، برند جدیدی محسوب می شوید، به شدت به شما پیشنهاد می کنم که ابتدا چک لیست سئو را مطالعه کنید و سپس این مقاله را بخوانید.

اگر از قبل با مبانی سئو وب سایت اندکی آشنایی دارید، پس آماده باشید.

راهنمایی کامل برای سئو وب سایت - و این که جستجو به کدام سمت پیش می رود- را نمی توان در یک مقاله بررسی کرد.

فاکتورهای بسیاری روی موفقیت سئو وب سایت شما تاثیر می گذارند، مانند:

  • سئو تکنیکی: این امر شامل هر چیزی می شود که روی اجرا، عملکرد، قابلیت مشاهده و چگونگی این که موتورهای جستجو به وب سایت شما دسترسی می یابند، تاثیر می گذارد. این مورد شامل ایندکس کردن، Crawl کردن، Schema Markup، سرعت صفحه، ساختار وب سایت، ساختار URL و خیلی از موارد دیگر می شود.
  • سئو داخلی: محتواهای شما برای کاربران در صفحات وب قابل مشاهده می باشد (متن، تصاویر، ویدئو و یا صدا)، همانند عواملی که تنها برای موتورهای جستجو قابل مشاهده می باشند (تگ های HTML، داده های ساختاری).
  • سئو خارجی: این مورد هر چیزی است که در وب سایت شما وجود ندارد. فاکتورهای سئو خارجی درباره ارتقاء و رشد و اثبات قدرت، اهمیت و اعتبار وب سایت تان و جذب مخاطبین مورد نظر می باشد. به ساختن لینک، بازاریابی رسانه های اجتماعی، بازاریابی PPC، نظرات کاربران و محتواهایی که موجب جذب کاربران می شود، فکر کنید.

 

در این فصل، ما می خواهیم دنیای سئو وب سایت را در سه بخش بسیار مهم که به شما کمک می کنند تا به موفقیت و هدف اصلی خود دست یابید، بررسی کنیم.

  • بهینه سازی تجربه جستجو: چه فرصت هایی را باید بیشتر در اختیار مشتریان و مخاطبان تان قرار دهید.
  • استراتژی هایی محتوا برای افراد واقعی: اهمیت محتوا و این که چگونه یک محتوا، مهم و مرتبط شناخته می شود.
  • تاثیر جستجوی صوتی روی سئو وب سایت: ما به آینده نه چندان دور نگاه می کنیم و به شما نشان می دهیم که چرا باید حالا به سراغ بهینه سازی برای جستجوهای صوتی بروید. از این رو درنگ نکنید.

 

1 - بهینه سازی تجربه جستجو

زمانی که عبارت سئو را می شنوید، معمولا به معنای بهینه سازی موتور جستجو است. و همان طور که مطمئنا انتظار دارید، سئو از نظر مفهومی به معنای بهینه سازی وب سایت تان برای موتورهای جستجو است (نه این که واقعا موتور جستجویی را بهینه سازی کنید).

اما بهینه سازی تجربه جستجو یک روش جدید است تا درباره عبارت سئو وب سایت فکر کنید. برخی حتی بهینه سازی تجربه جستجو را "سئو جدید" می نامند.

بهینه سازی تجربه جستجو به معنای بهینه سازی برای مردم در تمام بخش هایی است که برند و محتواهای تان احتمالا در آنجا ظاهر می شوند و وجود دارند. این موضوع فراتر از قوانین و قواعد بهینه سازی برای موتورهای جستجو می باشد- اگرچه آن و قوانین و قواعد هنوز هم به طرز باورنکردنی اهمیت دارند.

استراتژی های جستجو نیازمند این است که ما تجربیات برند را به وجود بیاوریم و از نتایج جستجو استفاده کنیم تا ارتباط بین آن ها را مشخص نماییم.

بر اساس مطالعه Forrester انجام شده در سال 2006، 93% از تجربیات آنلاین با موتور جستجو شروع می شود. این موضوع به این معنا است که موتور جستجو، بزرگ ترین بیلبورد برای برندها به شما می رود.

