ساختار آدرس دهی درست

گروه: سئو
بروزرسانی: 1399 /03 /25
0 1791 2
توضیحات بیشتری از " ساختار آدرس دهی درست "

برای سئو و گرفتن رتبه بالاتر در صفحه نتایج موتورهای جستجو (SERP) باید فاکتورهای مختلفی را چه در سئو داخلی و چه در سئو خارجی رعایت کنید. معمولا سئو کارها در ابتدا به سراغ سئو داخلی سایت می روند. به دلیل اینکه هم قابل دسترس تر هستند و هم اینکه ابتدا باید ساختار سایت خود را برای سئو آماده نمایند و اتفاقا این نظریه هم کار درستی است.

یکی از این فاکتورهای سئو داخلی را میتوان بهینه سازی URL سایت یا همان URL Slug دانست.

URL Slug به تکنیک هایی گفته می شود که میتوانید URL صفحات سایت را تا جایی که می شود کوتاه و مفهومی در نظر بگیریم به طوریکه میتوانیم برای رسیدن به این هدف, از کلمات کلیدی در URL صفحات بهره ببریم.

همین الان می توانید به URL همین صفحه ای که در حال مشاهده آن هستید نگاهی بیاندازید. دقیقا مشخص است که این صفحه از سایت الگوها در کجا قرار دارد و همین طور موضوع این صفحه در چه زمینه ای است.

یعنی شما میتوانید توسط تکنیک های برنامه نویسی و البته در کنار زبان HTML5 و با کمک برنامه نویس خود, Title که برای آموزش ها و یا محصولات و سرویس های خود در نظر میگیرد را هم در URL صفحات سایت خود جایگذاری نمایید. البته در این زمینه دقت کنید که زیاده روی نکنید تا دچار یکی از روش های سئو کلاه سیاه به نام Keyword Stuffing شوید.

در روش Keyword Stuffing که نه فقط در URL بلکه در meta description و در title صفحات می تواند اتفاق بیافتد, شما کلمات کلیدی کوتاه و یا کلمات کلیدی بلند را دائما و بدون هدف تکرار نمایید. مطمئنا الگوریتم موتورهای جستجو چنین کاری را متوجه خواهند شد و مجازات های سنگینی را برای سایت شما در نظر خواهند گرفت, به دلیل اینکه گوگل به صراحت در Google Webmaster Guideline در مورد باید ها و نبایدهایی که در سئو باید انجام دهید یا ندهید صحبت نموده است.

یکی از محتمل ترین مجازات هایی که میتواند در انتظار سایت شما در صورت انجام Black-hat SEO باشد, منتقل شدن سایت به گوگل پنالتی و محو آن از صفحه نتایج گوگل میباشد. در این زمان شما در بخش Manual Action ابزار گوگل سرچ کنسول (Google Search Console) اخطارهایی را در دریافت نموده و باید در اسرع وقت در جهت رفع آنها اقدام نمایید.

شما برای مدیریت URL صفحات و حتی رعایت استانداردهای سئو برای آنها میتوانید در سایت های وردپرس دیدگاه متفاوت تری داشته باشید. در زمان ساخت سایت وردپرس شما میتوانید از پلاگین هایی مانند Yoast SEO در جهت مدیریت سئو مانند URL و Title و Description و همینطور Featured Snippets ها و ساختن XML Sitemap نیز بهره ببرید.

همچنین در این پلاگین Yoast SEO در صورت رعایت نکردن استانداردهای سئو مانند تعداد کاراکترها در URL و یا Title اخطارهایی را دریافت خواهید نمود و سپس میتوانید قبل از اینکه سایت را در معرض بازدید کنندگان قرار دهید, در جهت رفع آن مشکل برآیید.

برای این کار میتوانید در سایت الگوها, آموزش رایگان سئو را مشاهده نمایید تا به صورت کامل و گام به گام روش های بهینه سازی URL و بخش های دیگر سایت را فرا بگیرید.

