انواع جستجو در سئو و اینترنت

گروه: سئو
بروزرسانی: 1398 /12 /28
0 1858 4
توضیحات بیشتری از " انواع جستجو در سئو و اینترنت "

روش های مختلفی برای رسیدن به اطلاعات در موتورهای جستجو وجود دارد که برخی از آنها تخصصی و برخی دیگر بسیار معمول هستند و بیشتر کاربران در دنیا میتوانند از آن روش ها استفاده نمایند. اما باید در مورد حقایقی در سئو و جستجوی اطلاعات در موتورهای جستجو بیشتر بدانیم.

به یاد داشته باشید که برای دسترسی به اطلاعات در موتورهای جستجو عموما 3 روش جستجو وجود دارد که عبارتند از:

  • Navigation
  • Information
  • Transactional

 

سعی میکنی در این بخش در مورد هر 3 روش توضیحاتی را بدهیم و مثال های را هم برایتان داشته باشید.

 

Navigational Search

یکی از متداولترین روش های جستجو و پیدا کردن سایت ها در موتورهای جستجو می باشد. در این روش کاربر سایت حتی اگر قبلا برای بارها و بارها آن سایت را دیده باشد, به جای اینکه آدرس اینترنتی آن را که میتواند کوتاه و یا بلند باشد در مرورگر خود تایپ نماید, مستقیما آدرس سایت و یا نام برند و یا هرچیزی که یادش مانده باشد را در موتور جستجو تایپ میکند و این احتمال را می دهد که اولین نتیجه در SERP همان سایتی خواهد بود که انتظارش را خواهد داشت.

واقها هم در بیشتر موارد درست است.

بگذارید مثالی را در اینجا برایتان بزنیم. شما الان در سایت آموزشی الگوها هستید و ممکن است برای بارهای زیادی و تهیه آموزش رایگان سئو و آموزش تم فارست و آموزش های دیگر سایت الگوها را دیده باشید. عالی است!!! ولی برای بارهای بعدی به جای اینکه آدرس سایت یا URL الگوها را که olgoha.com میباشد را در مرورگر خود تایپ نمایید, وارد سایت گوگل شده و تنها کلمه "الگوها" را در آن تایپ می کنید و بر روی اولین نتیجه کلیک کرده و وارد سایت الگوها می شوید.

این همان روش Navigational Search میباشد. یعنی شما تنها از موتور جستجو برای رسیدن به سایت مورد نظر استفاده کرده اید و گویی موتور جستجو یکی از لینک های صفحه اصلی سایت مورد نظر شما میباشد.

یکی از بیشترین جستجوهایی که امروزه در گوگل انجام می شود همین روش جستجو میباشد. اگر بررسی های دقیقتری بر روی آنالیز کلمات کلیدی یک سایت داشته باشید متوجه خواهید شد عمده ترین کلمه کلیدی که کاربران در موتورهای جستجو برای رسیدن به آن سایت تایپ کرده اند, نام برند آن سایت میباشد.

 

Informational Search

این نوع جستجو هم خواهان و متقاضیان خاص خودش را دارد. در حقیقت روشی است که افراد در موتور جستجو سوالی را می پرسند و موتور جستجو هم درخواست آنها را پاسخ می دهد. از نگاهی دیگر در این روش جستجو کاربر تنها به دنبال پیدا کردن اطلاعات در مورد موضوع مد نظرش میباشد. بگذارید مثالی در این زمینه بزنیم:

فرض کنید شما برای بالا بردن سرعت سایت و سئو بهتر به دنبال آموزشی در زمینه راه اندازی Cloudflare هستید. خوب در اینترنت مقاله ها و متن های زیادی در زمینه Cloudflare وجود دارد ولی شما به دنبال اطلاعاتی در زمینه خود Cloudflare هستید و ممکن است با این کلمات کلیدی بخواهید که به هدف خود برسید. کلمات کلیدی مانند:

و کلماتی از این دسته که کاملا هدف شما یعنی گرفتن اطلاعاتی در زمینه Cloudflare را برای موتور جستجو مشخص می کند.