موتور های جستجو هر کجا که سفر می کنیم همراه ما هستند. گوگل این تجربیات جستجو را همانند لحظات (4 لحظه جدیدی که هر بازاریاب و سئوکاری باید بداند) در نظر می گیرد، که بزرگ ترین آن ها شامل این موارد است:

  • من می خواهم بدانم
  • من می خواهم بروم
  • من می خواهم انجام بدهم
  • من می خواهم بخرم

 

استراتژی های سئو امروزی نیاز دارد تا ما برای مشاهده شدن بیشتر، خلاقیت به خرج دهیم.

 

رتبه بندی در بخش بالایی صفحه: دسک تاپ در برابر گوشی همراه

این نتایج در تصویر زیر را با هم بررسی کنید. چه می بینید؟

در گوشی همراه، نتایج ارگانیکی در بالای صفحه وجود ندارد.

در دسک تاپ، تنها نتیجه ارگانیکی که مشاهده می کنید، یک Featured Snippet می باشد.

در گوگل، جدا از تبلیغات جستجوی پولی (که می تواند مکمل Organic Visibility در نتایج جستجو باشد)، شما هم چنین باید با دیگر گزینه های برجسته جستجو نیز مقابله کنید که به عبارت جستجو مورد نظر بستگی دارد.

شما باید به هر روشی که می توانید بهینه سازی کنید تا قابلیت مشاهده شدن (Visibility) برند خود را بهبود دهید. گاهی اوقات "رتبه اول" در نتایج جستجو ممکن است حتی اهمیتی نداشته باشد، زیرا صفحه ای که سعی دارید تا رتبه بندی کنید در ابتدا نشان داده نخواهد شد.

بیایید تنها به برخی از این ویژگی های جستجو که قبل از اولین موقعیت ارگانیک قرار می گیرند، نگاهی بیاندازیم.

 

محتواهای شبکه های اجتماعی و اخبار (News & Social Content)

Google News (اخبار گوگل) و محتواهای اجتماعی، بخش هایی هستند که محتواهای شما می توانند قابلیت مشاهده شدن (Visibility) بالایی را به دست بیاورند. اما اخبار و شبکه های اجتماعی به طور کلی به جدید بودن عبارت جستجو متکی می باشند (این که چقدر موضوع مورد نظر تازه و داغ باشد).

برای رتبه بندی و نمایان شدن در این بخش ها، شما باید درک خوبی از فضایی که داخل آن هستید و این که گوگل چگونه به یک عبارت جستجو پاسخ می دهد، داشته باشید. هر عبارت جستجویی به شما اخبار و محتواهای شبکه های اجتماعی را نشان نمی دهد، از این رو بسیار اهمیت دارد تا درک کنید که چگونه کلمات کلیدی به روش های مختلفی، واکنش نشان می دهند.

 

پنل های اطلاعاتی (Knowledge Panels)

پنل اطلاعاتی گوگل که توسط Google Knowledge Graph پشتیبانی می شود، مبانی پایه یک تجارت را نمایان می سازد. این مورد می تواند شامل اطلاعات زیر باشد:

  • موقعیت مکانی (آدرس)
  • شماره تلفن
  • رتبه بندی
  • ساعات کاری

 

این یک روش بزرگ برای معتبر کردن برند شما می باشد. کاربران شرطی شده اند تا تنها به دنبال بخش های مشخصی از نتایج جستجو باشند، مانند پنل های اطلاعاتی، تا اطلاعات قابل اعتماد و معتبری که می خواهند و نیاز دارند را به دست بیاورند.

اگر یک برند می باشید، ارائه چنین پنل هایی بسیار اهمیت دارد. اگر در Knowledge Graph حضور نداشته باشید، ممکن است اندکی دچار مشکل شوید.

 

بخش People Also Ask

People Also Ask یک ویژگی جستجوی دیگری است که محتواها به طور مستقیم بر اساس نتایج جستجو، به صورت ردیفی در دسترس قرار می گیرند. این ها عبارت های واقعی می باشند که مردم برای آن ها جستجو کرده اند و به این ترتیب، محتواها از وب سایت های مختلف در این بخش قرار می گیرند تا این نتایج به دست بیاید.

