متا Description چیست

گروه: سئو
بروزرسانی: 1398 /12 /22
0 1896 3
توضیحات بیشتری از " متا Description چیست "

برای انجام سئو داخلی در سایت و رعایت کردن استانداردهای لازم در این زمینه, روش ها و متدهای متعددی وجود دارد که یکی از آنها که در این ویدئوی آموزشی هم به آن اشاره شده است, استفاده درست از Meta Description میباشد.

به صورت کلی سئو داخلی اشاره به انجام کارهای سئویی دارد که ارتباط به داخل سایت و داخل صفحات وب دارد.

شما با استفاده از زبان HTML5 میتوانید در داخل تک تک صفحات از متا دیسکریپشن استفاده نمایید. به واسطه این تگ میتوانید به Crawlerهای موتورهای جستجو فرمان دهید که موضوع این صفحه در چه زمینه ای است.

در description می توانید جملاتی را در وصف صفحه مورد نظر بنویسید و اتفاقا همین نوشته های شما را کاربران می توانند درصفحه نتایج موتورهای جستجو ببیند و این مورد می تواند یکی از عواملی باشد که میزان کلیک شدن بر روی صفحه سایت شما را بالاتر خواهد برد.

معمولا بهتر است در جملاتی که در meta description نوشته می شود از کلمات کلیدی سئو هم استفاده شود که دوست دارید تا صفحات سایت شما بر روی آن کلمه کلیدی دارای رتبه باشد. ولی در اینجا باید این نکته را رعایت کنید که نباید از تکنیک های Keyword Stuffing که جزء سئو کلاه سیاه میباشد و میتواند سایت شما را به سمت گوگل پنالتی هدایت کند استفاده نمایید.

البته میتوانید چه به صورت عمدی و چه به صورت غیر عمدی برای صفحات از meta description استفاده نکنید و ایراد چندانی هم ندارد و یا حداقل نمره منفی برای سئو در نظر گرفته نخواهد شد. در این حالت خود موتورهای جستجو از متن ها و کلمات داخل صفحه برای پر کردن Meta Description و نمایش آن در SERP استفاده می نمایند و در بعضی از موارد هم این کار توصیه شده است. یعنی اجازه دهیم موتورهای جستجو به انتخاب خودشان متن Meta Description را انتخاب نمایند.

معمولا موتورهای جستجو مانند گوگل از اولین متن های داخلی Body برای این کار استفاده می کنند که شما باید این مورد را بررسی کنید. به دلیل اینکه بسیاری از کاربران قبل از کلیک کردن بر روی لینک مربوطه, ابتدا این متن و حتی title صفحه را مشاهده می کنند و سپس اقدام به کلیک کردن می کنند. بنابراین همین مورد میتواند بر روی CTR سایت تاثیر گذار باشد.

همانطور که قبلا بیان شد شما میتوانید در متن های description از کلمات کلیدی کوتاه (Short-tail Keyword) و یا حتی کلمات کلیدی بلند (Long-tail Keyword) هم استفاده نمایید.

فرض کنید شما برای رونق بهتر کسب و کار خود در بستر طراحی سایت, به دنبال کار در بازارهای جهانی مانند تم فارست هستید و کلمه " کار در تم فارست" را در گوگل تایپ میکنید و انتظار دارید تا سایت هایی را مشاهده نمایید که در این زمینه به شما اطلاعاتی را بدهند.

بنابراین افرادی که کار طراحی سایت را انجام داده اند و meta description را در دل صفحات گذاشته اند, میتوانند از این عبارت و یا جملاتی از این دست در description استفاده نمایند.

" سایت الگوها ارائه دهنده کاملترین آموزش در زمینه کار و فعالیت در بازار تم فارست و Envato میباشد ...."

ببینید جمله بالا چقدر جمله کوتاه و در عید حال بیان کننده موضوع و نیت صفحه میباشد و مخاطب هم با دیدن همین توضیحات تصمیم می گیرید که آیا باید بر روی لینک مربوطه کلیک نماید یا خیر.

آن دسته از دوستانی که سایتشان توسط سیستم مدیریت محتوای وردپرس ساخته شده است هم کار برایشان بسیار راحت است. کافی است از یکی از پلاگین های خوب سئو مانند Yoast SEO استفاده نمایند تا در تنظیماتی که برایشان فعال شده است, بتوانند به راحتی کار نوشتن description حتی با تنظیمات بیشتر مانند تعداد کاراکترهایی که مجاز هستید در بخش description بنویسید و غیره, این بخش را مدیریت نمایند.

شما برای کسب اطلاعات بیشتر میتوانید آموزش رایگان سئو وردپرس را مشاهده نمایید و تمامی پاسخ های خود را چه در زمینه آموزش سئو و مدیریت آن در وردپرس به دست آورید.

در زمینه مدیریت meta description سایت آموشی الگوها مقاله هایی هم در این زمینه برای شما فراهم نموده است که توصیه میکینم قبل از مشاهده فیلم آموزشی متا description حتما این مقاله ها را هم مشاهده نمایید.

سوالات متداول ( 5 ) سوال مطرح شده
  • آیا توسط ابزارهایی می توانیم متا تگ description را مدیریت نماییم؟

    اگر منظورتان ابزارهای معروفی مانند Ahrefs یا گوگل سرچ کنسول میباشد, خیر. شما در سایت های وردپرسی تنها توسط برخی از پلاگین ها مانند Yoast SEO میتوانید این کار را انجام دهید. قبلا توسط ابزار Google Webmaster Tools بخشی برای این اخطارها در نظر گرفته شده بود که در حال حاصر این بخش غیر فعال شده است.

  • آیا description میتواند بر روی Featured Snippets تاثیر گذار باشد؟

    هنوز این مطلب ثابت نشده است. Featured Snippets قابلیتی در گوگل میباشد که خود گوگل به صورت اتوماتیک نسب به ساختار اطلاعات در سایت شما, آن را به گونه ای بهتر به کاربرانش در SERP نمایش می دهد و هنوز رابطه ای بین description و featured Snippets پیدا نشده است.

  • آیا ارتباطی بین description و سئو محلی وجود دارد؟

    به هر حال شما میتوانید با نوشتن محل شهرها و استان ها و ... در Description زمینه نمایش بهتر سایت و صفحات خود را در Local Search نیز فراهم کنید.

  • آیا در سایت های فروشگاهی باید در description از نام محصولات استفاده نماییم؟

    خیلی بهتر تا در سئو سایت های فروشگاهی نام محصولات و کمی توضیحات آنها را در meta description صفحه مروبطه بنویسید تا هم کاربران و هم Crawler موتورهای جستجو بهتر صفحه سایت را درک کنند و از آن استفاده نمایند.

  • آیا description تنها در سئو ارگانیک نمایش داده می شود؟

    بله. شما میتوانید از اطلاعات description در سئو ارگانیک سایت استفاده نمایید. البته آن افرادی که از سرویس Google Ads هم استفاده میکنند می توانند description مد نظر خود را در تنظیمات آن سرویس برای خود داشته باشند.

ثبت نظر ( 0 ) نظر ثبت شده
برای ثبت نظر ابتدا وارد حساب کاربری خود شوید و یا ثبت نام نمایید...