تاریخچه موتورهای جستجو در سئو سایت

گروه: سئو
بروزرسانی: 1399 /03 /25
0 1840 1
توضیحات بیشتری از " تاریخچه موتورهای جستجو در سئو سایت "

امروزه هر انسانی در کره زمینه اگر بخواهد بلافاصله به هدف خود که همان دریافت اطلاعات است برسد, اولین جایی که به ذهنش می رسد, استفاده از موتورهای جستجو یا همان Search Engine میباشد.

البته در گذشته روش های مختلف جستجو نیز وجود داشته است که سعی می کنیم برخی از آنها را در این مقاله و آموزش خدمت شما عرض کنیم.

قبل از اینکه موتورهای جستجو به این گونه مورد استفاده قرار بگیرند و کاربران با وارد کردن کلمات کلیدی در محل مربوطه بتوانند به هزاران و میلیون ها سایت دسترسی داشته باشند, نوعی دیگری از جستجو رواج داشته است.

به آن روش جستجو Directory Search گفته می شد. در آن روش سایت ها باید خودشان به صورت دستی خود را در این دایرکتوری ثبت می کردند و سپس پس تایید شدن که خودش هم پروسه ای داشت, در نتایج جستجو نشان داده می شدند.

یکی از معروفترین دایرکتوری ها در زمان های قدیم به نام Yahoo! Directory بوده است که امروز کلا استفاده از Directoryها از بین رفته است به دلیل اینکه کاربران چندان میل زیادی به استفاده از این روش جستجو ندارند.

اما جستجو و موتورهای جستجو زمانی متحول شد که شکل امروزی آن را مشاهده می کنیم. یعنی کاربران بر اساس کلمه کلیدی و نیتی که در ذهنشان دارند (Search Intent) میتوانند به سایت های مورد علاقه خود دستری داشته باشند.

موتورهای جستجو تاریخ پر فراز و نشیبی داشته اند و خیلی ها به اشتباه فکر می کنند که این نوع جستجو از گوگل شروع شده است. بلکه باید بدانید که قبل از گوگل موتورهای جستجوی دیگری هم وجود داشته اند که دقیقا کار گوگل را انجام میدادن و در دوران خودشان هم بسیار معروف و محبوب بودند مانند Yahoo!

توصیه میکنیم برای آشنایی بیشتر با موتورهای جستجو و تاریخچه آنها مقاله های زیر را مطالعه نمایید:

در نهایت موتورهای جستجو با این مدل نمایش دادن اطلاعات به کاربران و نقش بسیار پر رنگی که در زندگی روزمره میلیون ها انسان بازی می کند, رشته و نوعی از فعالیت به نام سئو را به وجود آورد.

در سئو صاحبان وب سایت ها و وب مسترها یعنی افرادی که کار سئو را انجام میدهند, از تکنیک های سئو داخلی و سئو خارجی برای بالا آوردن صفحات سایت خود بر اساس کلمات کلیدی مد نظرشان با یکدیگر رقابت دارند و این رقابت در برخی از مواقع سرنوشت یک کسب و کار را رقم می زند.

در این میان ممکن است برخی از افراد برای اینکه نتیجه سریعتری را بگیرند, متاسفانه رو به روش های سئو کلاه سیاه می آوردند و به خیال خودشان ره صد ساله را 1 شبه طی نمایند. در صورتی که باید اطلاع داشته باشند که جریمه های سنگینی برای سایتان پیش رو خواهد بود مانند گوگل پنالتی.

برای سئو سایت در موتورهای جستجو باید برنامه و زمان بندی ها و استراتژی هایی داشت تا بتوانید گام به گام خود را به نتیجه نهایی نزدیک نمایید که می توانید هم اکنون هم با اصطلاحات سئو آشنا شوید و هم چک لیست سئو را به صورت کامل مشاهده نمایید.

برخی از کارهایی که باعث می شود سایت شما در موتورهای جستجو نتیجه بهتری را بگیرند عبارتند از:

امروزه موتورهای جستجوی زیادی در دنیا وجود دارد و حتی برخی از آنها در برخی از کشورها مانند چین از محبوبیت بالایی برخوردار هستند که برخی از این موتورهای جستجو عبارتند از:

  • Google
  • Bing
  • Yahoo
  • Baidu
  • Yandex
سوالات متداول ( 6 ) سوال مطرح شده
  • آیا برای ثبت سایت در موتورهای جستو باید هزینه ای پرداخت بشه؟

    خیر به هیچ وجه. پرداخت هزینه در برخی از دایرکتوری هایی بود که در آموزش به آنها اشاره شد. امروزه برای ثبت سایت در موتورهای جستجو هزینه ای لازم نیست ولی برای انجام کار سئو باید هزینه ای به شخصی که این کار را برای شما انجام می دهد پرداخت شود (سئو کارها)

  • آیا تنها برای سئو سایت باید از گوگل استفاده کرد؟

    امروزه به دلیل اینکه گوگل به عنوان یکی از موتورهای جستجو بسیار محبوب در دنیا تلقی می شود, بسیاری از سئو کارها در ابتدا کارها و برنامه های سئو خود را برای گوگل در نظر میگیرند. ولی برای کسب نتیجه بهتر لازم است تا موتورهای جستجوی دیگر هم مورد بررسی قرار بگیرد.

  • آیا برای سئو سایت در گوگل دستورالعمل هایی وجود دارد؟

    بله حتما. شما میتوانید به بخش Google Webmaster Guideline دسترسی داشته باشید و  بسیاری از دستورالعمل های درست در سئو را از آنجا استخراج و اعمال نمایید.

  • آیا گوگل برای سئو سایت از ابزاری حمایت کرده است و آن را توصیه کرده است؟

    ابزارهای بسیار زیادی در دنیا برای سئو وجود دارد که شما حتی بدون توصیه گوگل میتوانید کاربردی بودن آن را مشاهده نمایید مانند ابزار Ahrefs . ولی برای اینکه برای سئو به اطلاعاتی دسترسی پیدا نمایید که هیچ ابزار دیگری آن را در اختیارتان قرار نمی دهد, ابزار گوگل سرچ کنسول (Google Search Console) توصیه می شود.

  • آیا گوگل برای ارسال گزارش سایت ها و محتویات اسپم هم ابزاری را در اختیار وب مسترها قرار داده است؟

    بله. حتما شما میتوانید توسط آموزش ابزارهای گزارش اسپم در گوگل به اطلاعات خوبی در این زمینه دسترسی داشته باشید.

  • آیا DA و PA ارتباطی به گوگل دارد؟

    به هیچ وجه. در واقع Domain Authority و Page Authority برای شرکت MOZ است و معیاری برای سنجش و ارزش سایت و صفحات داخلی آن است. گوگل به هیچ وجه آن را تایید و یا تکذیب نمی کند.

ثبت نظر ( 0 ) نظر ثبت شده
برای ثبت نظر ابتدا وارد حساب کاربری خود شوید و یا ثبت نام نمایید...