شما می توانید از این ویژگی جستجو به طور مستقیم استفاده کنید تا با فرصت های بهینه سازی محتوا و یا دیگر محتواهای جدیدی که می توانید بسازید تا به مخاطبین مورد هدف تان دست یابید، آشنا شوید.

 

سئو را برای سیستم های مختلفی به کار ببرید

علاوه بر بهینه سازی برای بخش های مختلف نتایج جستجو، شما می توانید روش های سئو را برای هر سیستمی که برخی کاربران در آن به جستجو می پردازند، به کار ببرید.

این فرصت های بهینه سازی، هر یک به خودی خود رشته و زمینه بخصوص به شمار می روند:

  • بهینه سازی App Store
  • بهینه سازی ویدئو و کانال YouTube
  • بهینه سازی گوگل مای بیزینس
  • بهینه سازی شبکه اجتماعی
  • وب سایت های سوم شخص و موتورهای جستجو عمودی (مانند Amazon و Yelp)

 

 تمامی این سیستم های قابل جستجو، کاملا با قواعد و اصول سئو مطابقت دارند و فرصت هایی را برای شما مهیا می کنند تا قابلیت مشاهده شدن برندتان را افزایش دهید.

هم چنین زمانی که برای تجربه جستجو بهینه سازی می کنید، محتواهای مربوط برندتان ممکن است در نتایج قدیمی و سنتی موتور جستجو نیز وجود داشته باشند (Google، Bing و غیره).

 

ترفندها:

  • تا جایی که می توانید قابل مشاهده باشید. از هر بخش از نتایج استفاده کنید تا تجربیات جستجویی را به وجود بیاورید.
  • فراتر از موتور جستجو بهینه سازی کنید. این موضوع در نهایت منجر به اشغال بخش های بیشتر در خود نتایج موتور جستجو می شود.
  • زمانی که هدف تان بهینه سازی تجربه جستجو باشد، نه فقط بهینه سازی موتور جستجو، سئو. مفهوم بزرگ تری به خود می گیرد.

 

2 - محتواها را برای مردم بهینه سازی کنید

 

گاهی اوقات فراموش کردن اینکه همه چیز در ارتباط با بهینه سازی برای مردم می باشد، ساده است- منظور از مردم مشتریان، خوانندگان یا مشترکان شما می باشد.

از این رو همیشه برای مردم بهینه سازی کنید، نه برای موتورهای جستجو.

محتواهایی را برای مشتریان بسازید، نه این که فقط هدف رتبه بندی بالاتری را در سر داشته باشید.

زمانی که مردم را در راس استراتژی های محتواهای خود قرار می دهید، شانس شما برای موفقیت در موتورهای جستجو نیز بیشتر می شود.

 

الگوریتم های محتوا، کلمات کلیدی و جستجو

گوگل بروزرسانی و تغییراتی متعددی را برای الگوریتم های خود در طول سال ها به وجود آورده است.

دو تغییر الگوریتم مهم و اساسی برای این که چگونه درباره محتواها و کلمات کلیدی فکر می کنیم، اهمیت دارد:

  • Hummingbird: این بروزرسانی به گوگل توانایی می داد تا تمام عبارت های جستجو را به طور تمام و کمال درک کند، نه این که تنها به کلمات کلیدی به عنوان بخشی از جستجو توجه داشته باشد. این بروزرسانی هم چنین مفهوم Semantics (مفهومی بودن نتایج جستجو) یا کلمات کلیدی مختلف در ارتباط با یک موضوع اصلی را معرفی می نماید. بهینه سازی صفحات شما برای یک کلمه کلیدی از بالا تا پایین، دیگر یک تاکتیک برای رشد و ترقی سئو محسوب نمی شود و هم چنین برای مردم نیز طبیعی به نظر نمی رسد.
  • RankBrain: این بروزرسانی به گوگل توانایی درک عبارت های جستجویی را می داد که هرگز در گذشته پردازش نکرده بود و هم چنین گوگل به این وسیله می توانست انجمن هایی بسازد که برای درک معنا و مفهوم کلی عبارت جستجو بسیار ضروری بود تا به این ترتیب بتواند از طریق سیستم یادگیری، نتایجی را ارائه نماید. این مورد یکی از سه عامل برتر رتبه بندی در کنار محتواها و لینک ها به شمار می آید.

