کلمات کلیدی کوتاه و بلند در سئو

گروه: سئو
بروزرسانی: 1398 /12 /22
0 1771 2
توضیحات بیشتری از " کلمات کلیدی کوتاه و بلند در سئو "

یکی از فاکتورهای سئو چه در بخش سئو داخلی و چه در بخش سئو خارجی, ایجاد نمودن لیستی از کلمات کلیدی و جداسازی و غربالگری این کلمات کلیدی برا سئو می باشد. اما چرا باید برای سئو بر روی کلمات کلیدی کار کنیم؟

از خود شما شروع میکنیم. فرض کنید که شما طراح سایت هستید و دوست دارید برای کسب درآمد بیشتر و انجام پروژه های بیشتر علاوه بر بازار ایران, داخل بازارهای بین المللی مانند تم فارست هم فعالیت داشته باشید و از منافع حضور در این بازار استفاده نمایید. خوب چه کاری انجام می دهید. بلافاصله وارد سایت گوگل می شوید و ممکن است این کلمات را جستجو نمایید:

 

خوب این دقیقا همان چیزی است که شما هم برای سئو سایت خود باید انجام دهید و به عنوان یک برنامه بلند مدت به آن نگاه کنید. شما در آموزش استخراج کلمات کلیدی یک سایت کاملا با انجام این کار و استراتژی هایی که برایش میتواند وجود داشته باشد آشنا شده اید و از ابتدا تا انتها با ایجاد لیست کلمات کلیدی و غربال سازی آن آشنا می شوید.

یکی از مهمترین کارهایی که در ابتدا باید انجام دهید و نتیجه خوب و البته سریعی را در موتورهای جستجو مخصوصا گوگل برای خود داشته باشید, این است که به سراغ کلمات کلیدی بلند (Long-tail Keywords) بروید و کار سئو را آغاز نمایید.

کلمات کلیدی بلند به کلماتی گفته می شود که عموما از 2 یا چند کلمه به هم پیوسته به عنوان کلمه کلیدی در موتورهای جستجو تایپ می شود. مانند "کسب درآمد از بازار تم فارست".

معمولا گرفتن رتبه در این مدل کلمات کلیدی راحتتر است و دلیل آن هم این است که رقابت در این چنین کلمات کلیدی کمتر میباشد. شاید ترافیکی که این کلمات کلیدی برای شما داشته باشد چندان قابل توجه نباشد, ولی میتوانید در دراز مدت و کار بر روی کلمات کلیدی بلند, در کلمات کلیدی کوتاه یا همان (Short-tail Keywords) هم نتیجه خوبی را داشته باشید.

همین نکته میتواند برای سئو سایت های فروشگاهی بسیار نکته مثبتی باشد (مجموعه آموزش رایگان سئو را ببینید). به دلیل اینکه در سایت های فروشگاهی با توجه به تعداد زیاد محصولات و تنوعی که برای محصولات وجود دارد, نمیتوان بر روی 1 یا 2 کلمه کلیدی مانند "فروشگاه اینترنتی" و یا کلماتی از این دست کار کرد.

البته زمانی که قرار است بر روی کلمات کلیدی کار کنید و آنها را استخراج نمایید, حتما باید سایت رقبای خود را هم آنالیز کنید و بدانید که سایت آنها معمولا بر روی چه کلمات کلیدی دارای رتبه هستند و ترافیک از موتورهای جستجو به آنها منتقل می شوند.

برای این کار بهتر است ابزارهایی مانند Ahrefs و یا Monitorbacklinks را داشته باشید. به دلیل اینکه چنین ابزارهایی می توانند اطلاعات بسیار دقیق و حساب شده ای را از تمامی کلمات کلیدی و ترکیبی از آنها برای شما ایجاد نمایند و راه را برای شما باز و هموار نمایند.

شما برای اینکه در نهایت متوجه شوید که سایت و صفحات سایت شما  بر روی چه کلماتی دارای رتبه هستند و وضعیت شما در چه کلمات کلیدی بهتر و بر روی چه کلمات کلیدی ضعیفتر هستید, میتوانید از ابزار خوب و رایگان گوگل به نام گوگل سرچ کنسول (Google Search Console) استفاده نمایید تا تمامی این اطلاعات در پنل مدیریتی شما برایتان نشان داده شود.

زمانی که شما لیستی از کلمات کلیدی را مشخص کردین و خود را برای سئو سایت و بهینه سازی بر روی این کلمات کلیدی آماده نمودین, حالا وقت این شده است تا این کلمات کلیدی را به صورت حساب شده در محتویات صفحه قرار دهید و بر مبنای آنها محتویات را در سایت ایجاد نمایید (محتوا سازی سئو).