 

افرادی که دنبال آموزش سئو هستند و یا دوست دارند تا آموزش رایگان سئو را با بالاترین شکل و کیفیت یاد بگیرند, نیاز دارند قبل از اینکه به سئو خارجی سایت بروند و بر روی بک لینک سازی و موارد دیگر کار کنند, حتما از سئو داخلی و برخی از آیتم هایی که در بالا به آنها اشاره شد و یا چک لیست سئو کار خود را آغاز نمایند.

البته کاربران زمانی که در موتورهای جستجو مانند گوگل و از روش سئو ارگانیک وب سایت ها را مشاهده می کنند, چندان توجهی به URL صفحات نمی کنند. آنها در SERPs موتورهای جستجو تنها به title و meta description توجه می کنند و از روی همین پارامترها تصمیم می گیرند که بر روی لینکی کلیک نمایند یا خیر. بنابراین URL Slug را تنها برای فهم بهتر موتورهای جستجو در نظر بگیرید و سعی کنید که به صورت درست از کلمات کلیدی در URL صفحات استفاده نمایید.

 

سوالات متداول ( 7 ) سوال مطرح شده
  • آیا این امکان وجود دارد تا هر زمانی که نیاز داشتیم URL صفحات را تغییر دهیم؟

    به هیچ وجه. زمانی که سایت در معرض دید کاربران و موتورهای جستجو قرار میگیرند و آنها Index میشوند, بنابراین نباید آدرس آنها را تغییر دهید. به دلیل اینکه هر کدام از آن صفحات دارای ارزش و رتبه ای در موتورهای جستجو هستند و شما با این کار همه چیز را به حالت اول و شروع باز می گردانید.

  • برای اینکه بخواهیم URL سایت را تغییر دهیم, چه کاری را باید انجام دهیم؟

    شما در صورت نیاز مانند تبدیل http به https در سایت و مواردی از این دست,  باید حتما از 301 Redirect برای آن صفحه و یا کل آدرس های سایت استفاده نمایید. با استفاده از 301 Redirect رتبه و ارزش URL قدیمی به URL جدید نیز منتقل می شود.

  • آیا بهینه سازی URL ارتباطی به سئو محلی یا Local SEO دارد؟

    خیر. سئو محلی (Local SEO) تنها روشی است که شما بتوانید نزدیک ترین جستجو کننده به محل خود را شناسایی کنید و وب سایت و خدمات خود را به او معرفی کنید. این روش سئو ارتباطی به URL و بهینه سازی آن ندارد.

  • آیا ممکن است Duplicate در URLها به وجود بیاید؟

    به هیچ وجه. به دلیل اینکه هر URL در کل اینترنت و در بین تمامی سایت های دنیا منحصر به فرد است و امکان ندارد دو URL مانند یکدیگر را پیدا کنیم. بنابراین تکرار محتویات یا Duplicate Content در URL امکان پذیر نمی باشد.

  • آیا میتوان توسط فایل htaccess URL های سایت را مدیریت کرد؟

    بله حتما. این یک تکنیک برنامه نویسی است و باید برنامه نویس سایت شما باید این پروسه را مدیریت نماید.

  • آیا URL و ارزش آن ارتباطی به DA و PA دارد؟

    بله دقیقا. واژه های Domain Authority و Page Authhority برای شرکت MOZ میباشد و نوعی ارزشگذاری برای دامنه سایت و URLهای داخلی سایت است و میتواند برای برخی از سئو کارها ملاکی برای سنجش ارزش آنها باشد. این واژه ها در شرکت Ahrefs (اکانت Ahrefs) به نام URL Rating و Domain Rating نیز شناخته می شوند.

  • آیا ابزاهای سئو میتوانند برای بهینه تر کردن URL سایت کمکی کنند؟

    خیر. ابزارهای سئو عموما در زمینه طراحی سایت و برنامه آن نمی توانند به شما کمکی کنند. شما باید در زمان طراحی و برنامه نویسی سایت به نحوه ایجاد شدن URL سایت دقت کنید.

ثبت نظر ( 0 ) نظر ثبت شده
برای ثبت نظر ابتدا وارد حساب کاربری خود شوید و یا ثبت نام نمایید...