 

از این رو چگونه این دو بروزرسانی الگوریتم روی استراتژی های محتوا تاثیر می گذارند؟

ما نمی خواهیم خیلی روی کلمات کلیدی تمرکز کنیم. در حالی که رتبه بندی ها مهم هستند، اما تنها چیزی نیست که اهمیت داشته باشد.

کلمات کلیدی می توانند گاهی اوقات به شما خیانت کنند. کلمات کلیدی ممکن است دارای حجم جستجوی بالایی بوده اما خیلی ارزشمند و ویژه نباشند.

 

برای مثال به این جستجو برای"Email Marketing" نگاه کنید:

حجم جستجو برای این کلمه کلیدی بخصوص حدود 18000 می باشد.

حتی اگر محتواها را به اندازه کافی خوب و عالی بنویسید تا بر اساس این کلمه کلیدی رتبه بالایی را به دست بیاورد، اما این که چقدر ترافیک به دست می آورد، بسیار اهمیت دارد. چقدر می توانید توسط آن ها، کاربران را به مشتریان خود تبدیل کنید؟ تقریبا هیچ.

 عبارت " Email Marketing" بسیار کلی می باشد. به این دلیل است که گوگل نتایج مبهمی را نشان می دهد.

تفاوت آشکاری میان عبارتی مانند "Email Marketing" و "Enterprise cross-channel marketing platforms" وجود دارد.

این تفاوت چیست؟

هدف و نیت.

 

یک کلمه کلیدی ممکن است نیت کسب اطلاعات داشته باشد، دیگری ممکن است هدف معاملاتی و خرید داشته باشد. عبارت های خرید و معامله ای برای تجارت هایی که به تبدیل کاربران به مشتریان متکی می باشند، بسیار ارزشمند در نظر گرفته می شوند.

شما می توانید با هدف قرار دادن کلمات کلیدی بلند و طولانی، عبارت های جستجوی معامله ای و خرید بیشتری را بهینه سازی کنید. این خاص بودن کلمات کلیدی (حتی اگر کلمه کلیدی دارای حجم جستجوی پایینی باشد) به شما کمک می کند تا محتواهای مهم و مرتبط بیشتری بنویسید و ترافیک با کیفیت بیشتری را برای وب سایت خود مهیا کنید.

در سطح تخصصی، شما باید نسبت به تحقیقات کلمات کلیدی و موضوع خود خلاقیت داشته باشید. واقعا درک کنید که مردم چگونه برای چیزی که می خواهند، جستجو می کنند.

 

چرا محتواها اهمیت دارند؟

هیچ انکاری برای اهمیت محتواها وجود ندارد.

بدون محتواها، هیچ قابلیت مشاهده شدنی نیز وجود ندارد.

برای درک این که چگونه محتواها اهمیت دارند (و انتخاب کلمات کلیدی چقدر می تواند روی موثر بودن محتوا تاثیر بگذارد)، این موارد را مورد ملاحظه قرار دهید:

  • 60 درصد از عبارت های جستجو دارای چهار کلمه یا بیشتر می باشند
  • میانگین شمار کلمات برای صفحه اول نتایج در گوگل، حدود 1900 کلمه است

 

با توجه به موارد گفته شده، این سوال پیش می آید: چگونه بفهمیم که مردم چه می خواهند؟ چگونه بفهمم که مردم می خواهند درباره چه چیزی جستجو کنند؟

 

به مردم محتواهایی ارائه کنید که می خواهند

اگر به اندازه کافی توجه کنید، مخاطبین تان به شما می گویند که چه چیزی می خواهند.

