کاربرد site: در گوگل و سئو

گروه: سئو
بروزرسانی: 1398 /12 /22
0 1923 1
توضیحات بیشتری از " کاربرد site: در گوگل و سئو "

همانطور که در آموزش روش های بهتر جستجو کردن در سئو و آموزش جستجوی پیشرفته در اینترنت خدمت شما عرض شد, ما می توانیم و باید برای سریع رسیدن به هدف خود در موتورهای جستجو مخصوصا گوگل, از روش های متفاوتی نسب به دیگران برای جستجو کردن استفاده نماییم.

به این معنا که شما میتوانید از کلماتی در جستجو های خود استفاده نمایید که برای گوگل قابل فهم میباشد و متوجه می شود که دقیقا هدف شما از جستجو چیست و بر مبنای هدف شما اطلاعات را در نتیجه جستجوهای خود (SERP) به شما نشان میدهد. (آموزش اصطلاحات سئو را ببینید).

البته عموم مردم و استفاده کنندگان از موتورهای جستجو  با این کلمات کلیدی از پیش تعریف شده آشنایی ندارند و ممکن هم است در زمان جستجو دقیقا نتیجه مد نظرشان را به دست نیاورند.

یکی از پرکاربردترین این کلمات کلیدی که اتفاقا در آموزش seo هم مورد استفاده قرار میگیرد, site: می باشد.

ساختار آن به این صورت است که شما میتوانید بعد از کلمه site: نام سایتی که مد نظرتان است را بیاورید. به مثال زیر توجه کنید:

Site://olgoha.com

با کلیک کردن روی لینک بالا مطمئنا نتیجه ای را مشاهده خواهید نمود که سعی میکنیم بیشتر راجع به آن صحبت کنیم.

در ابتدا زمانی که از site: در گوگل استفاده می کنیم که بخواهیم متوجه شویم که آن وب سایتی که با آن اشاره کردیم, چه تعداد صفحات در موتور جستجو

گوگل به صورت index شده دارد. خوب این کار زمانی میتواند برای شما مفید باشد که شما صاحب آن سایت نباشید و یا به اطلاعات ابزارهایی مانند گوگل سرچ کنسول (Google Search Console) آن سایت که وضعیت Crawlerهای سایت را در اختیار Webmaster آن سایت قرار می دهد نیز دسترسی نداشته باشید.

همین الان حتی شما میتوانید تعداد صفحات index شده سایت amazon.com و یا هر سایت دیگری که احتمالا برای آن کنجکاو هستید را ببنید و اطلاعات خوبی را از آن استخراج نمایید. مخصوصا این دستور و کلمه کلیدی می تواند برای ارزیابی سایت رقبا نیز مورد استفاده قرار بگیرد.

همچنین از این کلمه کلیدی از پیش تعیین شده هم میتوانید برای بررسی جایگاه و index شدن صفحات داخلی خود و باز هم رقبای خودتان در گوگل و دیگر موتورهای جستجو استفاده نمایید. شرایط استفاده از کلمه کلیدی هم باز به همین صورت است و هیچ تفاوتی در ساختار آن ایجاد نمی شود.

این روش مخصوصا میتواند برای سئو سایت های فروشگاهی و یا سئو سایت های وردپرس نیز به خوبی به کار شما بیاید و ابعاد سئو هایی هم که قبلا انجام داده بودید را مشاهده نمایید.

در برخی از موارد ممکن است قبل از اینکه بخواهید پروژه سئو مشتری خود را انجام دهید و یا مشتری اجازه دسترسی به اطلاعات Google Search Console را به شما نمی دهد, شما میتوانید برای بررسی دقیق تر و یا اینکه آیا ارزش دارد سئو آن سایت را به عهده بگیرید, میتوانید از کلمه کلیدی site: در گوگل و دیگر موتورهای جستجو استفاده نمایید.

البته برای این کار ابزارهای دیگری هم در اختیار شما قرار داده شده است و میتوانید به صورت آنلاین از آنها استفاده نمایید و در این زمینه اطلاعات بسیار گران بهایی را در اختیار وب مسترها قرار میدهند که عبارتند از:

 

البته یکی دیگر از روش هایی که میتوانید به URLهای سایت های رقیب جهت آنالیز آنها دسترسی  اشته باشید, بررسی فایل XML Sitemap آنها میباشد.چرا که دیدن این فایل و اطلاعات داخل این فایل برای افراد دیگر محدودیتی ندارد.

توسط فایل XML Sitemap شما میتوانید دقیقا URL صفحات را برای موتورهای جستجو مشخص کنید و آنها را برای Index کردن سریع سایت کمک کنیم.

برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه فایل های XML Sitemap و نحوه ایجاد نمودن آن,حتما آموزش های زیر را مشاهده نمایید.

سوالات متداول ( 3 ) سوال مطرح شده
  • آیا ساختار URL ارتباطی به site: در گوگل دارد؟

    خیر. گوگل به URL صفحات جهت بررسی دقیق سایت و صفحات آن دسترسی پیدا می نماید و شما میتوانید در گوگل توسط site: به اطلاعات صفحات دسترسی داشته باشید.

  • ایا آموزش هایی جهت بهتر شدن URL صفحات در سایت الگوها وجود دارد؟

    بله. شما میتوانید از آموزش های زیر جهت بهتر شدن URL جهت index در گوگل استفاده نمایید

  • آیا ابزار Google Webmaster Tools برای سئو سایت در این زمینه میتوان استفاده نمود؟

    بله حتما. شما در کنار ابزار گوگل سرچ کنسول میتوانید از ابزار Google Webmaster Tools جهت دسترسی به اطلاعات سئو و Crawle موتورهای جستجو استفاده نمایید.

ثبت نظر ( 0 ) نظر ثبت شده
برای ثبت نظر ابتدا وارد حساب کاربری خود شوید و یا ثبت نام نمایید...