این محتوا سازی و قرار دادن این کلمات کلیدی در متن ها دقیقا می تواند مطابق با بهینه سازی title صفحات و بهینه سازی meta description باشد. شما در این لحظه باید با زبان HTML5 آشنایی کامل داشته باشید تا در هر جایی که نیاز باشد این کلمات کلیدی را قرار دهید.

برای این کار میتوانید مقاله های زیر را مطالعه نمایید:

 

ایجاد نمودن و تهیه لیست کلمات کلیدی چه به صورت کوتاه و چه به صورت بلند می تواند شما را در اجرای بهتر ساختن بک لینک کمک نماید. در این روش شما میتوانید بر اساس لیست کلمات کلیدی خود سیستم و مکانیزم ایجاد نمودن بک لینک را با برنامه ریزی دقیقتر اجرا نمایید و منتظر گرفتن نتیجه بمانید. البته در این زمینه باید محتوا سازی را به صورت روزانه فراموش نکنید و بر اساس آن کلمات کلیدی محتواهای خود را ایجاد نمایید.

وجود این کلمات کلیدی در URL صفحات هم میتواند خودش به سئو سایت کمک بسیار زیادی کند. شما میتوانید در URL صفحات (سئو URL) و در زمان ساخته شدن سایت و صفحات سایت, این کلمات کلیدی به دست آمده را به صورت درست در بین آنها تقسیم نمایید. البته باید به یاد داشته باشید که نباید دچار Keyword Stuffing شوید و قوانین Google Webmaster Guideline را نقض کنید. چرا که اگر خدایی نکرده چنین افاقی رخ دهد, سایت شما از صفحه نتایج حذف خواهد شد و به گوگل پنالتی خواهید رفت و باید در بخش Manual Action ابزار Google Search Console پیام های ارسال شده از طرف گوگل را مطالعه و مشکلات را بررسی و حل نمایید.

سوالات متداول ( 6 ) سوال مطرح شده
  • آیا بر اساس کلمات کلیدی بلند, میتوان به کلمات کلیدی کوتاه دسترسی پیدا کرد؟

    معمولا روال کار به این صورت است که باید کلمات کلیدی کوتاه یا همان (Primary Keyword) را مشخص نمایید و سپس بر اساس این کلمات کلیدی, کلمات کلیدی Long-tail Keywords را مشخص نمایید.

  • آیا برای استفاده از ابزار Ahrefs که مشخص شد, میتوان در ایران اکانت را تهیه کرد؟

    بله حتما. شما میتوانید برای تهیه اکانت Ahrefs در سایت الگوها, تیکت و درخواست خود را مطرح نمایید.

  • آیا برای ایجاد نمودن لیست کلمات کلیدی, چک لیست سئو وجود دارد؟

    بله حتما. شما علاوه بر تهیه پکیج 90 ساعته سئو میتوانید مقاله چک لیست سئو را هم مطالعه نمایید تا دیدی 360 درجه از سئو سایت داشته باشید و برای انجام آن برنامه ریزی دقیقی را داشته باشید.

  • آیا ایجاد نمودن درست کلمات کلیدی به سئو ارگانیک سایت کمکی می کند؟

    بله حتما. فلسفه ایجاد نمودن کلمات کلیدی کمک به سئو ارگانیک (Organic SEO) سایت ها میباشد تا بتوانند بر روی کلمه کلیدی مورد نظر در صدر نتایج جستجو باشند.

  • آیا تهیه درست لیست کلمات کلیدی به CTR سایت کمکی می کند؟

    بله حتما. به دلیل اینکه کاربران می توانند سایت شما و صفحات آن را در بالاترین رتبه های موتورهای جستجو ببینند و با کلیک کردن بیشتر, CTR سایت شما نیز بیشتر خواهد شد.

  • آیا برای ایجاد نمودن بک لینک های PBN میتوان از لیست کلمات کلیدی استفاده نمود؟

    شما در ابتدا باید آموزش بک لینک های PBN را مشاهده نمایید و سپس تصمیم بگیرید که چگونه می توانید در بک لینک های PBN از لیست کلمات کلیدی خود استفاده نمایید.

ثبت نظر ( 0 ) نظر ثبت شده
برای ثبت نظر ابتدا وارد حساب کاربری خود شوید و یا ثبت نام نمایید...