برخی از بهترین ابزارهای مخاطبین که مستقیما در نتایج جستجو گوگل وجود دارد، به این ترتیب می باشد:

  • Autocomplete (کامل شدن خودکار عبارت جستجو)
  • People Also Ask (بخش مردم هم چنین می پرسند)
  • Related Searches (جستجوهای مربوطه)

 

این ها تمامی سوالات و عبارت های جستجویی می باشند که مردم زمانی که جستجو می کنند، می پرسند. این اطلاعات به شما برای ساخت محتواهای بیشتر، فرصت های واقعی می دهد.

اشاره به مشکلات کاربران و یا پاسخ مستقیم به سوالات، به شما کمک می کند تا محتواهای صحیحی را در زمان مناسب و مورد نیاز به کاربران ارائه کنید. این اساسا معنی واقعی جستجو است: یک نیاز. این مورد هم چنین به شما کمک می کند تا مشتریان خود را بهتر درک کنید.

 

گوش دادن به مخاطبین در شبکه های اجتماعی

شبکه های اجتماعی هم چنین فرصت هایی را برای یادگیری بیشتر درباره مردم و گوش دادن به نیاز های آن ها به وجود می آورد.

بسیاری از مردم از شبکه های اجتماعی برای شکایت کردن استفاده می کنند. می توانید از این مورد به نفع خود استفاده کنید.

از بخش کامنت ها و نظرات وب سایت خود یا رقیبان تان استفاده کنید. موضوعات رایج و مهم را انتخاب کنید.

در هر شبکه اجتماعی که فعال هستید، روی گفت و گوهای موجود در آن جا نظارت داشته باشید (و هر جایی که برندتان مورد بحث و گفت و گو قرار می گیرد).

مردم درباره چه چیزی شکایت می کنند؟ شاید این موارد باشند:

  • مشکلات و مسائل ارائه خدمات به مشتری
  • عدم توانایی برای فهمیدن این که تجارت یا کسب و کار شما چه زمانی باز است
  • محصولات و سرویس های شما

 

شما می توانید از هر یک از این ها برای ساخت محتواها استفاده کنید.

 

تحقیقات رقابتی

آنالیز و تجزیه و تحلیل وب سایت ها در نتایج جستجو برای یافتن موضوعات رقابتی باعث می شود بیشتر متوجه شوید که چه چیزی برای تجارت و کسب کار شما کار می کند و چه چیزی جواب نمی دهد. یک بررسی و آنالیز محتواها را انجام دهید و درک کنید که چه محتواهای جای شان خالی است و یا دریابید که می خواهید از چه بخش هایی تقلید کنید.

فرقی ندارد که انتخاب تان چه چیزی باشد، هدف نهایی همیشه یکی است. بیشتر روی موضوعاتی کار کنید که مخاطبین نیاز دارند تا شما در معرض نمایش بگذارید.

این نوع از تحقیقات می تواند اندکی سخت و دشوار باشد. شاید مجبور باشید زمانی که هر یک از این روش ها را انتخاب کردید، با حقیقت های سختی رو به رو شوید. اما واقعا ارزشش را دارد، زیرا نیازهایی که مردم می خواهند به آن دست یابند را بیشتر درک می کنید.

 

آن را تبدیل به استراتژی "ابتدا گوشی همراه" کنید

محتواهای عالی به معنای قابلیت دسترسی بهینه می باشد، صرفه نظر از این که کاربران از چه ابزاری استفاده می کنند. تجربیات "ابتدا گوشی همراه" به بارگیری سریع وب سایت ها و صفحات مربوط می شود.

یک راه برای انجام این کار Accelerated Mobile Pages (AMP) می باشد، مخصوصا اگر بسیار به ترافیک ارگانیک گوشی همراه توجه می کنید و برای تان مهم می باشد. این که محتواهایی داشته باشد که به سرعت بارگیری می شوند، می تواند تجربه خوب کاربری را مهیا کند و برای تجارت تان نیز خوب است.

صفحاتی که با سرعت پایین بارگیری می شوند، می توانند روی عملکرد سئو وب سایت شما تاثیر بگذارند. به این ترتیب، همیشه تست و بررسی کرده و بهینه سازی کنید.