شما در وحله اول شاید قصد هیچ خریدی را ندارید و قرار هم نیست برای گرفتن این اطلاعات پولی را پرداخت نمایید. به این روش جستجو Information Search گفته می شود و هر روزه ممکن است افراد بسیار زیادی در دنیا از این نوع جستجو برای رسیدن به هدفشان استفاده نمایند.

این روش هم یکی از پر استفاده ترین روش ها در موتور جستجوی گوگل میباشد. از ویروس کرنا (COVID-19) تا داروهای گیاهی و خرید دوچرخه و اطلاعات کشور ها و کلی چیزای دیگر.

 

Transactional Search

در این روش میتوانیم بگوییم که هدف جستجو کننده کاملا تثبیت شده است و احتمالا اطلاعاتی را که از مرحله Information Search به دنبال آن بوده است را پیدا کرده است. به عنوان مثال شما قصد خرید پکیج کامل 90 ساعته سئو را از سایت الگوها دارید. قبلا تحقیق خودتون رو انجام داده اید و در مرحله Information Search اطلاعات لازم را جمع آوری کرده اید و حالا تصمیم گرفته اید که خرید خود را کامل کنید.

بنابراین Transactional Search به جستجویی گفته می شود که مستقیما شما برای خرید کالا و یا سرویسی از سایتی جستجوی خود را انجام داده اید و قرار است که تراکنش مالی اتفاق بیافتد.

این شاید برای همه سایت ها یکی از لذت بخش ترین انواع جستجو باشد که در نهایت منجر به فروش کالا و سرویس آنها شود.

البته به یاد داشته باشید که شما می توانید به راحتی اطلاعات بسیاری از کلمات و واژه هایی که افراد برای رسیدن به سایت شما استفاده کرده اند را متوجه شوید تا بتوانید در زمان مناسب بر روی آنها کار کنید و رتبه خود را در موتورهای جستجو ارتقاء دهید.

ابزارهایی مانند گوگل سرچ کنسول و اکانت Ahrefs که همان ابزار Ahrefs باشد میتواند در این راستا کمک بسیار زیادی به شما نماید.

سوالات متداول ( 5 ) سوال مطرح شده
  • آیا غیر از این 3 روش, روش های دیگر جستجو وجود دارد؟

    بله حتما. به تعداد نیت و روش های جستجو کنندگان میتواند روش وجود داشته باشد. ولی در حال حاضر این 3 دسته از مهمترین آنها هستند. باید به عنوان سئو کار به دنبال روش ها و علاقه های کاربران باشیم تا بتوانیم خود را بیشتر در معرض دید آنها قرار دهیم.

  • برای سئو سایت از کجا باید شروع کنم؟

    شما برای اینکه سئو خوبی را برای سایتتان داشته باشید, باید ابتدا از آموزش HTML5 کار خود را شروع کنید و سپس فصل به فصل آموزش پکیج 128 ساعته سئو را دنبال کنید و البته در این میان نباید چک لیست سئو را هم فراموش کنید.

  • آیا سئو ارگانیک می تواند بر روی انواع جستجو های سایت من تاثیر گذار باشد؟

    بله حتما. سئو ارگانیک به روشی از سئو گفته می شود که شما میتوانید توسط روش های سئو کلاه سفید در 10 نتیجه موتورهای جستجو قرار بگیرید و هر چقدر هم بالاتر دیده شوید, طبیعتا ترافیک سایت شما بیشتر خواهد شد.

  • آیا آموزشی برای انواع روش های جستجو وجود دارد؟

    بله حتما. شما برای گرفتن آموزش های بیشتر در زمینه انواع روش های جستجو می توانید آموزش جستجوی پیشرفته در اینترنت را ملاحظه نمایید.

  • آیا محتوا سازی میتواند ترافیک سایت را در انواع جستجوها افزایش دهد؟

    بله حتما. شما میتوانید با محتواسازی خوب برای سئو و ایجاد نمودن کلمات کلیدی متنوع برای سایت و کلمات کلیدی که کاربران بیشتر در جستجوهای خود از آن استفاده می نمایند, شانس دیده شدن سایت را افزایش دهید.

ثبت نظر ( 0 ) نظر ثبت شده
برای ثبت نظر ابتدا وارد حساب کاربری خود شوید و یا ثبت نام نمایید...