اگر درباره تجربه های گوشی همراه مطمئن نیستید، تمام صفحات خود را بررسی کنید. از هر ابزاری که می توانید برای بهینه سازی تجربه کاربری، استفاده کنید.

ابزارهای خوب و عالی در این زمینه وجود دارند از جمله PageSpeed Insights. از آن ها استفاده کنید تا بخش هایی که مشکل دار می باشند را شناسایی کنید، مانند این که چقدر سریع صفحات شما بارگیری و مورد نظرات و ردیابی قرار می گیرند.

یک حقیقت جالب: در سال 2012، گوگل متوجه شد که با کم سرعت کردن 4 دهم ثانیه در نتایج جستجو، روزانه 8 میلیون جستجو خود را از دست می دهد. در  حالی که این مقدار شاید خیلی زیاد به نظر نرسد، اما با توجه به اینکه گوگل در هر روز برای بیش از 3 بیلیون عبارت جستجو، نتایجی را ارائه می کند، این 8 میلیون جستجو باعث می شود تا گوگل نتواند از آن ها تبلیغاتی را کسب کند. این موضوع به معنای درآمد کمتر برای گوگل می باشد. تبلیغات اساسا روشی است که گوگل درآمد زایی می کند.

 

برای ایندکس ابتدا گوشی همراه آماده شوید

گوگل سال ها است که به هر کسی استراتژی ابتدا گوشی همراه را تذکر می دهد، اما حالا این موضوع با ایندکس ابتدا گوشی همراه اتفاق می افتد.

این موضوع به این معنا است که گوگل وب سایت های گوشی همراه را به مراتب بیشتر از نسخه های دسک تاپ وب سایت ها Crawl می کند. این موضوع هم چنین به این معنا می باشد که گوشی همراه برای سئو وب سایت بیشتر از گذشته اهمیت یافته است. پیشرفت های موجود در این بخش و در این زمینه را با دقت بررسی کنید.

 

سئو را بخشی از DNA وب سایت و تجارت خود قرار دهید

محتواهای تان را از همان ابتدا بهینه سازی کنید. این موضوع موجب می شود تا در نهایت، دردسرهایی را به جان نخرید.

سئو یک پروسه است، نه یک هدف. سئو هیچ گاه به اتمام نمی رسد. شما هرگز وب سایت کامل و جامعی نخواهید داشت. شما باید تمام تلاش خود را بکنید تا کمترین نواقص و مشکلات را در وب سایت خود داشته باشید.

به عبارت دیگر، شما نیاز ندارید تا بهترین وب سایت را در دنیا داشته باشید، شما نیاز به یک وب سایتی دارید که نسبت به رقیبان تان بهتر عمل کند.

همراه بودن با مبانی پایه سئو، بهترین راه برای انجام این کار است:

 

تمامی این آیتم ها ممکن است در زمینه و حرفه سئو وب سایت ها بسیار ساده به نظر برسند. اما احتمالا شما زمانی که ببینید وب سایت هایی حتی این موارد پایه و اساسی را رعایت نمی کنند، متعجب می شوید.

ساختار جستجویابی و لینک گذاری داخلی، ستون اصلی وب سایت شما به شمار می رود. از آن برای علامت دادن به موتورهای جستجو درباره موضوعات سایت تان استفاده کنید- این که می خواهید توسط چه مواردی شناخته شوید.

 

ترفند ها:

  • کلمات کلیدی بلند و طولانی را با کمال میل بپذیرید. خودتان را با یک استراتژی که تنها کلمات کلی و مبهم را هدف گذاری نمایید، محدود نکنید.
  • نیت و هدف مخاطبین را درک کنید و بر اساس آن محتواهایی بسازید. به مخاطبین خود گوش دهید. آن ها به شما می گویند که به چه محتواهایی نیاز دارند.
  • از همان ابتدا شروع به بهینه سازی کنید. به طور مثال پایه و اساس کار خود را بسازید و تمامی موارد پایه و اساسی را تحت پوشش قرار دهید (بهینه سازی سئو داخلی و سئو تکنیکی).

 

3 - بهینه سازی جستجوی صوتی

جستجوی صوتی بیش از آنچه که فکر کنید به شما نزدیک است.

به تغییراتی که در عملکرد جستجو و تغییراتی که در نتایج جستجو به وجود آمده است، دقت کنید. بینش هایی را برای این که چگونه در آینده برای این موضوع آماده شوید، جمع آوری کنید.

نسل جدیدی از مردم در راه می باشند. ارتباط اصلی و پایه آن ها با موتور جستجو این است که با آن صحبت می کنند- نه این که چیزی را تایپ کنند و یا روی چیزی ضربه بزنند. این واقعا تغییر بزرگی است.

با افزایش ابزارهای مبتنی بر صوت یا صدا که برای استفاده نیز ساده می باشند (حتی برای نسل های قدیمی تر)، ما به شدت به استراتژی ابتدا- صدا در عملکردهای جستجو نزدیک می شویم، آن هم به سرعت باورنکردنی.

 

موقعیت صفر (Position Zero)

Featured Snippets مدت ها است که نقش مهمی در این موضوع دارد که گوگل چگونه نتایج جستجو را مهیا می نماید. این بخش جدیدی در سئو وب سایت ها به شمار می رود.

Featured Snippets گوگل در بالای نتایج جستجو ارگانیک نمایان می شود، از این رو باعث ارتقای ترافیک، قابلیت جستجو و اعتبار وب سایت ها می شود. مردم به Featured Snippets ها بیشتر اعتماد دارند، به گونه ای که اغلب روی نتایج ارگانیک دیگر کلیک نخواهند کرد.

موقعیت صفر واقعا جای سوال دارد. گوگل پاسخ های مستقیمی را برای سوالات مهیا می کند و گزیده ای از محتواها را به طور مستقیم از وب سایت در Featured Snippet نمایان می سازد.

 

بهینه سازی برای جستجوی صوتی

جستجوی صوتی دارای یک نتیجه است. موقعیت صفر تنها نتیجه ای است که به شما نشان داده می شود.

برای موفق شدن در این زمینه، بسیار اهمیت دارد تا محتواهای و مفهوم جستجو را درک کنید:

  • سوالات و عبارت های جستجو رایج مخاطبین خود را شناسایی کنید
  • محتواهایی را بسازید که به طور مستقیم آن عبارت های جستجو و سوالات را پاسخ می دهد.

 

محتواها را به عملکرد ها و مهارت هایی تبدیل کنید

گوگل تعداد اندکی از انواع محتواهای منتشر شده را انتخاب می کند و آن را برای جستجو صوتی قابل دسترس می سازد:

  • اخبار
  • دستورالعمل ها
  • پادکست ها

 

مهارت های Alexa هم چنین محتواها را قابل جستجو می کند:

  • سرویس های مبتنی بر وب
  • جستجوها برای کسب اطلاعات

 

آینده جستجوی صوتی

هنوز موارد بسیار زیادی وجود دارد که ما درباره جستجوی صوتی نمی دانیم.

  • جستجوی صوتی در دسترس نمی باشد: گوگل داده ها و اطلاعات جستجوی صوتی را به همان روشی که برای جستجو دسک تاپ و گوشی همراه در گوگل سرچ کنسول بود، نشان نمی دهد.
  • چگونگی عملکرد جستجو به مداوم در حال تغییر است: زمانی که گوشی همراه به یک موضوع جدی تبدیل شد، ما اطلاعاتی برای نشان دادن جستجوهای نوع "Near Me" (نزدیک من)، که برای یافتن مکان های اطراف خود زمان که بیرون از منزل و در راه بودید به کار می رفت، در اختیار داشتیم که بسیار سر و صدا به پا کرد. ما هنوز نمی دانیم که جستجوی صوتی با جستجوی های "Near Me" هم معنی است یا خیر.

 

ما چه می دانیم؟

ما می دانیم که جستجوی صوتی شامل 10 درصد از کل جستجو ها می شود و این شمار رو به افزایش است. درست مانند گوشی همراه در 6 یا 7 سال پیش، جستجوی صوتی در راه می باشد.

از این رو در این جا نیز فرصت هایی برای سئو وب سایت ها وجود دارد. چگونه ما روش های تجربیات جستجوی صوتی را خواهیم شناخت تا هم چنان محتواهای مرتبطی را مطابق با نیاز مردم ارائه نماییم؟

 

ترفند ها:

  • برای دنیای ابتدا- صدا آماده شوید.
  • بهینه سازی موقعیت صفر برای جستجوی صوتی در حال بهینه سازی شدن می باشد.
  • محتواها را در ابزارهای دارای امکانات صوتی، قابل دسترس و قابل جستجو بسازید.

 

خلاصه

از جایی که به سئو وب سایت بسیار نزدیک شده اید، مخصوصا به وسیله محتواها، مطمئن شوید که استراتژی شما این سه بخش را مورد ملاحظه قرار می دهد:

  • ساخت تجربه های جستجو، به عنوان "سئو جدید" شناخته می شود. هر فرصتی که به دست می آید را صرف بهینه سازی وب سایت و صفحات خود کنید. نتایج جستجو را از آن خود کنید، حتی خارج از جستجو ارگانیک سنتی و قدیمی. همه جا حاضر باشید، مرتبط باشید. اعتماد افرادی را جلب کنید که برند شما را (حال فرقی ندارد در کجا) جستجو می کنند.
  • محتواهای خود را برای مردم بسازید، نه برای موتورهای جستجو. به این ترتیب است که بهترین تجربه های دیجیتالی عالی را به دست می آورید و مشتریان خود را بهتر درک می کنید. روی موضوعاتی که مردم می خواهند تمرکز کنید، نه این که خیلی نگران کلمات کلیدی باشید. از دارایی های محتوایی خود استفاده کنید تا به مخاطبین تان گوشی دهید و محتواهایی را بسازید که به طور مستقیم سوالات شان را پاسخ می دهد و مشکلات شان را حل می کند. پایه و اساسی را بسازید که می خواهید سئو وب سایت شما از آن جا روز به روز پیشرفت کند.

جستجوی صوتی در راه است. صبر نکنید. برای موقعیت صفر (Position Zero) در نتایج جستجو هدف گذاری کنید و محتواهایی را بسازید که از طریق صوت و صدا قابل جستجو باشد.

سوالات متداول ( 3 ) سوال مطرح شده
  • چه فاکتورهایی در سئو از همه مهمتر است؟

    نمیتوان دقیقا گفت چه فاکتوری مهم است بلکه شما باید فاکتورهایی که باعث بهتر شدن سئو داخلی و هم سئو خارجی شود را پیاده سازی نمایید و برای آنها استراتژی و تاکتیک داشته باشید. مهم است که برای آنها وقت بگذارید و حوصله داشته باشید.

  • آیا تغییرات الگوریتمی در فاکتورهای سئو تاثیر گذار است؟

    مطمئنا بله. با تغییرات الگوریتمی که کلا شاید نتایج تغییر پیدا نماید و یا انجام دادن برخی از کارها دیگر درست نباشد, شما باید دائما این فاکتورها را ویرایش و بروزرسانی نمایید و یا حداقل حواستان به آنها باشد تا در صورت تغییرات شما هم با موتورهای جستجو هماهنگ و همگام باشید.

  • موقعیت صفر در صفحه نتایج چیست؟

    میدانیم که در هر صفحه عموما 10 نتیجه نمایش داده میشود(SERP). در برخی از موارد با توجه به کلمه کلیدی که کاربر تایپ مینماید بالای این 10 نتیجه ممکن است اطلاعات خوب و منحصر به فرد و با طراحی متفاوتی نمایش داده می شود که به آن موقعیت صفر گفته می شود.

ثبت نظر ( 0 ) نظر ثبت شده
برای ثبت نظر ابتدا وارد حساب کاربری خود شوید و یا ثبت نام نمایید...